QUANTUM CEUTICALS

A NEW BEGINNING IN HEALTH CARE

Restore your healing powers.

We are developing therapeutics to slow, halt, or reverse diseases of aging

QUANTUM CEUTICALS

A NEW BEGINNING IN HEALTH CARE

Quantum Energy and Detox suport remedia

ŠTA JE POTREBNO DA ZNATE O QUANTUM CEUTICIMA

 

Quantum ceuticals™ je neinvazivna inovativna terapija za uravnoteženje energetskih  i informacionih procesa unutar organizma pacijenta i za uspostavljanje pravilne energetske  i medjućelijske komunikacije u telu. Ovaj jedinstveni pristup kombinuje mudrost drevnih terapijskih modaliteta poput elektroakupunkture, homeopatije i naučnih otkrića moderne molekularne biologije i biofizike.

SMART program detoksikacije podrazumeva sinergiju dva nivoa delovanja. Dok prvi nivo  uz personalizovani režim ishrane i različite bio aktivne dodatake potpomaže grube procese čišćenja, drugi nivo, uz pomoć inovativnog (QC™) kvantnog ceutika ( Quantum Ceuticals – Detox Regenerator ™ ) stimuliše energetske i informacione procese da izbace toksine.

Quantum Ceuticals™ sadrži kodirane informacione sekvence koje deluju na ćelijskom nivou. U zavisnosti od potreba Quantum Ceuticals™ može biti dizajniran da deluje na različite procese unutar ćelije. Od toga da stimuliše mitohondrije da proizvode energiju korekcije membranskog potencijala i prohodnosti jonskih kanala. Sve ovo su veoma važni faktori koji utiču na “ćelijsko zdravlje” .

Quantum Ceuticals – Detox Regenerator ™  je dizajniran da pomogne detoksikaciji i čišćenju jetre a time i povećanju energije i vitalnosti. 

Quantum Ceuticals – Detox Regenerator™ prenosi informacije zdravih ćelija koristeći princip rezonase, da bi resetovao ćelije (kod se poremeti energetsko informacioni protok) i ponovo im vratio koherenciju i harmoniju sa ostatkom sistema, podržavajući prirodnu sposobnost tela da ozdravi i dobije energiju. 

Quantum Ceuticals pored stimulacije detoksikacionih procesa igraju važnu ulogu u održavanju funkcije imunološkog sistema delujući kroz dve faze. Prvo stimuliše detoksifikaciju toksina a zatim stimuliše proizvodnju energije u organu. Kako dobija više energije, organ će bolje funcionisati što dovodi do poboljšanja zdravlja u celini. 

U zavisnosti od potreba kvantni ceutici mogu nositi informacije koje imaju za cilj da aktiviratju prirodne i urodjene sposobnosti regeneracije na energetsko – informacionom nivou kao primarnom, regulišući fizičke, hemijske, emocionalne i mentalne aspekte tela i uma. Quantum ceutici koriste informacije kao lek.

Q ceuticals se koriste u slučajevima kada se čini da postoje blokade koje smanjuju efikasnost Quantum Wellness protokola ili u slučajevima kada je potrebna energija za ponovno uspostavljanje procesa regeneraciji.

Kako su napravljeni Quantum ceutici?

Q CEUTICALS se proizvodi postupkom upisivanja kvantnih podataka u laktozne homeopatske kuglice na takozvanom informacionom nivou.  „Proces “upisivanja” je složen i podrazumeva prenos holografskih informacija u jezik koji ćelije razumeju.

Proces detoksiacje može se sprovoditi i bez QC – Detox Regeneratora™ , ali bez njihove pomoći u stimulaciji jetre i drugih organa, proces neće biti kompletan. 

 

STARENJE NA ĆELIJSKOM NIVOU

JESTE LI ZNALI DA STARENJE ZAPOČINJE U VAŠIM ĆELIJAMA

Novi napredak u nauci otkrio je važnu ulogu koju ćelijsko zdravlje igra u starenju. Kako starimo, stare i naše ćelije. Ovo je takođe poznato kao ćelijsko starenje – Age-Associated Cellular Decline (AACD), koji se manifestuje kroz ćelijske performanse.

Vaša zdravstvena sudbina leži u vašim ćelijama. Quantum ceuticals™  deluje u skladu s prirodnim procesima vašeg tela pomažući u revitalizaciji zdravlja ćelija.

KAKO STARENJE DJELUJE NA ĆELIJE

Mitohondrije su elektrane naših ćelija. Pad efikasnosti mitohondrija može oslabiti proizvodnju ćelijske energije i doprineti stvaranju slobodnih radikala i oksidativnog stresa u ćelijama. Ćelijski hranjivi sastojci deluju duboko u ćelijama kako bi pomogli obnavljanju prirodnih ćelijskih procesa i povećali efikasnost i “zdravlje” mitohondrija.

KAKO ZDRAVLJE ĆELIJA UTIČE NA ŽIVOT

Svaki pokret koji napravite i svaki proces u vašem telu započinje u ćelijama. Briga o elektranama u ćelijama je važna, jer one proizvode energiju koja danonoćno napaja vaše telo. Quantum ceuticals™ prenose informacione poruke koje povećavaju efiasnost vaših ćelija što direktno utiče i na vaše zdravlje i vitalnost.

KAKO PREUZETI KONTROLU?

Tradicionalni mikro i makronutrijenti zadovoljavaju vaše osnovne prehrambene potrebe. Međutim, oni možda nisu dovoljni za borbu protiv starosnih procesa koji se događaju u vašim ćelijama. Uzimanje QC™ daje vam još jedan nivo u pogledu ishrane koja direktno utiče na obnavljanje i revitalizaciji prirodnih procesa vaših ćelija.

REDEFINISANJE ĆELIJSKIH PERFORMANSI
Duboko u vašem telu važni prirodni procesi postaju manje efikasni na ćelijskom nivou. QC™ pomaže u redefinsanju efikasnosti vaših ćelija, delujući na uzroke vašeg ćelijskog zdravlja pomoću kodiranih informacionih poruka.
 
Q Ceuticals – Detox Regenerator ™, Ovaj ceutic je dizajniran da pomogne detoksikaciji i čišćenju jetre. Može pomoći uklanjanju toksina i nečistoća iz tela, a time i povećanju energije i vitalnosti. 

Q Ceuticals ™ prenosi informacije zdravih ćelija koristeći princip rezonase, da bi resetovao ćelije kod se poremetio energetsko informacioni protok i ponovo im vratio koherenciju i harmoniju sa ostatkom sistema, podržavajući prirodnu sposobnost tela da ozdravi i dobije energiju. 

Kako su napravljeni Quantum ceutici?

Q CEUTICALS se proizvodi postupkom upisivanja kvantnih podataka u laktozne homeopatske kuglice na takozvanom informacionom nivou. Q CEUTUCI aktiviraju holističku matricu urođenih iscjeliteljskih recepata i mogu se smatrati modernom homeopatijom ili „kvantnom terapijom“ 

„Proces “upisivanja” je složen i podrazumeva prenos holografskih informacija u jezik koji ćelije razumeju.

Q ceutici aktiviraju prirodne, urođene sposobnosti regeneracije i mehanizme detoksikacije po tačno odredjenom mehanizmu. Izmedju ostalog oni deluju na energetsko – informacionom nivou kao primarnom, regulišući fizičke, hemijske, emocionalne i mentalne aspekte tela i uma. Q ceutic koristi informacije kao lek.

Q ceutici igraju važnu ulogu u održavanju funkcija imunološkog sistema delujući kroz dve faze. Prvo stimuliše detoksifikaciju toksina a zatim stimuliše proizvodnju energije u organu. Kako dobija više energije, organ će bolje funcionisati što dovodi do poboljšanja zdravlja u celini.

Q ceuticals se koriste u slučajevima kada se čini da postoje blokade koje smanjuju efikasnost Quantum Wellness protokola ili u slučajevima kada je potrebna energija za ponovno uspostavljanje procesa regeneracije.

saznajte više o zdravlju na nivou ćelija

Starenje ćelija: Šta trebate znati.

Starenje ćelija je povezano sa godinama opisuje promene u načinu na koji naše ćelije funkcionišu kako starimo. Srarenje ćelija obično započinje u četrdesetim godinama, a ubrzava u 60-im. Vremenom ove promene u načinu na koji ćelije rade mogu doprineti tome da se osećamo umornije i da nam nedostaje energije da radimo stvari koje volimo.

AACD  (Age-Associated Cellular Decline) je relativno novo područije u nauci, ali njegovo otkriće znači da više nego ikad znamo o važnoj ulozi našeg ćelijskog zdravlja u procesu starenja.

Jedan od ključnih događaja je povećano razumevanje važnosti zdravlja mitohondrija da bi se održalo pravilno funkcionisanje ćelija. Mitohondrije su elektrane naših ćelija, ali njihova funkcija može opadati kako starimo ili kao rezultat oksidativnog stresa.

Svi starimo različitim brzinama. Na to utiče genetski faktori, način  života, ali pad funkcije mitohondrija.

Ali zašto se tačno to događa? I šta se tu može učiniti? Pogledajmo.

Zašto ćelije stare?

Razumijevanje 8 obeležija starenja Naučnici su identifikovali osam faktora starenja, a ona su važna za razumevanje kako i zašto stare naše ćelije.

1. Genomska nestabilnost
Genomska nestabilnost je naziv koji se daje procesu DNK koji se oštećuje kako starimo, što utiče na način rada naših ćelija. Ovu štetu mogu uzrokovati različiti unutrašnji i spoljašnji izvori, uključujući zagađenje, UV zračenje i oksidativni stres.

2. Skraćivanje telomera. Telomeri su ponovljene sekvence DNK na kraju svakog hromozoma koje pomažu u zaštiti naših hromozoma i DNK koji oni sadrže. Telomeri se s vremenom prirodno skraćuju, što je jedan od razloga zašto naše ćelije prestaju pravilno funkcionirati kako starimo.

3. Epigenetske promene. 
Epigenom je skup hemijskih jedinjenja u našim ćelijama koji u osnovi uključuju i isključuju gene.

Kako starimo, naše ćelije neprestano su izloženi  unutarnjim i spoljašnjim  stresorima,što dovodi do promena u našem epigenomu. Te se promene vremenom nakupljaju i na kraju mogu negativno uticati na pravilno ćelijsko funkcionisanje.

4. Gubitak proteostaze
Proteini su odgovorni za mnoge važne procese u našim ćelijama, ali da bi mogli pravilno raditi, moraju se saviti u pravilan oblik. Kako starimo, kvaliteta proteina u našim ćelijama može početi opadati. Ovo je poznato kao gubitak proteostaze i može dovesti do akumulacije oštećenih ili pogrešno uvijenih proteina u ćelijama.

5. Mitohondrijska disfunkcija
Mitohondrije proizvode energiju koja svakodnevno napaja naše ćelije. Kako starimo, mitohondrije mogu postajati manje efikasne zbog faktora poput oksidativnog stresa i opadanja u procesima kontrole kvaliteta koji promovišu zdravlje mitohondrija. Vremenom, oštećenje mitohondrija može oštetiti proizvodnju energije u ćelijama i doprinijeti ubrzanom starenju ćelija.

6. Ćelijsko starenje
Kako starimo, a naše ćelije nailaze na stres, nakupljaju oštećenja DNK i doživljavaju skraćivanje telomera, prestaju se deliti. Ovo je poznato kao ćelijska starost.

7. Iscrpljivanje matičnih ćelija.  Matične ćelije imaju jedinstvenu sposobnost da se razviju u više različitih vrsta ćelija, što im omogućava da zamene ćelije koje su izgubljene zbog oštećenjae ili bolesti. Matične ćelije postaju osetljive na oštećenja i počinju propadati kao rezultat drugih faktora starenja, što na kraju dovodi do iscrpljivanja matičnih ćelija.

8. Izmenjena međućelijska komunikacija
Da bi ćelije u tkivima mogle pravilno funkcionirati, moraju biti sposobne međusobno komunicirati. Međutim, metaboličke promene mogu uzrokovati da komunikacija između ćelija postaje neefikasna i nefunkcionalna kako starimo.

Uloga Quantum ceutica.
Razumevanje faktora starenja znači da su naučnici sposobni raditi na intervencijama usmerenim na promene koje se događaju u našim ćelijama.

Identifikovani su ćelijski hranjivi sastojci koji mogu utecati na ključne mehanizme koji opadaju s godinama. Ovi ciljani hranjivi sastojci deluju duboko u ćelijama kako bi pomogli obnavljanju prirodnih ćelijskih procesa i podržali zdravlje ćelija.

quantum wellness

Restore your healing powers.

We are developing therapeutics to slow, halt, or reverse diseases of aging

Restore your healing powers.

We are developing therapeutics to slow, halt, or reverse diseases of aging