KREIRAJTE WELLNESS PROGRAM ZA SVOJE ZAPOSLENE

WORKPLACE WELLNESS

KREIRAJTE WELLNESS PROGRAM ZA SVOJE ZAPOSLENE

WORKPLACE WELLNESS

WORKPLACE WELLNESS

KREIRAJTE WELLNESS PROGRAM ZA SVOJE ZAPOSLENE

Bez obzira da li želite povećati produktivnost, raspoloženje, smanjiti izostajanje sa posla ili jednostavno razumete da su ljudi koji rade u vašoj firmi najvažniji resurs i da im izmedju ostalog želite pomoći da budu zdravi, wellness na radnom mestu može biti dobro rešenje. Prepoznavši ovu potrebu  želimo da pomognemo kompanijama da pokrenu wellness programe za svoje zaposlene, pružajući im, ne samo konsultantske usluge, već i kompletan know how za sprovodjenje različitih programa ishrane, detoksikacije kao i tretmane koji se baziraju na sinergiji inegrativne i kvantne medicine. 

Play Video

pogledajte film

reverse the aging clocks

it's time to decide

Možete biti zdravi a da niste baš uspeli u životu ali postići zaista uspeh bez postizanja i održavanja optimalnog zdravlja skoro je nemoguće.

Play Video

promo film

reverse the aging clocks

it's time

to decide

Play Video

promo film

Možete biti zdravi a da niste baš uspeli u životu ali postići zaista uspeh bez postizanja i održavanja optimalnog zdravlja skoro je nemoguće.

personalized wellness

Vaši zaposleni zaslužuju wellness program koji nije “one size fits all” već program koji je prilagodjen svakoj osobi.

Zamislite mogućnost da zaposleni na svom radnom mestu mogu konzumirati hranu koja je 100% prilagodjena njihovim potrebama i sprovoditi pirjatne tretmane kojima će podići energiju i elan za svakodnevne obaveze. Ovo nije naučna fantastika već realnost koja je već dostupna u našim centrima u Beogradu, Zlatiboru i Qataru.

U ovim centrima radi izrade optimalnih programa ishrane, klijentima je na raspolaganju inovativna tehnologija za fuknckionalnu procenu zdravlja i nutiritivnih potreba. Kompletna procedura procene i testova sprovodi se u inovativnoj high tech kapsuli, dok je klijent udobno smešten u položaju koji nudi osećaj sličan nultoj gravitaciji. Pored nutritivne procene, klijenti imaju mogućnost da saznaju važne inforamcije o svom zdravlju ali i da sprovode tretmane koji deluju na nivo stresa, energije i procese starenja. Kompletnu proceduru kroz koju prolaze klijenti u Lusail Smart Citiju u Qataru možete pogledati na ovom videu…

Play Video

pogledajte film

Osobe kojima bi naše usluge bile od koristi razmišljaju na sledeći način:
Osećam nedostatak energije i primećujem probleme kada konzumiram odredjenu hranu, pa me zanima koja hrana je optimalna za moju ishranu?
Želim da se osećam bolje i zdravije.
Želim usporiti starenje
Želim uzeti zdravlje u “svoje ruke”, ali ne znam kako?
Želim saznati šta se dogadja sa mojim zdravljem?
Imao sam ofanzivnu terapiju i moram prikupiti energiju.
Osećam da mi je potrebno da “napunim baterije”.
Želim pronaći nove načine da se osećam i OSTANEM bolje.
Imam (unesite naziv bolesti) i želim razumeti zašto sam dobio ovu bolest.
Upravo mi je dijagnostifikovan (upiši dijagnozu) i želim drugo stručno mišljenje.
Želim koristiti i druge metode lečenja i dijagnostike.
Isprobao-la sam put školske medicine, ali tražim drugi, bolji način za svoje zdravlje.
Otvoren sam i spreman za bolje sutra.

Tradicionalni programi se u velikoj meri oslanjaju na procenu zdravstvenog rizika kroz upitnike i različite sistematske preglede, ali to nije dovoljno ukoliko želimo predložiti zaista efikasne personalizovane programe.

  • Naši klijenti nas angažuju kako bi predupredili moguće zdravstvene ili estetske probleme i kako bi uživali u plodovima svoga rada ali i zato što su sigurni da će mo imati rešenje i ako se problem pojavi.
  • Za razliku od većine zdravstvenih  programa  koji uglavnom koriste dijagnostičke metode (biometrijske procene, upitnike, biohemiske analize, ultrazvuk, CT…) kojima su problem može konstatovati i videti kada je često jedino rešenje hiruška intervencija, mi smo u mogućnosti da uočimo nepravilnosti i nekoliko goina pre pojave simptoma.
  • Nudimo holistički pristup koj se bazira na iskustvu integrativne ali i najnovim dostignućima kvantne medicine.
  • Naši programi uspevaju tamo gde drugi programi ne postižu rezultate, zbog našeg personalizovanog pristupa i izgradnje odnosa sa klijentima.  Svaka osoba ima drugačiju životnu priču; različit stepen motivacije; različit stepen samopoštovanja; drugačiji karakter i emocije koje na kraju utiču na pridržavanje preporučenih promena u načinu života. Nije slučajno da vrhunski sportisti imaju lične trenere. Vrhunskim sportistima je potreban trener iz istih razloga zbog kojih je Vama i vašim zaposlenima potreban trener. Dobar trener, povezuje se sa svakom osobom i uspostavlja vezu. Ovaj odnos je osnova za pružanje motivacije, podrške, usmeravanja i ohrabrivanja sportiste za ostvarenje svojih ciljeva. To su iste stvari koje svi trebamo kao ljudska bića, ali posebno kada je potrebno menjati životne navike.
  • Trudimo se da napravimo brižan i empatičan odnos sa zaposlenima jer im moramo pomoći u upravljanju složenim faktorima poput zdravlja.
  •  

MOGUĆNOSTI KOJE VAM STOJE NA RASPOLAGANJU

ODABERITE OPCIJU

 Informišite se o temama koje mogu unaprediti vaš život i zdravlje dok uživate u desertu po preporuci nutricioniste.

U našem centru ili tamo gde vama odgovara  organizujemo radionice, druženja i predavanja na kojima će te saznati informacije koje će zauvek promeniti način na koji razmišljate o zdravlju i ishrani.  Na jednostavan i lako razumljiv način, objasnćemo vam kako da malim promenama u načinu života i ishrane utičete na najvažnije faktore od kojih zavisi vaše zdravlje i izgled. Razgovaraćemo o temama i odgovarati na pitanja koje Vas zanimaju. 

Energy at work

Da li ste čuli za mesto gde je moguće dvadesetak minuta “odremati” i tako povratiti energiju i elan za dnevne obaveze?

Dremka na poslu … ono što je nekada bilo osnova za otpuštanje sada je uobičajeno za veliki broj kompanija. Nakon što je Google  instalirao i predstavio ležaljke u kojima njihovi zaposleni mogu da se odmaraju i dremaju tokom radnog dana hiljade firmi prihvatilo je ovu ideju kako bi i svojim zaposlenima ponudili ovu mogućnost.

Većina zaposlenih kada im ponestane snage i kada su pospani pribegava konzumiranju kafe, energetskim napitcima ili slatkišima čijih smo negativnih efekata svi svesni.  Umesto toga želimo vam ponuditi nešto mnogo bolje.Nešto što će značajno povećati produktivnost vaših zaposlenih i zbog čega će vam oni biti zahvalni. Saznaj više…

quantum wellness

Da li ste znali da postoji tehnologija koja u isto vreme može da skenira i analizira organizam kako bi pronašla nepravilnosti, a zatim i da ih otkloni dok uživate u položaju koji vam daje osećaj nulte gravitacije.

Odabrali smo ono najbolje što nauka i tehnika nude u oblasti funkcionalne dijagnostike i terapije, i sve to upakovali u sistem koji zamenjuje desetine dijagnostičkih pregleda i terapeutskih procedura.

Ovaj sistem po prvi put nudi mogućnost da saznate odgovore na tri ključna pitanja: Gde postoje nepravilnosti u vašem organizmu, šta je njihov uzrok i koji je optimalni način ishrane ili terapije. Saznaj više..

 

O NAMA

Marina Luketina Šunjka

Autor Quantum Wellness programa

Play Video

pogledajte film

Marina Luketina Šunjka

Autor Quantum Wellness programa

Marina je svoje obrazovanje počela u oblasti molekularne biologije i nutricionizma da bi se poslednjih 15 godina usavršavala u oblasti integrativne i kvantne medicine. Od 2003 godine saradjuje sa Institutom za razvoj kvantne medicine i bio informacionih tehnologija iz Ukraine i Rusije. Od decembra 2019 u Evropskom centru za mir i razvoj, Univerziteta za mir Ujedinjenih nacija (ECPD) imenovana je za operativnog direktora studijskog programa Specijalističkih akademskih studija iz oblasti kvantno informacione medicine i funkcionalne ishrane

Marina je doktorant na Medicinskom fakultetu u Kragujevcu u oblasti preventivne medicine dok na ECPD fakultetu (University for Peace established by the United Nations) priprema doktorat u oblasti menadžmenta u zdravstvu.

Objavljeni radovi.

  • Časopis  Frontiers Public Health, 24 October 2019 | https://doi.org/10.3389/fpubh.2019.00303 The Impact of the Socio-Demographic Characteristics of Complementary and Alternative Medicine Users in Serbia on OTC Drug Consumption.

  • Časopis Frontiers in Public Health 2018; Book Review: Consolidation of Quantitative and Qualitative Research

  • Časopis Farmecenomia. Health economics and therapeutic pathways 2017; Utilization patterns of complementary and alternative medicine in Australia, Canada and United States: popularity of dietary supplements, mind-body and manipulative therapies.
  • Časopis društva za ishranu Srbije: Hrana i Ishrana 2017; Ejekti primene niskoproteinske ishrane kod pacijenata sa dijabetesom tip 1 i hipertenzijom.

NAŠE LOKACIJE

Health Biodesign Center

Previous
Next

Beograd

Hotel Buket

Previous
Next

Zlatibor