the next trend for wellness industry

The secret weapon to grow your business!

Technology that will be able to offer clients a solution to the causes of their problems instead of solving the consequences. 

Play Video

pogledaj film

Play Video

pogledaj film

the next trend for wellness industry

Zamislite da svojim klijentima umesto uobičajenih wellness i beauty programa kojima se u većini slučajeva samo ublažavaju simptomi i posledice, ponudite mogućnost da saznaju i otklone uzroke svojih estetski i zdravstvenih problema.

Play Video

pogledaj film

The secret weapon to grow your business!

REGENERACIJA I PODMLADJIVNJE NA ĆELISKOM NIVOU

Quantum Wellness koncept fokusira se na pronalaženju nepravilnosti još na ćelijskom nivou i kada još uvek ne postoje vidljive promene i simptomi čime se postižu mnogo bolji rezultati. Evolucija se odvija upravo sada i vi ste medju prvima koji imaju priliku da se upoznaju sa ovom mogućnošću. Quantum Wellness nudi potpuno novi pristup u oblasti lepote i zdravlja i zato je pravo vreme da se upoznate sa mogućnostima i prednostima koje nudi. 

 

BUDITE ISPRED KONKURENCIJE

Play Video

POGLEDAJTE FILM

REGENERACIJA I PODMLADJIVNJE NA ĆELISKOM NIVOU

Quantum Wellness koncept fokusira se na pronalaženju nepravilnosti još na ćelijskom nivou i kada još uvek ne postoje vidljive promene i simptomi čime se postižu mnogo bolji rezultati. Evolucija se odvija upravo sada i vi ste medju prvima koji imaju priliku da se upoznaju sa ovom mogućnošću. Quantum Wellness nudi potpuno novi pristup u oblasti lepote i zdravlja i zato je pravo vreme da se upoznate sa mogućnostima i prednostima koje nudi. 

 

MOGUĆNOSTI PRIMENE

Quantum Wellness je ekskluzivan, održiv i visoko profitabilan koncept koji nudi programe koji se baziraju na najnovim dostignućima kvantne ali i iskustvu integrativne medicine. Namenjen je klijentima koji žele personalizovane programe kojima će preduprediti svoje estetske i zdravstvene probleme i usporiti starenje.

Naša inovativna tehnologija korisnicima nudi jedinstveno iskustvo a vama prihod tokom cele godine. Sve što nam je potrebno je adekvatan prostor i internet konekcija. Sve drugo prepustite nama. 

hoteli

Koncept zdravih hotela postao je globalni trend I sve više postaje standard u svetskom hotelijerstvu. Za razliku od uobičajenih usluga… 

ovi hoteli nude ne samo usluge masaža, spa tretmane već I personalizovane programe detoksikacije i regeneracije čiji je cilj otklanjanje estetskih I zdravstvenih problema. 

sport i fitness

Kao što od količine goriva u  rezervoaru automobila zavisi koliko kilometara će preći vaš automobil tako i od energetskog potencijala vaših… 

ćelija zavise Vaše fizičke performanse i rezultati. QW poseduje mogućnost precizne procene funkcionalnog i energetskog stanja svakog organa kao i mogućnost energetske i funkcionalne  korekcije koje se nemogu otkriti antidoping metodama.

beauty centri

Umesto da proizvode za negu tela i kose birate na osnovu izgleda pakovanja, mirisa ili preporuke prodavaca ponudite svojim klijentima mogućnosti da…

kupe proizvode koji su 100% prilagodjeni njegovom telu. Svaki proizovd koji želimo klijentu da ponudimo prolazi 3 nivoa kontrole i 9 nivoa testiranja kako bi se uverili da proizvod nema kontaindikacije i da je biološki odgovor vašeg tela na njegov sastav pozitivan.

ugostiteljstvo

Poslovica kaže: “Bog je stvorio hranu a djavo kuvare koji uporno spremaju hranu koja zadovoljiava samo dušu. Sve je više onih koji žele hranu koja će zadovoljiti …

i potrebe organizma na ćeliskom nivou. Vreme je za promene.  Saznaj više….

wellness i spa

Sve veći zahtevi korisnika za  novim uslugama i  efikasnim tretmanima kojima se postižu efekti podmladjivanja nameću potrebu za …

za novim pristupom u sferi lepote i zdravlja. Tehnologija koju nudi Quantum Wellness Sistem  omogućiće vašim klijentima usluge na kojima će vam biti zahvalni i zbog kojih će vas preporučiti svojim prijateljima.

wellness na poslu

Većina zaposlenih kada im ponestane snage i kada su pospani pribegava konzumiranju kafe, energetskim napitcima ili slatikišima čijih smo …

negativnih efekata svi svesni.  Umesto toga želimo  ponuditi nešto mnogo bolje. Nešto što direktno utiče na energetski potencijal ćelije bez bilo kojih kontraindikacija.

ordinacije

Quantum Wellness lekarima različitih specijalnosti nudi mogućnost  da svojim pacijentima ponude odgovor i rešenje na ključna pitanja… 

od kojih zavisi njihovo zdravlje i procesi starenja. Kroz 4 nivoa dijagnostike mogu saznati gde se nalizi problem, šta je mogući uzrok i koji je optimalni način ishrane i suplemetacije i koji će način lečenja i tretmana dati najbolje rezultate.

wellness u kući

Wellness Rooms. Jeste li čuli za ovaj izraz? Ako niste pravo je vreme da se informišete o ovom trendu koji sve više osvaja svet. Wellness soba je …

Wellness soba je u osnovi prostor u stanu gde se mogu obavljati aktivnosti koje pozitivno utiču na zdravlje. Pored tretmana  čiji je fokus odmor i opuštanje po prvi put u ovom prostoru moguće je sprovodtiti i procenu različitih parametara zdravlja. Od merenja težine, pritiska, nivoa šećera i procenta masnoće u telu do inovativnih testova koju mogu ukazati na nepravilnosti u radu organizma i nekoliko godina pre nego se pojave prvi simptomi. Uvodjenje ovih mogućnosti i sadržaja u privatne kuće nudi mogućnost da se češće rade stvari za koje se obično nema vemena. Sada se više nemogu navoditi razlozi poput gužve u saobraćaju i nedostatak parkinga.

PRIDRUŽI SE QUANTUM WELLNESS ZAJEDNICI

Posvećeni smo edukaciji o mogućnostima i načinima da se preduprede i otklone predispozicije estetskih i zdravstvenih problema pre pojave simptoma i kako bi svojim klijentima pomogli da u moru često kontradiktornih informacija da lakše donosu odluke koje su dobre za njihovo  zdravlje. Naši klijenti žele da uživaju u životu i plodovima svoga rada. Oni znaju da im možemo pomoći da malim promenama u životu preduprede estetske i zdravstveno probleme ali i da će mo imati rešenje kada se problem pojavi. 

BUDITE ISPRED KONKURENCIJE

Nemojte prolaziti kroz uobičajeni proces pokušaja i učenja na sopstvenim greškama.  Uvek rado razgovaramo o tome šta radimo, zašto i kako a sobzirom da je lično iskustvo najbolji način da donesete ispravne odluke pozivamo vas da nas posetitie i upoznate se sa mogućnostima koje vam stoje na raspolaganju. 

Play Video

POGLEDAJTE FILM

ZDRAVLJE KAO NOVA LUKSUZNA ROBA

Play Video

POGLEDAJTE FILM

Novi Trend u Hotelijerstvu

Koncept Healhty i Healing hotela postao je globalni trend I sve više postaje standard u svetskom hotelijerstvu. Za razliku od uobičajenih usluga ovi hoteli nude ne samo usluge masaža, spa tretmane već I holističke programe ishrane, detoksikacije i regeneracije. 

Korak dalje u toj oblasti nudi Quantum Wellness koncept koji svojim  umesto uobičajenih wellness i spa programa kojima se u većini slučejva postižu privremena rešenja Quantum Wellness svojim klijentima nudi potpuno individualne programe kojima se otklanjaju uzroci problema i čije rezultate klijenti mogu sami procenjivati i pratiti.

mnogo toga je važno ali je samo zdravlje bitno

Potrošači u poslednje vreme umesto u materijalne predmete sve više ulažu u svoje zdravlje. Jack Ma, predsednik i osnivač Alibabe, na sastanku u Detroitu izjavio je: “Današnji potrošači žele biti zdravi i sretni. Posedovanje najskuplje ili najnovije robe više im nije na prvom mestu jer su shvatili da je istinska sreća u zdravlju i malim stvarima. Danas mnogi svoje živote iznose po društvenim mrežama pokazujući kako se sjajno zabavljaju i provode na egzotičnim destinacijama uz zdravu hranu, masaže, jogu i inovativne tretmane, izazivajući kod njihovih pratilaca potrebu da i oni osete to isto.

MISLITE NA VREME

Play Video

POGLEDAJTE FILM

vreme je za promene

Resetting The Aging Clock Inside

Play Video

POGLEDAJTE FILM

Industrija u oblasti lepote i godinama pokušava riešiti probleme baveći se simptomima i problemima koji su vidljivi, zanemarujući činjenicu da se bolesti i procesi starenja javljaju mnogo dublje i nama. Nedavna istraživanja u bio-regenerativnoj nauci pokazuju konkretne dokaze da se uzroci gojaznosti, zdravstvenih problema i starenja zapravo prvo dogadjaju na ćeliskom nivou i da rešenja treba tražiti upravo na tom nivou.

 

REGENERACIJA I PODMLADJIVNJE NA ĆELISKOM NIVOU

Umesto uobičajenih wellness i beauty programa  kojima se u većini slučajeva samo ublažavaju simptomi i posledice razmislite o mogućnosti da svojim klijentima ponudite mogućnost da saznaju uzroke svojih problema i pokušaju da postignu trajno rešenje. Quantum Wellness koncept fokusira se na pronalaženju nepravilnosti još na ćelijskom nivou i kada još uvek ne postoje vidljive promene i simptomiĆ čime se postižu mnogo bolji rezultati. Evolucija se odvija upravo sada i vi ste medju prvima koji imaju priliku da se upoznaju sa ovom mogućnošću. Quantum Wellness bukvalno menja sve ono što znamo u pogledu zdravlja i pravilne ishrane čineći dosadanšnje metode dijagnostike i terapije zastarelim.

Osnova ovog koncepta su takozvane kvantne zone u kojima se nalaze kapsule koje se mogu koristiti za opuštanje, smanjenje stresa, povećanje energije ili kako bi vama i vašim klijentima kroz preciznu analizu zdravlja na funkcionalnom, energetskom i informacionom nivou pomogli da saznate važne informacije iz oblasti zdravlja i ishrane.

BUDITE ISPRED KONKURENCIJE

Play Video

POGLEDAJTE FILM

Quantum Wellness je ekskluzivan i visoko profitablan koncept koji nudi personalizovane programe koji se baziraju na najnovim dostignućima kvantne ali i iskustvu integrativne medicine i koji je namenjen klijentima koji žele personalizovane programe koji umesto simptoma otklanjaju uzroke.

Naša inovativna tehnologija vašim gostima nudi jedinstveno iskustvo a vama prihod tokom cele godine. Sve što nam je potrebno je adekvatan prostor i internet konekcija. Sve drugo prepustite nama.