HEALTH BIODESIGN

OUTSIDE BEAUTY INSIDE HEALTh

Kako je moguće da i pored neverovatnih dostignuća u nauci i tehnici koji su nam omogućili da sletimo na mesec i dešifrujemo genom, za većinu estetskih i zdravstvenih problema još uvek nema rešenja! Zašto je to tako i šta je rešenje?

problem je u pristupu

problem je u pristupu

vi ste jedinsteni

Estetski i zdravstveni problemi nisu posledica samo jednog faktora već rezultat složenih procesa koje je potrebno razumeti i otkriti njihove uzroke pre nego što se upustimo u bilo koji oblik terapije ili lečenja. Kao što postepeno starimo, tako i bolest ne nastaje odjednom. Ona se postepeno razvija, iscrpljuje organizam, a da nismo ni svesni opasnosti kojima smo izloženi. Savremena medicina, u većini slučajeva, problemima se bavi kada postoje simptomi, ali sve više postaje jasno da je pronalaženje uzroka  kao i mogućnost da se prate i procenjuju rezultati tretmana preduslov za postizanje dobrih rezultata.

Industrija u oblasti zdravlja i lepote već godinama pokušava da reši probleme baveći se simptomima i problemima koji su vidljivi, zanemarujući činjenicu da se bolest i procesi starenja dogadjaju mnogo dublje u nama. Najnovija istraživanja bio-regenerativne nauke pokazuju konkretne dokaze da se uzroci gojaznosti, zdravstvenih problema kao i starenje zapravo događaju prvo na ćeliskom nivou i da na tom nivou treba i tražiti rešenja.

DOBRO DOŠLI U BUDUĆNOST

Nakon 15 godina istraživanja i usavršavanja odabrali smo ono što je u svetu najbolje i sve to upakovali u jedinstven sistem koji je po prvi put u mogućnosti da otkrije i otkloni većinu estetskih i zdravstvenih problema mnogo pre pojave prvih simptoma.

DOZVOLITE NAM DA VAS NAUČIMO DA BUDETE ZDRAVI​

Posvećeni smo edukaciji o mogućnostima i načinima da se preduprede i otklone predispozicije estetskih i zdravstvenih problema pre pojave simptoma, i da u moru često kontradiktornih informacija možete lakše donositi odluke koje su dobre za vaše zdravlje. Naši klijenti i članovi našeg kluba žele da uživaju u životu i plodovima svoga rada. Oni znaju da im možemo pomoći da malim promenama u životu preduprede estetske i zdravstveno probleme ali i da će mo imati rešenje kada se problem pojavi.

odaberite zdravlje

EDUKACIJA

Play Video

Ako želite da se informišete i učite o temama koje mogu unaprediti život i zdravlje ili da kreirate zdraviji radni prostor za Vas i vaše zaposlene pozivamo vas na naša Lunch & Learn druženja gde će mo vas na jednostavan i lako razumljiv način upoznati sa važnim informacijama u oblasti ishrane, lepote i zdravlja. Razgovaraćemo o načinima da povećate energiju bez kafe i energetskih napitaka, kako da  poboljšate imunitet, predupredite bolest i odgovarati na pitanja koja Vas zanimaju.

PROGRAMI

Play Video

Mnogo je stvari koje utiču na zdravlje. Od pogrešne ishrane, nedovoljne fizičke aktivnosti, stresa pa sve do naših gena. Gene za sada ne možemo promeniti ali svakako možemo uticati na neke male svakodnevne promene u svom životu. Nudimo vam mogućnost da se upoznate sa našom kompletnom procedurom i da kao članovi Quantum Wellness kluba po veoma povlašćenim cenama koristite jedinstvenu tehnologiju, usluge programe u oblasti lepote i zdravlja koje deluju na ćeliskom nivou.

MARINA LUKETINA ŠUNJKA - AUTOR QUANTUM WELLNESS KONCEPTA

Bez obzira da li želite da se informišete, edukujete, unapredite svoje zdravljebiznis ili karijeru nemojte prolaziti kroz uobičajeni proces pokušaja i učenja na sopstvenim greškama. Uvek rado razgovaramo o tome šta radimo, zašto i kako, a sobzirom da je lično iskustvo najbolji način da donesete ispravne odluke pozivamo vas da nas posetitie i lično se uverite.

Na ovoj stranici možete saznati više informaija o nama i mogućnostima Quantum Wellness koncepta, a na ovoj stranici možete se informisati o uslovima i cenama pod kojim se mogu korisiti naši programi i usluge. Ukoliko želite na našoj kontakt stranici možete ostaviti vaše podatke kako bih vas mogli kontaktirati a ukoliko želite da zakažete sastanak ili razgovarate sa nama pozovite nas na +381 63 10 20 702. Više informacije o mogućnosti koje vam stoje na raspolaganju ukoliko ste dobili našu poklon karticu pogledajte na ovom linku.