Seminar - Postani Zdravi Hedonista

PRIDRUZITE NAM SE U UCENJU O STVARIMA ZA KOJE OBIČNO NIKADA NEMATE VREMENA

Kroz naš seminar, imate mogućnost da saznate informacije koje ce zauvek promeniti način na koji razmišljate o svom zdravlju i ishrani. Seminar podrazumeva predavanja u prijatnom ambijentu našeg centra gde će te imati priliku da degustirate hranu u kojoj možete da uživate bez brojanja kalorija i griže savesti. 

Organizator seminara ” Postani Zdravi Hedonista”  je udruženje za promociju funkcionalne ishrane, integrativne i kvantne medicine, a na vaša pitanja i nedoumice  odgovaraće Dr. sci. Marina Luketina Šunjka, autor Quantum Wellness programa.

TEME PREDAVANJA su podeljena na 4 nedelje

1 Predavanje

prestanite DRŽATI DIJETE.... počnite jesti

Da li ste se ikada zapitali kako je moguće da se i pored tehnologija koje su nam omoguućile let na mesec i dešifrovanje genoma, procena optimalne ishrane još uvek bazira se na merenjima  težine, visine i obima struka  Zašto je to tako i da li postoji neko drugo rešenje, možete saznati na ovom predavanju.

2 Predavanje

uživajte u kolačima bez griže savesti

Ako su kolači “nešto čega se teško odričete ovo predavanje je idealno za vas. Na vama je da dodjete i da odaberete desert koji je povašoj meri, ostalo prepustite nama.

3 predavanje

Zdrave navike koje i nisu baš zdrave

Pokušavate da jedete pravilno planiranjem obroka i kupovinom suplemenata. Vodite računa o spavanju i redovno vežbate ali ipak vaše zdravlje i enerrgija nisu onako kako bi želeli. Ali šta ako se ispostavi da vam način ishrane i suplementi koje pijete prave više štete nego koristi. 

4 predavanje

gubitak težine koji trajeeee

Saznajte tajnu za održivi gubitak težine. Saznajte više o zabludama i marketinškim trikovima zbog kojih dijete nisu rešenje za vaš problem. Prestanite da brojite kalorije i počnite ponovo da uživate u vašoj omiljenoj hrani.

KO VODI PREDAVANJA?

Marina Luketina Šunjka

AUTOR HEALTH BIODESIGN & QUANTUM WELLNESS KONCEPTA

Marina je operativni direktor studijskog programa Specijalističkih akademskih studija u oblasti kvantno informacione medicine i funkcionalne ishrane u Evropskom centru za mir i razvoj, Univerziteta pod pokroviteljstvom Ujedinjenih nacija (University for Peace established by the United Nations) – ECPD.  Doktorirala je na Fakultetu Medicinskih nauka u Kragujevcu, dok na ECPD fakultetu priprema doktorat u oblasti menadžmenta u zdravstvu. 

Objavljeni radovi:

Utilization patterns of complementary and alternative medicine in Australia, Canada and United States: popularity of dietary supplements, mind-body and manipulative therapies.

 Efekti primene niskoproteinske ishrane kod pacijenata sa dijabetesom tip 1 i hipertenzijom.

GDE SE PREDAVANJA ODRŽAVAJU?

U prijatnom ambijentu hotela Helvecija u Beogradu. Pokazaćemo vam kako da malim promenama u načinu života i ishrane utičete na najvažnije faktore od kojih zavisi vaše zdravlje i izgled.

Kotizacije za prisustvovanje jednom lunch & learn predavanju.

 

1 osoba – 2.500 rsd
2 osobe – 4.000 rsd
4 osobe – 6.000 rsd
8 osoba – 8.000 rsd 

 

Kotizacije za mesečne pakete:

 

  • Jedan mesec (4 lanch & learn predavanja) – 8.000 rsd.
  • Tri meseca (12 lanch & learn predavanja) – 20.000 rsd
  • Šest meseci (24 lanch & learn predavanja) – 36.000 rsd.

Rezervišite svoje mesto

Poštovani, Ukoliko želite da nam se pridružite na ovim predavanjima dovoljno je da popunite našu kontakt formu klikom na dugme ili nas kontaktirajte.

Kontaktirajte nas