Lifestyle Corporate Solutions

quantum Wellness

budite ispred konkurencije

Bez obzira da li razmišljate o tome da u svom centru podignete usluge na viši nivo, da u kompaniji kreirate wellness za svoje zaposlene, investirate u novi biznis ili započnete novu uzbudljivu karijeru kao deo našeg tima , pravo je vreme da otvorite vaš um za nešto novo.

Za više informacija potrebno je da popunite kratku formu ili da nas kontaktirajte na 063 10 20 702

opcija 1

Ova opcija namenjena je stručnjacima iz oblasti marketinga, medicine, wellness, fitness i beauty industrije. 

  1. Tražimo fizička i pravna lica koji bi učestvovali u promociji Quantum Wellness koncepta u svom gradu regiji ili zemlji. Saznaj više…
  2. Stručnjacima u oblasti medicine, ishrane, sporta i fitnesa, nudimo mogućnost da u svom centru podignu usluge na viši nivo ili da se pridruže našem ekspertskom timu. Saznaj više…

opcija 2

Ova opcija namenjena je fizičkim i pravnim licima koji žele da kroz B2B model, investiraju u biznis u oblasti wellness industrije.

Potencijalnim investitorima kroz B2B model saradnje nudimo garanciju povrata kompletne investicije između 12 i 36 meseci i profit koji je mnogo bolji od investiranja u nekretnine.

Garancija na svaki uloženi euro je 1;5 Saznaj više…

LINK 1

opcija 3

Nudimo mogućnost saradnje sa kompanijama, hotelima, vinarijama, vlasnicima ekskluzivnih vila, fitness, wellness, spa ili beauty centara.

Zamislite mogućnost da vaši pacijenti, zaposleni u vašoj firmi ili klijenti vašeg wellness, fitness, spa ili beauty centra, mogu konzumirati hranu koja je prilagođena njihovim individualnim potrebama i da mogu sprovoditi programe kojima će unaprediti zdravlje i produktivnost. 

Instaliraćemo vam najsavremeniju tehnologiju za regeneraciju i podmlađivanje, koja će vam omogućiti  usluge zbog kojih će vam konkurencija zavideti. 

I ne samo to,  obezbedićemo stručno osoblje i sve što je potrebno za sprovođenje svih procedura koje će vašim gostima i članovima vašeg  kluba omogućiti jedinstveno iskustvo. Sve što nam je potrebno je odgovarajući prostor i internet konekcija. Saznaj više…