the next trend for wellness industry

The secret weapon to grow your business!

Technology that will be able to offer clients a solution to the causes of their problems instead of solving the consequences. 

The secret weapon to grow your business!

Energy pods, Relax and Recovery zone, Recharge room… Jeste li čuli za ove izraze? Ako niste pravo je vreme da se informišete. U suštini ovo su izrazi koji se odnose na prostor gde se mogu obavljati aktivnosti koje pozitivno utiču na zdravlje.

Među mnogobrojnim novatarijama koje se nude u wellness i spa centrima  prostor koji je namenjen za podizanju energije, elana i produktivnosti sve više postaje standard za veliki broj wellnss i spa centara koji se nalaze u hotelima a naročito gradskim i hotelima koji nemaju spa ili fitness centar u svojoj ponudi. Ideja je da se gostma hotela ili klijentima wellness i spa centra omogući kutak gde mogu da se opuste, “resetuju” mozak i napune baterije.

Među mnogobrojnim novatarijama koje se nude prostor koji je namenjen za podizanju energije, elana i produktivnosti  sve više postaje standard za veliki broj wellness i spa centara. Ideja je da se klijentima omogući kutak gde mogu da se opuste, “resetuju” mozak i napune baterije.

everything you need

quantum zone

Quantum Zone je prostor u kome se mogu sprovoditi tretmani za relaksaciju ili meditaciju već mnogo više od toga. U zavisnosti od potreba nudimo mogućnost instalacije različitih hardversko softerskih sistema za usluge funkcionalne procene zdravlja, online konsultacije sa nutricionistima i stručnjacima različith profila kao i tretmane koji koriste najsavremeniju tehnologiju iz oblasti energetske i kvantne medicine.

Na ovaj način moguće je malim svakodnevnim promenama u načinu života i prijatnim tretmanima značajno poboljšati zdravlje i preduprediti mnoge estetske i zdravstvene probleme. 

Studije su pokazale da “brza dremka” tokom dana poboljšava budnost, učenje, kreativnost i raspoloženje …. a dokazano je da  redovno dremanje smanjuje stres rizik od srčanih bolesti. Položaj nulte gravitacije, posebno komponovana muzika za spavanje, svetala i programirane vibracije savršeno su okruženje za dremanje. Quantum kapsula® izmedju ostalog pomaže pojedincima da povećaju svoju produktivnost, energiju pomažući im da održe zdrav način života.

Stress Relief & Corporate
PREVENTION & AGEING
Previous
Next

DESIGN YOUR HEALTH

quantum wellness

programs

healthy Holidays programs

Healing Holidays programs