the best solution for your bussiness

QUANTUM WELLNESS

Ukoliko imate uspešan biznis u industriji lepote i zdravlja i želite svojim klijentima ponuditi novo i jedinstveno iskustvo, pozivamo vas da se upoznate sa mogućnostima našeg koncepta.

Play Video

PLAY VIDEO this first!

quantum pods

započnite biznis koji ne poznaje krizu 

Play Video

PLAY VIDEO this first!

Ukoliko imate uspešan biznis u industriji lepote i zdravlja i želite svojim klijentima ponuditi jedinstveno iskustvo pozivamo vas da se upoznate sa mogućnostima našeg koncepta.

Health bio design

Postani deo globalnog projekta koji menja industriju lepote i zdravlja.

Da li ste spremni da se pridružite zajednici koja se bavi dizajniranjem zdravlja? Health bio designer koristi inovativnu tehnologiju kako bi eksponencijalno poboljšali zdravlje svojih klijenata na ćelijskom nivou.

Pridružite nam se danas i postanite deo globalnog koncepta koji će biohacking omogućiti da bude dostupan svima!

Budite ispred konkurencije, započnite novi biznis ili podignite svoje usluge na viši nivo i pripremite svoje poslovanje za budućnost.  Nudimo rešenja koja mogu biti podrška vašim uslugama i biznisu, ili kao samostalan koncept kroz B2B poslovni model, koji je otvoren i za vaše predloge i sugestije.

Become a co-owner of technology that will change the wellness industry

A new era of technology changing the HEALTH & beauty industry

EDUKACIJA KROZ PRAKTIČNU OBUKU I MENTORSTVO

Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu u oblasti nutricionizma, integrativne i kvantne medicine, odabrali smo ono najbolje što nauka i tehnologija u svetu trenutno nudi, kako bi vam omogućili najsveobuhvatni sistem za rad sa klijentima, 

 

ŠTA ĆETE NAUČITI?

  • Naučićete osnovne aspekte od kojih zavisi zdravlje i procesi starenja.
  • Upoznaćete se sa prednostima i nedostacima najpopularnijih dijeteta i trendova u ishrani.
  • U zavisnosti od vašeg obrazovanja i interesovanje bićete osposobljeni da svojim klijentima pomognete u mnogim aspektima lepote i zdravlja.
  • Bićete osposobljeni da samostalno obavite različite testove i analize i da na osnovu dobijenih rezultata klijentu predložite različite programe i tretmane koji uočene nepravilnosti mogu otkloniti.
  • Kroz nekoliko nivoa obuke naučićete kako da procenite i analizirate ključne faktore od kojih zavisi zdravlje i procesi starenja i da klijentima predložite personalizovane usluge i programe.

nivoi obuke

Kroz nekoliko nivoa obuke ovladaće te znanjem i veštinama da svojim klijentima pomognete da utiču na ključne faktore od kojih zavisi njihovo zdravlje i izgled kako bi predupredili bolest i usporili procese starenja na ćelijskom nivou.

Coach-Trener nas asocira na srednoškolske dane kada su na časovima fizičkog sa pištaljkom oko vrata profesori  vikali na nas i terali nas da trčimo ili pravilno radimo vežbe fiskulture. Današnji Trener u oblasti ishrane i zdravlja ima sasvim drugu ulogu i drugu metodologiju rada. Evo šta zapravo radi zdravstveni trener:

Pomaže vam da otkrijete svoju vlastitu mudrost i snagu.
Pomaže vam da kreirate svoje ciljeve i rešenja.
Podržava vas da istrajete i pronalazi način da vas motiviše.

 UKRATKO – ZDRAVSTVENI TRENER JE OSOBA KOJA POMAŽE SVOJIM KLIJENTIMA DA SE ODLUČE ZA PROMENE I DA U TOME ISTRAJU.

Zašto je to važno? Zato što postizanje realnih trajnih promena u životu i ponašanju nije moguće postići preko noći već je potrebno vreme i uložiti svakodnevni trud uz stručnu podršku.  Saznaj više…

Hronična bolest se javlja samo kada izgubite sposobnost stvaranja novih ćelija i zato je veoma važno omogućiti vašim ćelijama optimalne uslove da to i rade.
Makula u vašem oku, danas je stara samo 48 sati. Drugim rečima, svakih 48 sati dobijate nove ćelije u svojoj makularnoj mrlji.

Sluznica vaših creva je stara tri sedmice, koža u kojoj se nalazite danas je stara šest nedelja, jetra osam, a vaš nervni sistem osam meseci. Svakog sekunda milioni ćelija se replikuje i taj proces traje dokle god smo živi.

Međutim postavlja se pitanje, ako se hronična bolest javlja samo kada organizam izgubi sposobnost stvaranja novih, energetski zdravih ćelija koje funkcionišu: „Šta je potrebno da ćelije budu zdrave, da pravilno funkcionišu i da se – replikuju?

 Jedan od ključnih uslova pravilnog funkcionisanja i uslov za replikaciju (deobu)  je energija. 

-25 mili volti je potrebna energija da bi ćelija mogla da radi, ali da bi se napravila nova potrebno je duplo više, potrebno je -50 mili volti i zato je ovaj nivo obuke posvećen upravo energiji. 

Pored energije, funkcionisanje ćelija potrebni su nutrijenti koje unosima hranom.

Ako vam kuću raznese tornado i morate da sagradite novu, morate imati prvo cigle, grede, prozore a zatim kada je ozidate i napravite pregradne zidove onda ugrađujete prozore i vrata.  Ne možete izgraditi novu kuću sa kvakama, kablovima za struju i česmom za vodu i zato moraš imati sve što je potrebno. I ovo je velika greška koju ljudi prave kada pokušavaju da ozdrave koristeći jednu po jednu po jednu stvar. Prvo traže čarobne “lekiće”. Ako nema poboljšanja onda idu u potragu za čudotvornim tretmanima,  suplentima i dijetama, pokušavajući da pronađu rešenje u pojedinačnim stvarima nadajući se da će imati sreće i nađu rešenje koje “radi”

Na žalost praksa pokazuje da ovaj način neće dovesti do rešenja jer je za rešenje potrebna sinergija svih ključnih faktora. 

Moramo istovremeno imati sve što je potrebno da ćelije budu zdrave i da mogu da se repliciraju. Moramo pronaći način da ćelijama obezbedimo  -50 mili volti energije, neophodne nutritijente ali i da pronađemo način da ih oslobodimo toksina koje ih oštećuju.  Upravo ovaj nivo omogućiće vam da ovladate znanjem u oblasti ishrane i tehnikom procene optimalne ishrane i suplementacije koristeći inovativnu tehnologiju za EPD procenu biološke koherentnosti.

Informacije o sličnim kursevima pogledajte na ovom liinku…https://thehealthsciencesacademy.org/cpd-accredited-online-course-dietary-supplements/

Link gde možete pogledati kako izgleda kurs koji nudi mogućnost da ovladate tehnikom testiranja…https://drkaylaevan.com/-biosystems-analysis–therapy-bsat.html

Estetski i zdravstveni problemi nisu posledica samo jednog faktora već su rezultat složenih procesa koje treba razumeti pre nego što preduzmemo bilo koji oblik terapije ili lečenja. Da bi to mogli potrebno je znanje, iskustvo ali i alati kojima možemo saznati važne informacije o zdravlju klijenata. Upravo je ovo ono što nudimo kroz ove naše obuke.

Koristimo inovativnu tehnologiju koja se bazira na najsavremenijim dostignućima u biofizici i bioinformatici kako bi saznali gde postoje nepravilnosti u radu organizma, šta je njihov uzrok i koji način terapije i lečenja može dati najbolje rezultate.

Zaboravite na lekove koji otklanjaju simptome i skupe kreme koje brišu bore jer to neće rešiti problem na pravom nivou. Na ovaj način ostvaruju se samo privremena ili površna rešenja zdravstvenih i estetskih probleme. Većina njih funkcioniše tako da maskira problem, ali ne tamo gde se problem zaista i događa.
Najnovija naučna istraživanja pružaju konkretne dokaze da se zdravstveni problemi i procesi starenja prvo dešavaju na ćelijskom nivou, i na tom nivou trebamo delovati.

Naše telo se sastoji od velikog broja ćelija, koje svakodnevno obavljaju hiljade biohemijskih funkcija zahvaljujući energiji koju poseduju. Svako živo biće na različite načine proizvodi energiju koja formira takozvano energetsko polje.

Energetsko polje našeg tela komunicira sa spoljašnjom sredinom, kao što i energetska polja svih naših ćelija međusobno komuniciraju, i na taj način određuju koje biohemijske funkcije treba obavljati, u koje vreme i kojim redosledom.
Ova međućelijska komunikacija obavlja se specifičnim ćelijskim jezikom i predstavlja „informativni softver“ koji aktivira „energetski hardver“ vašeg organizma.

Kada je ta energija blokirana, informacije se takođe blokiraju i vaše telo prestaje funkcionisati onako kako bi trebalo. Ovo ima za posledicu pojavu različitih zdravstvenih i estetskih problema.
Zahvaljujući tehnologiji koju poseduje naša kapsula, sada je moguće, ne samo “čitati” i meriti energetske parametre ćelija, već je moguće i uticati na njih kako bi aktivirali prirodne isceliteljske sposobnosti organizma, da se sam regeneriše i leči. Naravno sve ovo je samo jedan segment onoga što ćete naučiti tokom ovog nivoa obuke.

nivo 1

  • Ušteda vremena. Praksa je pokazala da je uz dobar marketing, za postizanje pozitivnog poslovanja (kada mesečni prihodi budu veći od troškova) potrebno, između jedne i tri godine. Mi vam nudimo mogućnost da već za nekoliko nedelja počnete praktičnu obuku i rad sa klijentima bez uobičajenih troškova koje bi imali da krećete u biznis samostalno i bez iskustva.

nivo 2 energy coach

nivo 3 Nutrition Coach

nivo 4 Health Coach

nivo 5 Quantum Expert

NIVO 1 Lifestyle Coach

NIVO 2 Energy Coach

NIVO 3 Diet Coach

NIVO 4 Health Coach

NIVO 5 Quantum Expert