quantum

biznis koji ne poznaje krizu

Play Video

pogledaj video!

quantum

biznis koji ne poznaje krizu

Play Video

pogledaj video!

quantum wellness

the best solution for your business

Ukoliko razmišljate da investirate u održiv biznis, unapredite karijeru ili vam treba dodatni prihod, Quantum Wellness može biti pravo rešenje. Nudimo vam priliku da učestvujete u globalnom projektu i postanete deo Quantum Wellness zajednice. 

  • Tražimo partnere koji bi učestvovali u promociji Quantum Wellness koncepta u svom gradu regiji ili zemlji. Potrebni su nam stručnjaci različitih specijalnosti (lekari, nutricionisti, treneri i osobe koje rade u wellness, fitness i beauty industriji) kao i osobe ili firme koji žele da investiraju u profitabilan i održiv biznis. 
  • Nudimo mogućnost saradnje hotelima, vinarijama, vlasnicima exluzivnih vila, fitneess, wellness, spa ili beauty centara koji žele svoje usluge da podignu na viši nivo ali i firmama i kompanijama koje žele da svojim zaposlenima omoguće wellness programe i usluge kojima će unaprediti zdravlje i produktivnost zaposlenih. 

odaberi opciju

koja odgovara vašm potrebama i mogućnostima

opcija 1

visina investicije 200 - 600 e

Namenjena je osobama koje bi se bavile promocijom i marketingom quantum wellness koncepta.

Ova opcija vam nudi mogućnost da kroz naš program preporuke svakodnevno ostvarujete proviziju i zaradjujete  tako što drugim osobama poklanjate nešto što im zaista treba, što bi kupili i zbog čega će vam biti zahvalni. Ovo je jedinstven način da ostvarujete dodatni prihod bez potrebe da bilo šta nudite i prodajte.

opcija 2

visina investicije 1.500 - 3.000 e

Namenjena je osobama iz oblasti medicine i wellness industrije koje bi radile u našim centrima

Kao naš parnter imaćete na raspolaganju sve što je potrebno da samostalno vodite biznis već za dve nedelje. Obezbedićemo vam eksluzivan i kompletno opremljen prostor, najsavremeniju tehnologiju, obuku i podršku. Odaberite radno veme koje vam odgovara a sve drugo prepustite nama.

opcija 3

visina investicije 5.000 -15-000 e

Namenjena je svima koji žele da podignu usluge na viši nivo ili da investiraju u inovativan i održiv biznis

Nudimo vam priliku da učestvujete u globalnom projektu i postanete suvlasnik inovativnog i održivog biznisa. Investicijom 50.000 eura u stan, od izdavanja mesečno možete očekivati oko 200 eura. Nudimo vam moguućnost da investicijom od  samo 5 .000 eura zaradite isti mesečni prihod ali bez uobičajenih troškova i rizika koje bi imali izdavanjem stana.