VREME JE ZA PROMENE

„Zamislite budućnost u kojoj bolnice liče na savremene wellness i spa centre i u kojima se sprovode programi i tretmani čiji je cilj prevencija i aktiviranje prirodnih isceliteljskih sposobnosti organizma umesto lečenja simptoma.

BUDITE ISPRED KONKURENCIJE

Globalna ekonomska kriza uticala je na to da vlasnici centara u oblasti lepote i zdravlja sve manje imaju volje i novca da ulažu u novu opremu i uredjaje. Iako se na tržištu iz godine u godinu pojavljuje desetine novih modela  nudeći sve bolje i bolje karakteristike, analize pokazuju da korisnici usluga ne samo da nisu rešili svoje probleme već se često ustanovi i veliki broj neželjenih efekta tretmana koje su koristili. Prepoznavši ovaj problem odlučili smo ponuditi nešto sasvim novo.

Odabrali smo ono što je trenutno najbolje u svetu i sve to upakovali u sistem koji je u mogunćosti da ponudi odgovor i rešenje za većinu estetskih i zdravstvenih problema. Sve što je potrebano za implementaciju ovog sistema je adekvatan prostor i internet konekcija. Sve ostalo prepustite nama.

Bez obzira da li ste direktor hotela, wellness, spa, fitnes centra ili tek razmišljate da pokrenete biznis ovo je šansa da budete deo pokreta koji menja pravila igre.  Uvek rado razgovaramo o tome šta radimo, zašto i kako. Ako želite da lično razgovarate sa nama i mogućnostima saradnje popunite kratatak upitnik.

INOVATIVNA PLATFORMA ZA RAZVOJ VAŠEG BIZNISA

Kriza COVIDA 19 će proći ali je pitanje šta je sledeće i kako prilagoditi biznis budućim sličnim situacijama.  Ako se niste predali i ako želite da svoje usluge prilagodite novim uslovima poslovanja na pravom ste mestu.

Bez obzira da li ste direktor luksuznog hotela, manjeg butik hotela, wellness, spa, fitnes centra ili tek razmišljate da pokrenete biznis Quantum Wellness koncept može biti odlično rešenje.

Svedoci smo da nas u prošlosti iz ekonomske recesije nije spasila država, banke ili velike kompanije već pojedinci koji razmišljaju proaktivno i koji imaju viziju.

Verovatno niste znali da je u vreme velike ekonomske krize stvoreno više milionera nego u bilo kojem drugom periodu u istoriji!

Sa vizijom, znanjem i zalaganjem zajedno možemo uspjeti u stvaranju uspješnog wellnessa poslovnog modela. Sada je pravo vreme da se priključite zajednici koja će promeniti način na koji razmišljate o zdravlju.  Svi se možemo složiti da su se vremena promenila i u poslovanju u oblasti lepote i zdravlje. 

Globalna ekonomska kriza uticala je na to da vlasnici centara u oblasti lepote i zdravlja sve manje imaju volje i novca da ulažu u novu opremu i uredjaje. Iako se na tržištu iz godine u godinu pojavljuje desetine novih modela  nudeći sve bolje i bolje karakteristike analize pokazuju da klijenti i korisnici usluga ne samo da nisu rešili svoje probleme već se često ustanovi i veliki broj neželjenih efekta tretmana koje su koristili. Prepoznavši ovaj problem odlučili smo ponuditi nešto sasvim novo. Investitori – Ovo je šansa da budete deo pokreta koji menja pravila igre i koji može pobediti one koji danas odlučuju od zdravlju. 

Zahvaljujući tehnologiji koju koristimo bez bola i bilo kakvih kontraindikacija vašim klijentima možete omogućiti da saznaju svoju realnu biološku starost, nivo energije, stepen toksičnosti i koji bi im način ishrane i suplementacije trenutno najviše odgovarao. Ali ono što je možda najvažnije, sve dijagnostičko terapeutske procedure mogu se obavljati i online i bez fuzičkog kontakta i rizika za klijenta i osoblja vašeg centra.