Health biodesign

Play Video

pogledjate film

Health biodesign

Omogućite gostima jedinstveno iskustvo

Svaka je osoba jedinstvena i svako ima svoju put u potrazi za zdravljem a mi smo tu pomognemo da nadjete svoj put.

Potreba za personalizovanim proizvodima i uslugama koje će biti prilagodjene potrebama svakog klijenta prisutna je u svim sverama wellnessa pa je čak centralna tema prošlogodišnjeg Global Wellness Summita bila personalizacija ishrane.

Hotelski lanci u svoje ponude sve više uvode zdravije opcije u pogledu ishrane a koncept Healthy hotela postao je globalni trend i sve više postaje standard u svetskom hotelijersvu.

U svetu već postoji preko 100 hotela koji nude takozvane healing programe kojima se gostima osim odmora i relaksacije nudi mogućnost da biraju programe i tretmane koje će uticati na smanjenje stresa, podizanje imuniteta i energije. Za razliku od uobičajenih usluga ovi hoteli nude ne samo usluge masaže već i mogućnost velikog broja dijagnostičkih procedura i progarame namenjene detoksikaciji i revitalizaciji. 

Korak dalje u ovoj oblasti predstavlja Quantum Wellness koncept koji je na jednom mestu objedinio sve ono što je u svetu najbolje kako bi svojim korisnicima obezbedio jedinstvene programe koji se baziraju na iskustvu energetske, integrativne i najnovijim tehnološkim dostignućima kvantne medicine. Na ovom linku možete pogledati kako bi mogla da izgleda ponuda u vešem hotelu.

POGLEDAJTE FILM

Beograd,

Previous
Next

Health Biodesign Center

Previous
Next

POGLEDAJTE I OVE INFORMACIJE

NOVI TREND U HOTELIJERSTVU

HOTELI KOJI MISLE O ZDRAVLJU GOSTIJU

Wellness ne znači samo usluge koje se baziraju na različitim tehnikama masaže, treniranje na fitnness spravama, joga ili spa progarami.  To je mnogo kompleksni pojam koji nudi mnogo više mogućnosti.

ZDRAVA HRANA

HOTELI KOJI NUDE ZDRAVU HRANU

Mnogi su uzbudjeni pri pomisli na godišnji odmor i priliku da se posvetite stvarima za koje nemaju vremena preko godine. Ali to takodje za mnoge znači i ne-tako zdravu hotelsku hranu. Pogledajte kakve opcije nude Even, Hilton ili Westin hoteli.

QUANTUM ZONE

TAJNO "ORUŽIJE" ZA VAŠE POSLOVANJE

Razmislite koliko ste investirali u vaš spa ili wellness centar i koliko vas mesečno košta njegovo održavanje. Da li ste spremni da se upoznate sa mogućnostima i prednostima koje nudi Quantum Wellness koncept. Sve što nam je potrebno je internet konekcija i adekvatan prostor. Sve ostalo prepustite nama.

FUTURE WELLNESS

BUDUĆNOST WELLNESA JE QUANTUM WELLNESS

  • Da li ste čuli za mesto gde je moguće dvadesetak minuta “odremati” i tako povratiti energiju i elan za dnevne obaveze?
  • Znate li da postoji tehnologija koja u isto vreme može da skenira i analizira organizam kako bi otkrila koji je vaš optimalni način ishrane. 
  • Tehnologija koja pronalazi a zatim i “popravlja” skrivene nepravilnosti u njegovom radu? 
  • A da li ste znali da je ovo samo deo mogućnosti ove kapsule i da već danas ona može biti dostupna vama, vašoj porodici, zaposlenima ili klijentima vašeg beauty wellness, fitness ili spa centra? 

SMART WELLNESS

CURE FOR AGING

Quantum Wellness je ekskluzivan i visoko profitablan koncept koji nudi personalizovane  programe koji se baziraju na najnovim dostignućima kvantne ali i iskustvu integrativne medicine i koji je namenjen hotelima čiji gosti žele personalizovane programe koji umesto simptoma otklanjaju uzroke.

Naša inovativna tehnologija  vašim gostima nudi jedinstveno iskustvo a vama prihod tokom cele godine. Sve što nam je potrebno je adekvatan prostor i internet konekcija. Sve drugo prepustite nama.

RECHARGE ZONE

NAPPING-RECHARGE & REJUVENATION ZONE

„Zamislite budućnost u kojoj bolnice liče na savremene wellness i spa centre i u kojima se sprovode programi i tretmani čiji je cilj prevencija i aktiviranje prirodnih isceliteljskih sposobnosti organizma umesto lečenja simptoma.

INOVATIVNA PLATFORMA ZA RAZVOJ VAŠEG BIZNISA

PODRŽAVA ZDRAVLJE I GENERIŠE PROFIT

Odabrali smo ono što je u svetu najbolje kako bi napravili koncept kojim je moguće preduprediti većinu estetskih i zdravstvenih problema pre pojave simptoma.  I ne samo to, Quantum Wellness pored programa koji su namenjeni prevenciji nudi i programe kojima je moguće zaustaviti i otkloniti ozbiljne hronične procese ukoliko do njih dodje i usporiti starenje na ćeliskom nivou.

INOVATIVNA WELLNESS TEHNOLOGIJA

VREME JE ZA PROMENE

Ovaj sistem može se koristiti za opuštanje, smanjenje stresa, povećanje energije ili kako bi proverili zdravlje i predupredili bolest. U zavisnosti od potreba Quantum Zone može biti opremljena različitim sistemima za funkcionalnu procenu zdravlja kojima se mogu meriti od nekoliko desetina do nekoliko stotina parametara. Od krvnog pritiska, šećera u krvi, BMI (Body Mass Index) i EKG-a do vrlo složenih testova koji se baziraju na inovatinoj bioinformatičkoj tehnologiji, Na osnovu ovih informacija u mogućnosti smo ponuditi personalizovane preporuke ishrane, različite energetske tretmane ili online konsultacije sa našim nutricionistom.

DIZAJNIRAJTE SVOJE ZDRAVLJE

Personalized Health, Nutrition & Beauty Technology

Mogućnost da utičemo na zdravlje i procese starenje mnogo pre pojave simptoma i bez upotrebe lekova, hemije i zračenja postala je realnost zahvaljujući  istraživanjima u oblasti koju danas svrstavamo u domen kvantne medicine. Budućnost je stigla u vidu tehnologija koja su u stanju da otkriju i otklone nepravilnosti još na ćeliskom nivou i kada ih je moguće otkloniti neinvazivnim metodama i malim promenama u načinu života i ishrane.

QUANTUM WELLNESS HOLIDEAY

Zamislite mogućnost da ostvarite prihod ne samo dok se vaši gosti nalaze u hotelu ili koriste usluge vašeg wellness, spa ili fitness centra već i tokom cele godine. Zamislite koliko bi se povećao vaš prihod i koliko bi vaš biznis lakše prevazilazio krize kada bi svojim gositma omogućili da sprovode vaše programe i koriste proizvode i kada se nalaze kod svoje kuće ili u hotelu na nekoj drugoj destinaciji.

SLIČNI PROGRAMI U SVETU

PROGRAMI KOJI UTIČU NA ZDRAVLJE

Studije su pokazale da kratka dremka u toku dana poboljšava budnost, učenje, kreativnost i raspoloženje …. a potvrdjeno da povolljno utiče na smanjenje stresa I smanjenje rizika od srčanih bolesti. Položaj nulte gravitacije, posebno komponovana muzika za spavanje, prijatne boje led rasvete i vibracije koje proizvodi FERTI uredjaj savršeno su okruženje za dremanje.

Pružajući jedinstven prostor za podmlađivanje, Quantum zone® pomaže pojedincima da povećaju svoju produktivnost, pomažući im da održe zdrav način života.