healing

novi trend u hotelijerstvu

Healing! Jeste li čuli za ovaj izraz? Ako niste pravo je vreme da se informišete o trendu koji svojim programima privlaći goste koji su spremni da za sedmodnevne programe plate izmedju 4.000 i 40.000 eura.

healing

novi trend u hotelijerstvu

Healing! Jeste li čuli za ovaj izraz? Ako niste pravo je vreme da se informišete o trendu koji svojim programima privlaći goste koji su spremni da za sedmodnevne programe plate izmedju 4.000 i 40.000 eura.

vreme je za promene

unapredite poslovanje i zadovoljstvo klijenata

Healing! Jeste li čuli za ovaj izraz? Ako niste pravo je vreme da se informišete o trendu koji svojim programima privlaći goste koji su spremni da za sedmodnevne programe plate izmedju 4.000 i 40.000 eura.

PRIPREMITE POSLOVANJE ZA NOVI TREND

Godišnji odmor ili poslovni boravak u hotelu može biti zabavan, ali je često povezan sa previše hrane, pića, nedovoljno sna. Ovo je kod većine gostiju dovelo do toga da su se posle odmora osećali umornije, nego kada su došli, zbog čega su potrebe za novim zdravim, hotelskim sadržajima i uslugama sve veće. Veliki hotelski lanci, ovo su prepoznali kao novu poslovnu mogućnost, pa su u svojim hotelima uveli zdravije opcije ishrane i programe koji povoljno utiču na lepotu i zdravlje.

HOTELI KOJIMA JE ZDRAVLJE IMPERATIV

Programi namenjeni detoksikaciji, povećanju energije, imuniteta, revitaliyaciji ili usporavanju procesa starenja već su standard u hotelima koji pripadaju kategoriji wellness, healthy ili healing hotela. I pored visokih cena sve je više onih koji su spremni da za programe čiji je cilj mršavljenje, detoksikacija ili podmladivanje,  izdvoje izmedju 4.000 i 7.500 eura ali i onih koji za program revitalizacije u luksuznom resortu Clinique La Prairieje  plate 40.000 CHF.

SWITZERLAND

Previous
Next

Immune Power Week

CHF 4150 - FROM 7 DAYS

Swiss Mauntain Clinc svojim gostima nudi program koji će poboljšati imunološki sistem i vratiti organizamu prirodnu iscelitelsjku sposobnost. Cena ovog sedmodnevnog programa je 4150 SHF.

PORTUGAL

Previous
Next

ANTI AGING

£7,105 pp - FROM 7 DAYS

U Portugalu sedmodnevni program čiji je fukus jačanje  imunološkog sistema i podmladjivanje uz inovativne dijagnostičke metode košta 7.105 funti dok intezivni semodnevni detoks program košta 4.875 funti.

switzerland

Revitalisation Premium

CHF 40.200 - FROM 7 DAYS

Clinique La Prairie je lider u programima podmladjivanja i regeneracije, koja od 1931. godine nudi najsavremenije wellness programe u apsolutnom luksuzu po ceni od 40.000 CHF za 7 dana.

A NEXT GENERATION WELLNESS

Ukoliko i vi razmišljate da gostIma vašeg hotela ili klijentima wellness, spa, beauty ili feitness centara omogućite slične programe i usluge na pravom ste mestu. Uvek rado razgovaramo o tome šta radimo, zašto i kako, a sobzirom da je lično iskustvo najbolji način da donesete ispravne odluke pozivamo vas da nas posetitie i upoznate se sa Quantum Wellness konceptom.

innovative wellness solution

futur wellness is quantum wellness

Quantum Wellness nudi programe i tretmane čiji je cilj da zaustavi bolest i uspori procese starenja.

Umesto lekova Quantum Wellness nudi neinvazivne personalizovane i potpuno jedinstvene usluge, programe i proizvode koji uz pomoć inovativne tehnologije aktiviraju prirodne isceliteljske sposobnosti organizma da se sam regeneriše i leči. 

Personalizovanim pristupom, tretmanima koji se sprovode u kvantnim kapsulama i proizvodima koji se nakon inovativnih testova prilagodjavaju i dizajniraju za svakog klijenta – VEZUJEMO KLIJENTE ZA VAŠ CENTAR JER IM NUDITE ZAISTA USLUGE KOJE NE MOGU DOBITI NA DRUGOM MESTU .

Tržište je preplavljeno proizvodima i uslugama kojima se u nekim slučajevima otklanjaju simptomi zbog čega je sve veća potražnja za programima, koji se poput Quantum Wellness programa, upravo bave uzrocima.

Vrlo često se tek nakon izvesnog vremena ustanovi da neki tretmani, programi, ili proizvodi, imaju i ozbiljne neželjene efekte zbog čega će vaši klijenti biti oduševljeni sa mogućnošću da se u vašem centru mogu i sami uveriti u efikasnost onoga što koriste.

  1. Sve veća potražnja za proizvodima, uslugama i programima koji umesto simptoma otklanjaju uzroke, nameće potrebu za novim pristupom u svim oblastima koje se bave zdravljem i wellnessom.
  2. Danas su programi koji utiču na zdravlje i kvalitet života postali pravi hit. Cena petodnevnog premium programa revitalizacije u luksuznom resortu Clinique La Prairieje je  40.000 CHF, sedmodnevni program detoksikacije, iznosi 17.200 CHF dok je za petodnevni program, poboljšanja imuniteta potrebno 14.500 CHF . U hotelu sa manje luksuza, za Immune Power program od 7 dana, takodje u Švajcarskoj,  potrebno je izdvojiti 4.150 CHF, dok phoenix program, u trajanju od 21 dan, košta 16.915 CHF. U Španiji u  HOTELU SHA, cena sedmodnevnog programa namenjenog detoksikacij i mršavljenju je 4.900 eura, pa je pravo vreme da i Vi svojim gostima obezbedite slične usluge i programe.
  3.  Zbog trenutne situacije i globalne krize koju je izazvala korona, veliki broj gradjana neće biti u mogućnosti da na godišnji odmor otputuje u inostranstvo i biće prinudjeni da ga provedu u svojoj zemlji.
  4. Pored svih nedoumica i kontradiktornih informacija, oko načina zaštite i lečenja od ovog virusa, dobar imunitet je izgleda jedino na šta se možemo osloniti, pa je prava prilika da svi koji rade u oblasti zdravlja i wellnessa, svojim klijentima ponude usluge, ili proizovode, koji će biti u stanju da podignu imunitet. 
  5. Jack Ma, predsednik i osnivač Alibabe, izjavio je da osobe u srednjim godinama, radije troše novac na zdravlje i dobro iskustvo, nego na materijalne predmete.

Osnova Quantum Wellness koncepta su specijalno dizajnirane kapsule, u koje se u zavisnosti od potreba, implementiraju različiti moduli za procenu i korekcuju zdravlja. Ova tehnologija u zavisnosti od potreba nudi mogućnost da se za svakog klijenta dizajnira odgovarajući program.  Program koji je namenjen prevenciji i osobama sa manjim estetskim i zdravstvenim problemima, nudi mogućnost da saznaju važne informacije o svom zdravlju, a da ih zatim i otklone prijatnim tretmanima u kapsuli i malim promenama u načinu živata i ishrane.

Terapeutska tehnologija koju poseduje kapsula, uz odgovarajuće programe ishrane i detoksikacije, u mogućnosti je da deluje na energetskom i funkcionalnom nivou i da na taj način aktivira prirodne isceliteljske sposobnosti organizma da se sam regeneriše i “leči”

Osobama sa hroničnim estetskim i zdravstvenim problemima možemo ponuditi Expert program.,

PRIDURŽI SE QUNTUM WELLNESS ZAJEDNICI

  • PRIDRUŽI SE NAŠEM PROMOTIVNOM TIMU I ZARADI DNEVNO 50, 00 ILI 150 EURA 
  • Ovladate znanjem iz oblasti nutricionizma, integrativne i kvantne medicine i postanete deo našeg stručnog tima. 
  • INVESTIRAJTE U INOVATIVAN I ODRŽIV BIZNIS, OTVORI SVOJ CENTAR ILI PODIGNI SVOJE USLUGE NA VIŠI NIVO.

Ako ste strastveni zagovornik zdravog života, ako želite da se edukujete, pokrenete novu uzbudljivu karijeru ili razmišljate o pokretanju novog biznisa pravi je trenutak da se upoznate sa mogućnostima koje nudi Quantum Wellness.

Možemo vam ponuditi mogućnost da ovladate znanjem iz oblasti nutricionizma, integrativne i kvantne medicine i postanete deo našeg stručnog tima. 

Ako ste komunikativna i dinamična osoba možete se pridružiti našem promotivnom timu ili otvoriti svoj centar. 

Ukoliko već imate svoj biznis. Ukoliko ste vlasnik ili direktor hotela, wellness, spa, beauty ili feitness centara predlažemo da po principu ključ u ruke implementiramo naše programe i kroz B2B model saradnje podignemo i vaše i naše usluge na viši nivo.OJE