Zdravlje

na ćelijskom nivou

Play Video

pogledjate film

  • Znate li da je vaše telo sastavljeno od preko 75 miliardi ćelija u da svakog sata vaše telo izbaci milijardu mrtvih ćelija i da isto toliko proizvede novih.
  • A da li ste znali da se vaše ćelije obnavljaju svakih 11 meseci i da je za njihovo normalno funkcionisanje  potrebno da mitohondrije proizvodu odredjenu energiju.
  • Zdrava ćelija na svojoj membrani ima potencijal od  70 mV a kancerozna ćelija samo 20mV?
  • Da li ste ikada zapitali zašto se industrrija u oblasti lepote i konvencionalna medicina bavi simptomima umesto da se brine o zdravlju ćelija? 

Umesto da se oslanjate samo na konvencionalne pristupe kojima se u većini slučajeva samo ublažavaju simptomi razmislite o mogućnosti da se bavite problemima kako bi ste pronašli trajno rešenje. 

Quantum Wellness koncept fokusira se na zdravlje na ćelijskom nivou, a ne samo na simptome i spoljašnji izgled čime se postižu mnogo bolji rezultati. Evolucija se odvija upravo sada i vi ste medju prvima koji imaju priliku da se upoznaju sa ovom mogućnošću. Quantum Wellness bukvalno menja sve ono što znamo u pogledu zdravlja i pravilne ishrane čineći dosadašnje metode dijagnostike i terapije zastarelim.