QUANTUM WELLNESS PROGRAMI

Razumevanje kako funkcioniše vaš organizam i koji su ključni faktori koji utiču na vaše zdravlje i procese starenja predstavlja prvi korak i preduslov za sprovodjenje bilo koje terapije ili programa.

Samo ako ste zaista razumeli kako nastaje bolest i koji su faktori od kojih zavisi vaše zdravlje i procesi starenja bićete motivisani i spremni da program u potpunosti sprovedete.

Samo osobe koje su upoznate sa quantum wellness konceptom kroz naš Lunch and Learn program imaju mogućnost korišćenja usluga i programa kroz neku od opcija članstva.

Quantum nudi dve opcije programa. Bez obzira da li ste zdrava ili osoba koja već ima neki hroničan zdravstveni ili estetski program, SMART PROGRAM je nezaobilazan i predstavlja prvi korak u procesu izlečenja. Ovaj program deluje na važne faktore od kojih zavisi zdravlje i preporuka je da se sprovodi jednom godišnje. 

Za osobe koje već imaju neku hroničnu bolest ili simptome za koje ne znaju uzrok preporuka je da nakon SMART sprovedu i EXPERTSKI PROGRAM. 

SMART progam nudi mogućnost da malim promenama u načinu života i ishrane utičete na ključne faktore od kojih zavisi vaše zdravlje i procesi starenja. SMART program nudi tri nivoa, od kojih svaka ima svoj cilj. Prvi nivo se fokusira na detoksikaciju organizma. U drugom nivou fokus je da pronadjemo način da alkalizacija i podizanje nivoa kiseonika u ćelijama. dok je cilj trećeng nivoa optimizacija energegije i stimulacija cirkulacije. 

PROCEDURA KROZ KOJU KLIJENT PROLAZI

Dolaskom u centar predstavićemo vam mogućnosti i prednosti ovog programa. Prezentacija ima za cilj da vas upozna sa:

 • Ključnim faktorima od kojih zavisi zdravlje.
 • Dijagnostičkim i terapeutskim mogućnostima i prednostima kvantne kapsule.
 • Koji su ciljevi i šta možete očekivati od Quantum Wellness programa.

Ukoliko procenite da je Quantum Wellness za vas dobro rešenje zakazaćemo vam termine za Lunch and Learn program edukacije. Nakon što popunite upitnik i date saglasnost da ste upoznati sa programom,  obavićemo jedan screening i inicialnu procenu vašeg zdravlja. Infomacije koje dobijemo na ovaj način, biće nam od značaja za pravljenje vašeg programa. 

NIVO 1

DETOX PROGRAM

“Medical Twilight Zone”

Imate li višak kilograma, alergiju, probleme sa kožom, bolove u zglobovima, ili visok holesterol čak i kada vodite računa o ishrani? Imate li želju za kafom, šećerom, brzom hranom, ili probleme sa probavom?  Za medicinu ovi simptomi predstavljaju “Medical Twilight Zone”  jer…

nema odgovor na to  šta je uzrok ovih simptoma i kako ih otkloniti. 

Na osnovu dugogodišnjeg iskustva pokazalo se da ovi simptomi i stanja nastaju kao posledica toksičnosti, nedostatka energije i poremećene acido-bazne ravnoteže unutar organizma, i ukoliko mislite da je krajnje vreme da se pozabavite svojim zdravljem, ovaj program predstavlja pravi izbor za vas.

Ova opcija programa nudi najkompletnije rešenje osobama koje razumeju važnost prevencije i koje su spremne da se posvete sebi u pravom smislu te reči. Bićete ponosni na sebe, a organizmu ćete obezbediti uslov da optimalno funkcioniše u narednom periodu.

Unutrašnja čistoća je važnija od spoljašnje.

Detoksikacija je pojam koji se danas koristi za različite tretmane i postupke. Različiti proizvodi, trodnevni dijetetski programi, bez obzira koliko prirodni bili i kako se pompezno reklamirali da čiste organizam, u većini slučajeva ne dovode do željenog cilja. Upotreba ovakvih proizvoda i programa detoksikacije verovatno vam neće naškoditi, ali je naivno očekivati da ćete se za samo nekoliko dana osloboditi toksina ili parazita.
Proces detoksikacije organizma vrlo je zahtevan proces i neophodno ga je sprovoditi čitavog života, zbog toga što smo svakodnevno izloženi toksinima iz vazduha, vode, hrane, kao i toksinima koje proizvodi naš organizam u toku metaboličkih procesa. Sredina sa velikom koncentracijom toksina i otpadnih materija je pogodno tlo za mnoge mikroorganizme, koji ukoliko se previše namnože, mogu nam prouzrokovati zdravstvene probleme. Zato je proces detoksikacije podjednako važan kao i unos vode i hrane, i za njega bi trebalo odvojiti vreme. Kao što planiramo godišnji odmor, odlazak u bioskop, gledanje utakmice…tako bi bilo dobro da jedanput ili dva puta godišnje sprovedemo “generalno čišćenje” organizma iznutra.
Quantum Wellness, zahvaljujući funkcionalnoj dijagnostici, prvo identifikuje zone koje su najviše toksične jer su ove informacije neophodne za pravilnu izradu programa detoksikacije.
Uz pomoć adekvatnog programa ishrane i prirodnih “čistača”, prvo se pristupa čišćenju naših organa (creva, bubrega, jetre i žučne kese).
Sam proces detoksikacije neće vas izlečiti, ali bez pravilno sprovedene detoksikacije, put izlečenja je neizvestan.
Ukoliko ste zainteresovani da saznate po čemu se razlikuje naš program detoksikacije i koje su njegove prednosti, pozivamo vas da nas kontaktirate.

 • Screening kompletnog organizma u quantum kapsuli /  15 minuta.
 • Analiza dobijenih rezultata /  30 minuta.
 • Pisano uputstvo za sprovodjenje programa detoksikacije.
 • Pisano uputstvo i smernice ishrane na osnovu SMART nutritivne procene sa ciljem detoksikacije. 
 • Paket sa proizvodima koji su neophodni za sprovodjenje ovog programa. ( Proizvodi koji se nalaze u paketu baziraju se se na čajevima, tinkturama, uljima i inovativnim Quantum Ceuticima čiji je cilj stimulacija detoksikacije (Detox Ceutidcals.)
SMART DOTOX PROGRAM TRAJE 21 DAN.

Više informacija o zančaju i uticaju faktora poput toksičnosti, energije, alkalizacije i stresa pogledajte na ovom linku…

PROGRAM PODRAZUMEVA:

  • Screening i procena zdravlja u kvantnoj zoni/ 20 minuta.
  • Analizu dobijenih rezultata kao i izveštaj koji ima za cilj da saznamo  kako je dosadašnji način ishrane i života uticao na ključne faktore od kojih zavisi vaše zdravlje i procesi starenja.
  •  Uputstvo za sprovodjenje programa detoksikacije.
  • Plan i smernice ishrane na osnovu SMART nutritivne procene sa fokusom na proces detoksikacije. 
  • Paket sa proizvodima koji su neophodni za sprovodjenje ovog programa. 
  • Tri tretmana u kapsuli nakon druge sedmice sprovodjenja programa.

Potrebno vreme za sprovodjenje programa je 21 DAN.

Za više informacija o programu i investiciji za njegovo sprovodjenje, pogledajte na ovom linku… 

 

Cene programa pogledajte na ovom linku… 

SMART PROGRAMI

NIVO 2

ALKALIZING PROGRAM

USPOREITE SVOJ BIOLOŠKI SAT

Osnovni uzrok raka zvanično je otkriven pre 1923. godine, a pronalazač je 1931. godine za to otkriće dobio Nobelovu nagradu iz medicine. Godine 1931. nemački naučnik Oto Hajnrih Varberg primio je Nobelovu nagradu za pronalazak osnovnog uzroka raka. Dr Varburg je…

otkrio da je rak rezultat anti-fiziološkog načina života (pretežno hranom koja stvara kiselost u telu) i fizičkom neaktivnošću. Ova dva faktora dovode do zakišeljavanja tkiva i slabu opskrbljenost ćelija kiseonikom. Kiselost istiskuje kiseonik, a manjak kiseonika u ćelijama stvara kiselu sredinu.

– “Manjak kiseonika i kiselost su dve strane iste medalje, ako neko ima jedno, ima i drugo”, kaže Dr Varberg.

Ako imate previsoku kiselost, automatski će vam nedostajati kiseonika u organizmu; ako vam nedostaje kiseonika imaćete zakišeljen organizam. Kisela sredina je sredina bez kiseonika.

– “Oduzmete li zdravoj ćeliji 35% kiseonika koji joj je proteban, možete je pretvoriti u ćeliju raka za samo dva dana”, tvrdio je Dr Varberg.

– “Sve normalne ćelije imaju apsolutnu potrebu za kiseonikom, ali tumorske sćelije mogu živeti bez njega. To je pravilo bez izuzetaka”, dodaje Dr Varberg.

Tumorska su tkiva kisela, dok su zdrava alkalna

U svom naučnom radu “Metabolizam tumora“, Dr Varberg je pokazao da svi kancerogeni oblici ispunjavaju dva temeljna pravila: krvnu kiselost i hipoksiju (manjak kiseonika). On je otkrio da su tumorske ćelije anaerobne (ne udišu kiseonik) i da ne mogu preživeti u prisutnosti visokih koncentracija kiseonika. Tumorske ćelije mogu preživeti samo uz pomoć glukoze i u sredini bez kiseonika.

Stoga, karcinom nije ništa drugo nego obrambeni mehanizam koji naše ćelije koriste da bi preživele u kiseloj sredini bez prisustva kiseonika. Zdrave ćelije žive u alkalnoj sredini punoj kiseonika, koja omogućava njihovo normalno funkcionisanje.

Sve takozvane prirodne smrti nisu ništa drugo nego krajnja tačka zasićenosti tela kiselošću”, – Dr Džordž V. Kril iz Klivlanda, jedan od najpriznatijih hirurga u svetu (Dr. George W. Crile)
“Nisu važna bezbrojna imena bolesti, nego činjenica da one sve proizlaze iz osnovnog uzroka: previše kiselosti u telu.” – Dr Teodor A. Barudi, knjiga “Alkaliziraj ili umri” (Dr. Theodore A. Baroody, Alcalize or Die)
“Povećana kiselost organizma uzrok je svih degenerativnih bolesti. Ako dođe do poremećaja ravnoteže i organizam započne da skladišti kiselost i toksine u većoj meri nego što ih može izlučiti, onda se javljaju bolesti.” – Dr Robert O. Jang (Dr. Robert O. Young.

Ova opcija programa nudi najkompletnije rešenje osobama koje žele da saznaju i otklone uzrok svoje gojaznosti, umesto da celog života drže dijete i broje kalorije.

Dobićete detaljno uputstvo i sve što je potrebno da udjete u program, a izmedju ostalog, naučićemo vas:

 • Kako odabrati u moru kontradiktornih informacija u pogledu ishrane?
 • Kako povećati energiju za obavljanje svakodnevnih obaveza malim promenama u načinu ishrane?Kako hrana utiče na vaše raspoloženje?
  Kako smanjiti žudnju za šećerom?
 • Koja je alternativa za Junk Food i nezdrave grickalice?
  Kako smanjiti potrebu za kofeinom i energetskim pićima?
 • Šta je Super Food?
 • Ideje za pripremu zdravih obroka.
 • Kako da napravite zdrave slatkiše za svoju decu (i sebe)?
 • Kako da smršate trajno uživajući u svojoj omiljenoj hrani?
 • Screening kompletnog organizma u quantum kapsuli /  15 minuta.
 • Analiza dobijenih rezultata /  30 minuta.
 • Pisano uputstvo za sprovodjenje programa detoksikacije.
 • Pisano uputstvo i smernice ishrane na osnovu SMART nutritivne procene sa ciljem detoksikacije. 
 • Paket sa proizvodima koji su neophodni za sprovodjenje ovog programa. ( Proizvodi koji se nalaze u paketu baziraju se se na čajevima, tinkturama, uljima i inovativnim Quantum Ceuticima čiji je cilj stimulacija detoksikacije (Detox Ceutidcals.)
SMART DOTOX PROGRAM TRAJE 21 DAN.

Više informacija o zančaju i uticaju faktora poput toksičnosti, energije, alkalizacije i stresa pogledajte na ovom linku…

PROGRAM PODRAZUMEVA:

Screening i procena zdravlja u kvantnoj zoni/ 20 minuta.
Analizu dobijenih rezultata koja se bazira na informacijama o tome kako je dosadašnji način života I ishrane uticao na vaš izgled i zdravlje kroz sledeće parametre:

 • Funkcionalnu procenu svih organa i organskih sistema sa fokusom na organe koji utiču na proces metabioliza i kontrolu težine. Izmedju ostalog to su organi endokrinog sistema: hipotalamusa, hipofize, epifize, štitne žlezde, paraštitne žlezde, timusa, nadbubrežnih žlezda, pankreasa i polnih žlezda.
 • Pisano uputstvo i smernice ishrane na osnovu SMART nutritivne procene sa ciljem postizanja optimalne težine.
 • Paketi sa proizvodima koji su neophodni za sprovodjenje ovog programa. 
 • 3 tretmana u kapsuli.

SMART WEIGHT LOSS PROGRAM TRAJE TRI MESECA.
Za više informacija o programu i investiciji za njegovo sprovodjenje, pogledajte na ovom linku… 

Cene programa pogledajte na ovom linku… 

NIVO 3

RECHARGE program

energija bez kafe i energetskih pića

Stres, nedostatak ćelijske energije, poremećena acidno-bazna ravnoteža i nedostatak kiseonika, pored toksičnosti, ključni su faktori od kojih zavisi vaše zdravlje. Ako bi trebalo odabrati nekoliko stvari na koje bi svakoga dana trebalo da se fokusiramo, onda bi to svakako bili…

neki od načina kojima utičemo upravo na ove faktore. 

Za samo dvadeset minuta u našoj kapsuli, kombinacijom različitih energetskih tretmana, bez bola, hemije i zračenja, u mogućnosti smo da podignemo energiju na ćelijskom nivou izmedju 30 i 70%.

Cilj tretmana je redukcija stresa, balans energije i uspostavljanje acido – bazne ravnoteže organizma i vraćanje fukcionalnosti organa i organskih sistema ali tek nakon sprovedenog testa imaćemo jasnu sliku šta postižemo tretmanima.

Tržište je preplavljeno reklamama za tretmane kojima se obećavaju neverovatna i brza rešenja, a za koje se kasnije ispostavi da imaju i veliki broj neželjenih efekata. Svakih nekoliko godina pojavi se novi uredjaj ili revolucionarni tretman koji topi kilograme, briše bore ili leči sve bolesti. Za razliku od ovakvih i sličnih ponuda, tretmani koji se sprovode u našoj kapsuli nisu namenjeni lečenju, smanjenju bola, eliminaciji celulita, niti otklanjanju bilo kojeg simptoma.

Koristeći terapeutske efekte različitih izvora vibracija i frekvencija u mogućnosti smo da delujemo na ključne faktore od kojih zavisi vaše zdravlje, imunitet i procesi starenja.

Ono što Quantum Wellness svojim korisnicima nudi je mogućnost predvidjanja efikasnosti svakog tretmana. Nudimo vam mogućnost da kroz lično iskustvo samostalno procenite kako tretman zaista deluje na vaš organizam.

Tek ukoliko se pokaže da se tretmanom postižu pozitivni efekti, zajedno ćemo doneti odluku o daljim koracima.

Sobzirom da je tržište preplavljeno reklamama za tretmane kojima se obećvaju neverovatna i brza rešenja a za koje se kasnije ispostavi da imaju i veliki broj neželjenih efekata, odlučili smo da  klijentima koji su se opredelili za SMART DETOX program omogućimo besplatnu procenu efikasnosti naših tretmana u kapsuli. 

Tek ukoliko se pokaže da je tretman bez bilo kakvih kontraindikacija i da se tretmanom  postižu pozitivni efekti klijent ima mogućnost da udje u SMART RECHARGE program.  

Pored klijenata koji sprovode SMART DOTOX program mogućnost besplatne provere efikasnosti tretmana u kapsuli imaju osobe koje su dobile jednu od naših poklon karitica i osobe koje se učlane u Quantum Wellness klub, 

Pored procene efikasnosti novi član kluba imaće priliku i da sazna gde postoje nepravilnosti u radu organizma, stepen toksičnosti, nivo energije i PH organaizma. Više o ovoj mogućnosti prezentovaćemo u opciji članstvo u klubu.

Više informacija o zanačaju i uticaju faktora poput toksičnosti, energije, alkalizacije i stresa pogledajte na ovom linku…

PROGRAM PODRAZUMEVA:

 • Prezentaciju o mogućnostima i uticaju tretmana u kapsuli na ključne faktore koji utiču na zdravlje i procese starenja.

 • Screening i procenu efikasnosti tretmana na nivo energije, stresa, toksičnosti i PH organizma nakon tretmana. (Potrebno vreme za screening i testiranje je 30 do 60 min).

 • Analiza i prezentacija rezultata testiranih programa – 30 minuta.

 • 9 tretmana u kaspuli.

Za više informacija o programu i investiciji za njegovo sprovodjenje, pogledajte na ovom linku… 

Cene programa pogledajte na ovom linku… 

pogledajte i ove informacije

da li znate koliko košta život?

SVE IMA CENU

Genetske terapije za retka oboljenja, srce, bubrezi, jetra pa čak i koža imaju svoju cenu. Svet je postao džinovski supermarket koji nudi bukvalno sve što vam može pasti na pamet.

Vrlo redak leptir košta 200 dolara na eBay, prašinu sa Meseca (bez garancije da je zaista sa Meseca) možete kupiti za 50 dolara a ako je potrebno mogu se kupiti i organi. Po nekim procenama kompletno telo sa svim organima moglo bi da košta i do 45 miliona dolara. Ako želite legalno kupiti srce potrebno je izdvojiti oko milion dolara. Jetra je vredna 500.000 dolara a cena jednog bubrega iznosi 260.000 dolara. Cena kože je 10 dolara po unci a očna jabučica 1.500 dolara. Saznaj više…

pridruži se kvantnim detetktivima

KAKO DA PROCENITE ŠTA JE ISTINA U MORU SLOŽENIH INFORMACIJA?

Dnevno izdanje New York Times sadrži onoliko informacija sa koliko se u sedamnestom veku osoba u Engleskoj nije srela celog života.

Nakon svih godina u kojima ste se patili jedući niskokalorične obroke i namirnice bez masnoće, sada pročitate da je nedavno otkriveno kako transmasne kiseline, nezasićene masnoće iz namirnica, povećavaju rizik od bolesti scra i raka.

Ti istraživači preporučuju da se u ishranu ponovo uvrste nepreradjene masti kao što su maslinovo ulje i puter – pa čak i svinjka mast. Zašto ste se onda patili s margarinom sve ove godine?

Koje će se nove studije pojaviti sutra? Kako da razdvojite činjenice od izmišlotina? Da li da jednostavno prestanete da jedete? Da li da ponovo počnete da puštite? Uostalom, možda se jednog dana pojavi neka studija kaja dokazuje kako to i nije toliko loše.

Kako da znate šta je istinito i da shodno tome radite? Kako da prepozate inforamcije koje su dobre za vas i kako da se probijete kroz bujicu ostalih podataka, a da vas oni ne preplave? Saznaj više…

Quantum Wellness