Edit Content

We are here to help

a New Era in the wellness Industry

započnite biznis koji ne poznaje krizu

Bilo da tražite rešenje za vaš estetski ili zdravstveni problem ili već imate uspešan biznis u industriji lepote i zdravlja ali želite svojim klijentima ponuditi jedinstveno iskustvo pozivamo vas da se upoznate sa mogućnostima našeg koncepta.

Play Video

PLAY VIDEO this first!

quantum pods

započnite biznis koji ne poznaje krizu 

Play Video

PLAY VIDEO this first!

the best solution for your business

Postani deo globalnog projekta

Become a co-owner of technology that will change the wellness industry

A new era of technology changing the HEALTH & beauty industry

Budite ispred konkurencije, započnite novi biznis ili podignite svoje usluge na viši nivo i pripremite svoje poslovanje za budućnost.  Nudimo rešenja koja mogu biti podrška vašim uslugama i biznisu, ili kao samostalan koncept kroz B2B poslovni model, koji je otvoren i za vaše predloge i sugestije.

A new era of technology changing the HEALTH & beauty industry

quantum wellness

tehnologija koja menja pravila u industriji lepote i zdravlja

Bez obzira da li želite da investirate u profitabilan biznis, podignete usluge na viši nivo ili započnete novu uzbudljivu karijeru prava je prilika da se upoznate sa mogućnostima koje nudi Quantum Wellness koncept. 

 • Pozivamo osobe koje žele učestvovati u promociji našeg koncepta u svom gradu regiji ili zemlji.
 • Potrebni su nam stručnjaci različitih specijalnosti (lekari, nutricionisti, treneri i osobe koje rade u wellness, fitness i beauty industriji)
 • Tražimo B2B partnere koji žele da investiraju u profitabilan i održiv biznis. 
 • Nudimo mogućnost saradnje hotelima, vlasnicima eksluzivnih vinarija, fittneess, wellness, spa ili beauty centara, koji žele svoje usluge da podignu na viši nivo ali i kompanijama koje žele da svojim zaposlenima omoguće wellness programe i usluge kojima će unaprediti zdravlje ali i produktivnost na poslu.

započnite novu uzbudljivu karijeru i podigni svoje usluge na viši nivo

Ukoliko želite da ovladate znanjem iz oblasti pravilne ishrane, holističke, integrativne ili kvantne medicine, unapredite svoje i zdravlje svoje porodice, započnete novu uzbudljivu karijeru ili biznis, pravo je vreme da otvorite um za nešto novo.

Daćemo vam sve alate i naučiti Vas korak po korak sve što je potrebno za samostalan rad. Nakon završene praktične i teoretske obuke možemo vam ponuditi nekoliko opcija saradnje.

Možete započeti karijeru radeći u našem matičnom centru ili u nekom od centara naših partnera. Ukoliko želite nudimo vam mogućnost da kroz B2B partnerstvo u svom gradu otvorite svoj centar i implementirate našu tehnologiju i svojim klijentima, koristeći našu online podršku ponudite Quantum Wellness usluge i programe. 

ODABERITE OPCIJU

U zavisnosti od vaših potreba i mogućnosti nudimo vam nekoliko opcija.

OPCIJA 1

rad u našem matičnom centru

Nakon obuke imaćete mogućnost da u našem centru, uz našu podršku nastavite da radite sa svojim klijentima koristeći kapsulu i druge alate.

OPCIJA 2

B2B PARTNERSTVO

Ova opcija vam nudi mogućnost da kroz B2B model saradnje otvorite svoj centar  i učestvujete u širenju našeg koncepta u jednoj regiji ili državi.

OPCIJA 3

rad u centrima naših partnera

U ovoj opciji nakon teoretske i praktične obuke u  našem matičnom centru, ukoliko želite, možemo vas preporučiti našim partnerskim centrima u zemlji i inostranstvu.  

Bez obzira koju opciju odaberete, edukacija kroz teoretsku i praktičnu obuku uvek je prvi korak.

EDUKACIJA KROZ PRAKTIČNU OBUKU I MENTORSTVO

Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu u oblasti nutricionizma, integrativne i kvantne medicine, odabrali smo ono najbolje što nauka i tehnologija u svetu trenutno nudi, kako bi vam omogućili najsveobuhvatni sistem za rad sa klijentima, bez potrebe da ulažete ogroman novac u kupovnu različitih uređaja, proizvoda pa čak i u opremanje centra. Kroz nekoliko nivoa obuke ovladaće te znanjem i veštinama da svojim klijentima pomognete da utiču na ključne faktore od kojih zavisi njihovo zdravlje i izgled kako bi predupredili bolest i usporili procese starenja na ćelijskom nivou.

 

nivo 1 Lifestyle Coach

nivo 2 energy coach

nivo 3 Nutrition Coach

nivo 4 Health Coach

nivo 5 Quantum Expert

NIVO 1 Lifestyle Coach

NIVO 2 Energy Coach

NIVO 3 Diet Coach

NIVO 4 Health Coach

NIVO 5 Quantum Expert

ŠTA ĆETE NAUČITI?

 • Naučićete osnovne aspekte od kojih zavisi zdravlje i procesi starenja.
 • Upoznaćete se sa prednostima i nedostacima najpopularnijih dijeta i trendova u ishrani.
 • Upoznaćemo vas sa mogućnostima, prednostima uređaja za dijagnostiku i terapiju i kako da procenite njihov kvalitet.
 • Saznaćete sve o dodacima ishrani, suplementima, vitaminima “prirodnoj kozmetici i od čega zavisi njihov kvalitet
 • Kroz nekoliko nivoa obuke naučićete kako da procenite i analizirate ključne faktore od kojih zavisi zdravlje i proces starenja, nutritivne, mineralno vitaminske potrebe, nivo energije, stres, stepen toksičnosti kao i prisustvo bakterija, virusa i parazita.
 • Bićete osposobljeni da samostalno obavite različite testove i analize i da na osnovu dobijenih rezultata klijentu predlože različite programe i tretmane koji uočene nepravilnosti mogu otkloniti.
 • U početku, uz našu pomoć a kasnije bićete osposobljeni da samostalno kreirate personalizovane nutritivne i terapeutske programe.
 • U zavisnosti od vašeg obrazovanja i interesovanja bićete osposobljeni da svojim klijentima pomognu u mnogim aspektima lepote i zdravlja.

BENEFITI KOJE NUDIMO

EKSLUZIVAN PROSTOR

Imaćete na raspolaganju ekskluzivan i kompletno opremljen prostor u kojem će te učiti i vežbati.

Previous slide
Next slide

INOVATIVNA TEHNOLOGIJA

Biće vam na raspolaganju najsavremenija tehnologija i uredjaji za analizu i korekciju funkcionalnog zdravlja,  

Previous slide
Next slide

KONTINUIRANA EDUKACIJA

Kroz teoretsku i praktičnu obuku ovladaćete znanjem i veštinama iz oblasti nutricionizma, integrativne i kvantne medicine.

Previous slide
Next slide

PREDNOSTI I UŠTEDE KOJE OSTVARUJETE

 • Ušteda vremena. Praksa je pokazala da je uz dobar marketing, za postizanje pozitivnog poslovanja (kada mesečni prihodi budu veći od troškova) potrebno, između jedne i tri godine. Mi vam nudimo mogućnost da već za nekoliko nedelja počnete praktičnu obuku i rad sa klijentima bez uobičajenih troškova koje bi imali da krećete u biznis samostalno i bez iskustva.
 • Ukoliko bi želeli da otvorite centar koji bi izgledao i bio opremljen tehnologijom kao naš, za prvih 6 do 12 meseci poslovanja, bilo bi vam potrebno da investirate u opremu i poslovanje između 30.000 i 100.000 eura.
 • Oni koji se odluče da postanu deo našeg tima imaće jedinstvenu mogućnost da već za dve do tri nedelje, uz našu podršku počnu da rade sa svojim klijentima bez uobičajenih troškova koje bi imali otvaranjem svog centra.

Ušteda 10.000 – 25.000 eura.

Nećete imati potrebu da iznajmljujete lokal, plaćate rentu za poslovni prostor a zatim da kupujete nameštaj i enterijer.

 • Opremanje poslovnog prostora. (ušteda od 3.000 do 10.000 eura jer nećete imati potrebe da ulažete u nameštaj, police, kompjuter, stolice, sto, slike…
 • Zakup lokala u centru grada 20 do 50 eura po m2. (ušteda za šestomesečni zakup oko 5.000 do 10.000 eura)
 • Komunalni troškovi: grejanja, struje, vode. (ušteda za šest meseci minim 1000 – 1.500 eura)
 • Ne morate otvarati firmu i plaćati knjigovodju svakog meseca (ušteda za 6 meseci minim 1.000 eura)

Ušteda od 20.000 do 50.000 eura

 • Nećete imati potrebu da novac ulažete u nabavku skupih uređaja i tehnike jer će te za rad imati na raspolaganju Quantum Zone kapsulu u kojoj su implementirani najbolji dijagnostičko terapeutski  sistemi za funkcionalnu procenu i korekciju. 

SLIČNI UREDJAJI U SVETU

Stolica koja nudi PMF tretmane. Cena 53.000$

STOLICA ZA RELAKSACIJU, POWER NAP UZ UDISANJE KISEONIKA – 9.500$

STOLICA ZA POWER NAP 12.000$

Tržište je pripremljeno kontradiktornim informacijama u oblasti ishrane kao i proizvodi sa primarnim kontraindikacijama kod sve većeg broja klijenata.

 • Quantum Wellness nudi tretmane i program funkcionalne ishrane i suplementacije bez kontraindikacija i koji su posebno dizajnirani za svaku osobu.
 • Ljudima je dosadilo da plaćaju za proizvode i usluge za koje se kasnije ispostavi da nisu efikasni i da često dovode čak i do kontraindikacije i zato je pravo vreme da im ponudimo mogućnost predviđanja efikasnosti onoga što se nudi u okviru naših programa.
 • Lakše donošenje odluka za stvari koje su dobre za njihovo zdravlje.
 • Za vrlo kratko vreme moguće je dobiti izveštaj o funkciji svih organa kroz nekoliko stotina analiza čime se štedi i vreme i novac.
 • Mogućnost da se otkriju predispozicije problema pre drugih metoda dijagnostike.
 • U mogućnosti smo da predupredimo, zaustavimo ili otklonimo ključne faktore koji dovode do većine estetskih i zdravstvenih problema.

Ono zbog čega se Quantum Wellness razlikuje od svega što u svetu trenutno postoji u ovoj oblasti su mogućnosti i kvalitet koji se nudi klijentima. Nakon 15 godina istraživanja i usavršavanja odabrali smo ono što je u svijetu najbolje kako bi korisnici omogućili jedinstveno iskustvo i usluge zbog kojih ćete preporučiti svojim prijateljima.

Quantum Wellness svojim zdravstvenim korisnicima nudi mogućnost ne samo da preduprede estetske i probleme već i da uspore procese starenja i zaustave ozbiljne hronične probleme ukoliko do njih dođe

Quantum Wellness nudi mogućnost ostvarenja prihoda od članarine, podrške u sprovođenju programa, usluga dijagnostike, tretmana, programa i proizvoda ali ovom prilikom prezentovaćemo mogućnost prihoda samo od usluga preventivne procene zdravlja i tretmana u kapsulama.

 • Ušteda 5.000 do 55.000 eura

Postoji nekoliko načina za stjecanje diplome u oblasti zdravlja i ishrane. Možda razmišljate o diplomi iz nutricionističkih nauka. Prema istraživanju IPEDS-a Ministarstva za obrazovanje SAD-a za period 2015-2016., Prosječna investicija za zanimanje nutricionste iznosi 42.078 USD godišnje (168.312 USD za 4 godine). Dvogodišnji programi u proseku koštaju 18.186 USD za svaku godinu. U zavisnosti od univerziteta, master iz nutricionističkih nauka može koštati čak 65.000 američkih dolara godišnje.

Internetski programi za edukaciju o ishrani koštaju u proseku od 5.640 do 13.960 dolara i veoma su bolja investicija za ambicioznog zdravstvenog trenera. Saznaj više…

Opcija koju vam nudimo omogućiće vam veliku uštedu.

 • Nećete morati mjesecima pohađati nastavu prije nego što počnete da zarađujete i počnete da vraćate novac koji ste uložili. Zahvaljujući našoj podršci već u drugoj nedelji bićete u mogućnosti da svojim klijentima ponudite program namenjen detoksikaciji i povećanju energije. “Detox Nutrition and Energy Boost program”. 
 • Kroz nekoliko nivoa obuke bićete osposobljeni da svojim klijentima ukažu na nepravilnosti u radu njihovog organizma, gde postoje predispozicije za razvoj estetskih i zdravstvenih problema i nekoliko godina pre pojave simptoma. Saznajte informacije o ključnim faktorima koji utiču na njihov proces starenja i kako utiču na njihovo zdravlje, malim promenama u načinu života i ishrane. Bićete osposobljeni da samostalno napravite pisani predlog ishrane i programe koji su 100% prilagodjeni svakom klijentu.

 

 • Cena našeg “Know How” za smart program koji kupuju firme koje žele da budu master partneri u jednoj državi, iznosi 55.000, dok je cena za ekspertski program 65.000 evra. Kroz ovu opciju nećete imati potrebu da platite ovu cenu. Na ovaj način ćete dobiti informacije i znanje koje su plod našeg dvadesetogodišnjeg rada potpuno besplatno pod uslovom da se pridržavate našeg memoranduma o saradnji.
 • Naš ” know ho w”  vam omogućava da vrlo brzo vratite uloženi novac, a zatim ostvarujete konstantan prihod.
 • Možete početi sa našim osnovnim programom, kako napredujete u učenju i radu, možete preći i na pakete koji nude viši nivo usluga i veću zaradu.
 • Obuka u oblasti nutricionizma, integrativne ili kvantne medicine uglavnom se nudi kroz online seminare zbog čega je naš koncept u okviru kojeg nudimo praktičnu obuku i rad sa pacijentima uz kontinuiranu podršku jedinstvenu na tržištu. 
 • Cene seminara koji nude licencu za Health Coach  i Nutricionista u zavisnosti od nivoa i kvaliteta obuke kreću se u rasponu od 2.000 do 6.000 eura. Saznaj više…

Većina online seminara iz oblasti ishrane i zdravlja košta između 4.000 i 6.000 $. Pogledajte neke od ponuda u svetu.

Program certifikacije Oglašavani 
Institut za integrativnu ishranu $5,995
Health Coach Institute $4,995
Functional Medicine Coaching  $5,997
Udruženje nutricionističke terapije $5,900
Functional Diagnostic Nutrition $5,995
Kresser Institute – ADAPT $9,995 $9,997 Institute
Primal Health Coach

Ušteda 15.000 – 30.000 eura.

 • Značajna stavka u pokretanju i održanju biznisa je marketing za koji je potrebno na početku izdvojiti značajna materijalna sredstva.
 • Još jedna stvar o kojoj je potrebno voditi računa o troškovima koje vaš biznis ima u fazi dok obim poslovanja ne dostigne željeni nivo. U proseku je potrebno između jedne i tri godine, da bi se posao razradio do nivoa kada je zarada veća od troškova. U zavisnosti od zemlje, lokacije i drugih parametara nekada je potrebno i preko 20.000 evra da obezbedite za taj period.

MODELI SARADNJE

MODEL 1

EDUKACIJA

Ova opcija nudi vam mogućnost da ovladate znanjem iz oblasti nutricionizma, integrativne i kvantne medicine.  

MODEL 2

B2B PARTNER

Ova opcija nudi vam mogućnost da otvorite svoj centar i samostalno ili uz našu podršku, sprovodite različite usluge i programe. Saznaj više…

MODEL 3

REGIONALNI PARTNER

Ova opcija nudi vam mogućnost da kao naš regionalni partner širite mrežu centara u svom gradu, regiji ili državi  Saznaj više…