Pridružite se našem timu!

Ova opcja namenjena je osobama koje žele se bave promocijom i marketingom quantum wellness koncepta. Promotivna ili marketinška aktivnost promotera je vrlo jednostavna.

Svi promoteri u zavisnosti od opcije koju su odabrali dobijaju odredjeni broj naših GIFT KARTICA koje bi trebalo da poklone osobama za koje procene da bi im koristile Quantum Wellness usluge, 

Vrednost kartice koju poklanjate je 50 eura i ona će osobi kojoj ste je poklonili,  omogućiti bespatne usluge u ovoj vrednosti u našem centru u Beogradu i Zlatiboru.

Ovo je jedinstven način da ostvarujete dodatni prihod bez potrebe da bilo šta prodajte. Sami odlučujete o radnom vremenu i visini svoje zarade. Dobićete sve što je potrebno da započnete svoj biznis.

odaberi opciju

opcija 1

Ovom opcijom dobijate besplatnu procenu zdravlja i 10 gift kartica u vrednosti od 500 eura.

Pod pretpostavkom da se od 10 osoba kojima ste poklonili vaše kartice, pet ili sedam osoba odluči za neku od naših usluga ili programa vaš prihod od provizije iznosio bi  izmedju 330 i 560 eura..

VISINA PRIHODA 330 - 560 E

VISINA INVESTICIJE - 150 E

opcija 2

Ovom opcijom dobijate besplatnu procenu zdravlja i 30 gift kartica u vrednosti od 1.500 eura.

Pod pretpostavkom da se od 30 osoba kojima ste poklonili vaše kartice, 15 osoba odluči za neku od naših usluga ili programa vaš prihod od provizije iznosio bi  1.040 eura.

VISINA PRIHODA 1.040 E

VISINA INVESTICIJE - 450 E

opcija 3

Ovom opcijom dobijate besplatnu procenu zdravlja i 60 gift kartica u vrednosti od 3.000 eura.

Pod pretpostavkom da se od 60 osoba kojima ste poklonili vaše kartice, 30 osoba odluči za neku od naših usluga ili programa vaš prihod od provizije iznosio bi  2.350 eura.

VISINA PRIHODA 2.350 E

VISINA INVESTICIJE - 600 E