QZ

EVERYTHING YOU NEED

innovative wellness technology

Odabrali smo ono što je trenutno najbolje u svetu i sve to upakovai u sistem koji je u mogunosti da ponudi odgovor i rešenje za većinu estetskih i zdravstvenih problema. Sve što je potrebano za implementaciju ovog sistema je 8m2 i interenet konekcija.Sve ostalo prepustite nama.

FUNCTIONAL DIJAGNOSTICS

U mogućnosti smo da pronadjemo odgovore na ključna pitanja od kojih zavisi zdravlje i procesi starenja: Gde se problem nalazi, šta je njegov uzrok i koji je optimalni način da ga otklonimo.

FUNCTIONAL THERAPY

Tretmani koje sprovodimo deluje na ključne faktore od kojih zavisi zdravlje i procesi starenja uz mogućnost praćenja i predvidjanja rezultata i mogućih  kontraindikacija.

TELEHEALTH & TELENUTRITION

Quantum Wellness koncept može se kombinovati sa drugim uslugama ili potpuno samostalno i za njegovu primenu i sprovodjenje nije potreban ni jedan terapeut.

mogućnosti primene

kompletno rešenje za wellness, spa, fitness beauty centre, firme ili vaš dom.

 • Da li ste čuli za mesto gde je moguće dvadesetak minuta “odremati” i tako povratiti energiju i elan za dnevne obaveze?
 • Znate li da postoji tehnologija koja u isto vreme može da skenira i analizira organizam kako bi pronašla, a zatim i “popravila” skrivene nepravilnosti u njegovom radu? 
 • A da li ste znali da ove mogućnosti već danas mogu biti deo vašeg stana, firme ili wellness, fitness i spa centra? 

FITNESS, WELNESS AND SPA

UNAPREDITE POSLOVANJE I PODIGNITE BIZNIS NA VIŠI NIVO

Investirajte u originalan i profitabilan biznis. Unapredite poslovanje i zadovoljstvo svojih klijenata u vašem fitness, wellness ili spa centru upotrebom inovativnih wellness tehnologija.

 

FITNESS – Podignite energiju na viši nivo

Kao što od količine goriva u  rezervoaru automobila zavisi koliko kilometara će preći vaš automobil tako i od energetskog potencijala vaših ćelija zavise  Vaše fizičke performanse i rezultati. QW poseduje mogućnost precizne procene funkcionalnog i energetskog stanja svakog organa kao i načina njihove korekcije neinvazivnim metodoma.

WELLNESS I SPA

Sve veći zahtevi korisnika za  novim uslugama i  efikasnim tretmanima kojima se postižu efekti podmladjivanja nameću potrebu za novim pristupom u sferi lepote i zdravlja. Tehnologija koju nudi Quantum Wellness Sistem  omogućiće vašim klijentima usluge na kojima će vam biti zahvalni i zbog kojih će vas preporučiti svojim prijateljima. Nemojte prolazite kroz uobičajeni proces učenja na sopstveni greškama. Sobzirom da je lično iskustvo najbolji način da donesete ispravne odluke, Pozivamo vas da nas posetite i kroz lično iskustvo procenite mogućnosti koje Quantum Wellness nudi.

HEALTHY AND HEALING HOTELS

JEDINSTVEN KONCEPT KOJI ĆE VAS RAZLIKOVATI OD KONKURENCIJE

Već desetak godina u trendu su tzv. healty & healing hoteli, u kojima je gostima, osim odmora i relaksacije, pružena mogućnost da biraju programe i tretmane koji će uticati i na njihovo zdravlje i lepotu. Korak dalje u toj oblasti predstavlja Quantum Wellness koncept. 

Quantum Wellness  predstavlja sinergiju najnovijih tehnoloških dostignuća kvantne i iskustava integrativne medicine.  Uz inovativnu tehnologiju koja je plod petnaestogodišnjeg rada i istraživanja, Quantum Wellness je ekskluzivni, visokoprofitabilni koncept koji svoju  primenu može naći u luksuznim hotelima. Ono što je Quantum Wellness u mogućnosti da ponudi svojim klijentima danas sve više postaje standard u hotelijerstvu. U svetu već postoji preko 100 hotela koje nude Healthy i Healing programe za putnike koji žele da se hrane i žive zdravo dok su na odmoru. Zahvaljujući ovakvim ponudama hoteli mogu dobiti sasvim novu klijentelu koja je spremna da potroši mnogo više novca za usluge koje će pozitivno uticati na njihovo zdravlje. Ukoliko želite više informacija kontaktirajte nas putem mejla ili  pozovite već danas na tel. +381 63 10 20 702

HOME AND WORKPLACE WELLNESS

KREIRAJTE WELLNESS PROSTOR U SVOM DOMU ILI FIRMI.

Ukoliko želite povećati produktivnost svojih zaposlenih i smanjiti odsustvovanje sa posla ili želite sebi i svojoj porodici, omogućiti bolje zdravljei wellness soba može biti odlično rešenje.

Wellness Rooms. Jeste li čuli za ovaj izraz? Ako niste pravo je vreme da se informišete o ovom trendu koji se sve više koristi u Evropi,  Wellness soba je u osnovi prostor u stanu ili firmi gde se mogu obavljati aktivnosti koje pozitivno utiču na zdravlje i čiji je fokus odmor i opuštanje. Uvodjenje ovih sadržaja u privatne kuće i kompanije pomaže klijentima da češće rade stvari za koje obično nemju vemena. Imajući svu opremu u kući ili na radnom mestu, klijenti mogu uživati u različitim ltretmanima. 

Vaši zaposleni zaslužuju wellness program koji nije “one size fits all” već personalizovani program koji je prilagodjen svakoj osobi na osnovu stručne procene i analize velikog broja faktora. Od procene nutritivnih procene pa sve do funkcionalnih procene organaizma da iskoristi ono što mu je dato.

Bez obzira da li imate 10 ili 100 zaposlenih ili želite da ovu tehnologiju koristi vaša porodica stojimo vam na raspolaganju.

Kontaktirajte nas kako bi vam prezentovali mogućnosti i prednosti našeg korporativnog wellness programa za vas i vaše zaposlene.

Saznaj više…

USLUGE

DIJAGNOSTIKA

SAZNAJTE VAŽNE INFORMACIJE O SVOM ZDRAVLJU

Pravovremeno i ispravno dijagnostifikovanje problema preduslov je za svaki oblik terapije ili lečenja. Uobičajeno je da se to radi uredjajima poput rentgena, ultrazvuka, CT.a ili biohemiskim testovima krvi i drugih telesnih tečnosti. Jedan od problema je što to nekada traje dugo, neko ima strah od igala i ako se to mora raditi često onda je i skupo. Drugi i mnogo važniji je činjenica da uobičajene metode otkrivaju problem kada je on već odavno prisutan i kada je često neophodna hiruška intervencija. Naša neinvazivna i potpuno inovativna tehnologija u mogućnosti je ne samo da otkrije predispozicije i uzroke estetskih i zdravstvenih problema već je u mogućnosti i da predvidi moguće kontraindikacje i efikasnost tretmana i terapija koje želite koristiti.

TERAPIJA

UMESTO SIMPTOMA OTKLONITE UZROK VAŠIH PROBLEMA

Tržište je prepravljeno tretmanima koja nude brza i neverovatna rešenja ali za koja se vrlo brzo ustanovi da izazivaju i veliki broj neželjenih efekata. Sve ove ponude pozivaju se na izjave zadovoljnih korisnika, naučna istraživanja, studije i autoritete, ali sve to još nije garancija da će i vama pomoći. Quantum Wellnes jedni je sistem koji  deluje na ključne faktore od kojih zavisi zdravlje i procesi starenja predvidjajući efikasnost tretmana i postojanje eventrualnih kontraindikacija.

Članovima Quantu Wellness kluba pored dva programa koji su namenjene prevenciji, detoksikaciji i regeneraciji, na raspolaganju je i expertski program kojim se postiže kompletna regenreracija i podmladjivanje na ćeliskom nivou. Umesto lekova Quantum Wellness nudi neinvazivne, personalizovane i potpuno jedinstvene programe ishrane, detoksikacije i prijatne tretmane koji uz pomoć inovativne energetske i kvantno informacione tehnologije aktivira prirodne isceliteljske sposobnosti organizma da se sam regeneriše i leči.  

NUTRICIONIZAM

UŽIVAJTE U VAŠOJ OMILJENOJ HRANI BEZ BROJANJA KALORIJA

Suočeni sa beskrajnim izborom hrane, proizvoda i usluga ali i kontradiktornim informacijama u vezi toga šta je dobro a šta ne, mnogi su u nedoumici kako odabrati i kome verovati. I pored obilja takozvane “zdrave” hrane, “revolucionarnih dijeta i tretmana, u rešenju problema, gojaznosti, celulita, alergija i većine zdravstvenih i estetskih problema nije se daleko odmaklo. Svakih nekoliko godina objavi se vest kako je pronadjen “čarobni ” napitak koji topi kilograme, kreme koje brišu bore… Isto se govorilo pre pet, deset i dvadeset godina i ništa se nije promenilo. Šta je rešenje?  

Prestanite da trošite novac i gubiti vreme na proizvode, tretmane i dijete kojima se  postižu  trenutna i privremena rešenja.Preporuke ishrane koji se baziraju na proceni težine, visine i prehrambenih navika za većinu estetskih i zdrastvenih problema nisu dale očekivane rezultate. 

Zahvaljujući razvoju novih inovativnih tehnologija u mogućnosti smo da za  za svaku osobu nepogrešivo odredimo nutritivne potrebe i na osnovu toga preporučimo 100% personalizovan program ishrane i tretmane .

PROGRAMI

Na raspolaganju su vam tri programa u kojima se uz pomoć inovativnih tehnologija može uticati na ključne faktore od kojih zavisi vaš izgode i zdravlje. Tek na osnovu procene i stručne analize vašeg zdravlja preporučićemo vam odgovarajuću program. 

Relax,reset,Recharge PROGRAM

Nivo energije koju poseduju ćelije organizma i stepen stresa kojim smo izloženi utiču na skoro sve funkcije organizma. Energija i stres jedan su od ključnih faktora od koji zavisi zdravlje i procesi starenja zbog čega je u ovom programu briga o ovim faktorima na prvom mestu.

NUTRITION AND DETOX PROGRAM

Tretmani ili bilo koja terapija često neće dati očekivane rezultate ukoliko prethodno nismo očistili organizam od toksina, zbog čega je u ovom programu fokus upravo detoksikacija. Važno je znati da posle pravilno sprovedene detoksikacije veoma često lečenje neće biti ni potrebno.

TOTAL REJUVENATION PROGRAM

Zamislite koliko bi zdravstvenih problema izbegli kada bi vaš moćni imunitet eliminisao bolesti iz vašeg tela i koliko bi se produžio vaš životni vek. Zamislite kada bi ste mogli svoje sadašanje telo zameniti sa mnogo mladjim i zdravijim, baš kao što uz doplatu menjate svoj stari model automobila za novije godiste! 

DOBRA DIJAGNOSTIKA JE PREDUSLOV SVAKE TERPIJE

saznajte važne informacije o svom zdravlju

Pravovremeno i ispravno dijagnostifikovanje problema preduslov je za svaki oblik terapije ili lečenja. Uobičajeno je da se to radi uredjajima poput rentgena, ultrazvuka, CT.a ili biohemiskim testovima krvi i drugih telesnih tečnosti. Jedan od problema je što to nekada traje dugo, neko ima strah od igala i ako se to mora raditi često onda je i skupo. Drugi i mnogo važniji je činjenica da uobičajene metode otkrivaju problem kada je on već odavno prisutan i kada je često neophodna hiruška intervencija. Naša neinvazivna i potpuno inovativna tehnologija u mogućnosti je ne samo da otkrije predispozicije i uzroke estetskih i zdravstvenih problema već je u mogućnosti i da predvidi moguće kontraindikacje i efikasnost tretmana i terapija koje želite koristiti. 

NIVO 1

SAZNAJTE GDE POSTOJE NEPRAVILNOSTI U RADU VAŠEG ORGANIZMA

NIVO 2

SAZNAJTE FUNKCIJU ORGANSKIH SISTEMA ILI ORGANA POJEDINAČNO

NIVO 3

PREDVIDITE I PROCENITE REZULTATE TERAPIJE ILI TRETMANA

NIVO 4

PROVERITE STEPEN TOKSIČNOSTI ORGANIZMA ILI ORGANA POJEDIANČNO

NIVO 5

PROVERITE NIVO ENERGIJE VAŠEG ORGANIZMA NA ĆELISKOM NIVOU

NIVO 6

SAZNAJTE ŠTA MOŽE BITI UZROK VAŠIH ESTETSKIH ILI ZDRAVSTVENIH PROBLEMA

NIVO 1

SAZNAJTE KAKO VAŠ ORGANIZAM REAGUJE NA VAŠU OMILJENU HRANU

NIVO 2

SAZNAJTE KOJI SU NUTRITIENTI POTREBNI VAŠEM ORGANIZMU

NIVO 3

SAZNAJTE KAKAV BI BIO VAŠ OTPIMALNI NAČIN ISHRANE

NIVO 4

SAZNAJTE NA KOJU JE HRANU VAŠ ORGANIZMAM INTOLERANTAN

NIVO 5

SAZNAJTE KAKO VAŠ ORGANIZAM REAGUJE NA LAKTOZU I GLUTEN

NIVO 6

IZRADA PROGRAMA ISHRANE I DETOKSIKACJE

PROCEDURA

Funkciona dijagnostika sprovod sei u Quanum Zone kapsuli dok ste udobno smešteni u položaju koji vam daje osećaj sličan nultoj gravitaciji. Screening je potpuno neinvazivan i bez bilo kakvih kontraindikacija a cilj je pronalaženje nepravilnosti u radu organizma i predispozicija za razvoj nekih zdravstvenih problema.. Za funkcionalnu procenu koristimo različite sisteme u zavisnosti koje su nam informacije potrebne. Na osnovu kompletnog screeninga i stručne analize rezultata preporučićemo vam usluge i programe koji će zadovoljiti ciljeve koje želite postići.

prestanite da se bavite simptomima-otklonite uzroke

prestanite se baviti posledicama otklonite uzroke

Tržište je prepravljeno tretmanima koja nude brza i neverovatna rešenja ali za koja se vrlo brzo ustanovi da izazivaju i veliki broj neželjenih efekata. Sve ove ponude pozivaju se na izjave zadovoljnih korisnika, naučna istraživanja, studije i autoritete, ali sve to još nije garancija da će i vama pomoći. Quantum Wellnes jedni je sistem koji  deluje na ključne faktore od kojih zavisi zdravlje i procesi starenja predvidjajući efikasnost tretmana i postojanje eventrualnih kontraindikacija.

Članovima Quantu Wellness kluba pored dva programa koji su namenjene prevenciji, detoksikaciji i regeneraciji na raspolaganju je i expertski program kojim se postiže kompletna regenreracija i podmladjivanje na ćeliskom nivou. Umesto lekova Quantum Wellness nudi neinvazivne, personalizovane i potpuno jedinstvene programe ishrane, detoksikacije i prijatne tretmane koji uz pomoć inovativne energetske i kvantno informacione tehnologije aktivira prirodne isceliteljske sposobnosti organizma da se sam regeneriše i leči.  

tretmani koji se sprovodE u quantum zone kapsuli

TREMANI KOJI SE SPROVODE U PREVENT I SMART PROGRAMIMA

Ljudi nikada ranije nisu toliko vodili računa o tome šta jedu i koliko vežbaju kao danas. Trend zdravlja ogleda se i u prepunim salama za vežbanje a mnogi ustaju u 5 ujutro da bi trčali pre nego što krenu na posao. Ono o čemu mnogi i ne razmišljaju a mnogo utiče na zdravlje i psihofizičke mogućnosti  je uticaj stresa i sna.  Prema centrima za kontrolu i prevenciju bolesti, stres i nedostatak sna dovodi do smanjenja produktivnosti u radu a dugoročno može dovesti do depresije, dijabetesa i gojaznosti. Tretmani u kvantnoj zoni svojim klijentima  konbinuju  različite programe radi postizanja duboke opuštenosti i relaksacije ali i povećanja energije i produktivnosti nakon njih. Saznaj više…

RELAX & SOUND THERAPY

Savremen čovek ima malo ili nimalo vremena za sebe, za odmor, opuštanje, relaksaciju. Nije retka pojava da iscrpimo organizam do tih granica da, umesto da odemo na odmor ili pronadjemo način da se na neki način relaksiramo, odemo na bolovanje!

Pod relaksacijom se podrazumijeva potpuno psihičko i fizičko opuštanje, pri čemu je tonus mišića veoma nizak, a pacijent se nalazi u budnom stanju.

Relax tretman poboljšava senzualnu percepciju pružajući jedinstven osećaj dubokog opuštanja sa energizirajućim efektom. Različiti nivoi percepcije spojeni su u iskustvo nakon kojeg ćete se osećati istovremeno opušteno i puni energije. Mentalni i fizički efekti koji su dokazani njihovim istraživanjima dovode do smanjenja stresa, dubokog opuštanja,  punjenja energije, stimulacije cirkulacije, sniženja krvnog pritiska, poboljšanja radne efikasnosti i kreativnosti. Za vreme tretmana klijent uživa u položaju nulte gravitacije dok je istovremeno može biti izložen različitm efektima svetla, boja, muzike i vibracija. U ovom programu akcenat je na tretmanima muzikom koja je danas popularnija nego ikad.

ANTI SRESS

Stres je postao saputnik kog ne uspevamo da eliminišemo. Uz njega se budimo, ustajemo, odlazimo na posao… Sa nama je svakog trena, čak i na pauzi za ručak, romantičnoj večeri, tokom igre sa decom. Mali ili veliki, svakako moćan, često dominantan „sastojak“ dana, sve ono što narušava nivo funkcionalosti, a da nije (još uvek postalo) bolest, nazivamo stresom. Stres je odgovor – reakcija našeg organizma i psihe na zahteve spoljne sredine kojima ne uspevamo da se prilagodimo u optimalnom roku. Simptomi stresa su nam svima dobro poznati, navešćemo samo neke: glavobolja, mišićna napetost, znojenje, suvoća usta, crvenilo i/ili iritacije kože, povišenje ili sniženje krvnog pritiska, ubrzan rad srca… O tome verovatno već  mnogo znate ali šta uraditi i kako ga eliminisati ili smanjiti prepustite nama.

CELL RECHARGE

Napon ćeliske mebrane pokazatelj je zdravlja čitavog organizma. Ćelije su osnovne jedinice života kojima je takodje potrebna hrana. Od  stepena propusnosti ćeliske membrane zavisi hoće li hranjive materiju ući u nju. Što je propusnost veća to će ćelija bolje funkcionisati. Propusnost zavisi od potencijala na ćeliskoj membrani. Veći električni napon ćelije povećava apsorpciju minerala i hranjivih elemenata u ćeliju a istovremeno povećava se i cirkulacija krvi u tkivima, pri čemu u ćelije dolazi i više kiseonika. Veći dotok krvi i kiseonika pruža dodatne pozitivne efekte: smanjenje procesa fermentacije i zakišeljavanja što je i osnovni uzrok starenja kao i nastanka kancera. Samo jedan  tretman u našoj Quantum Zone kapsuli u mogućnosti je da poveća napon na ćeliskoj membrani od 20 do 70%. u šta klijent može i lično da se uveri posle prvog tretmana. Osim toga ova vrsta tretmana podstiče eliminaciju toksina iz ćelije što je ogroman benefit za skoro sve fukcije u organizmu.

RESTORING CELLULAR ENERGY

Bez ćeliske energije ne odvija se niti jedan proces u organizmu. Hrana koju unosimo u organizam predstavlja osnovu iz koje mitohondrije proizovde energiju. Bez adekvatne proizvodnje ATP energije ćelije nisu u stanju da se pravilno detoksikuju i regenerišu. Količina proizvedene energije direktno zavisi od vrste hrane koju konzumiramo. Što je hrana prirodnija to pri procesu njenog razlaganja i sagorenavanja u mitohondrijama ostaje manje takozvanog otpada. Taj otpad ćelija mora izbaciti iz sebe ali i za tu funkciju neophoddna je adekvatna energija ali i optimalni napon ćeliske membrane kroz čije jonske kanale otpad mora iazaći u medjćeliski prostor i limfu. Sve je više onih koji pate od simptoma nedostatka energije čiji je uzrok upravo nedostatak ATP energije. (migrene, hronični umor, problemi sa varenjem kao i većina auto imunih problema.) Bez podizanja nivoa energije na membrani ćelije  niti jedan tretman ili terapija neće dati očekivane rezultate. Za više informacija možete pročitati kompletan tekst ovde…

ENERGY BALANCE

Jedna je stvar da mi sebe vidimo kao bića od krvi i mesa ali na ćeliskom nivou mi smo savršen elektronski sistem. Sve materijalne stvari u prirodi sastoje se od molekula, a molekuli od atoma. U atomu postoji jezgro oko koga kruže elektroni po svojim putanjima. Atom je neutralan ako su pozitivno naelektrisano jezgro i negativno naelektrisani elektroni u ravnoteži. Ako se u atom ubaci dodatni elektron on se odmah protvara u negativan jon, jer elektrona ima veše nego što je pozitivno naelektrisanje jezgra. I obrnuto ako elektron napusti putanju pozitivno naeletrisanje preovladava i atom postaje pozitivan jon. Joni učestvuju praktično u svim hemiskim procesima. Ćelije se graniče membranama, koje imaju pozitivno naelektrisanje spolja i negativno iznutzra i to obezbedjuje prolaz materije u ćeliju i obrnuto.Naelektrisanje membrane se dogadja na račun jona kalijuma i natrijuma koji se nalaze s obe strane mambrane kalijum iznutra, natrijum spolja. Joni kalcijuma trajno održavaju to naelektrisanje i obezbedjuju selektivnu propustljivost za jone natrijuma i kalijuma. Nedostatak bilo kojih jona od nabrojanih dovodi do narušavanja potencijala membrane, bolesti ćelije i njenog umiranja.
Ćelije svakog živog organizma emituju talase određene frekvencije koje oko toga organizma stvaraju elektromagnetnu frekvencijsku informacijsku ovojnicu odgovornu za zdravo funkcionisanje organizma. Svako od nas, rodjenjem ima individualnu frekvenciju svog telesnog tkiva U svakoj ćeliji svake sekunde odvija se nekoliko hiljada hemiskih reakcija a to se odvija istovremeno u celom telu u svim telesnim ćelija. To znači da se u svakoj sekundi dogodii na milijarde hemiskih. procesa i reakcija, I to neverovatno precizno.Bilo koji uzroci: bakterije, virusi,lekovil, hemiski dodatci hrani, pesticidi, herbicidi u poljuprivredi kao I hrana koja nije u skladu sa antigenom krvne grupe može poremetiti genetski odredjenu frekvenciju ćelija što dovodi do informaciskog poremećaja u medjućeliskoj konunikaciji. Poremećaj u medjućeliskoj komunikaciji dovodi do energetskog poremećaja koji zatim dovodi do poremećaja u biokemijskim procesima što na kraju dovodi do metaboličkih poremećaja u tkivu i nastanku bolesti. To sve dovodi do poremećaja i bolesti u ćeliskom genomu što je i jedan od uzroka većine estetskih i zdravstvenih problema. Znači, poremećaji u elektomagnetnom informacijskom spektru frekvencija i informacija u ćelijama dovešće za nekoliko meseci ili godina do pojave bolesti u organizmu.  Tada jedno od rešenja problema može biti ovaj tretman. 

RED LIGHT THERAPY

KAKO FUNKCIONIŠE SVETLOSNA TERAPIJA?

Baš kao što biljke koriste sunčevu svetlost da  raste i naše telo je u stanju da iskoristi određene talasne dužine svetlosti i pretvori ih u ćelijsku energiju. To, zauzvrat, stimuliše prirodne procese isceljenja vašeg tela. U ovom članku možete saznati više detalja.

TREMANI KOJI SE SPROVODE U EKSPERTSKOM PROGRAMU

MRT THERAPY

Ovi tretmani pomoću elektromagnetnih talasa normalizuju poremećeno elektromagnetno polje obolelog.

Ovaj metod lečenja klinički i naučno ispitan na više od milion pacijenata širom sveta, dobio je svojevremeno u Briselu visoko međunarodno priznanje EUREKA iz oblasti medicine. Elektromagnetni talasi, usmereni na bioaktivne zone u organizmu izazivaju lučenje lekovitih supstanci, koriguju oboljenjem poremećeno elektromagnetno polje tela i dovode do normalizacije fizioloških procesa.

Na taj način dolazi do izlečenja mnogih oboljenja, bez upotrebe lekova i sporednih štetnih efekata po organizam.

MRT terapija je bezbolna, jednostavna, prijatna za primenu. Koristi se kod svih oboljenja gde lekovi nisu postigli uspeh, kod pacijenata preosetljivih na lekove, ili gde želimo da lečimo pacijente savremenim metodom, koji integriše znanja i iskustva zapadne i drevne istočne medicine sa najsavremenijim saznanjima i dostignućima biofizike i elektronike.

Dvadesetogodišnje iskustvo u primeni ove terapije pokazalo je da se MRT može primeniti u skoro svim granama medicine:

 • GASTROENTEROLOGIJA (gastritis, čir na dvanaestopalačnom crevu i želucu, hronična oboljenja jetre, pankreasa i creva)
 • NEUROLOGIJA (neuralgia trigeminusa, pareza facijalisa, glavobolja, migrena, poremećaji moždane cirkulacije, paraliza, arterioskleroza i oboljenja perifernih živaca)
 • ORL (alergijski rinitis, sinuzitis, smanjenje sluha, oboljenja glasa, vrtoglavica)
 • KARDIOVASKULARNE BOLESTI (angina pectoris, miokardiopatija, aritmije, hipertenzija, hipotenzija, neuroza srca, poremećaji periferne cirkulacije arterija i vena, m. Raynaud, m. Buerger, romboflebitis, ulcus cruris)
 • DERMATOLOGIJA (neurodermatitis, ekcem, alergija, psorijaza, akne i drugo.
 • PSIHIJATRIJA (depresije, stres, menadžerske bolesti, neuroze i krizna stanja)
 • ENDOKRINOLOGIJA (oboljenja štitne žlezde, dijabetes, poremećaji menstrualnog ciklusa i drugi hormonalni poremećaji)
 • PULMOLOGIJA (astma, bronhitis, bronhopneumonia)
 • REUMATOLOGIJA
 • Ova terapija skraćuje vreme lečenja i može se nazvati ekološki čistom…
 • Cena tretmana 15 bodova
 • Trajanje tretmana 30 minuta

Regulation of oxidative stress

 • Povišeni oksidativni stres glavni je činilac u degenerativnim bolestima kao što su rak, srčana bolest, sindrom hroničnog umora i neurodegenerativne bolesti. Ovi problem se javljaju usled dugogodišnje nesposobnosti da se organizam uspešno prilagodi oksidativnim stresorima. To se događa kada antioksidacijska odbrana organizma nije dovoljna za neutralizaciju opasnih jedinjenja slobodnih radikala nazvanih reactive oxygen species  (ROS).

  Mitohondrije su najbolji čistači ćeliskog oksidativnog stresa. Postoji veliki broj dokaza koji potvrdjuju vezu mitohondriske disfunkcije i oksidativnog stresa u patogenezi neurodegenerativnih bolesti zbog čega terapeutski pristupi koji povezuju mitohondrijsku disfunkciju i oksidativna oštećenja obećavaju dobre rezultate. More info…

  • Cena tretmana 20 bodova
  • Trajanje 20 minuta
  Svakoj osobi se individualno procenjuje efikasnost programa na osnovu BRS testa.

MGI THERAPY PREVENT

Prestanite bacati novac na skupe kreme i kozmetička sredstva koja nude samo trenutna i privremena rešenja. Cela ta industrija već godinama pokušava da reši problem na pogrešnom nivou baveći se probemima koji su vidljivi zanemarujući činjenicu da se problem starenja dešava mnogo dublje u nama. Najnovija istraživanja regenerativne nauke pokazuju konkretne dokaze da se starenje zapravo događa na ćeliskom nivou i da na tom nivou treba usporiti starenje!

 •  

VASCULAR & ALCALISE THERAPY

Mnogo godina istraživanja i rada rezultiralo je revolucionarnim otkrićima BEMER-a koja se tiču bioritma lokalnih i primarnih regulatornih procesa povezanih sa mikrocirkulacijom. Suština BEMER tehnologije je multidimenzionalni signal koji efikasno stimuliše ograničenu ili poremećenu mikrocirkulaciju. Shodno tome, ona podržava jedan od najvažnijih mehanizama regulacije u ljudskom telu za prevenciju, lečenje, oporavak i regenerativne procese.

BEMER terapija se temelji na podršci fundamentalnim fiziološkim procesima čime se osigurava poboljšanje prirodnih samoregulacionih mehanizama i poseduje sledeći naučno dokazani spektar delovanja: pozitivno delovanje na mikrocirkulaciju, na imunološki sistem, biosintezu belančevina i stvaranje endogenih telesnih antioksidansa.

Samim time BEMER terapija nudi širok raspon tretmana koji imaju vrlo dobre propratne efekte u područjima vezanim za terapiju, regeneraciju, rehabilitaciju i prevenciju.

MGI REJUVENTAION THERAPY

Dok zapadni naučnici seku jedan gen iz DNK lanca da bi ga ubacili negde drugde, naučnici na istoku uspeli su pronaći način da utuču na celularni metabolizam kroz odgovarajuće modulirane frekvencije da bi popravili geneticke defekte.

 

MGI INFORMATION REPROGRAMMING

Da li ste se zapitali gde bi nam tvorac ostaavio poruku ili gde bi zapisao bitne informacije za opstanak i život?  U svakoj od preko 80 milijardi ćelija nalazi se DNK u kojoj su zapisane sve ptrebne informacije za rast i razvoj našeg organizma. Svake sekunde u organizmu se odigrava nekoliko hiljada hemiskih procesa zahvaljujući inforamcijama koje su podhranjenje u DNK svake ćelije. Ukrainski i Ruski naučnici smatraju da preko 70% svih zdravstvenih problema prvo odigravaju na infrmacionom nivou i da ukoliko dešifurjemo slova i “jezik” koje ćelije koriste u svojoj komunikaciji možemo otkloniti skoro svaku bolest.

Informaciona medicina: Revolucionarna mogućnost ćelijskog reprogramiranja u cilju zaustavljanja i usporavanja degenerativnih i hroničnih bolesti.

Dok zapadni naučnici seku jedan gen iz DNK lanca da bi ga ubacili negde drugde, naučnici na istoku uspeli su pronaći način da utuču na celularni metabolizam kroz odgovarajuće modulirane frekvencije da bi popravili geneticke defekte.

Otkrivajući holističku budućnost medicine, autori ovakvih prokrama ukazuju  kako lečenje raka i drugih degenerativnih bolesti više neće biti “borba”, već obnova ili reprogramiranje naših ćelija. Sa pojavom Informacione medicine, sada imamo moguućnost da se lečimo reprogramiranjem.

Information Medicine: The Revolutionary Cell-Reprogramming Discovery that Reverses Cancer and Degenerative Diseases by [Laszlo, Ervin, Biava, Pier Mario]

TBR THERAPY

TOTAL BODY REJUVENTAION

Svakoga dana stotine miliona ćelija umire ali ih isto toliko organizam ponovo proizvodei zahvaljujući prirodnom procesu replikacije. Kada osoba ima rak ili neku drugu bolest koja je posledica delovanja nekih štetnih materija dolazi do promena i na nivou DNA ćelije. Sobzirom da organizam svakodnevno proizovdi milione novih ćelija to znači da će medju njima biti i veliki broj  “defektnih kopija” 

Suština našeg pristupa je da prvo otkrijemo a zatim i da ispravimo sve promene i nepravilnosti organa i organskih sistema na ćeliskom nivou. Na ovaj način aktiviraju se prirodni isceliteljski mehanizmi organizma da se sam, svakodnevno “popravlja” i “leči” što dugoročno dovodi i do usporavanja procesa starenja.

procedura

Nakon što se dogovorimo o terminu dolaskom u naš centar upoznaćemo vas sa mogućnostima i prednostima našeg koncepta a zatim će mo zajedno definisati pitanja i rezultate koje želite postići. Nakon toga dok ste udobno smešteni u položaju koji vam daje osećaj nulte gravitacije uradićemo screening vašeg kompletnog organizma a zatim će mo testirati optimalni program ili terapiju kako bi mogli procentiti onu sa kojom postižemo najbolje efekte.

 • Funkcionalna dijagnostika (procena) ne može zameniti druge dijagnostičke metode i posetu vašem izabranom lekaru. Njen cilj nije postavljanje dijagnoze već pomoć u pronalaženju odgovora na vaša pitanja i nedoumice. Ukoliko želite još informacija i stručnu analizu vaših rezultata potrebno je da se obratitite osobi koja je obučena i ima iskustva za ovu vrstu dijagnostike.

 • Tretmani koji se sprovode u kapsuli i programi ishrane i detoksikacije nisu namenjeni lečenju već isključivo aktiviranju prirodnih regulatornih mehanizama vašeg organizma. Zahvaljujući metodi funkcionalne procene bićete u mogućnosti da saznate kako tretman ili bilo koji proizvod koji vam preporučujemo deluje na vaš organizam. Na taj način možete lakše doneti odluke koje su dobre za vaše zdravlje.

PRESTANITE GLADOVATI

POČNITE JESTI I UŽIVATI U VAŠOJ OMILJENOJ HRANI BEZ BROJANJA KALORIJA

Suočeni sa beskrajnim izborom hrane, proizvoda i usluga ali i kontradiktornim informacijama u vezi toga šta je dobro a šta ne, mnogi su u nedoumici kako odabrati i kome verovati. I pored obilja takozvane “zdrave” hrane, “revolucionarnih dijeta i tretmana, u rešenju problema, gojaznosti, celulita, alergija i većine zdravstvenih i estetskih problema nije se daleko odmaklo. Svakih nekoliko godina objavi se vest kako je pronadjen “čarobni ” napitak koji topi kilograme, kreme koje brišu bore… Isto se govorilo pre pet, deset i dvadeset godina i ništa se nije promenilo. Šta je rešenje?  

Prestanite da trošite novac i gubiti vreme na proizvode, tretmane i dijete kojima se  postižu  trenutna i privremena rešenja.Preporuke ishrane koji se baziraju na proceni težine, visine i prehrambenih navika za većinu estetskih i zdrastvenih problema nisu dale očekivane rezultate. 

Zahvaljujući razvoju novih inovativnih tehnologija u mogućnosti smo da za  za svaku osobu nepogrešivo odredimo nutritivne potrebe i na osnovu toga preporučimo 100% personalizovan program ishrane i tretmane .U mogućnosti smo vam ponuditi 3 opcije ukoliko se odlučite za Quantum Wellness koncept.

DA LI JE QUANTUM WELLNESS

PRAVO REŠENJE ZA VAS

Da li je Quantum Wellness ono što vam je potrebno?

Tražimo klijente koji shvataju važnost da proaktivno razmišljaju o svom zdravlju i neophodnost da aktivno učestvuju u tom procesu. Mišljenja smo da uloga doktora ili terapeuta nije da vas leči kroz savete ili pružanjem različitih terapeutskih usluga, već da vam pomogne da razumete svoj problem i da vam predlože način da aktivirate urodjene isceliteljske sposobnosti vašeg organizma da to radi. A to znači  apsolutnu posvećenost i vaše učešće u procesu.

Close Menu