en

PRVO PUSTITE VIDEO

PRVO PUSTITE VIDEO

unapredite poslovanje i zadovoljstvo svojih klijenata

Zamislite da gostima vašeg hotela ili klijentima wellness spa, fitnes ili beauty centra, možete ponuditi 100% personalizovane obroke koji im neće praviti uobičajene probleme i neprijatnosti.

A zamislite da im ponudite tretmane, kojima se za samo 20 minuta, postižu rezultati poput onih u hiperbaričnoj komori, infrared sauni i koji zamenjuju boravak u prirodi od nekoliko sati. I ne samo to, ono što Quantum Wellness čini jedinstvenim je mogućnost realnog praćenja efekata tretmana, predviđanja njihove efikasnosti i postojanja eventualnih kontraindikacija.

Ovo nije naučna fantastika već realnost i ako želite da postanete deo zajednice koja menja industriju zdravlja i lepote pravo je vreme da se upoznate sa Quantum Wellness mogućnostima i prednostima pre konkurencije.

Budete ispred konkurencije i započnite biznis koji ne poznaje krizu

IZABERITE MODEL KOJI ODGOVARA VAšIM POTREBAMA

OPCIJA 1

quantum LOUNGE CHAIR

Veše energije i bolja produktivnost
bez kafe i energetskih pića.

Previous slide
Next slide

Ergonomska Quantum LC platforma nudi tretmane kojima se u isto vreme postiže efekat duboke relaksacije i povećanja energije i koji pozitivno utiču na mentalne i fizičke performanse. U samo jednom tretmanu postižu se efekti poput onih u hiperbaričnoj komori, krio kapsuli i infrared sauni. 

OPCIJA 2

quantum pood

kompletna regeneracija organizma i
podmladjivanje na ćelijskom nivou

Previous slide
Next slide

Naučnici širom sveta pokušavaju da pronađu način da se uspori starenja, ali šta ako je to već danas moguće? Quantum Pod poseduje sve što je potrebno da se  pronadju ne samo nepravilnosti u radu organizama već se mogu saznati i otkloniti uzroci bolesti i usporiti starenje na ćelijskom nivou.

BUDITE DEO GLOBALNE ZAJEDNICE KOJA MENJA PRAVILA U OBLASTI LEPOTE I ZDRAVLJA

Sada ste na samom početku onog što će zauvek promeniti wellness industriju. Trenutno, na samo dve lokacije, dostupne su Quantum Wellness usluge i programi i zato je prava prilika da pre konkurencije obezbedite sebi ekskluzivnost na određenoj teritoriji. 
 
 U Beogradu se nalazi naš matični centar, dok je Nutree centar, naš ekskluzivni partner za Katar.
Svi koji se odluče da započnu biznis u ovoj fazi, pored benefita koji nudi ekskluzivnost na određenoj teritoriji,  investicija za pokretanje biznisa, biće značajno manja u odnosu da one koji se odluče za nekoliko meseci.

mogućnosti primene Quantnog Wellnesa

HAJDE DA RAZGOVARAMO

ZAHTEV ZA PREZENTACIJU

Popunite kratak upitnih kako bismo se mogli pripremiti za sastanak na kojem ćemo vam dati više detalja o mogućnosti saradnje.