PUSTI VIDEO

PUSTI VIDEO

Vi ste jedinstveni

Svaka je osoba jedinstvena i svako ima drugačiji put u potrazi za zdravljem, a mi smo tu da vam pomognemo da pronađete svoj put i rešenje koje će odgovarati samo vama.

Godinama, industrija zdravlja i lepote pokušava da reši simptome i estetske probleme koji su vidljivi, zanemarujući činjenicu da se bolesti i procesi starenja zapravo dešavaju mnogo dublje i ranije u našim telima. 

Nedavna istraživanja u bio-regenerativnoj nauci pokazuju konkretne dokaze da se gojaznosti, zdravstveni problemi i starenja prvo dešavaju na ćelijskom nivou i da se rešenja takođe trebaju tražiti na tom nivou.

Naši programi su prilagođeni vašim potrebama kako bismo bili sigurni da postižete svoje zdravstvene ciljeve, bilo da se radi o detoksikaciji, jačanju imunološkog sistema ili ciljanju određenih zdravstvenih problema. Naša snaga leži u tome što možemo identifikovati osnovne uzroke vaših zdravstvenih ili estetskih problema, na temelju čega možemo izraditi 100% prilagođen plan za poboljšanje vašeg zdravlja.

ZAŠTITITE VAŠU NAJVAŽNIJU
IMOVINU -VAŠE ĆELIJE!

  • Da li znate da imate 75 triliona ćelija u svom telu?
  • Da li znate da se svake 11 meseci vaše ćelije obnavljaju?
  • Da li znate da svake 3 meseca proizvodite nove krvne ćelije?
  • Da li znate da se vaše koštane ćelije potpuno obnavljaju svake 2 godine?
  • Da li znate da vaše telo svakog sata odbaci milijardu mrtvih ćelija?
  • I da li znate šta vaše ćelije trebaju svakog dana da bi bile zdrave?

uzmite zdravlje u svoje ruke

Zamislite kako bi izgledala venčanica ili matursko odelio koje bi vam krojač sašio na osnovu težine, visine, boje kose i broja cipela? Pa zašto onda pristajemo na savete o ishrani ili lečenju na osnovu neadekvatnih informacija.

Iako je čovek već odavno sleteo na mesec i dešifrovao genom a mobilne telefone i High Tech tehnologiju koriste deca od 5 godina, lekari i nutricionisti koriste tehnologiju poput santimetra, toplomera, aparata za merenje pritiska, EKG i rentgena, koja je nastala pre vise od 100 godina.

Zašto je to tako i šta je rešenje?

Uzmete zdravlje u svoje ruke. Biti zdrav vise nije teško, uspeli ste u mnogo težim stvarima, da hodate, govorite, pišete. Zdravlje je samo još jedna nova veština koja se uči. 

Program Prevencije

Naš program prevencije vam nudi mogućnost da unapredite svoje zdravlje i stvorite temelj za bolji kvalitet života u budućnosti. Verujemo da je preventiva ključni element u očuvanju zdravlja

Smart Program

Da li imate manje estetske i zdravstvene probleme koji vas sprečavaju da uživate u životu punim plućima? Naš Smart program je dizajniran da vam pomogne da ih otklonite putem malih promena u ishrani i stilu života.

EXPERT PROGRAM

Ako imate hronične zdravstvene i estetske probleme, nas expert program moze biti idealno resenje za Vas

Dr.sci.med. Marina Luketina Šunjka

Marina je operativni direktor studijskog programa Specijalističkih akademskih studija u oblasti kvantno informacione medicine i funkcionalne ishrane u Evropskom centru za mir i razvoj, Univerziteta pod pokroviteljstvom Ujedinjenih nacija (University for Peace established by the United Nations) – ECPD.  Doktorirala je na Fakultetu Medicinskih nauka u Kragujevcu, dok na ECPD fakultetu priprema doktorat u oblasti menadžmenta u zdravstvu.

Hvala vam što nam verujete

Klijenti

2 Videos
Play Video

Hvala vam što nam verujete

5/5
Lilijane Mendel
5/5
Negica Culafic

Kontaktirajte nas za vise informacija

KONTAKTIRAJTE NAS

Kontaktirajte nas i zakažite svoj termin kako bi vam kroz lično iskustvo prezentovali mogućnosti i prednosti našeg koncepta.

We always enjoy discussing what we do, why, and how...
kontakt@healthbiodesign.com

Ili pozovite na broj
+381 63-10-20-702

Health Biodesign

Svaka osoba je jedinstvena i svako ima drugačiji put u potrazi za zdravljem, a mi smo tu da vam pomognemo pronaći vaš put i rešenja koja će odgovarati samo vama.

Health Biodesign

Svaka osoba je jedinstvena i svako ima drugačiji put u potrazi za zdravljem, a mi smo tu da vam pomognemo pronaći vaš put i rešenja koja će odgovarati samo vama.