Next Trend Your GUEST Need in the Hotels

The secret weapon to grow your business!

Technology that will be able to offer clients a solution to the causes of their problems instead of solving the consequences. 

Play Video

pogledaj film

NOVI TREND U WELLNESS INDUSTRIJI

REGENERACIJA I PODMLADJIVNJE NA ĆELISKOM NIVOU

Quantum Wellness je ekskluzivan i visoko profitablan koncept koji nudi personalizovane programe koji se baziraju na najnovim dostignućima kvantne ali i iskustvu integrativne medicine i koji je namenjen klijentima koji žele personalizovane programe koji umesto simptoma otklanjaju uzroke.

Umesto uobičajenih wellness i beauty programa  kojima se u većini slučajeva samo ublažavaju simptomi i posledice razmislite o mogućnosti da svojim klijentima ponudite mogućnost da saznaju uzroke svojih problema i pokušaju da postignu trajno rešenje. Quantum Wellness koncept fokusira se na pronalaženju nepravilnosti još na ćelijskom nivou i kada još uvek ne postoje vidljive promene i simptomi čime se postižu mnogo bolji rezultati. Evolucija se odvija upravo sada i vi ste medju prvima koji imaju priliku da se upoznaju sa ovom mogućnošću. Quantum Wellness nudi neverovatne mogućnosti u oblasti lepote i zdravlja i pravo je vreme da se upoznate sa mogućnostima i prednostima koje nudi.

NOVI TREND U WELLNESS INDUSTRIJI

 Ukoliko želite da u svom hotelu, fitness, spa ili beauty centar podignete usluge na viši nivo, započnete održiv i interesantan biznis ili jednostavno razmišljate da u firmi ili svom stanu napravite zonu za relaksaciju i oporavak pravo je vreme da se upoznate sa mogućnostima i prednostima Quantum Wellness koncepta. 

ZDRAVLJE KAO NOVA LUKSUZNA ROBA

Play Video

POGLEDAJTE FILM

Koncept Healhty i Healing hotela postao je globalni trend I sve više postaje standard u svetskom hotelijerstvu. Za razliku od uobičajenih usluga ovi hoteli nude ne samo usluge masaža, spa tretmane već I holističke programe ishrane, detoksikacije i regeneracije. 

Korak dalje u toj oblasti nudi Quantum Wellness koncept koji svojim  umesto uobičajenih wellness i spa programa kojima se u većini slučejva postižu privremena rešenja Quantum Wellness svojim klijentima nudi potpuno individualne programe kojima se otklanjaju uzroci problema i čije rezultate klijenti mogu sami procenjivati i pratiti.

mnogo toga je važno ali je samo zdravlje bitno

Potrošači u poslednje vreme umesto u materijalne predmete sve više ulažu u svoje zdravlje. Jack Ma, predsednik i osnivač Alibabe, na sastanku u Detroitu izjavio je: “Današnji potrošači žele biti zdravi i sretni. Posedovanje najskuplje ili najnovije robe više im nije na prvom mestu jer su shvatili da je istinska sreća u zdravlju i malim stvarima. Danas mnogi svoje živote iznose po društvenim mrežama pokazujući kako se sjajno zabavljaju i provode na egzotičnim destinacijama uz zdravu hranu, masaže, jogu i inovativne tretmane, izazivajući kod njihovih pratilaca potrebu da i oni osete to isto.

MISLITE NA VREME

Play Video

POGLEDAJTE FILM

vreme je za promene

Resetting The Aging Clock Inside

Play Video

POGLEDAJTE FILM

Industrija u oblasti lepote i godinama pokušava riešiti probleme baveći se simptomima i problemima koji su vidljivi, zanemarujući činjenicu da se bolesti i procesi starenja javljaju mnogo dublje i nama. Nedavna istraživanja u bio-regenerativnoj nauci pokazuju konkretne dokaze da se uzroci gojaznosti, zdravstvenih problema i starenja zapravo prvo dogadjaju na ćeliskom nivou i da rešenja treba tražiti upravo na tom nivou.

 

REGENERACIJA I PODMLADJIVNJE NA ĆELISKOM NIVOU

Umesto uobičajenih wellness i beauty programa  kojima se u većini slučajeva samo ublažavaju simptomi i posledice razmislite o mogućnosti da svojim klijentima ponudite mogućnost da saznaju uzroke svojih problema i pokušaju da postignu trajno rešenje. Quantum Wellness koncept fokusira se na pronalaženju nepravilnosti još na ćelijskom nivou i kada još uvek ne postoje vidljive promene i simptomiĆ čime se postižu mnogo bolji rezultati. Evolucija se odvija upravo sada i vi ste medju prvima koji imaju priliku da se upoznaju sa ovom mogućnošću. Quantum Wellness bukvalno menja sve ono što znamo u pogledu zdravlja i pravilne ishrane čineći dosadanšnje metode dijagnostike i terapije zastarelim.

Osnova ovog koncepta su takozvane kvantne zone u kojima se nalaze kapsule koje se mogu koristiti za opuštanje, smanjenje stresa, povećanje energije ili kako bi vama i vašim klijentima kroz preciznu analizu zdravlja na funkcionalnom, energetskom i informacionom nivou pomogli da saznate važne informacije iz oblasti zdravlja i ishrane.

BUDITE ISPRED KONKURENCIJE

Play Video

POGLEDAJTE FILM

Quantum Wellness je ekskluzivan i visoko profitablan koncept koji nudi personalizovane programe koji se baziraju na najnovim dostignućima kvantne ali i iskustvu integrativne medicine i koji je namenjen klijentima koji žele personalizovane programe koji umesto simptoma otklanjaju uzroke.

Naša inovativna tehnologija vašim gostima nudi jedinstveno iskustvo a vama prihod tokom cele godine. Sve što nam je potrebno je adekvatan prostor i internet konekcija. Sve drugo prepustite nama. 

MOGUĆNOSTI PRIMENE

 Ukoliko želite da u svom hotelu, fitness, spa ili beauty centar podignete usluge na viši nivo, započnete održiv i interesantan biznis ili jednostavno razmišljate da u firmi ili svom stanu napravite zonu za relaksaciju i oporavak pravo je vreme da se upoznate sa mogućnostima i prednostima Quantum Wellness koncepta. 

hoteli

Koncept Healhty i Healing hotela postao je globalni trend I sve više postaje standard u svetskom hotelijerstvu. Za razliku od uobičajenih usluga… 

ovi hoteli nude ne samo usluge masaža, spa tretmane već I personalizovane programe detoksikacije i regeneracije čiji je cilj otklanjanje estetskih I zdravstvenih problema. Saznaj više…

sport i fitness

Kao što od količine goriva u  rezervoaru automobila zavisi koliko kilometara će preći vaš automobil tako i od energetskog potencijala vaših… 

ćelija zavise Vaše fizičke performanse i rezultati. QW poseduje mogućnost precizne procene funkcionalnog i energetskog stanja svakog organa kao i načina njihove korekcije neinvazivnim metodoma.

beauty centri

Umesto da proizvode za negu tela i kose birate na osnovu izgleda pakovanja, mirisa ili preporuke prodavaca ponudite svojim klijentima mogućnosti da…

kupe proizvode koji su 100% prilagodjeni njegovom telu. Svaki proizovd koji želimo klijentu da ponudimo prolazi 3 nivoa kontrole i 9 nivoa testiranja kako bi se uverili da proizvod nema kontaindikacije i da je biološki odgovor vašeg tela na njegov sastav pozitivan.

ugostiteljstvo

Poslovica kaže: “Bog je stvorio hranu a djavo kuvare koji uporno spremaju hranu koja zadovoljiava samo dušu. Sve je više onih koji žele hranu koja će zadovoljiti …

i potrebe organizma na ćeliskom nivou. Vreme je za promene.  Saznaj više….

wellness i spa

Sve veći zahtevi korisnika za  novim uslugama i  efikasnim tretmanima kojima se postižu efekti podmladjivanja nameću potrebu za …

za novim pristupom u sferi lepote i zdravlja. Tehnologija koju nudi Quantum Wellness Sistem  omogućiće vašim klijentima usluge na kojima će vam biti zahvalni i zbog kojih će vas preporučiti svojim prijateljima.

wellness na poslu

Većina zaposlenih kada im ponestane snage i kada su pospani pribegava konzumiranju kafe, energetskim napitcima ili slatikišima čijih smo …

negativnih efekata svi svesni.  Umesto toga želimo vam ponuditi nešto mnogo bolje. Nešto što direktno utiče na energetski potencijal vaših ćelije i što antidoping testovi nisu u stanju da detektruju.

ordinacije

Quantum Wellness lekarima različitih specijalnosti nudi mogućnost  da svojim pacijentima ponude odgovor i rešenje na ključna pitanja… 

od kojih zavisi njihovo zdravlje i procesi starenja. Kroz 4 nivoa dijagnostike mogu saznati gde se nalizi problem, šta je mogući uzrok i koji je optimalni način ishrane i suplemetacije i koji će način lečenja i tretmana dati najbolje rezultate.

wellness u kući

Wellness Rooms. Jeste li čuli za ovaj izraz? Ako niste pravo je vreme da se informišete o ovom trendu koji sve više osvaja svet. Wellness soba je …

Wellness soba je u osnovi prostor u stanu gde se mogu obavljati aktivnosti koje pozitivno utiču na zdravlje. Pored tretmana  čiji je fokus odmor i opuštanje po prvi put u ovom prostoru moguće je sprovodtiti i procenu različitih parametara zdravlja. Od merenja težine, pritiska, nivoa šećera i procenta masnoće u telu do inovativnih testova koju mogu ukazati na nepravilnosti u radu organizma i nekoliko godina pre nego se pojave prvi simptomi. Uvodjenje ovih mogućnosti i sadržaja u privatne kuće nudi mogućnost da se češće rade stvari za koje se obično nema vemena. Sada se više nemogu navoditi razlozi poput gužve u saobraćaju i nedostatak parkinga.

PRIDRUŽI SE QUANTUM WELLNESS ZAJEDNICI

Posvećeni smo edukaciji o mogućnostima i načinima da se preduprede i otklone predispozicije estetskih i zdravstvenih problema pre pojave simptoma i kako bi svojim klijentima pomogli da u moru često kontradiktornih informacija da lakše donosu odluke koje su dobre za njihovo  zdravlje. Naši klijenti žele da uživaju u životu i plodovima svoga rada. Oni znaju da im možemo pomoći da malim promenama u životu preduprede estetske i zdravstveno probleme ali i da će mo imati rešenje kada se problem pojavi. Nemojte prolaziti kroz uobičajeni proces pokušaja i učenja na sopstvenim greškama.  Uvek rado razgovaramo o tome šta radimo, zašto i kako a sobzirom da je lično iskustvo najbolji način da donesete ispravne odluke pozivamo vas da nas posetitie i upoznate se sa mogućnostima koje vam stoje na raspolaganju.