Šta je health biodesign?

Health Biodesign je multidisciplinarni wellness koncept koji se bazira na iskustvu integrativne i inovativnim tehnološkim dostignućima u oblasti biofizike čiji je autor doktor nauka medicinskih nauka Marina Luketina Šunjka.

Šta je health biodesign?

Health Biodesign je multidisciplinarni wellness koncept koji se bazira na iskustvu integrativne i inovativnim tehnološkim dostignućima u oblasti biofizike čiji je autor doktor nauka medicinskih nauka Marina Luketina Šunjka.

KAKO RADIMO SA NAŠIM KLIJENTIMA

Polazeći od činjenica da je svaka osoba jedinstvena i da je potrebno za svaku osobu pronaći rešenje kojim će se postići najbolji rezultati sve naše usluge i programi se prilagođavaju našim klijentima.

Da bismo to postigli, u zavisnosti od vaših potreba i mogućnosti potrebne su nam informacije o zdravlju, navikama i načinu života i ishrane kao i da li postoji posvećenost i spremnost da se sprovode naše preporuke. Suština našeg pristupa nije samo identifikacija zdravstvenih problema i otklanjanje simptoma ili spoljašnjih vidljivih promena starenja ili gojaznosti, već pronalaženje  njihovih osnovnih uzroka.

USLUGE

Health Biodesign nudi visoko personalizovane usluge kroz individualne i grupne programe podrške čiji je cilj prevencija i otklanjanje uzroka hroničnih estetskih i zdravstvenih problema aktiviranjem prirodnih isceliteljskih sposobnosti organizma. 

PROCEDURA

Zajedno ćemo identifikovali trenutne nepravilnosti i moguće  uzroke vaših estetskih ili zdravstvenih problema. U zavisnosti od vaših potreba i mogućnosti, možete zakazati konsultacija sa nekim od članova našeg stručnog tima ili sa autorom Health Biodesign koncepta. Nakon ovih inicialnih konsultacije, razumećete kako nastaje bolest i koji su ključni faktori od kojih zavisi vaše zdravlje i biće vam lakšte u donošenju odluka a zatim ćemo vam predložiti nekoliko opcija za koje smatramo da bi u vašem slučaju dali najbolje rezultate.

Sve usluge i programi podrazumevaju edukaciju u pogledu razumevanja kako organizam funkcioniše i šta mu je svakodnevno potrebno da bi pravilno funkcionisao. Pored medicinske dokumentacije koju već posedujete, u nekim slučajevima radi boljeg razumevanja vašeg zdravstvenog problema, biće nam potrebne i dodatne informacije o vašem zdravlju, pre nego vam ponudimo vaš personalizovani protokol.

Inicijalne konsultacije od 60 minuta sa autorom programa iznose 12.000 rsd. Možete odabrati opciju  konsultacija u našem centru ili online koristeći Viber ili WhatsApp. Molimo koristite obrazac “Kontaktirajte nas” da biste definisali i opisali svoj zahtev i da bi vam predložili  vreme za konsultacije.

Promena životnih navika će biti prioritet u programima čiji je cilj otklanjanje uzroka vaših problema. Naš cilj je da sarađujemo s vama kako bismo kreirali personalizovani plan zasnovan na životnom stilu, koji možete primeniti i održavati.

Vaš personalizovani program biće prilagođen funkcionalnim potrebama vašeg organizma ali i vašim ciljevima. Ukoliko bude potrebno, imamo mogućnost da vam po sistemu ključ u ruke, obezbedimo sve što je potrebno za sprovodjenje programa, tamo gde to vama odgovara.

  • Naši programi imaju za cilj da mobilišu unutrašnje resurse organizma da se sam regeneriše i leči kroz programe koji utiču ključne faktore od kojih zavisi zdravlje i procesi starenja. U zavisnosti od potreba na raspolaganju su tri opcije programa.
  • SMART program traje 3 meseca i namenjen je prevenciji i osobama sa manjim estetskim i zdravstvenim problemima. Cena ovog programa kereće se izmedju 18.000 i 36.000 rsd mesečno.
  • EXPERT programa je namenjen osobama sa hroničnim estestkim i zdravstvenim problemima. Dužina trajanja je 6 meseci i potrebna investicija je izmedju 30.000 i 50.000 rsd mesečno.
  • TOTAL BODY REJUVENATION program ima za cilju kompletnu regeneraciji organizma i podmlađivanju na ćelijskom nivou i potrebno ga je sprovoditi u kontinuitetu 12 meseci. Za više informacija o ovoj opciji kontaktirajte nas.

Svi programi započinju individualnom konsultacijom i osnovnom analizom vašeg realnog zdravlja.  Nakon ove inicijalne procene, u zavisnosti od dobijenih rezultata i vaših ciljeva predložićemo vam dalje korake. 

Kontaktirajte nas za vise informacija

Kontaktirajte nas kroz 2 jednostavna koraka

KONTAKTIRAJTE NAS

Ili pozovite na broj
+381 63-10-20-702

Health Biodesign

Svaka osoba je jedinstvena i svako ima drugačiji put u potrazi za zdravljem, a mi smo tu da vam pomognemo pronaći vaš put i rešenja koja će odgovarati samo vama.

Health Biodesign

Svaka osoba je jedinstvena i svako ima drugačiji put u potrazi za zdravljem, a mi smo tu da vam pomognemo pronaći vaš put i rešenja koja će odgovarati samo vama