pojedinačne usluge

PROCEDURE FUNKCIONALNE PROCENE U KAPSULI

U zavisnosti od vaših potreba i informacija koje želite saznati možemo vam ponuditi 3 opcije funkcionalne procene:

Ova opcija podrazumeva  procenu koja ukazuje na trenunto funkcionalno stanje vaših organa i kako je dosadašnji način života i ishrane uticao na vaše zdravlje. Izveštaj podrazumeva procenu stresa, stepena toksičnosti, nivo energije i alkalnosti. Ova procena preporučuje se zdravim i osobama sa manjim estetskim i zdravstvenim problemama.

 • CENA OVE USLUGE – 12.000 RSD
 • POTREBNO VREME 60 MINUTA.
 • CENA PODRAZUMEVA PISANI IZVEŠTAJ I KONSULTACIJE U TRAJANJU OD 30 MINUTA

Ova procena  nudi informacije o funkciji svih organa i postojanju hroničnih promenama koje se dešavaju u organizmu. Ova opcija takodje podrazumeva sve izveštaje iz opcije 1,  Namenjena je osobama koje žele da saznaju i otklone predispozicijije i uzroke svojih problema i nekoliko godina pre pojave bilo kakvnih simptoma.

 • CENA OVE USLUGE – 18.000 RSD
 • POTREBNO VREME 90 MINUTA

OPCIJA 3 – Ovi  testovi i procene nude mogućnost da saznate koje su nutritivne i mineralno vitaminske potrebe vašeg organizm i koji je Vaš optimalni način ishrane i suplementacije uz mogućnost praćenja i predvidjanja reakcije organizma na svaku namiricu, suplement ili bilo koju supstancu koju želite konzumirati ili naneti na telo.

 • CENA OVE USLUGE – 12.000 RSD
 • POTREBNO VREME 60 MINUTA

Kao što postepeno starimo, tako i bolest ne nastaje odjednom. Ona se postepeno razvija, iscrpljuje organizam a da nismo ni svesni opasnosti kojima smo izloženi, zbog čega je mogućnost da otkrijemo nepravilnnosti u radu organizma i predispozicije za razvoj bolesti pre pojave simptoma od velike važnosti za svaku osobu.

Savremene medicina u većini slučajeva problemima se bavi kada se pojave simptomi i kada je često jedino rešenje hiruška intervencija. Najnovija dostignuća u oblasti biofizike i bioinformatike nepravilnosti i promene mogu uočiti mnogo ranije, kada su još na funkcionalnom i energetskom nivou i kada se umesto lekova, hemije i zračenja mogu sprečiti i otkloniti malim promenama u načinu života.

PREDNOSTI I MOUGUĆNOSTI FUNKCIONALNE DIJAGNOSTIKE
Pravovremeno i ispravno dijagnostifikovanje problema oduvek je bila osnova dobrog i uspešnog tretmana, ishrane ili terapije. Uobičajeno je da se to radi uredjajima poput rengena, ultrazvuka CT.a ili biohemiskim testovima krvi i drugih telesnih tečnosti. Jedan od problema je što to nekada traje dugo, neko ima strah od igala i ako se to mora raditi često onda je i skupo. Drugi i mnogo važniji je činjenica da uobičajene metode otkrivaju problem kada je on već odavno prisutan i kada su neophodne hiruške intervencije.

Naša ponuda podrazumeva inovativnu tehnologiju, potpuno je neinvazivna a njena osnovana prednost je u mogućnosti da otkrije početne nepravilnosti mnogo pre pojave simptoma i drugih načina dijagnostike.

Umesto da ih šalje na desetine često nepotrebnih pregleda, testova i analiza ova tehnologija im nudi mogućnost da veoma brzo i jednostavno saznaju gde može biti osnovni uzok problema i da se pažnja tamo usresredi. Dugoročno cilj je skraćenje procedure uspostavljanja dijagnoze, pravljenje personalizovanih programa ishrane i terapije koji otklanjaju uzroke i samnjenje tsroškova,

Lekar, na primer, može na osnovu rezultata krvi ili rengenskog i ultrazvučnotg izveštaja zaključiti da su rezultati dobri i da pacijentu preporuči neke druge preglede ili pak preporuči terapiju koja je neodgovarajuća. Uredjajai za funkcionalnu procenu organizma u mogućnosti su da otkriju promene na energetskom i funkcionalnom nivou. Nepravilnosti koje još nisu morfološki vidljive i kada simptomi još nisu prisutni čime se stiče mnogo bolja slika o stavrnom zdravstvenom stanju pacijenta pa samim tim i mogućnost za bolji odabir terapije.

OGRANIČENJA OVOG NAČINA DIJAGNOSTIKE

 • Ovom metodom nije moguće otkriti morfološke promene (Ceste, polipe, kancerogene promene, prelome)
 • Ova vrsta dijagnostike nije zamena za oficialne metode dijagnostike.

 Prvi korak je screening  kompletnog organizma koji se sprovodi  u specijalno dizajniranim kapsulama dok ste udobno smešteni u položaju koji vam daje osećaj nulte gravitacije.   BRS softveri preko  senzora koji se prislone na odredjene zone vašeg tela mere različite biofizičke parametre.

Ovi softveri u zavisnosti od potreba mogu istovremeno meriti od nekoliko desetina do nekoliko stotina parametara. Od  krvnog pritiska, pulsa, konceteacije kiseonika, procenata tečnosti i masnoće pa do vrlo  slozenih biofizičkih analiza koji mogu ukazati ne samo gde se problem nalazi mnogo pre durgih metoda već i šta je njihov uzrok. Mogućnost pronalaženja osnovnog uzroka jedna je od najvažnih benefita ove vrste dijagnostike.

Sistem se bazira na najnovijoj biorezonantoj i kvantno informcionoj tehnologiji koja meri biofizičke parametre unutar organizma preko 6 senzora. Podatci o funkciji svih organa brzinom 500 milisekundi prenose se u realnom vremenu na PC gde se obradjuju uz pomoć softvera a zatim se u obliku grafikona prikazuju na ekranu.

Ovo je odličan način da saznate gde postoje funkcionalne nepravilnosti u radu vašeg orgniazma mnogo pre pojave bilo kakvnih simptoma. Kada se problem uoči na ovom nivou moguće je  malim promenama u ishrani  i prijatnim energetskim tretmanima preduprediti mnoge zdravstvene i estetske probleme. Uobičajeni preventivni  screening u zavisnosti od informacija koje želimo saznati traje petnestak minuta a rezultati se dostavljaju na mail. Ukoliko je potreno moguće je zakazati i individualne konsultacije u našem centru ili online.Saznaj više…

TRETMANI I TERAPEUTSKE PROCEDURE U KAPSULI

Tretmanima u kapsuli kroz 3 nivoa u mogućnosti smo uticati na ključne faktore od kojih zavisi zdravlje i procesi starenja.

Ljudi nikada ranije nisu toliko vodili računa o tome šta jedu i koliko vežbaju kao danas. Trend zdravlja ogleda se i u prepunim salama za vežbanje a mnogi ustaju u 5 ujutro da bi trčali pre nego što krenu na posao. Ono o čemu mnogi i ne razmišljaju a mnogo utiče na zdravlje i psihofizičke mogućnosti je uticaj stresa i sna. Prema centrima za kontrolu i prevenciju bolesti, stres i nedostatak sna dovodi do smanjenja produktivnosti u radu a dugoročno može dovesti do depresije, dijabetesa i gojaznosti. Istraživanja su pokazala da takozvana brza dremka u trajanju od 20 minuta u toku dana poboljšava budnost, učenje, kreativnost i raspoloženje …. a redovno sprovodjenje dokazano je da smanjuje stres i rizik od srčanih bolesti. Položaj nulte gravitacije posebno prilagodjena muzika za spavanje i svetla koja se pale pri budjenju savršen je način za povećanje produktivnosti a pomaže u održavanju zdravog načina života.

 • CENA JEDNOG TRETMANA – 2.000 RSD
 • PAKET OD PET TRETMANA – 9.000 RSD
 • PAKET OD OSAM TRETMANA – 12.000 RSD
 • PAKET OD  12 TRETMAN – 14.000 RSD.

DUŽINA TRETMANA 20 MINUTA.

Acido bazna ravnoteža i energija koju proizvode i poseduju vaše ćelije predstavljaju vežne paramentre od kojih zavisi vaše zdravlje i zato je neophodno da o ovim paramentrima svakodnevno vodite računa.

Energija ćelijske mebrane pokazatelj je zdravlja čitavog organizma. Ćelije su osnovne jedinice života kojima je takodje potrebna hrana. Od stepena propusnosti ćeliske membrane zavisi hoće li hranjive materiju ući u nju. Što je propusnost veća to će ćelija bolje funkcionisati. Propusnost zavisi od potencijala na ćeliskoj membrani. Veći električni napon ćelije povećava apsorpciju minerala i hranjivih elemenata u ćeliju a istovremeno povećava se i cirkulacija krvi u tkivima, pri čemu u ćelije dolazi i više kiseonika. Veći dotok krvi i kiseonika pruža dodatne pozitivne efekte: smanjenje procesa fermentacije i zakišeljavanja što je i osnovni uzrok starenja kao i nastanka kancera. Samo jedan F.R.T tretman u našoj Quantum Zone kapsuli u mogućnosti je da poveća napon na ćeliskoj membrani od 20 do 70%. Osim toga ova vrsta tretmana podstiče eliminaciju toksina iz ćelije što je ogroman benefit za skoro sve fukcije u organizmu.

Acidno bazna ravnoteža ili PH ORGANIZMA 
 Osnovni uzrok raka zvanično je otkriven pre 1923. godine, a pronalazač je 1931. godine za to otkriće dobio Nobelovu nagradu iz medicine. Godine 1931. nemački naučnik Oto Hajnrih Varberg primio je Nobelovu nagradu za pronalazak osnovnog uzroka raka. Dr Varburg je otkrio da je rak rezultat anti-fiziološkog načina života (pretežno hranom koja stvara kiselost u telu) i fizičkom neaktivnošću. Ova dva faktora dovode do zakišeljavanja tkiva i slabu opskrbljenost ćelija kiseonikom. Kiselost istiskuje kiseonik, a manjak kiseonika u ćelijama stvara kiselu sredinu.

– “Manjak kiseonika i kiselost su dve strane iste medalje, ako neko ima jedno, ima i drugo”, kaže Dr Varberg.

Ako imate previsoku kiselost, automatski će vam nedostajati kiseonika u organizmu; ako vam nedostaje kiseonika imaćete zakišeljen organizam. Kisela sredina je sredina bez kiseonika.

– “Oduzmete li zdravoj ćeliji 35% kiseonika koji joj je proteban, možete je pretvoriti u ćeliju raka za samo dva dana”, tvrdio je Dr Varberg.

– “Sve normalne ćelije imaju apsolutnu potrebu za kiseonikom, ali tumorske sćelije mogu živeti bez njega. To je pravilo bez izuzetaka”, dodaje Dr Varberg.

Tumorska su tkiva kisela, dok su zdrava alkalna

U svom naučnom radu “Metabolizam tumora“, Dr Varberg je pokazao da svi kancerogeni oblici ispunjavaju dva temeljna pravila: krvnu kiselost i hipoksiju (manjak kiseonika). On je otkrio da su tumorske ćelije anaerobne (ne udišu kiseonik) i da ne mogu preživeti u prisutnosti visokih koncentracija kiseonika. Tumorske ćelije mogu preživeti samo uz pomoć glukoze i u sredini bez kiseonika.

Stoga, karcinom nije ništa drugo nego obrambeni mehanizam koji naše ćelije koriste da bi preživele u kiseloj sredini bez prisustva kiseonika. Zdrave ćelije žive u alkalnoj sredini punoj kiseonika, koja omogućava njihovo normalno funkcionisanje.

Sve takozvane prirodne smrti nisu ništa drugo nego krajnja tačka zasićenosti tela kiselošću”, – Dr Džordž V. Kril iz Klivlanda, jedan od najpriznatijih hirurga u svetu (Dr. George W. Crile)
“Nisu važna bezbrojna imena bolesti, nego činjenica da one sve proizlaze iz osnovnog uzroka: previše kiselosti u telu.” – Dr Teodor A. Barudi, knjiga “Alkaliziraj ili umri” (Dr. Theodore A. Baroody, Alcalize or Die)
“Povećana kiselost organizma uzrok je svih degenerativnih bolesti. Ako dođe do poremećaja ravnoteže i organizam započne da skladišti kiselost i toksine u većoj meri nego što ih može izlučiti, onda se javljaju bolesti.” – Dr Robert O. Jang (Dr. Robert O. Young.

 • CENA JEDNOG TRETMANA – 5.000 RSD
 • PAKET OD PET TRETMANA – 20.000 RSD
 • PAKET OD OSAM TRETMANA – 24.000 RSD
 • PAKET OD  12 TRETMANA – 30.000 RSD.

DUŽINA TRETMANA 60 MINUTA.

Dok naučnici sa zapada seku jedan gen iz DNK lanca da bi ga ubacili negde drugde, naučnici na istoku uspeli su pronaći način da utuču na celularni metabolizam kroz odgovarajuce modulirane frekvencije da bi popravili genetičke defekte. 

Mšljenje zapadnih naučnika je da se samo 10% DNK koristi za gradjenje proteina a da je ostalih 90% takozvano smeće. 

Naučnici na istoku su uvereni da priroda nije toliko glupa pa su se udružili sa lingvistima i genetičarima da bi zajednicki istražili tih 90% “smeća” DNK-a. Njihovi rezultati i otkrica su jednostavno REVOLUCIONARNA! i zato je pravo vreme da prestanete  bacati novac na skupe kreme i kozmetička sredstva koja nude samo trenutna i privremena rešenja.

 Cela ta industrija već godinama pokušava da reši problem na pogrešnom nivou baveći se probemima koji su vidljivi zanemarujući činjenicu da se problem starenja dešava mnogo dublje u nama.

Najnovija istraživanja regenerativne nauke pokazuju konkretne dokaze da se starenje zapravo događa na ćeliskom nivou i da na tom nivou treba usporiti starenje! 

Ova opcija sprovodi se našem matičnom centru u okviru EXPERT PROGRAMA i za više infomracija kontaktirajte nas na ovom linku…

Tržište je preplavljeno reklamama za tretmane kojima se obećvaju neverovatna i brza rešenja a za koje se kasnije ispostavi da imaju i veliki broj neželjenih efekata. Svakih nekoliko godina pojavi se novi uredjaj ili revolucionarni tretman koji topi kilograme, briše bore ili leči sve bolesti. 

Ono što Quantum Wellness izdvaja od sličnih ponuda je mogućnost predvidjenja evantualnih kontraindikacija i efikasnosti svakog tretmana. Umesto da verujete u izjave “zadovoljnih” korisnika, prezentacijama i reklamnim porukama, nudimo vam mogućnost da kroz lično iskustvo samostalno procenite kako tretman zaista deluje na vaš organizma. 

Tek ukoliko se pokaže da tretman nema kontraindikacija i da se tretmanom postižu pozitivni efekti imaćete mogućnost da i sprovodite tretmane. 

 

Tretmani koji se sprovode u kapsuli nisu namenjeni lečenju, smanjenju bolova, eliminaciji celulita niti otklanjanju bilo kojeg simptoma. Ukoliko ste u potrazi za ovakvim rešenjima predlažemo vam da se obratite vašem izabranom lekaru. 

Informacije o Quantum nap tretmanima pogledajte na ovom linku…

Informacije o funkcionalnoj terapiji ostalim mogućnostima tretmana u kapsuli pogledajte na ovom linku…

Proceduru i prednosti energetske procene pogledajte na ovom linku..

Dolaskom u centar prezentovaćemo vam Quantum Wellness program i mogućnosti kapsule tretmana u kapsuli. Prezentacija ima za cilj da vas upozna sa:

Ključnim stvarima od kojih zavisi zdravlje.
Dijagnostičko terapeutskim mogućnostima i prednostima kvantne kapsule.
Koji su ciljevi i šta možete očekivati od tretmana u kapsuli.

KONSULTATIVNE USLUGE I IZRADA NUTRITIVNIH PROGRAMA

Ukoliko želite da uzmete zdravlje u svoje ruke, drugo stručno mišljejne, savet ili iprogram u pogledu ishrane na pravom ste mestu.

Pozivamo vas na predavanje i praktičnu demonstraciju mogućnosti Quantum Wellness koncepta i tehnologije za neinvazivnu funkcionalnu procenu zdravlja i nutritivnih potreba. Ova tehnologija štedi vam vreme i novac a ukoliko razmišljate da započnete novu uzbudljivu karijeru daje vam prednost u odonosu na konkurenciju. Prezentacija mogućnosti ove tehnologije i sistema biće praćena praktičnom demonstracijom rada sa klijentom a nakon toga odgovaraćemo na vaša pitanja. Za više informacija kontaktirajte nas.

Šta vam je najvažnije kada se osećate loše ili ste bolesni?

 • Jednostavno i brzo zakazivanje terimina za pregled i konsultacije.
 • Razumljive informacije.
 • Dovoljno vremena za razgovor i konsultacije.
 • Mogućnost konsultacija sa stručnjacima iz različitih oblasti integrativne i oficialne medicine.

Statistike govore da je preko 80% dijagnoza pogrešno zbog čega drugo stručno mišljenje može biti dobar način da budete bliže pravoj dijagnozi. 

Suočeni sa ogromnim brojem informacija, beskrajnim ponudoma revolucionarnih dijeta, čudotvornih preparata, lekova i aparata, više  nismo u stanju da realno procenimo i donesemo odluku.

Jedni su ZA, drugi PROTIV, pa se postavlja pitanje KOME VEROVATII?

Ukoliko imate dilemu a nemate koga da pitate Quantum Wellness je spreman da vam pomogne.

Drugo  stručno mišljenje koje možete dobiti od strane naših stručnjaka zasniva se i na osnovu procene i analize funkcionalnog stanja organa i organskih sistema.

Svaka osoba je specifčna ličnost kako u fizičkom tako I u pogledu navika, ukusa, potreba I mogućnosti što znači I da terapija, ishrana, suplementacija mora biti individualno prilagodjena.

Dok je nekada lekar morao da pogadja uzrok problema na osnovu onoga što mu je pacijent rekao ili je sam video danas zahvaljujući novim funkcionalnim dijagnostičkim analizama, moguće je veoma precizno proceniti mogući uzrok esteskog ili zdravstvenog problema, odabrati adekvatan način terapije i pratiti efekat terapije ako je potrebno I svakodnevno.

 

Zašto je ovo ispravan pristup?

Veoma često  uzrok estestkog ili zdravstvenog problema nije poznat a često  imamo I pogrešnu dijagnozu što dovodi do odgadjanja lečenja i pogrešnih lekova koji deluju samo na simptome a ne na uzork. Gojaznost je dobar primer ove situacije. “Topiti” kilograme, masnoće ili lečiti simptome za koje nije poznat uzrok nije dobro rešenje.

Posledice ovakvog pristupa često dovode do pogoršanja situacije, komplikacija a često i do smrtnog ishoda.

Quantum Wellness – drugo stručno mišljenje može se primeniti za bilo koji estetski ili zdravstveni problem. Bilo da je u pitanju višak kilograma, alergija, neplodnost, dijabetes ili kancer

Bolesnici koji su suočeni s malignim bolestima nalaze se u teškoj situaciji borbe za vlastiti život i za zdravlje. Najčešće u takvim situacijama bolesnici zajedno sa svojim najbližima obilaze stručnjake iz različitih područja medicine težeći bolji način za njihovo lečenje.
Q.W. – Drugo stručno mišljenje želi vam omogućiti da dobijete odgovor na svako pitanje i nedoumicu koju imate.

Naša usluga svojim klijentima pruža:

 • Individualan pristup svakom bolesniku.
 • Razumevanje sadašnjeg stanja i uzroka bolesti.
 • Multidisciplinarni pristup – stručnih osobe iz različitih oblasti medicine.
 • U slučaju potrebe dodatnih pregleda i tretmana saradjujemo sa centrima u zemlji i inostranstvu vodeći računa o potrebama i mogućnostima klijenta.
 • Dostupnost najmodernijih metoda dijagnostike i terapije iz oblasti integrativne i  kvantne medicine uz personalizvane programe  funkcionalne ishrane.

Cene konsultacija i analize medicinske dokumetacije u cilju dobijanja drugog stručnog mišljenja  – 12.000 rsd.

Cena konsultacija radi drugog stručnog mišljenja na osnovu BRS funkcionalne procene – 18.000 rsd.

Pronaći odgovore na pitanja u vezi ishrane i kako izabrati u moru kontradiktornih informacija nije nimalo lako.  U želji da vam pomognemo možemo vam ponuditi 4 opcije.

 • NIVO 1 procenjuje kako vaše organizam reaguje na vašu omiljenu hranu.
 • NIVO 2 je test na gluten i laktozu.
 • NIVO 3 procenjuje nutritivne i mineralno vitaminske potrebe. NIVO 4 objedinio sve što je potrebno da vam se napravi optimalni detox i nutritivni program.

NIVO 1.

Svaka osoba je jedinstvena u pogledu izlgleda i zdravlja ali i u pogledu optimalnog načina ishrane i suplementacije. Ono što jednoj osobi prija kod druge može izazvati različite reakcije. Kako one na koje organizam reaguje odmah i burno tako i one koje su prikrivene.

Odgovor na ovu zbunjujuću “kontroverzu” leži u biohemijskoj individualnosti. Različitim fiziološkim tipovima potrebne su različite mešavine goriva da bi ispravno funkcionisali, odnosno, određeni uslovi kako bi imali maksimalnu ćelijsku energiju i maksimalno zdravlje. Sportski automobil troši drugačije gorivo u odnosu na kamion ili džip, a isto se odnosi i na ljudske metaboličke tipove.

Mnogo se priča o potrebi personalizacije u ishrani medjutim tehnologija koja se u tu svrhu koristi još uvek se bazira na procenama težine, masti i brojanja kalorija. To su svako važni parametri ali u velikom broju slučajeva nedovojni zato je pravo vreme da se upoznate sa inovativnom tehnologijom i za početak saznate  kako vaš organizam reaguje na vašu omiljenu hranu.

USLUGA PODRAZUMEVA EPD TEST I PROCENU 10 NAMIRNICA PO VAŠEM IZBORU.

Vrednost usluge: 2.500 rsd.

NIVO 2 

TEST NA LAKTOZU I GLUTEN

Simptomi koji se javljaju kao intolerancija na hranu mogu biti različiti, u zavisnosti od organa na kom se ispoljavaju. Mogu se pojaviti svrab nosa, kijavica, kašalj, bolovi u mišićima i zglobovima, glavobolja, pad koncentracije, umor, bezvoljnost, kao i bolovi u stomaku, dijareja, muka ili zatvor. Da li ste intolerantni na nešto, možete proveriti laboratorijskim testovima intolerancije, kada se radi analiza za veliki broj namirnica ili ciljanim BRS testom za odredjene namirnice. 

Za BRS test na gluten i laktozu potrebno vam je desetak minuta, potpuno je neinvazivan a rezultate će te saznati odmah.

Vrednost usluge: 2.500 rsd.

NIVO 3

PROCENA NUTRITIVNIH, MINERALNO VITAMINSKIH POTREBA I OPTIMALNE SUPLEMENTACIJE

Tržište je preplavljeno  proizvodima koji nude čarobna rešenja za sve
zdravstvene i estetske probleme uključujući i rak. Napokon je takvom
načinu reklamiranja došao kraj zahvaljujući tehnologiji koja je u
mogućnonsti da predvidi kako lek, dodatak ishrani, kozmetika ili šampon
za kosu deluju na organizam i pre njegovog korišćenja. Na
ovaj način možete saznati da li je čudotvorna biljka Imela, Kanabis ili
bilo koja druga biljka, dodatak ishrani, homeopatski preparat ili lek
zaista spasonosno rešenje za vas ili samo gubite vreme i bacate novac. 

USLUGA
PODRAZUMEVA PROCENU 5 UZORAKA (LEKOVI, SUPLEMENTI, KOZMETIKA, ŠAMPONI
ILI BILO KOJI DRUGI PROIZVOD  KOJE KORISTITE A ZA KOJE BI VOLELI DA
SAZNATE KAO DELUJU NA VAŠ ORGANIZAM.

Vrednost usluge: 2.500 rsd.

VITAMIN & MINERAL TEST

ŠTA SE DEŠAVA KADA VAM NEDOSTAJU VITAMINI

U današnje vreme, sve je više ljudi koji se hrane nezdravo i kojima je  jako teško da obezbede potrebnu dnevnu količinu vitamina za pravilno funkcionisanje organizma. Takođe, mnoge restriktivne dijete za mršavljenje mogu dovesti do nedostatka vitamina.

Kako doktori navode, slab unos vitamina u organizam priprema teren da se bolesti lakše pojave, tj. kada fale vitamini organizam teže obavlja svoje funkcije. Vitamini deluju kao saučesnici u svim reakcijama koje se dešavaju u našem organizmu. I upravo kada nam fale vitamini, organizam nam šalje čudne znake na koje moramo obratiti pažnju. Pokazatelji nedostatka nekih vitamina su različiti i mogu biti dosta zbunjujući zbog čega je vrlo važno pravilno vršiti njihovu procenu.

USLUGA PODRAZUMEVA EPD TEST I PROCENU 5 PROIZVODA PO VAŠEM IZBORU.

Vrednost usluge: 2.500 rsd.

NAPOMENA* Ova usluga ne podrazumeva individualne konsultacije i analizu izveštaja.

NIVO 4 

Detokskacija je podjednako važna kao i unos hrane i za njega moramo
odvojiti i isplanirati vreme u životu. Kao što planiramo godišnji odmor,
odlazak u bioskop, gledanje utakmice, tako bi bilo dobro da jednom ili
dva puta godišnje sprovedemo generalno čišćenje organizma iznutra.
Detoksikacija je pojam koji se danas koristi za različite tretmane i
postupke, koji su u većini slučajeva samo gubljenje vremena i bacanje
novca.

Različiti proizvodi, trodnevni dijetetski programi bez obzira koliko prirodni bili i kako se pompezno reklamirali da čiste organizam u većini slučajeva su besmislica i obmana za neupućene
potrošače koji su u očaju pokušali da nadju sebi pomoć. Upotrebom
ovakvih proizvoda ili sprovodjenjem programa detoksikacije verovatno se
ljudi neće povrediti  ali je naivno očekivati da će se osloboditi
toksina ili parazita. 

Quantum Wellness program detoksikacije nudi mnogo više. Izmedju ostalog i zato što smo u mogućnosti da program individualno prilagodimo svakoj osobi na osnovu procene stepena toksičnosti i analize organa koji trpe najveće opterećenje. Cena za izradu pisanog programa detoksikacije i paket proizvoda koji su neophodni za sprovodjenje programa iznosi 18.000 rsd.

PROCENA OPTIMALNE ISHRANE

Pronaći odgovore na pitanja u vezi ishrane i kako izabrati u moru kontradiktornih informacija nije nimalo lako. Svaka osoba je jedinstvena u pogledu izlgleda i zdravlja ali i u pogledu optimalnog načina ishrane i suplementacije. Ono što jednoj osobi prija kod druge može izazvati različite reakcije. Kako one na koje organizam reaguje odmah i burno tako i one koje su prikrivene. Ovaj test je idealan način da saznate kako vaš organizam reaguje na hrana koju svakodnevno koristete. Ovim testom možemo saznati kako na odredjene namirnice ili supstance reaguje naši organi i organski sistemi. Potrebno je samo nekoliko minuta da saznate postoji li alergiski odgovor na neku hranu ili kozmetički proizvod ili kako oni utiču na kardiovaskularni ili endokrilni sistem, cirkulaciju, polne žlezde ili parenhimsku degeneraciju. Ovo je najprecizni i najbolji način da saznate koji je vaš optimalni način ishrane.

Kompletna procedura podrazumeva:

 • BRS funkcionalnu procenu kompletnog organizma – 60 minuta. 
 • EPD procdena kompletnog organizma – 120 minuta.
 • MGI –  Programiranje i izrada recepta za nutriceutike. 180 min.
 • EPD procena biološke koherentnosti na hranu – 60 min.
 • EPD procena biološke koherentnosti na proizvode koji se koriste kao podrška za sprovodjenje programa – 60 min.
 • izrade individualnog pisanog programa ishrane i pidrška. CENA ZA KOMPLETAN PROGRAM I ODGOVARAJUĆE PROIZVODE ZA PODRŠKU 60..000 rsd.

U Quantum Wellness centrima sve procedure i protokole sprovode lekari i nutricionisti koji su nakon teoretske i praktične obuke dobili našu licencu.

U okviru Quantum Wellness centara i klubava, pored programa i različitih terapeutskih tretmana možemo ponuditi i programe edukacije, konsultativne usluge u cilju drugog stručnog mišljenje kao i izradu personalizovnih  programa ishrane.

 

Quantum Wellness