en

PRVO PUSTITE VIDEO

en

VIDEO

unapredite poslovanje i zadovoljstvo svojih klijenata

Zamislite da gostima vašeg hotela ili klijentima wellness spa, fitnes ili beauty centra, možete ponuditi 100% personalizovane obroke koji im neće praviti uobičajene probleme i neprijatnosti.

A zamislite da im ponudite tretmane, kojima se za samo 20 minuta, postižu rezultati poput onih u hiperbaričnoj komori, infrared sauni i koji zamenjuju boravak u prirodi od nekoliko sati. I ne samo to, ono što Quantum Wellness čini jedinstvenim je mogućnost realnog praćenja efekata tretmana, predviđanja njihove efikasnosti i postojanja eventualnih kontraindikacija.

Ovo nije naučna fantastika već realnost i ako želite da postanete deo zajednice koja menja industriju zdravlja i lepote pravo je vreme da se upoznate sa Quantum Wellness mogućnostima i prednostima pre konkurencije.

Budete ispred konkurencije i započnite biznis koji ne poznaje krizu

IZABERITE MODEL KOJI ODGOVARA VAšIM POTREBAMA

OPCIJA 1

quantum LOUNGE CHAIR

Veše energije i bolja produktivnost
bez kafe i energetskih pića.

Previous slide
Next slide

Ergonomska Quantum LC platforma nudi tretmane kojima se u isto vreme postiže efekat duboke relaksacije i povećanja energije i koji pozitivno utiču na mentalne i fizičke performanse. U samo jednom tretmanu postižu se efekti poput onih u hiperbaričnoj komori, krio kapsuli i infrared sauni. 

OPCIJA 2

quantum pood

kompletna regeneracija organizma i
podmladjivanje na ćelijskom nivou

Previous slide
Next slide

Naučnici širom sveta pokušavaju da pronađu način da se uspori starenja, ali šta ako je to već danas moguće? Quantum Pod poseduje sve što je potrebno da se  pronadju ne samo nepravilnosti u radu organizama već se mogu saznati i otkloniti uzroci bolesti i usporiti starenje na ćelijskom nivou.

podignite svoje usluge na viši nivo

Zamislite da svojim klijentima možete ponuditi personalizovane programe ishrane i tretmane kojima se postižu efekti poput onih u hiperbaričnoj komori, krio kapsuli ili infrared sauni bez potrebe da  investirate DESETINE HILJADA EURA U NOVU OPREMU I UREĐAJE.

A zamislite da u isto vreme dok uživaju u položaju koji nudi osećaj sličan nultoj gravitaciji, mogu razgovarati sa stručnjacima različitih specijalnosti i saznati važne informacije o svom zdravlju i ishrani bez ZAPOŠLJAVANJA NOVOG OSOBLJA.

Ovo nije naučna fantastika već naučna realnost i ako želite da se razlikujete od konkurencije i da svojim klijentima ponudite nešto zbog čega će vas preporučiti prijateljima, pravo je vreme da se upoznate sa mogućnostima i prednostima koje nudi Quantum Wellness.

video 4 MINUTA

Sada ste na samom početku onog što će zauvek promeniti način na koji će se donositi odluke u pogledu lepote, zdravlja i načina ishrane. 
 • Location - Serbia / Belgrade

  Health Biodesign Centar

 • Nutree Holistic Center

  Qatar / Lusail

Trenutno su na samo dve lokacije dostupne Quantum Wellness usluge i programi i zato je prava vreme da se pre konkurencije upoznate sa mogućnostima i prednostima našeg koncepta i da obezbedite sebi ekskluzivnost na određenoj teritoriji. U Beogradu se nalazi naš matični centar, dok je Nutree centar, naš ekskluzivni partner za Katar. 

unapredite svoje poslovanje

KAKO QUANTUM WELLNESS MOŽE UNAPREDITI VAŠE POSLOVANJE?

Programi i usluge koje će vašim klijentima omogućiti jedinstveno iskustvo a vama prednost u odnosu na konkurenciju.

Quantum Wellness nudi niz prednosti kako za vlasnike centara tako i za klijente ali treba naglasiti da Quantum Wellness nije zamena za uobičajene procedure koje se sprovode u ordinacijama ili wellness, spa, beauty ili fitness centrima ali zato može biti njihova odlična podrška. Dok uobičajeni lekovi, tretmani ili programi, u većini slučajeva, imaju za cilj da otklone simptome i vidljive promene, Quantum Wellness se fokusira na pronalaženje i otklanjanje osnovnih uzroka.

Pored ekskluzivnosti, održivosti i profitabilnosti Quantum Wellness će vašim klijentima omogućiti 100% personalizovane usluge i programe koji umesto na simptome i vidljive promene deluju na uzroke estetskih i zdravstvenih problema i sve to bez potrebe da zapošljavate nove radnike ili da investriate desetine hiljada eura u nove uređaje i opremu.

I ne samo to. Ono što će vam se najviše dopasti je mogućnost predvidjanja mogućih kontraindikacija i procena efikasnosti tretmana ili proizvoda što dovodi do sticanja poverenja vaših klijenata.

Danas su brojne kompanije suočene sa trendom sporog rasta zbog ogromne domaće i globalne konkurencije pa je ponuda proizvoda ili usluga koje konkurencija nema, dovoljan razlog da se upoznate sa mogućnostima koje nudi Quantum Wellness.

Ovaj koncept ne samo da nema konkurenciju u vašem gradu već je za sada jedinstven u čitavom svetu.

Trenutno su Quantum Wellness usluge i programi dostupni samo u našem matičnom centru u Beogradu i Kataru pa je prava prilika da sebi osigurate ekluzivnost na svojoj teritoriji.

Još jedna prednost za one koji se odluče za pokretanje posla u ovoj fazi su značajne finansijske uštede.

Sticanje poverenja klijenata kroz dokaz efikasnosti vaših usluga ili proizvoda, može biti ključno za vaše poslovanje ii zato je pravo vreme da ova mogućnost bude i deo vaše ponude.

Danas se na tržište nudi hiljade proizvoda i svaki od njih je možda dobar na svoj način. Međutim, današnjem kupcu su dosadila obećanja kroz dobro osmišljene reklame i prezentacije. Oni žele DOKAZ  EFIKASNOSTI Vaših proizvoda ili usluga!

Ovaj dokaz motiviše potrošača da kupi. On će postati vaš verni kupac samo ako dobije čvrste dokaze o prednosti vaših proizvoda ili usluge za njega.

Zbog činjenice da “Monopol Medicine” ima veliku kontrolu i uticaj na medije, većina ljudi nije svesna da je moguće predvideti efikasnosti proizvoda ili tretmana pa je vrlo važno da ova mogućnost bude i deo ponude vaših proizvoda ili usluga.

Ova opcija pruža klijentima priliku da uživaju u tretmanima bez brige o riziku od infekcija, dok naši partneri više ne brinu o kvalifikovanoj radnoj snazi ​​jer naš matični centar obezbeđuje osoblje i stručnjake koji će obaviti sve dijagnostičke i terapijske procedure. 

Postoje još neke prednosti tretmana bez kontakta i na daljinu:

 1. Praktičnost: Tretmani na daljinu pružaju praktičnost jer se mogu pristupiti sa bilo kog mesta, eliminisanjem potreba za putovanjem. Klijenti mogu sprovoditi tretmane u svom domu, kompaniji ili u svojim omiljenim centrima gde već odlaze

 2. Dostupnost: Tretmani bez kontakta i na daljinu prevazilaze geografske barijere, omogućavajući pojedincima na udaljenim područjima ili sa ograničenim pristupom zdravstvenim ustanovama da dobiju terapijske usluge.

 3. Fleksibilnost: Sa tretmanima na daljinu, klijenti imaju veću fleksibilnost u zakazivanju termina jer nisu vezani za dostupnost fizičke lokacije ili određene radne sate.

 4. Personalizacija: Tretmani na daljinu mogu se prilagoditi individualnim potrebama i preferencama putem virtuelnih konsultacija i procena, omogućavajući stručnjacima da pruže personalizovane terapeutske planove.

 5. Tehnološki napredak: Tretmani bez kontakta koriste napredne tehnologije poput telemedicine, nosivih uređaja i daljinskog praćenja, što poboljšava efikasnost i efektivnost procesa tretmana.

 6. Kontinuitet brige: Tretmani bez kontakta i na daljinu obezbeđuju kontinuitet brige, omogućavajući klijentima da primaju redovne kontrolne sesije i kontinuiranu podršku, čak i kada posete licem u lice nisu moguće.

REZIME: Tretmani bez kontakta i na daljinu pružaju praktičnost, sigurnost, dostupnost i personalizaciju, čineći zdravstvene usluge pristupačnijim i prilagodljivim individualnim potrebama.

 

Personalizovan pristup, stručnjacima različitih specijalnosti nudi mogućnost da se pozabave jedinstvenim karakteristikama svake osobe i da kreiraju specifičan protokol koji najbolje odgovara njihovim potrebama.

Personalizovan pristup može biti koristan u predviđanju rizika od različitih bolesti i identifikaciji potencijalnih faktora rizika. Takodje, ovaj pristup može pomoći u pravovremenom otkrivanju i prevenciji bolesti pre nego što prerastu u ozbiljnije zdravstvene probleme.

UKRATKO, personalizovan pristup je važan jer može poboljšati efikasnost terapije, smanjiti rizik od štetnih efekata, identifikovati potencijalne rizike bolesti i pomoći u pravovremenom otkrivanju i prevenciji bolesti.

 

Nagomilani stres savremenog zivota, pogrešan način ishrane, negativni emocionalni naboj, štetne navike i toksično životno okruženje, dovode do sistematskog slabljenja prirodne sposobnosti tela za samoregulaciju i razvoja bolesti a da mi nismo toga ni svesni. Upravo je ovo trenutak kada je potrebno preduzeti prve korake ako želimo preduprediti bolest.

Quantum Wellness ima neprocenjivu vrednost u predviđanju rizika od bolesti, identifikaciji i otklanjanju predispozicija estetskih i zdravstvenih problema pre nego što prerastu u ozbiljnije zdravstvene probleme.

Zahvaljujući višegodišnjem iskustvu Quantum Wellness pruža održiv i profitabilan poslovni model i brzi povraćajem investicije uz minimalni rizik.

Ako su naše usluge integrisane u već postojeće centre, rizik faktički ne postoji a povrat ulaganja se može očekivati za vrlo kratko vreme.

ALL-IN-ONE  rešenja koje nude Quantum kapsule, posebno su značajna jer zamenjuje veliki broj uredjaja za dijagnostiku i terapiju sa najboljim odnosom cene i kvaliteta. Ovaj integrisani pristup ne samo da štedi prostor, već nudi širok spektar mogućnosti po pristupačnoj ceni, čineći ga privlačnom opcijom za vlasnike biznisa i  klijente.

TERAPEUTSKE PREDNOSTI U samo jednom tretmanu postizu se efekti poput onih u hiperbaričnoj komori, krio ili infrared kapsuli a 20 minuta zamenjuje meditaciju u prirodi od nekoliko sati.

DIJAGNOSTIČKE PREDNOSTI

Informacije koje je moguće saznati sa tehnologijom koja je implementirana u našim kapsulama često nije moguće saznati oficijalnim metodama.
Sve procedure su prijatne i bez bilo kojih kontraindikacija.
Mogućnost da se saznaju  predispozicije estetskih i zdravstvenih problema i nekoliko godina pre pojave simptoma.
Mogućnosti da se pronadju mogući uzroci problema.
Mogućnost da se predvidi ne samo efikasnost već i moguće kontraindikacije tretmana.

 

mogućnosti primene

Hajde da razgovaramo

Svima koji se odluče da nam se pridruže u ovoj fazi, pored benefita koji nudi ekskluzivnost na određenoj teritoriji, omogućićemo još niz pogodnosti koje neće imati oni koji se odluče za nekoliko meseci.

News in the 2022/23

DUBAI EXPO 2022

video

Presentation of Quantum Wellness technology at the Dubai Expo fair.

QATAR qstp fondation

video

We presented our concept at the Qatar Science & Technology Park with our partners from Qatar.

SKYLINE BEOGRAD

video

Presentation of Quantum Wellness Smart Office technology at the Skyline Tower.

EDUKACIJA

video

In collaboration with the European Center for Peace and Development of the University for Peace, established by the United Nations, a specialized seminar on the application of quantum medicine in diagnostics, therapy, and rehabilitation was held as part of the international knowledge transfer program in the field of biomedical and medical sciences.

The seminar was designed for the specialized training of medical doctors, dentists, as well as physiotherapists and occupational therapists with advanced medical qualifications in the field of quantum medicine.

Participants of the seminar were awarded an internationally and nationally recognized certificate from the European Center for Peace and Development.

List of speakers:

Dr. Đuro Koruga, Prof. Dr. Anđelka Lazarević, Mr. Sc. Dr. Slobodan Dunjić, Dr. Sci. Med. Marina Luketina Šunjka, Prof. Dr. Lidija Matija, Doc. Dr. Branislava Jeftić, Doc. Dr. Ivana Stanković, Olja Lopušanski, Doctor of Naturopathic Medicine, Dr. Aleksandar Nešković, Dr. Dušanka Petrović, Dr. Sci. Aleksandra Dragičević, Mr. Dr. Tatjana Mišić, Dr. Jelena Boljanović.

Hajde da razgovaramo

+381 63 10 20 702...
contact@healthbiodesign.com

viđeni na

viđeni na