a New Era in the wellness Industry

započnite biznis koji ne poznaje krizu

Bilo da tražite rešenje za vaš estetski ili zdravstveni problem ili već imate uspešan biznis u industriji lepote i zdravlja ali želite svojim klijentima ponuditi jedinstveno iskustvo pozivamo vas da se upoznate sa mogućnostima našeg koncepta.

Play Video

PLAY VIDEO this first!

quantum pods

započnite biznis koji ne poznaje krizu 

Play Video

PLAY VIDEO this first!

the best solution for your business

Postani deo globalnog projekta koji menja industriju lepote i zdravlja.

Become a co-owner of technology that will change the wellness industry

A new era of technology changing the HEALTH & beauty industry

Budite ispred konkurencije, započnite novi biznis ili podignite svoje usluge na viši nivo i pripremite svoje poslovanje za budućnost.  Nudimo rešenja koja mogu biti podrška vašim uslugama i biznisu, ili kao samostalan koncept kroz B2B poslovni model, koji je otvoren i za vaše predloge i sugestije.

A new era of technology changing the HEALTH & beauty industry

quantum wellness

tehnologija koja menja pravila u industriji lepote i zdravlja

Bez obzira da li želite da investirate u profitabilan biznis, podignete usluge na viši nivo ili započnete novu uzbudljivu karijeru prava je prilika da se upoznate sa mogućnostima koje nudi Health Biodesign koncept. 

 • Pozivamo osobe koji bi učestvovali u promociji našeg koncepta u svom gradu regiji ili zemlji.
 • Potrebni su nam stručnjaci različitih specijalnosti (lekari, nutricionisti, treneri i osobe koje rade u wellness, fitness i beauty industriji)
 • Tražimo B2B partnere koji žele da investiraju u profitabilan i održiv biznis. 
 • Nudimo mogućnost saradnje hotelima, vlasnicima eksluzivnih vinarija, fittneess, wellness, spa ili beauty centara, koji žele svoje usluge da podignu na viši nivo ali i kompanijama koje žele da svojim zaposlenima omoguće wellness programe i usluge kojima će unaprediti zdravlje ali i produktivnost na poslu.

Kako funkcioniše ulaganje u quantum wellness biznis?

Polazeći od činjenica da Istinsko bogatstvo nije u vlasništvu nad imovinom i znanjem, već u mogućnosti da ona bude dostupna što većem broju ljudi i da je lično iskustvo najbolji način za donošenje dobrih odluka, nudimo vam pomoć i podršku umesto da učite na sopstvenim greškama

vreme je za promene

Play Video

započnite biznis koji ne poznaje krizu

odaberi opciju

Budite ispred konkurencije, započnite novi biznis ili podignite svoje usluge na viši nivo i pripremite svoje poslovanje za budućnost. Obezbedite jedinstveno iskustvo gostima vašeg hotela, klijentima wellness, spa, beauty, fitnes centra ili zaposlenima u kompaniji. Ovaj inovativni koncept može biti podrška u implementaciji vaših usluga, ili kao samostalan koncept kroz B2B poslovni model, koji je također otvoren za vaše prijedloge i sugestije.

OPCIJA 1

QUANTUM SMART POD CHAIR

Ova opcija nudi vam mogućnost da iznajmljujete našu opremu fizičkim i pravnim licima.

Previous
Next

Ova opcija nudi mogućnost  mesečnog prihoda između 500 i 1.500 eura samo od zakupa jedne stolice uz mogućnost započinjanja biznisa koji će se otplatiti za samo nekoliko meseci.

Ova opcija vam nudi mogućnost da kao naš B2B partner promovišete naš koncept i iznajmljujete našu tehnologiju

Početna investicija za pokretanje vašeg biznisa iznosi 2.600 eura i 150 eura mesečno za našu podršku u radu sa Vašim klijentima. Ova podrška između ostalog podrazumeva procenu efikasnosti tretmana za 3 vaša klijenta. Na ovaj način po privi put je moguće proceniti efikasnost i moguće kontraindikacije.  

Zašto ovo radimo? Ljudima je dosadilo da plaćaju za usluge za koje se kasnije ispostavi da nisu im neisu koristili i da su imali više štete nego koristi. Pošli smo od pretpostavke da mesečno iznajmite stolicu na tri lokacije po 10 dana ili na jednoj lokaciji gde će je koristiti bar 3 osobe. Ukoliko imate potrebu za dodatnim testiranjima doplata iznosi 50 eura po klijentu. Nakon završene obuke dobićete naš sertifikat i licencu a stolicu će mo vam instalirati na lokaciji koju vi odaberete. 

Kao naš partner, ukoliko neko od vaših klijenata poželi da kupi stolicu ostvarujete direktnu proviziju od 1.500 eura i 100 eura mesečno narednih 4 godine (koliko traje otplata stolice)

QUANTUM SMART POD CHAIR

POTREBNA GOTOVINA ZA UČEŠĆE – 3.500 EURA 

MESEČNE OBAVEZE U NAREDNIH 48 MESECI – 240 EURA

KOME SU NAMENJENE OVE LEŽALJKE? 

Zdravlje počinje kod kuće a nastavlja se na poslu pa je pravi trenutak da ovu inovativnu stolicu meĐu prvima ponudite tržištu life stile nekretnina i kompanijama koje vode računa o svojim zaposlenima.

 Aerodromi, wellness, spa, fitness centri, aerodromi, fakulteti i sportski klubovi su verovatno već u potrazi za ovakvim rešenjima a vi imate mogućnost da ponudite nešto zaista izuzetno. 

Za više informacija pogledajte pogledajte linkove ispod.

https://quantumwellness.rs/home-wellness-technology/

….https://quantumwellness.rs/innovative-wellness-platform/

…..https://quantumwellness.rs/at-home-rental-equipment/

U zavisnosti od broja naručenih stolica, distributivni partner ostvaruje ekskluzivnost biznisa na određenoj teritoriji.

OPCIJA 1

Kupovinom 5 kom distributivni partner ostvaruje ekskluzivnost u jednom gradu. POTREBNA INVESTICIJA – 40.000 eura.

OPCIJA 2

Kupovinom 10 kom distributivni partner ostvaruje ekskluzivnost u jednoj od 5 regija u Srbiji. POTREBNA INVESTICIJA – 60.000 eura.

OPCIJA 3

Kupovinom 50 komada, distributivni partner ostvaruje ekskluzivnost u svih 5 regija u Srbiji. POTREBNA INVESTICIJA – 200.000 eura.

Uslovi za prodaju fizičkim ili pravnim licima koji žele kupiti jednu stolicu za ličnu upotrebu.

PRODAJA NA LIZING ILI KEŠ.

MALOPRODAJNA CENA PO KOMADU – 15.000 EURA

USLOVI OPCIJE LIZINGA

 • POTREBNA GOTOVINA ZA UČEŠĆE – 3.500 EURA 
 • MESEČNE OBAVEZE U NAREDNIH 48 MESECI – 260 EURA.
 • UKUPNA CENA ZA OPCIJU LIZINGA – 15.980 EURA.

PREPORUČENE CENA TRETMANA:

 • Prvi tretman 100 eura (uključen test i analiza optimalnog programa)
 • Svaki sledeći tretman 6.000 rsd
 • Paket od 10 tretmana – 350 eura (uključen test i procena optimalnog programa)Preporučena cena za paket od deset tretmana 350 eura.
 • Individualne konsultacije sa Quantum ekspertima – 60 min 1oo eura. 
 •  

Da li vas zanima mogućnost da jednokratnom investicijom od samo 2.600 eura za 5 godina ostvarite prihod od čak 72.000 eura? Čitaj dalje….

Ukoliko želite nudimo vam mogućnost da kroz lizing model finansiranja postanete vlasnik naše tehnologije koja je implementirana u Quantum Pod. Vlasnik ove inovativne ležaljke možete postati kroz beskamatno kreditiranje u periodu od 48 meseci. Učešće za kupovinu iznosi samo 3.500 eura dok su mesečne rate 240 eura.

PROCENA PRIHODA

Pod pretpostavkom da stolicu izdajete po ceni od 500 eura za period od 10 dana prihod od zakupa može se kretati između 500 i 1.500 eura mesečno

Ukoliko u prvoj godini dok se posao ne razradi stolicu izdajete samo 10 dana vaš prihod u prvoj godini iznosiće 500 eura (godišnje 6.000 eura)

U drugoj godini pretpostavka je će te imati mogućnost da mesečno ostvarite dva izdavanja i da će samo po osnovu zakupa, mesečno ostvarivati 1.000 eura (godišnje 12.000 eura)

Od treće godine vaš posao biće već uhodan i pod pretpostavkom da mesečno ostvarujete 3 izdavanja, vaš mesečni prihod će biti 1.500 eura (godišnje 18.000 eura

UKUPAN ČIST PRIHOD OD SAMO JEDNE “STOLICE” ZA 5 GODINA – 72.000 E

 • PRVA GODINA – 6.000 eura
 • DRUGA GODINA – 12.000 eura
 • TREĆA GODINA – 18.000 eura
 • ČETVRTA GODINA – 18.000 eura
 • PETA GODINA – 18.000 eura

Ova opcija potencijalnom distributivnom partneru nudi mogućnost da jednokratnom investicijom od 40.000 eura za kupovinu 5 stolica postane ekskluzivni distributer na odredjenoj teritoriji (gradovi do 300.000 stanovnika) i da u prvoj godini za samo 10 meseci otplati kompletnu investiciju i ostvari čist prihod od 8.000 eura dok bi čist prihod za 5 godina iznosio  240.000 eura a za 10 godina čak 480.000 god uz investiciju od samo 40.000 eura.

Procenu smo radili na osnovu pretpostavke da Distributivni partner na samo 5 lokacija  5 stolica izdaje po ceni od 800 eura mesečno.

 •  GODIŠNJI PRIHOD – 48.000 EURA
 • PRIHOD ZA 5 GODINA – 240.000 EURA
 • PRHOD ZA 10 GODINA – 480.000 EURA. 

Ova opcija Distributivnom  partneru obezbedjuje eksluzivnost u jednoj od 5 regija u Srbiji i mogućnost da od izdavanja 10 stolica ostvari godišnji prihod od 96.000 eura. Ova opcija partneru će omogućiti povrat investicije od 60.000 eura za samo 7 meseci

 •  GODIŠNJI PRIHOD – 96.000 EURA
 • PRIHOD ZA 5 GODINA – 480.000 EURA
 • PRHOD ZA 10 GODINA – 960.000 EURA. 

Ova opcija Distributivnom  partneru obezbeđuje ekskluzivnost u celoj Srbiji i mogućnost da od izdavanja 50 stolica ostvari godišnji prihod od 480.000 eura, i povavrat kompletne investicije za samo 5 meseci. 

 •  MESEČNI PRIHOD OD 50 STOLICA -40.000 eura.
 • GODIŠNJI PRIHOD – 480.000 EURA
 • PRIHOD ZA 5 GODINA – 2.400.000 EURA
 • PRHOD ZA 10 GODINA – 4.800.000 EURA. 

PREDONSTI:

 • Za kupovinu stana od 60.000 eura potrebno je 12.000 eura za učešće a narednih 25 godina visina mesečne rate će biti između 300 i 400 eura da bi otplatili investiciju.
 • Naša ponuda nudi mogućnost mesečnog prihoda od zakupa između 500 i 1.500 eura, učešće samo 3.500 eura i mesečnu ratu od 240 eura dok će za  samo 5 godina vaš prihod će iznositi 70.000 eura

OPCIJA 2

biohacking room

Zona za biohacking može biti deo vašeg već postojećeg biznisa ali i nova poslovana mogućnost.

Previous
Next

Ova opcija nudi mogućnost mesečnog prihoda jednog centra od tretmana između 3.600 i 6.000 eura uz mogućnost započinjanja biznisa kroz lizing na 4 godine bez kamate. 

BIOHACKING ROOM

KOMPLETNA INVESTICIJA PO SISTEMU KLJUČ U RUKE – 29.000 EURA.

POTREBNA GOTOVINA ZA UČEŠĆE – 8.000 EURA 

MESEČNE OBAVEZE U NAREDNIH 48 MESECI – 440 EURA.

Investicija po sistemu “ključ u ruke” 

Zdravlje počinje kod kuće a nastavlja se na poslu pa je pravi trenutak da ovu mogućnost među prvima ponudite tržištu life stile nekretnina i kompanijama koje vode računa o svojim zaposlenima.

Aerodromi, wellness, spa, fitness centri, aerodromi, fakulteti i sportski klubovi su verovatno već u potrazi za ovakvim rešenjima a vi imate mogućnost da ponudite nešto zaista izuzetno. 

Za više informacija pogledajte pogledajte linkove ispod.

https://quantumwellness.rs/home-wellness-technology/

….https://quantumwellness.rs/innovative-wellness-platform/

…..https://quantumwellness.rs/at-home-rental-equipment/

OPCIJA 3

smart health concept store

SHC shop je inovativan koncept koji pored vrhunskih proizvoda, klijentima nudi mogućnost i online konsultacija.

Previous
Next

Ova opcija nudi mogućnost mesečnog prihoda jednog centra između 2.000 i 4.500 eura po različitim osnovama, uz mogućnost započinjanja biznisa kroz lizing na 4 godine bez kamate. 

SMART SHOP & TELEHEALTH ZONE

KOMPLETNA INVESTICIJA PO SISTEMU KLJUČ U RUKE – 29.000 EURA.

POTREBNA GOTOVINA ZA UČEŠĆE – 8.000 EURA 

CONSULT POD

TELEHEALTH  CUSTOMER SUPPORT

 

MESEČNE OBAVEZE U NAREDNIH 48 MESECI – 440 EURA.

Investicija po sistemu “ključ u ruke” podrazumeva

PROCENA PRIHODA

Smart health concept store vlasniku nudi mogućnost da samo po osovu online konsultacija koje se obave u online health zoni, mesečno ostvari čist prihod od 500 eura plus 20% od svakog prodatog proizvoda ili usluge osobe koja je iz njegovog objekta kontaktirala naš matični centar. 

Pod pretpostavkom da na sat 4 osobe razgovaraju sa našim matičnim centrom (mesečno 1.000 osoba) i da se samo 20% (200 osoba) opredele samo za članstvo u klubu, vaš prihod po ovom osnovu iznosio bi  2.000 eura. Ako bi se od ovih 200 osoba samo 20 odlučilo za program u kapsuli i 10 za program detoksikacije, gde ostvarujete provizije od 50 eura, vaš prihod bi se uvećao za dodatnih 1.500 eura.

Od 10 osoba koje su se odlučile za neki od naših nutritivnih ili detox programa pored provizije od 50 eura ostvarujete i dodatnih 50 eura od prodatih proizvoda koje klijent dobija u vašem centru a koji su neophodni kao podrška za sprovodjenje programa.

Ukoliko bi svakog meseca vaš prihod po osnovu naknade za online konsultacije iznosio 500 eura, prihod od učlanjenja 2.000 eura i prihod od usluga i programa 1.500 eura i prihod od proizvoda 500 eura, vaš mesečni prihod bi mogao da bude 4.500 eura

 • U prvoj godini 54.000 eura
 • U drugoj godini 108.000 eura
 • Treća godina 162.000 eura
 • Četvrta godina 216.000 eura.
 • Peta godina 270.000 eura.

UKUPAN  PRIHOD ZA 5 GODINA – 270.000 E

POSTANITE SUVLASNIK TEHNOLOGIJE