Quantum Wellness

TEJNO ORUŽIJE ZA VAŠE POSLOVANJE

POGLEDAJTE FILM

Obezbedite svojim klijentima usluge i programe na kojima će vam biti zahvalni i zbog kojih će vas preporučiti svojim prijateljima. 

Savremeni način života, posledice COVIDA 19 i povećanje hroničnih bolesti doveli su do toga da je sve više ljudi u potrazi za mestima koja bi mogla ponuditi rešenja za njihove estetske i zdravstvene probleme.  Godišnji odmor u nekom hotelu idealno je mesto, medjutim uobičajene usluge u hotelima  baziraju se na tretmanima i procedurama koje umesto uzroka otklanjaju posledice i spoljašnje –  vidljive posledice starenja. 

Zamislite da svojim gostima za vreme odmora ili poslovnog seminara u vašem hotelu, možete ponuditi potpuno jedinstvene wellness usluge i programe. 

DOBRO DOŠLI U BUDUĆNOST

Quantum zone

reverse aging on a cellular level

POGLEDAJTE FILM

Nakon što smo prošle godine sa našim partnerima u Qataru otvorili prvi Quantum Wellness centar u svetu, odlučili smo da mogućnost korišćenja našeg znanja i inovativne tehnologije omogućima i na nekoliko eksluzivnih destinacija u Srbiji.

Bez obzira da li ste direktor luksuznog hotela ili vlasnih manjeg butik hotela, pravo je vreme da svojim gostima omogućite usluge zbog kojih će vam biti zahvalni i zbog ćega će vas preporučiti svojim prijateljima.

 Ako želite da budete ispred konkurencije i svoje usluge prilagodite novim uslovima poslovanja pozivamo vas da nas posetite i kroz lično iskustvo procenite naše mogućnosti.

Quantum

zone

POGLEDAJTE FILM

PREDNOSTI

BEZ LEKOVA HEMIJE I ZRAČENJA

Sve procdure koje se sprovode u kapsuli su pijatne, potpuno su neinvazivne i bez kontraindikacija a baziraju se na sinergiji integrativne i najnovih dostignuća energetske i kvantne medicine.Saznaj više…

PREDVIDJANJE KONTRAINDIKACIJA

Tržište je preplavljeno proizvodima i uslugama kojima  se vrlo često  tek nakon izvesnog vremena ustanovi da imaju i ozbilne neželjene efekte zbog čega će vaši klijenti biti oduševljeni sa mogućnošću da u vašem centru mogu sprovoditi procedure i tretmane bez kontraindikacija i koji imaju pozitivne efekte na njihovo zdravlje. Po prvi put sada je moguće predvideti efikasnost tretmana kao i postojanje efenutalnih kontraindikacijai programa koje koriste. Saznaj više…

PERSONALIZACIJA PROGRAMA I PROIZVODA

Osim tretmana klijentu se testria i procenjuje ishrana i svaki proizvod koji će koristiti tokom programa. Na ovaj način sigurni smo da klijent koristi ne samo efikasne već i potpuno bezbedne proizvode ili tretmane čime stičete lojalnost svojih klijenata. Saznaj više…

UMESTO SIMPTOMA BAVIMO SE UZROCIMA

Uobičajenim proizvodima i tretmanima koji se koriste  u većini slučajeva  otklanjaju se simptomi zbog čega je sve veća potražnja za programima koji poput Quatum Wellness koncepta aktiviraju prirodne isciliteljske sposobnosti organizma da otklanjaju uzroke estetskih i zdrastvenih problema.