launch & learn

lanch & learn

Pridruzite nam se u ucenju o pravilnoj ishrani i zdravlju

Pridružite nam se u učenju o pravilnoj ishrani i zdravlju

Ako ste ste zarobljeni u dnevnim poslovnim i porodičnim obavezama i nemate vremena da razmišljate o svojoj ishrani i zdravlju, druženja i učenje uz naše funkcionalne obroke, biće prava prilika da uradite nešto dobro za sebe. Cilj ovih druženja je ne samo učenje o stvarima za koje nikada nemate vremena već i mogućnost da dobijete konkretne odgovore na pitanja koja Vas zanimaju. 

ODABERITE temu

prestanite gladovati. počnite jesti

Da li ste se ikada zapitali kako je moguće da se i pored tehnologija koje su nam omoguućile let na mesec i dešifrovanje genoma, procena optimalne ishrane još uvek bazira se na merenjima težine, visine i obima struka Zašto je to tako i da li postoji neko drugo rešenje, možete saznati na ovom predavanju.

uživajte u kolačima bez griže savesti

Ako su kolači “nešto čega se teško odričete ovo predavanje je idealno za vas. Na vama je da dodjete i da odaberete desert koji je po vašoj meri a ostalo prepustite nama.

Zdrave navike koje i nisu baš zdrave

Pokušavate da jedete pravilno planiranjem obroka, koristite suplemente i dodatke ishrane i vodite računa o spavanju i redovno vežbate ali ipak vaše zdravlje i enerrgija nisu onako kako bi želeli. Ali šta ako se ispostavi da vam način ishrane i suplementi koje pijete prave više štete nego koristi.