quantum

wellness

the best solution for your business

Budite ispred konkurencije, proširite svoje usluge i podignite ih na viši nivo. Omogućite gostima hotela, fitness, wellness ili spa centra programe koji se baziraju na iskustvu integrativne i najnovijm tehnološkim dostignućima kvantne medicine. 

Play Video

pogledaj film

QUANTUM

WELLNESS

usporite svoj biološki sat

Play Video

pogledaj film

unapredite poslovanje i zadovoljstvo svojih klijenata

Budite ispred konkurencije, proširite svoje usluge i podignite ih na viši nivo. Omogućite gostima hotela, fitness, wellness ili spa centra programe koji se baziraju na iskustvu integrativne i najnovijm tehnološkim dostignućima kvantne medicine. 

 

Mogućnost da utičemo na zdravlje i procese starenje mnogo pre pojave simptoma i bez upotrebe lekova, hemije i zračenja postala je realnost zahvaljujući istraživanjima u oblasti koju danas svrstavamo u domen kvantne medicine.

Budućnost je stigla u vidu tehnologija koja su u stanju da otkriju nepravilnosti još na ćeliskom nivou i kada ih je moguće otkloniti neinvazivnim metodama i malim promenama u načinu života i ishrane.

Programi koji se sprovode u Quantum Wellness centrima baziraju se na personalizovanim programima ishrane i detoksikacije i tretmanima u kvantnoj zoni koji spadaju u domen energetske i kvantno informacione medicine. 

Play Video

pogledaj film

innovative technology

the secret weapon for your business

Osnova Quantum Wellness koncepta su kvantne zone u kojima se nalazi inovativna high tech kapsula u kojima se pored tretmana čiji je fokus odmor i relaksacija mogu sprovoditi i programi koji utiču na ključne faktore od kojih zavisi zdravlje i procesi starenja. Tehnologija koja se koristi u ovim kapsulama stimuliše bioelektrične i biohemiske funkcije u organizmu tako što podiže nivo energije u ćelijama i uspostavlja ispravnu medjućelisku komunikaciju. Kapsula je opremljena i tohnologijama koje klijentima nude mogućnost da saznaju i važne informacije o svom zdralju.

 

 

quantum zone

Play Video

pogledaj film

Osnova Quantum Wellness koncepta su kvantne zone u kojima se nalazi inovativna high tech kapsula u kojima se pored tretmana čiji je fokus odmor i relaksacija mogu sprovoditi i programi koji utiču na ključne faktore od kojih zavisi zdravlje i procesi starenja. Tehnologija koja se koristi u ovim kapsulama stimuliše bioelektrične i biohemiske funkcije u organizmu tako što podiže nivo energije u ćelijama i uspostavlja ispravnu medjućelisku komunikaciju. Kapsula je opremljena i tohnologijama koje klijentima nude mogućnost da saznaju i važne informacije o svom zdralju.

mogućnosti primene

quantum

wellness

Sve veća potražnja za proizvodima, uslugama i programima koji umesto simptoma otklanjaju uzroke nameće potrebu za novim pristupom u svim oblastima koji se bave zdravljem i wellnessom i zato je pravo vreme da se upoznate sa Quantum Wellness konceptom. 

budite ispred konkurencije

Sve veća potražnja za proizvodima, uslugama i programima koji umesto simptoma otklanjaju uzroke nameće potrebu za novim pristupom u sveri lepote i zdravlja. 

Zamislite mogućnost da zaposleni u kompanijama ili gosti hotela za vreme odmora ili poslovnog putovanja mogu konzumirati hranu koja je 100% prilagodjena njihovim potrebama. Zamislite mogućnost da stručnjaci različih specijalnosti svojim klijentima mogu preporučiti proizvode i programe ishrane koji su 100% prilagodjeni svakoj osobi. A zamislite da je ovo samo deo mogućnosti koje nudi Quantum Wellness koncept i tehnologija kvantne zone.

mogućnosti primene

hoteli

Koncept hotela koji vode računa o zdravlju svojih gostiju postao je globalni trend I sve više postaje standard u svetskom hotelijerstvu. Danas su usluge i programi koji … 

utiču na zdravlje i kvalitet života postali pravi hit a sve je više onih koji su spremni da za programe detoksikacije, regeneracija ili podizanje imuniteta izdvoje ne samo nekoliko hiljada već i nekoliko desetina hiljada eura. 

Saznaj više…

wellness i spa

Uobičajeni spa i wellness centri svoje usluge baziraju na osećajima čula dodira (masaže) i mirisa (aromaterapija), ali nova nauka otkriva…

fizičke i emocionalne prednosti frekvencija i vibracija. Muzika, boje, svetlo i frekvencije koje proizvode uredjaji u sveri energetske i kvantne medicine izazivaju sve više pažnje. Sve više centara nude koktel “dobrih frekvencija i vibracija” koje pomažu opuštanju, smanjenju bola, povećanju raspoloženja i energije. Saznaj više…

sport i fitness

Kao što od količine goriva u  rezervoaru automobila zavisi koliko kilometara će preći  automobil tako i od  ćelijskog energetskog potencijala zavise   … 

fizičke performanse i rezultati. Quantum Wellness poseduje mogućnost precizne procene funkcionalnog i energetskog stanja svakog organa kao i mogućnost energetske i funkcionalne  korekcije koje nije moguće otkriti antidoping metodama.

beauty centri

Sve veći zahtevi korisnika za  novim uslugama i efikasnim tretmanima kojima se postižu trajni efekti podmladjivanja nameću potrebu za novim pirtupom u sferi lepote i ..

 podmladjivanja. Tehnologija koju nudi Quantum Wellness sistem omogućiće vašim klijentima usluge i proizvode na kojima će vam biti zahvalni i zbog kojih će vas preporučiti svojim prijateljima.

Umesto uobičajenog načina odabira proizvoda za negu tela i kose na osnovu izgleda pakovanja, mirisa ili preporuke prodavca  ponudite svojim klijentima mogućnosti da kupe proizvode koji su 100% prilagodjeni  njegovim potrebama. Svaki proizovd koji želimo klijentu da ponudimo prolazi 3 nivoa kontrole i 9 nivoa testiranja kako bi se uverili da proizvod nema kontaindikacije i da je biološki odgovor vašeg tela na njegov sastav pozitivan.

ugostiteljstvo

Poslovica kaže: “Bog je stvorio hranu a djavo kuvare koji uporno spremaju hranu koja zadovoljava samo dušu. Sve je više onih koji žele hranu koja će zadovoljiti …

i potrebe organizma na ćelijskom nivou. Personalizacija ishrane je ne samo trend već i potreba i pravo je vreme da svojim klijentima ponudite ovu mogućnost. 

wellness na poslu

Većina zaposlenih kada im ponestane snage i kada su pospani pribegava konzumiranju kafe, energetskim napitcima ili slatikišima čijih smo …

negativnih efekata svi svesni.  Umesto toga nudimo vam mogućnost da svojim zaposlenima ponudite nešto mnogo bolje. Nešto što direktno utiče na energetski potencijal ćelije bez bilo kojih kontraindikacija. Više informacija pogledajte na ovom linku..

ordinacije

Quantum Wellness lekarima različitih specijalnosti nudi mogućnost  da svojim pacijentima ponude odgovor i rešenje na ključna pitanja… 

od kojih zavisi njihovo zdravlje i procesi starenja. Kroz 4 nivoa dijagnostike mogu saznati gde se nalazi problem, šta je mogući uzrok, koji je optimalni način ishrane i suplemetacije i koji će način lečenja i tretmana dati najbolje rezultate.

wellness u kući

Wellness Rooms. Jeste li čuli za ovaj izraz? Ako niste pravo je vreme da se informišete o ovom trendu koji sve više osvaja svet. Wellness soba je …

Wellness soba je u osnovi prostor gde se mogu obavljati aktivnosti koje pozitivno utiču na zdravlje. Pored tretmana čiji je fokus odmor i relaksacija sada je moguće  sprovodtiti tretmane koji utiču na ključne faktore od kojih zavisi zdravlje i procesi starenja. I ne samo to, u udobnosti svoga doma sada je moguće saznati i važne informacije o zdravlju, od merenja težine, pritiska, nivoa šećera i procenta masnoće u telu do inovativnih testova koju mogu ukazati na nepravilnosti u radu organizma i nekoliko godina pre nego se pojave prvi simptomi. Uvodjenje ovih mogućnosti i sadržaja u privatne kuće nudi mogućnost da se češće rade stvari za koje se obično nema vemena. Sada se više nema izgovora za brigu o zdravlju poput gužve u saobraćaju i nedostatak parkinga jer sve što je potrebno se nalazi u vašem stanu.

o autoru programa

o autoru programa

Play Video

Pogledajte film

Marina Luketina Šunjka

Autor Quantum Wellness programa

Marina je doktorirala na Medicinskom fakultetu u Kragujevcu u oblasti preventivne medicine dok na ECPD fakultetu (University for Peace established by the United Nations) priprema doktorat u oblasti menadžmenta u zdravstvu. Svoje obrazovanje je počela u oblasti molekularne biologije i nutricionizma a da bi zaokružila znanje iz oblasti ishrane i u želji da se upozna i sa procesom proizvodnje hrane završila je i poljoprivredni fakultet u Zemunu. U poslednjih 15 godina usavršavala se u oblasti integrativne i kvantne medicine. Od 2003 godine saradjuje sa Institutom za razvoj kvantne medicine i bio informacionih tehnologija iz Ukraine i Rusije. Od decembra 2019 u Evropskom centru za mir i razvoj, Univerziteta za mir Ujedinjenih nacija (ECPD) imenovana je za operativnog direktora studijskog programa Specijalističkih akademskih studija iz oblasti kvantno informacione medicine i funkcionalne ishrane

Objavljeni radovi.

  • Časopis  Frontiers Public Health, 24 October 2019 | https://doi.org/10.3389/fpubh.2019.00303 The Impact of the Socio-Demographic Characteristics of Complementary and Alternative Medicine Users in Serbia on OTC Drug Consumption.

  • Časopis Frontiers in Public Health 2018; Book Review: Consolidation of Quantitative and Qualitative Research

  • Časopis Farmecenomia. Health economics and therapeutic pathways 2017; Utilization patterns of complementary and alternative medicine in Australia, Canada and United States: popularity of dietary supplements, mind-body and manipulative therapies.
  • Časopis društva za ishranu Srbije: Hrana i Ishrana 2017; Ejekti primene niskoproteinske ishrane kod pacijenata sa dijabetesom tip 1 i hipertenzijom.

OUTSIDE BEAUTY INSIDE HEALTH

Quantum Wellness je inovativan koncept koji nudi holističke programe koji se baziraju na iskustvu integrativne i najnovijm dostignućima kvantne medicine. Namenjen je osobama koje žele da saznaju uzrok svojih estetskih ili zdravstvenih problema i da u moru često kontradiktornih informacija saznaju odgovor i rešenje za svoj problem. Quantum Wellness svojim klijentima umesto lekova nudi personalizovane programe kojima se aktiviraju prirodni isceliteljski mehanizmi organizma da se sam regeneriše i leči dok kroz B2B model saradnje svojim partnerima nudi održiv i profitabilan biznis i prednost u odnosu na konkurenciju.

OUTSIDE BEAUTY INSIDE HEALTH

Quantum Wellness je inovativan koncept koji nudi holističke programe koji se baziraju na iskustvu integrativne i najnovijm dostignućima kvantne medicine. Namenjen je osobama koje žele da saznaju uzrok svojih estetskih ili zdravstvenih problema i da u moru često kontradiktornih informacija saznaju odgovor i rešenje za svoj problem. Quantum Wellness umesto lekova nudi personalizovane programe kojima se aktiviraju prirodni isceliteljski mehanizmi organizma da se sam regeneriše i leči.

INVESTIRAJTE U INOVATIVAN BIZNIS ILI ZAPOČNITE NOVU UZBUDLJIVU KARIJERU

hotel helvecija beograd
hotel buket zlatibor
nutree centar qatar
Previous
Next

Poslovi u oblasti wellnesa, ishrane i zdravja su medju najprofitabilnijim i najtraženim zanimanjima i mnogima su promenili život. Ako želiite da investirate u originalan, interesantan i profitabilan biznis. Ako želite da se edukujete, unapredite svoju karijeru ili sebi obezbedite dodatni prihod na pravom ste mestu. Budite proaktivni i pridružite se liderima u oblasti ishrane, integrativne i kvantne medicine. Uvek rado razgovaramo o tome šta radimo, zašto i kako, a sobzirom da je lično iskustvo najbolji način da donesete ispravne odluke, pozivamo vas da nas posetitie i upoznate se sa mogućnostima koje vam stoje na raspolaganju. 

Quantum Wellness

brinemo o zdravlju vaših zaposlenih, klijenata wellness centra ili gostiju vašeg hotela

Ukoliko ste zainteresovani da usluge vašeg hotela, wellness, spa ili beauty centra podignete na viši nivo kroz naš B2B model saradnje na pravom ste mestu.

Wellness

Quantum

brinemo o zdravlju gostiju vašeg hotela, klijenata wellness censtra ili zaposlenih u kompaniji