Postanite uspešni radeći posao koji volite

DIET

DETECTIVE

Play Video

pogledajte film

budite ispred konkurencije

POSTANITE DEO QUANTUM WELLNESS ZAJEDNICE

Sve je više onih koji žele savete i pomoć u oblasti zdravlja, ishrane i odabira optimalnog životnog stila a zanimanja poput nutrition, healath, wellnss lifestyle coach vrlo su tražena i dobro plaćena. Postoje različiti načini da steknete znanje ili kvalifikaciju ukoliko želite da druge osobe savetujete u pogledu ishrane i zdravlja i često je teško odabrati u velikom broju  ponuda. Bez obzira da li je vaš cilj poboljšanje vašeg ili zdravlja vama dragih osoba, razmišljate da započnete svoj biznis u oblasti ili već imate svoju ordinaciju ili centar i tražite nove alate kako bi pomogli svojim klijentima da postignu najbolje rezultate odluka da se upoznate sa mogućnostima Quantum Wellness koncepta može biti odlično rešenje.

sherlock_holmes_circle_verlauf

DIET AND HEALTH

DETECTIVES

UNAPREDJUJE ZDRAVLJE VAŠIH KLIJENATA I KVALITET VAŠEG POSLOVANJA

Kome je namenjena Quantum Wellness akademija?

 
  • Ako ste sertifikavani dijetetičar i želite da gradite karijeru putem preporuke zadovoljnih klijenata na pravom ste mestu.
  • Atletski i kondicioni treneri, instruktori joge i lični treneri proširiće svoju ponudu.
  • Health i Life cach koji žele steći veštine iz oblasti ishrane radi povećanja poslovanja.
  • Spa stručnjaci i maseri koji su zainteresovani za podučavanje klijenata o tome koji način ishrane najbolje djeluje na njihovo zdravlje i izgled.
  • Pisac, blogeri i urednci  koji su se specijalizovali u oblasti zdravlja i lepote i želite biti u mogućnosti kvalitetno komunicirati sa svojom publikom
  • Lekari medicinske sestre ili negovateljice i svi koji svojim pacijentima ili klijentima žele pomoći da trajno reše svoje estetske i zdravstvenne problme.

Saznajte kako da za svoje znanje i usluge zaradite 50, 100 ili 150 eura po satu odmah po završetku obuke

Bilo da je vaš cilj poboljšanje svog ili zdravlja drugih osoba, želite da unapredite ili investirate u profitabilan posao naše znanje, iskustvo i tehnologija koju koristimo omogućiće vam prednost u odnosu na konkurenciju a vašim klijentima obzbedićete jednistven doživljaj.

Ovaj sistem može se koristiti za opuštanje, smanjenje stresa, povećanje energije ili kako bi proverili zdravlje i predupredili bolest. U zavisnosti od potreba obezbedićemo vam alate za funkcionalnu procenu i korekciju zdravlja Ovom tehnologijom imaćete mogućnost da svojim klijentima ponudite informacije od visine krvnog pritiska, šećera u krvi, BMI (Body Mass Index) i EKG-a pa do toga gde postoje  nepravilnosti u radu organizma i predispozicije za  razbvoj bolesti i nekoliko godina pre simptoma. Sve ovo danas je moguće zahvaljujući razvoju inovativnih bioinformatičkih tehnologija kojima možemo raditi vrlo složene testove i analize.

Na osnovu funkcionalne procene, nutritivnih i mineralno vitaminskih potreba u mogućnosti smo ponuditi personalizovane preporuke ishrane, detoksikacije, suplementacije i različite energetske tretmane uz mogućnost online konsultacija sa stručnjacima različitih profila.

kompletno rešenje u samo 3 koraka

NIVO 1

 Bićete obučeni da na pravilan način prezentujete i promovišete Quantum Wellness koncept. Kroz teoretsku obuku i praktičan rad ovladaćete znanjem i veštinama koje će vam omogućiti da vam ljudi veruju i da ostvarujete pristojnu zaradu bez potrebe da bilo šta prodajete.

NIVO 2

Kroz intezivni program obuke bićete obučeni da svojim klijentima predložite i napravite personalizovane programe ishrane. Kroz teoretsku obuku i praktičan rad ovladaćete veštinama koje će vam omogućiti zaradu od minimum 100 eura po satu.

NIVO 3

Zamislite da imate mogućnost da svojim klijentima ponudite mogućnost da preduprede estetske ili zdravstvene probleme pre pojave simptoma. Marina vam nudi priliku da se pridružite njenom timu i da pomažete ljudima širom sveta da budu zdravli i da se osećaju dobro..

Uvek rado razgovaramo o tome šta i kako radimo i otvoreni smo za saradnju i predloge. Ostavite nam svoje podatke kako bih vas mogli kontaktirati ili nas pozovite na +381 63 10 20 702 i zakažite termin za sastanak.