Dobrodošli u budućnost

BRIDGING THE GAP BETWEEN THE SURGICAL AND MEDICAL FIELD

Otkrijte jedini sistem koji se bavi svim kritičnim faktorima za ljudsko zdravlje i preokreće starenje, omogućavajući vam da ispravite sve aspekte tela: njegove informacije, energiju i fiziologiju. Health Biodesign nudi potpuno neinvazivnu metodu dijagnoze i lečenja, praktično neograničenu u svojoj sposobnosti da dijagnostikuje uzrok ćelijske električne neravnoteže bolesti i simptoma i obezbedi balansirajući tretman elektro-magnetnih frekvencijama, vraćajući ćelije nazad u harmoniju, vraćajući tako pacijenta u zdravlje. Ne samo da smo u mogućnosti da konstruišemo specifične, prioritetne i prilagođene programe lečenja, već možemo da maksimiziramo efikasnost rezultata dok minimiziramo neželjene efekte pružanjem čitavog niza proverenih terapijskih opcija iz celog sveta i kombinovanjem brojnih specijalnosti.

Dobrodošli u budućnost

BRIDGING THE GAP BETWEEN THE SURGICAL AND MEDICAL FIELD

Otkrijte jedini sistem koji se bavi svim kritičnim faktorima za ljudsko zdravlje i preokreće starenje, omogućavajući vam da ispravite sve aspekte tela: njegove informacije, energiju i fiziologiju. Health Biodesign nudi potpuno neinvazivnu metodu dijagnoze i lečenja, praktično neograničenu u svojoj sposobnosti da dijagnostikuje uzrok ćelijske električne neravnoteže bolesti i simptoma i obezbedi balansirajući tretman elektro-magnetnih frekvencija ćelijama i vraća ih nazad. u harmoniju, vraćajući tako pacijenta u zdravlje. Ne samo da smo u mogućnosti da konstruišemo specifične, prioritetne i prilagođene programe lečenja, već možemo da maksimiziramo efikasnost i rezultate dok minimiziramo neželjene efekte pružanjem čitavog niza proverenih terapijskih opcija iz celog sveta i kombinovanjem brojnih specijalnosti.

Marina Luketina Šunjka

AUTOR HEALTH BIODESIGN & QUANTUM WELLNESS KONCEPTA

Marina je svoje obrazovanje počela u oblasti molekularne biologije i nutricionizma da bi se poslednjih 15 godina usavršavala u oblasti integrativne i kvantne medicine. Od 2003 godine saradjuje sa Institutom za razvoj kvantne medicine i bio informacionih tehnologija iz Ukraine i Rusije. Od decembra 2019 u Evropskom centru za mir i razvoj, Univerziteta za mir Ujedinjenih nacija (ECPD) imenovana je za operativnog direktora studijskog programa Specijalističkih akademskih studija iz oblasti kvantno informacione medicine i funkcionalne ishrane. Doktorirala je na Medicinskom fakultetu u Kragujevcu dok na ECPD fakultetu (University for Peace established by the United Nations) priprema doktorat u oblasti menadžmenta u zdravstvu.

Objavljeni radovi:

Utilization patterns of complementary and alternative medicine in Australia, Canada and United States: popularity of dietary supplements, mind-body and manipulative therapies.

 Efekti primene niskoproteinske ishrane kod pacijenata sa dijabetesom tip 1 i hipertenzijom.

često postavljena pitanja

Zamislite da možete da imate personalizovani zdravstveni i vellness program sa potpuno individualizovanim tretmanima i terapijama zasnovanim na sveobuhvatnoj proceni vašeg trenutnog zdravstvenog stanja

Zatim zamislite mesto sa mogućnošću praćenja, procene vašeg napretka dok pravite modifikacije životnog stila, koje vam može reći kako se vaše zdravlje poboljšava.

To je Quantna zona Healthbiodesign centra.

Kvantna zona je multifunkcionalan i savremeno dizajniran prostor opremljen inovativnim softverom za realizaciju različitih dijagnostičkih i terapijskih programa.

Tehnologija Quantum Wellness-a omogućava potpuno novi individualni pristup zdravlju i blagostanju, kao što je lečenje bolesti, detoksikacija, korekcija težine ili anti aging programi.

Kuantum Vellness predstavlja jedinstven i inovativan informacioni sistem pružanja personalizovane vellness nege.

Sinergija između savremene bioinformatike i tradicionalne medicinske nauke rezultirala je konceptom Kuantum Vellness, koji deluje tako da otkrije i eliminiše abnormalnosti, mnogo pre nego što se jave prvi simptomi.

Kuantum Vellness tehnologija pruža sveobuhvatnu funkcionalnu procenu, sliku vašeg zdravlja, iz koje se može pripremiti personalizovani program modifikacije životnog stila, ishrane, zdravih vežbi, suplemenata i niza proizvoda vezanih za zdravlje i lepotu – program koji je posebno dizajniran za Vase potrebe kako bi postigli rezultate.

REBALANCE – RESTORE – REVITALIZE

Naša tehnologija je u stanju da izvrši preko 20.000 testova i dodatno analizira:

1.Optimalna dijeta

2. Potencijal za razvoj bolesti, pre prvih simptoma

3. Ph organizma

4. Trenutna biološka starost organizma

5. Prisustvo virusa, parazita ili bakterija

6. Mineralni i vitaminski status

7. Efikasnost suplementacije, lekova ili kozmetike, pre uzimanja

8. Intolerancija na hranu i još mnogo toga…

9. Moguće kontradikcije

10. Nivo procene toksičnosti

Quantum Zone softver za skeniranje fokusira se na otkrivanje energetskih i funkcionalnih abnormalnosti na nivou ćelije, čime se sprečavaju mnogi estetski i zdravstveni problemi unapred i usporavaju procesi starenja.

Sve procene i tretmani u kvantnoj zoni su bezbolni, neinvazivni i ne koriste hemikalije.

Otkrivanje i lečenje osnovnog uzroka neravnoteže u našem telu ključno je za sprečavanje bolesti kako starimo.

Korišćenjem Kuantum Vellness tehnologije moguće je predvideti zdravstvene i estetske probleme pre pojave simptoma.

Ova dubina razumevanja je ono što nam daje priliku za prevenciju.

Početni pregled traje oko 20 minuta.

Merenja se vrše preko 6 informacionih zona na telu (slično EKG pregledu).

Sam pregled je potpuno neinvazivan i prijatan dok klijent sedi u ležaljci “nulte gravitacije”.

Rezultati skrininga otkrivaju sve nepravilnosti u funkcionisanju tela, od glave do pete.

Rezultati pokazuju koliko dobro svaki organ funkcioniše, ukupan energetski nivo, prisustvo toksina i parazita, mineralno-vitaminski status i još nekoliko stotina izveštaja.

Ne. Funkcionalna evaluacija nije u stanju da otkrije morfološke promene. Međutim, funkcionalna evaluacija bi otkrila važne informacije koje ukazuju na to da li su u organizmu stvoreni uslovi i povoljno okruženje, što može dovesti do nekontrolisanog razmnožavanja ćelija, što je veoma važno.

Kada je rak morfološki “vidljiv”, već je star 3 do 5 godina.

Kvantna zona omogućava i program tretmana zasnovanih na energetskoj, zvučnoj i svetlosnoj terapiji, kao i za sprovođenje inovativnih procedura u oblasti kvantne informacione medicine.

Svi tretmani su duboko opuštajući i potpuno neinvazivni i njihov primarni cilj je da aktiviraju prirodnu sposobnost isceljenja tela, omogućavajući telu da se izleči.

Tretmani uključuju

– Mentalno opuštanje

– Revitalizacija i poboljšanje opšteg zdravlja

– Smanjenje stresa

– Povećanje energije na ćelijskom nivou

– Stimulacija cirkulacije

– alkalizacija organizma,

– Detoksikacija ćelija.

Kao i inicijalni skrining, tretmani se sprovode u kvantnoj zoni, ležaljki „nulte gravitacije“.

Klijenti su, u zavisnosti od vrste tretmana, izloženi niskim talasima i frekvencijama koje su proizvod različitih hardverskih i softverskih sistema.

Dobijeni rezultati NISU zamena za konvencionalne medicinske testove i analize kao što su ultrazvuk, skeneri i laboratorijski testovi.

Za razliku od biohemijske analize, ovo su biofizičke analize, i dok ultrazvuk i skener otkrivaju morfološke promene (kako organ izgleda), Kuantum Vellness tehnologija i njena funkcionalna dijagnostika otkrivaju funkcionalne abnormalnosti (kako organ funkcioniše)

VAŠ VODIČ ZA PAMETNE ODLUKE

Naši klijenti shvataju važnost da proaktivno razmišljaju o svom zdravlju i neophodnost da aktivno učestvuju u tom procesu. Mišljenja smo da uloga doktora ili terapeuta nije samo da vas leči  pružanjem različitih terapeutskih usluga, već da vam pomogne da razumete svoj problem i da vam predloži način i pomogne da aktivirate urodjene isceliteljske sposobnosti vašeg organizma da on to sam radi. A to znači  apsolutnu posvećenost i vaše učešće u procesu.

Kao što treneri treniraju sportiste a sportista igra utakmicu – takav je i naš pristup: Doktori leče pacijente, ali svaki pacijent mora aktivno učestvovati u tom procesu.

Health Biodesign

We Don’t Want You to Wait Until You’re Sick to Get Healthy.