Postanite uspešni radeći posao koji volite

DIET

DETECTIVE

Play Video

pogledajte film

DIET

DETECTIVE

Play Video

pogledajte film

budite ispred konkurencije

POSTANITE DEO QUANTUM WELLNESS ZAJEDNICE

Sve je više onih koji žele savete i pomoć u oblasti zdravlja, ishrane i odabira optimalnog životnog stila a u svetu zanimanja poput, healath, wellnss lifestyle coach vrlo su tražena i dobro plaćena. Postoje specijalizovani portali na kojima se za ove usluge plaća i do 200$ 

Postoje različiti načini da steknete znanje ili kvalifikaciju ukoliko želite da druge osobe savetujete u pogledu ishrane i zdravlja i često je teško odabrati u velikom broju  ponuda. Bez obzira da li je vaš cilj poboljšanje vašeg ili zdravlja vama dragih osoba, razmišljate da započnete svoj biznis u oblasti ili već imate svoju ordinaciju ili centar i tražite nove alate kako bi pomogli svojim klijentima da postignu najbolje rezultate odluka da se upoznate sa mogućnostima Quantum Wellness koncepta može biti odlično rešenje.

Sve je više onih koji žele savete i pomoć u oblasti zdravlja, ishrane i odabira optimalnog životnog stila a zanimanja poput nutrition, healath, wellnss lifestyle coach vrlo su tražena i dobro plaćena. Postoje različiti načini da steknete znanje ili kvalifikaciju ukoliko želite da druge osobe savetujete u pogledu ishrane i zdravlja i često je teško odabrati u velikom broju  ponuda. Bez obzira da li je vaš cilj poboljšanje vašeg ili zdravlja vama dragih osoba, razmišljate da započnete svoj biznis u oblasti ili već imate svoju ordinaciju ili centar i tražite nove alate kako bi pomogli svojim klijentima da postignu najbolje rezultate odluka da se upoznate sa mogućnostima Quantum Wellness koncepta može biti odlično rešenje.

sherlock_holmes_circle_verlauf

DIET AND HEALTH

DETECTIVES

UNAPREDJUJE ZDRAVLJE KLIJENATA I KVALITET VAŠEG POSLOVANJA

Kome je namenjena Quantum Wellness akademija?

 
  • Sertifikavanim dijetetičarima koji žele da grade karijeru putem preporuke zadovoljnih klijenata.
  • Atletskim i kondicionim trenerima, instruktorima joge i ličnim trenerim koji žele da prošire svoje usluge.
  • Lifestyle, Health, Life cach i spa stručnjaci koji žele steći znanja radi povećanja poslovanja i koji su zainteresovani za podučavanje klijenata o tome koji način ishrane i tretmana mogu najbolje djelovati na njihovo zdravlje i izgled.
  • Pisci, blogeri i urednci  koji su se specijalizovali u oblasti zdravlja i lepote i koji žele da kroz komunikaciju sa svojom publikom ostvare dodatni prihod.
  • Lekari medicinske sestre ili negovateljice i svi koji svojim pacijentima ili klijentima žele pomoći da trajno reše svoje estetske i zdravstvenne problme.

Saznajte kako da zaradite 50, 100 ili 150 eura po satu odmah po završetku obuke

Bilo da je vaš cilj poboljšanje svog ili zdravlja drugih osoba, želite da unapredite ili investirate u profitabilan posao naše znanje, iskustvo i tehnologija koju koristimo omogućiće vam prednost u odnosu na konkurenciju a vašim klijentima obzbedićete jednistven doživljaj.

Ovaj sistem može se koristiti za opuštanje, smanjenje stresa, povećanje energije ili kako bi proverili zdravlje i predupredili bolest. U zavisnosti od potreba vaših klijenata obezbedićemo vam tehnologiju i alate za funkcionalnu procenu i korekciju zdravlja. Ovom tehnologijom imaćete mogućnost da svojim klijentima ponudite informacije od visine krvnog pritiska, šećera u krvi, BMI (Body Mass Index) i EKG-a pa do toga gde postoje  nepravilnosti u radu njihovog organizma i da li postoje predispozicije za  razbvoj nekih bolesti. Sve ovo danas je moguće zahvaljujući razvoju inovativnih bioinformatičkih tehnologija kojima možemo raditi vrlo složene testove i analize.

Na osnovu funkcionalne analize organa i organskih sistema, analize stepena toksičnosti, nivoa energije, nutritivnih i mineralno vitaminskih potreba u mogućnosti smo ponuditi personalizovane programe sa ciljem detoksikacije, korekcije težine, preporuke ishrane za različite zdravstvene probleme i različite energetske tretmane uz mogućnost online konsultacija sa stručnjacima različitih profila.

kompletno rešenje u samo 3 koraka

NIVO 1

 Bićete obučeni da na pravilan način prezentujete i promovišete Quantum Wellness koncept. Kroz teoretsku obuku i praktičan rad ovladaćete znanjem i veštinama koje će vam omogućiti da vam ljudi veruju i da ostvarujete pristojnu zaradu bez potrebe da bilo šta prodajete.

NIVO 2

Kroz intezivni program obuke bićete obučeni da svojim klijentima predložite i programe detoksikacije, mršavljenja i energizacije organizma. Kroz teoretsku obuku i praktičan rad bićete osposobljeni da ih motivišete i da im pomognete u sprovodjenju ovih programa

NIVO 3

Zamislite da imate mogućnost da svojim klijentima ponudite odgovore na ključna pitanja od kojih zavisi njihovo zdravlje i procesi starenja i kako da preduprede estetske ili zdravstvene probleme pre pojave simptoma. Marina vam nudi priliku da se pridružite njenom timu i da pomažete ljudima širom sveta da budu zdravli i da se osećaju dobro..

Uvek rado razgovaramo o tome šta i kako radimo i otvoreni smo za saradnju i predloge. Ostavite nam svoje podatke kako bih vas mogli kontaktirati ili nas pozovite na +381 63 10 20 702 i zakažite termin za sastanak.