Quantum zone

EVERYTHING YOU NEED

Otkrijte jedini sistem koji je u mogućnosti da bez lekova, hemije i zračenja deluje na ključne faktore od kojih zavisi zdravlje i procesi starenja.

Play Video

promo film

zone

quantum

EVERYTHING YOU NEED​

Play Video

pogledaj film

ŠTA JE QUANTUM ZONE?

Kvantna zona je osnova našeg Quantum Wellness koncepta i u suštini to je  prostor u kojem se nalazi inovativna kapsula u kojoj se mogu sprovoditi različite dijagnostičko terapeutske procedure.  

Zahvanljući tehnologiji kojom su opremljene, u ovim kapsulama pored tretmana čiji je fokus odmor i relaksacija, sada je moguće sprovodtiti i tretmane koji utiču na ključne faktore od kojih zavisi zdravlje i procesi starenja ali i saznati i važne informacije o zdravlju. 

Od merenja težine, pritiska, nivoa šećera i procenta masnoće u telu do inovativnih testova koju mogu ukazati na nepravilnosti u radu organizma i nekoliko godina pre pojave prvih simptoma.

Quantum Wellness

 U zavisnosti od potreba, kapsula nudi wellness i healing opcije, a sve procedure koje se obavljaju mogu se sprovoditi i online iz našeg matičnog centra.

wellness modul

Wellness opcija opremljena je modulima za sprovodjenje SMART programa i namenjena je prevenciji i relativno zdravim osobama koje žele malim svakodnevnim promenama da preduprede eventualne estetske i zdravstvene probleme. 

healing modul

Healing opcija opremljena je modulima za sprovodjenje expert programa i  namenjena je osobama sa hroničnim zdravstvenim problemima, koje su odlučne i spremne na značajne promene u svim aspektima života. 

 U zavisnosti od potreba, kapsula nudi wellness i healing opcije, a sve procedure koje se obavljaju mogu se sprovoditi i online iz našeg matičnog centra.

ŠTA JE QUANTUM ZONE?

Za više informacija kontaktirajte naš matični centar u Beogradu.

Quantum Wellness 063 10 20 702

+381 63 10 20 702