quantntum pod

THE BEST SOLUTION FOR YOUR HEALTH AND BEAUTY

THE BEST SOLUTION FOR YOUR HEALTH AND BEAUTY

POGLEDAJ FILM

POGLEDAJTE FILM

POGLEDAJ FILM

QUANTUM POD

innovative wellness technology

Iskoristite mogućnost da brzo, jednostavno i bez kontraindikacija predupredite bolest i usporite proces starenja na ćelijskom nivou. 

QUANTUM POD

A SECRET WEAPON FOR your health

Quantum pod je više od udobne stolice za odmor, relaksaciju ili meditaciju. Kvantna pod je futuristički dizajnirana kapsula u kojoj su implementirani različiti dijagnostičko terapeutski softveri. Ovaj sistem može se koristiti ne samo za opuštanje, smanjenju stresa i povećanje energije već i da bi saznali važne informacije o zdravlju, predupredili bolest i usporili procese starenja na ćelijskom nivou. Quantum Pod može biti opremljen za sprovodje NAPPING, DIAGNOSTIC, THERAPY I TELEHEALTH programa a u zavisnosti  od potreba svaki program ima wellness i medical opciju. Sve procedure koje se obavljaju mogu se sprovoditi potpuno online iz našeg matičnog centra. 

QUANTUM POD – je  multifunkcionalna kapsula (mahuha) za procenu i korekciju zdravlja. QUANTUM POD kombinuje iskustvo integrativne i najnovija dostignuća kvantne medicine kako bi svojim korisnicima izmedju ostalog omogućila da otkriju nepravilnosti u organizmu mnogo pre pojave simptoma a zatim i da ih otklone. Nakon što se lociraju nepravilnosti za svakog klijenta se radi testriranje efikasnosti različitih tretmana u cilju procene onih koji će dati najbolje rezultate u otklanjanjanju uočenih nepravilnosti. 

U tu svrhu, pored terapija svetlom, bojama, muzikom koristi se još dva sistema.

U okviru RECHARGE i SMART programa koristimo visoko efikasan FERTY SYSTEM dok je za klijente koji se opredele za EXPERT nivo na raspolaganju CRS SYSTEM – (Cell Reprogramming System).  

 • FERTI – Mikro masažni sistem za razliku od uobičajene masaže po potrebi opušta ali i podiže energiju na ćeliskom nivou.
 • Cell Reprogramming system (CRS) kojim se bez upotrebe lekova, hemije i zračenja, deluje na uspostavljanje optimalne funkcije ćelija i medjućelijske komunikacije.

LED SVETLA, MUZIKA, FERTY I CRS TEHNOLOGIJA,  u osnovi su multi – funkcionani generatori frekvencija i informacija koji deluje na ćelijskom nivou. Dok specijalna muzika usporava mentalnu aktivnost FERTY MIKRO MASAŽNI SISTEM ” deluje unutar organizma na sledeći način:

 • Balansira energije na čakrama i ćelijskoj membrami.
 • StimulIše cirkulaciju, 
 • Povećava dostupnost kiseonika u tkivima organa, 
 • Ubrzava metabolizam i alkalizuje.
 • Smanjuje posledice oksidativnog stresa.
 •  

BENEFIT OD TRETMANA

Suština ove terapije je primena tehnologije koja koristi multidimenzionalni signal koji efikasno podiže energiju na ćeliskoj membrani i stimuliše ograničenu ili poremećenu mikrocirkulaciju. Shodno tome, ona podržava jedan od najvažnijih mehanizama regulacije u ljudskom telu za prevenciju, lečenje, oporavak i regenerativne procese. 

 

ZBOG ČEGA JE QUANTUM POD JEDINSTVEN

PREDVIDJANJE KONTRAINDIKACIJA I EFIKASNOSTI

Na tržištu postoje desetine ponuda koje na prvi pogled mogu biti vrlo slične onome što ste pročitali na ovom sajtu. Mnoge se pozivaju na kliničke studije i izjave zadovoljnih korisnika. Bez obzira da li u pitanju marketing ili je nekom studijom potvrdjeno da je odredjenom broju ispitanika neki lek ili tretman pomogao to još ne znači da će isti efekat imati kod vas. Ono što korisnici naših programa posebno cene je mogućnost da testiraju sve što im se predlaže u našim programima. 

Mogućnost predvidjanja rezultata.

Radi lakšeg donošenja odluka, svi korisnici naših programa imaju mogućnost da saznaju da li postoje bilo kakve kontraindikacije i kakve efekte mogu očekivati korišćenjem ne samo tretmana već i  programa ishrane i detoksikacije. 

 

 

 

Quantum pod je više od udobne stolice za odmor, relaksaciju ili meditaciju. Kvantna pod je futuristički dizajnirana kapsula u kojoj su implementirani različiti dijagnostičko terapeutski softveri. Ovaj sistem može se koristiti ne samo za opuštanje, smanjenju stresa i povećanje energije već i da bi saznali važne informacije o zdravlju, predupredili bolest i usporili procese starenja na ćelijskom nivou. Quantum Pod može biti opremljen za sprovodje NAPPING, DIAGNOSTIC, THERAPY I TELEHEALTH programa a u zavisnosti  od potreba svaki program ima wellness i medical opciju. Sve procedure koje se obavljaju mogu se sprovoditi potpuno online iz našeg matičnog centra. 

QUANTUM NAPPING

Quantum Napping je osnovna opcija Quantum Zone sistema koja svojim korisnicima nudi mnogo više od uobičajenih relax i power nap tretmana. 

U našoj ergonomski dizajnimranoj stolici  naši koirisnici imaće osećaj sličan onom u prostorima sa nultom gravitacijom a koji je poznat  kao najudobniji položaj za postizanje duboke relaksacije i oporavka od umora.

Ono što nas razlikuje od svega što trenutno postoji na tržištu je naš FRM sistem frekvetno rezonantne mikrocelular  masaže.

FRM tehnologija kvantne masaže jedinstvena je tehnologija koja uz 4- In-1 system (Saund-Chromo-Aroma and Ligh Therapy) usporava mentalnu aktivnost, balansira čakre (energetske centre) podiže energiju na ćeliskom nivou i alkalizuje organizam.

Ovaj inovativni sistem kvantne masaže u zavisnosti od potreba u mogućnosti je da ponudi istovremenu percepciju zvuka, svetla, boja, mirisa ali i tretmane koji se baziraju na najsavremenijim tehnologijama energetske i kvantno informaricione medicine. Svi tretmani se sprovode dok je klijenti udobno smešten u položaju koji nudi osećaj sličan nultoj gravitaciji. Svi tretmani su potpuno neinvazivni i bez bilo kakvih kontraindkacija.

 

FUNCTIONAL DIAGNOSTIC

Modul za funkcionalnu procenu zdravlja je opcija koja naše klijente najviše iznenadi i oduševi. U zavisnosti od potreba tehnologija koju koristimo moguuće je meriti od nekoliko desetina do nekoliko stotina parametara. Od krvnog pritiska, šećera u krvi, BMI (Body Mass Index) i EKG-a, do vrlo složenih testova koji se baziraju na inovativnoj bioinformatičkoj tehnologiji.

Uobičajene metode dijagnostike otkrivaju problem kada vać postoje simptomi i kada je problem već odavno prisutan zbog čega vam želimo ponuditi potpuno inovativnu tehnologiju koja nepravilnosti i promene može da detektuje još na energetskom i funkcionalnom nivou i mnogo pre pojave simptoma. SAZNAJ VIŠE…

FUNCTIONAL THERAPY

Umesto lekova Quantum Wellness nudi neinvazivne, personalizovane i potpuno jedinstvene tretmane, usluge i programe koji uz pomoć inovativne tehnologije aktiviraju prirodne isceliteljske sposobnosti organizma.

Sve što koriste naši klijenti koristimo i sami i koriste naša deca, rodbina i prijatelji. Radimo ono što će biti bezbedno i što deluje pozitivno na zdravlje. Quantum Wellness nudi neinvazivne i  personalizovane programe ishrane, detoksikacije i prijatne tretmane u Quantum Zone kapsuli koja uz pomoć inovativne tehnologije aktiviraja prirodne isceliteljske sposobnosti organizma da se sam regeneriše i leči. SAZNAJ VIŠE… 

TELEHEALTH

Najnovija istraživanja Američke Zdravstvene Asocijacije otkrivaju da je i do 70% poseta lekaru informativnog karaktera i ne zahtevaju fizičko prisustvo pacijenta, već samo razmenu informacija, što se može obaviti i u online video konsultacijama

Zdravlje dostupno svima kroz lako razumljive, individualne i konkretne savete iz oblasti ishrane, integrativne i kvantne mediciene putem online mreže.

 • Direktan kontakt 1 na 1

 • Ušteda vremena i novca

 • Zagarantovana privatnost

 • Konsultacije kada to vama odgovara iz udobnosti Vašeg doma

Ono sto ovaj sistem razlikuje od uobicajenih ponuda koje nude online konsultacije je mogućnost da klijenti biraju na osonvou kojih informacija će dobiti savete za svoj problem.

Klijenti mogu izabrati da li žele savet na osnovu procene  zdravlja kroz pretpostavke koje se baziraju na iskustvu lekara  i medicinskoj dokumentaciji koju klijent već poseduje ili  na osnovu predhodnih  inovativnih testova i analiza korišćenjem novih tehnologija za procenu zdravlja i funkcije organizma. Uobičajeno je da  savet o ishrani, suplementaciji ili nekom tretmani ili terapiji dobije na osnovu razgovora ili upitnika. Quantum zone nudi mnogo više. Uz pomoć testova i analiza koje klijent obavi pre razgovora lekar ima mnogo bolji uvid u zdravlje i eventualne nepravilnosti organizma pa samim tim i od dobijenih saveta i preporuka možemo očekivati više uspeha.

Quantum Zone kapsula poseduje inovativne softvere koji preko razlicitih senzora mogu potpuno bezbolno analizirati zdravlje i funkcionalno stanje organizma. Ovi softveri u zavisnosti od potreba mogu istovremeno meriti od nekoliko desetina do nekoliko stotina parametara. Od  krvnog pritiska, pulsa, konceteacije kiseonika, procenata tecnosti i masnoce pa do vrlo  slozenih biofizickih analiza koji mogu ukazati ne samo gde se problem nalazi već i šta je njegov uzrok. 

Na taj nacin osoba ne mora prolaziti uobicajeni put zakazivanja na desetine različitih dijagnostičkih procedura. Na ovaj način štedi se ne samo novac na nekada bespotrebne preglede i testove već i ono najvažnije štedimo vreme. Više informacija…

wellness modul

Wellness opcija opremljena je modulima za sprovodjenje smart programa i namenjena je prevenciji i relativno zdravim osobama koji žele malim svakodnevnim promenama da preduprede eventualne estetske i zdravstvene probleme. 

Dijagnostički modul nudi mogućnosti procene trenutnog funkcionalnog stanja 47 organa, prisutustvo bakterija virusa i parazita, mineralno vitaminski status kao i preporuku i smernice u pogledu ishrane i načina na koji bi se mogle otkloniti uočene nepravilonosti. 

Terapeutski modul koristeći elektromagnetne talase čije se frekvencije poklapaju sa oscilacijama mikroorganizama ima za cilj da utiče na patogene mikroorganizme u telu i uništi ih pojačavanjem ovih oscilacija na principu rezonance.

medical modul

Medical opcija opremljena je modulima za sprovodjenje expert programa i  namenjna je osobama sa hroničnim zdravstvenim problemima koje su odlučne i spremne na značajne promene u svim aspektima života

 Dijagnostički modul nudi mogućnost procene 65 organa i organskih sistema a pored  pronalaženje trenutnih i hroničnih nepravilnosti  zahvaljujući preciznosti ove tehnologije moguće je ustanoviti i njihove uzroke i mehanizme nastanka što je preduslov ukoliko želimo otkloniti uzroke bolesti.

Terapeutski modul opremljen je različitim hardverima i softverima koji su u mogućnosti da utiču na alkalnost organizma, povećanje membranskog potencijala i korekciji medjućeliske komunikacije uz mogućnost praćenja i predvidjanja efikasnosti tretmana čime se isključuje mogućnost bilo kakvih kontraindikacija. 

PROCEDURA

Inovativna  tehnologija koja je implementirana u kapsulama za samo nekoliko minuta meri nekoliko stotina paramentara unutar organizma a zatim nakon što ih softver analizira, prikazuje na monitoru u vidu grafika i tekstualnih izveštaja. Na osnovu ovih podataka stručnjaci u našem matičnom centru odabraće i predložiti odgovarajući program koji koristeći principe biorezonance stimulišu telesne mehanizme za samorugulaciju što rezultira vrhunskim terapeutskim efiktima. 

Nakon što klijent odabere opciju koja odgovoara njegovoim potrebama i mogućnostima, za svakog klijenta se pravi potpuno personalizovanI programI čiji je cilj podrška u sprovodjenju detoksikcionih funkcija, podizanje energije i aktiviranje prirodnih imunoloških i isceliteljskih mehanizama organizma. Sve dijagnostičko terapeutske procedure sprovode se u kapsuli uz odgovarajuće nutritivne smernice i proizvode koji prestavljaju podršku u sprovodjenju programa.

PREDNOSTI

BEZ LEKOVA HEMIJE I ZRAČENJA

Umesto lekova Quantum Wellness nudi prijatne tretmane, i proizvode koji se baziraju na iskustvu integrativne i najnovim dostignućima kvantne medicine.Saznaj više…

PREDVIDJANJE KONTRAINDIKACIJA

Tržište je preplavljeno proizvodima i uslugama kojima  se vrlo često  tek nakon izvesnog vremena ustanovi da imaju i ozbilne neželjene efekte zbog čega će vaši klijenti biti oduševljeni sa mogućnošću da u vašem centru mogu pronaći odgovore na svoje simptome i  pratiti efikasnost tretmana i programa koje koriste. Saznaj više…

PERSONALIZACIJA PROGRAMA I PROIZVODA

Svaki proizvod ili tretman individualno se  prilagodjava za svakog klijentu tako što se  prethodno testira i analizira njegova efikasnost ili postojanje eventualnih kontraindikacija. Na ovaj način smo sigurni da klijent koristi ne samo efikasne već i potpuno bezbedne proizvode ili tretmane čime stičete lojalnost svojih klijenata. Saznaj više…

UMESTO SIMPTOMA BAVIMO SE UZROCIMA

Uobičajenim proizvodima i tretmanima koji se koriste  u većini slučajeva  otklanjaju se simptomi zbog čega je sve veća potražnja za programima koji se poput Quatum Wellness koncepta koji aktiviraju prirodne isciliteljske sposobnosti organizma da otklanjaju uzroke estetskih i zdrastvenih problema.