više infomracija o smart dotox programu

Stres je postao saputnik kog ne uspevamo da eliminišemo.  Uz njega se budimo, ustajemo, odlazimo na posao… Sa nama je svakog trena, čak i na pauzi za ručak, romantičnoj večeri, tokom igre sa decom. Mali ili veliki, svakako moćan, često dominantan „sastojak“ dana, sve ono što narušava nivo funkcionalosti, a da nije (još uvek postalo) bolest, nazivamo stresom. 

Stres je odgovor – reakcija našeg organizma i psihe na zahteve spoljne sredine kojima ne uspevamo da se prilagodimo u optimalnom roku. 

Prema centrima za kontrolu i prevenciju bolest hroničan umor, nedostatak energije, stres i nedostatak sna mogu dovesti do smanjenja produktivnosti u radu a dugoročno može dovesti do depresije, dijabetesa i gojaznosti.

Simptomi stresa su nam svima dobro poznati, navešćemo samo neke: glavobolja, mišićna napetost, znojenje, suvoća usta, crvenilo i/ili iritacije kože, povišenje ili sniženje krvnog pritiska, ubrzan rad srca… O tome verovatno već  mnogo znate ali šta uraditi i kako ga eliminisati ili smanjiti prepustite nama. Prvi korak je njegova procena. Opštom procenom stresa znaćete koliko je vaš oraganizam izložen i kako se odražava na vaše zdravlje. 

Da li ikada koristite izraz “punjenje baterija” da biste ukazali da vam je potreban odmor? Instinktivno znate da ćete biti zdraviji ako vaš organizam ima dovoljno energije. Naše unutrašnje “baterije” mogu nas pokrenuti i zato ih moramo napuniti. Izlečenje jednostavno zavisi od mogućnosti da napunimo svoje istrošene baterije unutar naših ćelija. .

Zašto je važna energija koju poseduje vaš organizam?

Kvalitet života i zdravlja zavisi od energije koju poseduju vaše ćelije. Ona daje mogućnost da popravi i otkloni nepravilnosti u najranijoj fazi.  Najnovija naučna otkrića  pokazala su da zdravlje direktno zavisi od frekvencije i potencijala vaših ćelija. Njihova optimalna energija trebala bi biti izmedju 70 i 80 mV i ako njen napon padne ispod ovih vrednosti mogu nastati odredjni funkcionalni problemi.  Ispod 30mV ćelija gubi mehanizam “apoptoze” i počinje da se nekontrolisano deli i umnožava što je prvi pokazatelj mogućih kancerogenih promena i kranji trenutak da počnete razmišljati ozbiljno o svom zdravlju i životu. 

Napon ćeliske mebrane pokazatelj je zdravlja čitavog organizma. Ćelije su osnovne jedinice života kojima je takodje potrebna hrana. Od  stepena propusnosti ćeliske membrane zavisi hoće li hranjive materiju ući u nju. Što je propusnost veća to će ćelija bolje funkcionisati. Propusnost zavisi od potencijala na ćeliskoj membrani. Veći električni napon ćelije povećava apsorpciju minerala i hranjivih elemenata u ćeliju a istovremeno povećava se i cirkulacija krvi u tkivima, pri čemu u ćelije dolazi i više kiseonika. Veći dotok krvi i kiseonika pruža dodatne pozitivne efekte: smanjenje procesa fermentacije i zakišeljavanja što je i osnovni uzrok starenja kao i nastanka kancera. Samo jedan  tretman u našoj Quantum Zone kapsuli u mogućnosti je da poveća napon na ćeliskoj membrani od 20 do 70%. u šta klijent može i lično da se uveri posle prvog tretmana. Osim toga ova vrsta tretmana podstiče eliminaciju toksina iz ćelije što je ogroman benefit za skoro sve fukcije u organizmu.

Bez ćeliske energije ne odvija se niti jedan proces u organizmu. Hrana koju unosimo u organizam predstavlja osnovu iz koje mitohondrije proizovde energiju. Bez adekvatne proizvodnje ATP energije ćelije nisu u stanju da se pravilno detoksikuju i regenerišu. Količina proizvedene energije direktno zavisi od vrste hrane koju konzumiramo. Što je hrana prirodnija to pri procesu njenog razlaganja i sagorenavanja u mitohondrijama ostaje manje takozvanog otpada. Taj otpad ćelija mora izbaciti iz sebe ali i za tu funkciju neophoddna je adekvatna energija ali i optimalni napon ćeliske membrane kroz čije jonske kanale otpad mora iazaći u medjćeliski prostor i limfu. 

Jedna je stvar da mi sebe vidimo kao bića od krvi i mesa ali na ćeliskom nivou mi smo savršen elektronski sistem. Sve materijalne stvari u prirodi sastoje se od molekula, a molekuli od atoma. U atomu postoji jezgro oko koga kruže elektroni po svojim putanjima. Atom je neutralan ako su pozitivno naelektrisano jezgro i negativno naelektrisani elektroni u ravnoteži. Ako se u atom ubaci dodatni elektron on se odmah protvara u negativan jon, jer elektrona ima veše nego što je pozitivno naelektrisanje jezgra. I obrnuto ako elektron napusti putanju pozitivno naeletrisanje preovladava i atom postaje pozitivan jon. Joni učestvuju praktično u svim hemiskim procesima. Ćelije se graniče membranama, koje imaju pozitivno naelektrisanje spolja i negativno iznutzra i to obezbedjuje prolaz materije u ćeliju i obrnuto.Naelektrisanje membrane se dogadja na račun jona kalijuma i natrijuma koji se nalaze s obe strane mambrane kalijum iznutra, natrijum spolja. Joni kalcijuma trajno održavaju to naelektrisanje i obezbedjuju selektivnu propustljivost za jone natrijuma i kalijuma. Nedostatak bilo kojih jona od nabrojanih dovodi do narušavanja potencijala membrane, bolesti ćelije i njenog umiranja.
Ćelije svakog živog organizma emituju talase određene frekvencije koje oko toga organizma stvaraju elektromagnetnu frekvencijsku informacijsku ovojnicu odgovornu za zdravo funkcionisanje organizma. Svako od nas, rodjenjem ima individualnu frekvenciju svog telesnog tkiva U svakoj ćeliji svake sekunde odvija se nekoliko hiljada hemiskih reakcija a to se odvija istovremeno u celom telu u svim telesnim ćelija. To znači da se u svakoj sekundi dogodii na milijarde hemiskih. procesa i reakcija, I to neverovatno precizno.Bilo koji uzroci: bakterije, virusi,lekovil, hemiski dodatci hrani, pesticidi, herbicidi u poljuprivredi kao I hrana koja nije u skladu sa antigenom krvne grupe može poremetiti genetski odredjenu frekvenciju ćelija što dovodi do informaciskog poremećaja u medjućeliskoj konunikaciji. Poremećaj u medjućeliskoj komunikaciji dovodi do energetskog poremećaja koji zatim dovodi do poremećaja u biokemijskim procesima što na kraju dovodi do metaboličkih poremećaja u tkivu i nastanku bolesti. To sve dovodi do poremećaja i bolesti u ćeliskom genomu što je i jedan od uzroka većine estetskih i zdravstvenih problema. Znači, poremećaji u elektomagnetnom informacijskom spektru frekvencija i informacija u ćelijama dovešće za nekoliko meseci ili godina do pojave bolesti u organizmu.  Tada jedno od rešenja problema može biti ovaj tretman. 

Sve je više onih koji pate od simptoma nedostatka energije čiji je uzrok upravo nedostatak ATP energije. (migrene, hronični umor, problemi sa varenjem kao i većina auto imunih problema.) Bez podizanja nivoa energije na membrani ćelije  niti jedan tretman ili terapija neće dati očekivane rezultate. Za više informacija možete pročitati kompletan tekst ovde…

Ukoliko vas zanima vaš energetski status ova opcija može biti pametan izbor. Saznaćete nivo vaše opšte i energije svakog organa, gde postoje energetske blokade i kakav je njen protok na čakrama. 

Saznaj vise o mogucnosti energetske procene..

PH ORGANIZMA
Osnovni uzrok raka zvanično je otkriven pre 1923. godine, a pronalazač je 1931. godine za to otkriće dobio Nobelovu nagradu iz medicine. Godine 1931. nemački naučnik Oto Hajnrih Varberg primio je Nobelovu nagradu za pronalazak osnovnog uzroka raka. Dr Varburg je otkrio da je rak rezultat anti-fiziološkog načina života (pretežno hranom koja stvara kiselost u telu) i fizičkom neaktivnošću. Ova dva faktora dovode do zakišeljavanja tkiva i slabu opskrbljenost ćelija kiseonikom. Kiselost istiskuje kiseonik, a manjak kiseonika u ćelijama stvara kiselu sredinu.

– “Manjak kiseonika i kiselost su dve strane iste medalje, ako neko ima jedno, ima i drugo”, kaže Dr Varberg.

Ako imate previsoku kiselost, automatski će vam nedostajati kiseonika u organizmu; ako vam nedostaje kiseonika imaćete zakišeljen organizam. Kisela sredina je sredina bez kiseonika.

– “Oduzmete li zdravoj ćeliji 35% kiseonika koji joj je proteban, možete je pretvoriti u ćeliju raka za samo dva dana”, tvrdio je Dr Varberg.

– “Sve normalne ćelije imaju apsolutnu potrebu za kiseonikom, ali tumorske sćelije mogu živeti bez njega. To je pravilo bez izuzetaka”, dodaje Dr Varberg.

Tumorska su tkiva kisela, dok su zdrava alkalna

U svom naučnom radu “Metabolizam tumora“, Dr Varberg je pokazao da svi kancerogeni oblici ispunjavaju dva temeljna pravila: krvnu kiselost i hipoksiju (manjak kiseonika). On je otkrio da su tumorske ćelije anaerobne (ne udišu kiseonik) i da ne mogu preživeti u prisutnosti visokih koncentracija kiseonika. Tumorske ćelije mogu preživeti samo uz pomoć glukoze i u sredini bez kiseonika.

Stoga, karcinom nije ništa drugo nego obrambeni mehanizam koji naše ćelije koriste da bi preživele u kiseloj sredini bez prisustva kiseonika. Zdrave ćelije žive u alkalnoj sredini punoj kiseonika, koja omogućava njihovo normalno funkcionisanje.

Sve takozvane prirodne smrti nisu ništa drugo nego krajnja tačka zasićenosti tela kiselošću”, – Dr Džordž V. Kril iz Klivlanda, jedan od najpriznatijih hirurga u svetu (Dr. George W. Crile)
“Nisu važna bezbrojna imena bolesti, nego činjenica da one sve proizlaze iz osnovnog uzroka: previše kiselosti u telu.” – Dr Teodor A. Barudi, knjiga “Alkaliziraj ili umri” (Dr. Theodore A. Baroody, Alcalize or Die)
“Povećana kiselost organizma uzrok je svih degenerativnih bolesti. Ako dođe do poremećaja ravnoteže i organizam započne da skladišti kiselost i toksine u većoj meri nego što ih može izlučiti, onda se javljaju bolesti.” – Dr Robert O. Jang (Dr. Robert O. Young.

Saznaj više…


Šta nam lekari ne govore i zašto je važno da saznate stepen toksičnosti vašeg organizma?

“Medical Twilight Zone” je izraz koji se koristi kada medicina nema objašnjenje ili dijagnozu za pacijenta koji se loše oseća.

Imate li višak kilograma, alergiju probleme na koži, bolove u zglobovima ili visok holesterol čak i kada vodite računa o ishrani? Imate li želju za kafom, šećerom, brzom hranom ili  probleme sa probavom? Sve su to mogući simptomi toksičnosti i znak da je pravo vreme da se pozabavite ovim problemom.

Informacije u nastavku mogu zauvek promeniti vaše razmišljanje o zdravlju i bolesti i zato je izuzetno važno da pročitate ovaj tekst od kraja.
 

Unutrašnja čistoća je važnija od spoljašnje.

Detoksikacija je pojam koji se danas koristi za različite tretmane i postupke, koji su u većini slučajeva samo gubljenje vremena i bacanje novca.

Različiti proizvodi, trodnevni dijetetski programi bez obzira koliko prirodni bili i kako se pompezno reklamirali da čiste organizam u većini slučajeva su besmislica i obmana za neupućene potrošače koji su u očaju pokušali da nadju sebi pomoć. Upotrebom ovakvih proizvoda ili sprovodjenjem programa detoksikacije verovatno se ljudi neće povrediti  ali je naivno očekivati da će te se osloboditi toksina ili parazita.

Proces detoksikacije organizma vrlo je zahtevan proces i neophodno ga je sprovoditi čitavog života. Svakodnevno smo izloženi toksinima iz vazduha, vode, hrane kao i toksinima koje proizvodi naš organizam. Ćelije u mitohondrijama proizvode energiju iz elemenata koje unosimo ishranom. Pri procesu tri karbonskih kiselina stvara se energija ali i odredjene količina otpada koji se iz ćelije izbacuje u medjućeliski prostor pa je ukoliko pre ili kasnije dodje do nagomilavanja ovog otpada potrebno naći načina da ga uklonimo. Naravno i ovaj otpad za nekoga je pogodno tlo za život pa ga naseljavaju odredjeni mikroorganizmi koji ukoliko se previše namnože mogu prouzrokovati nove probleme. Zato je ovaj proce podjednako važan kao i unos vode i hrane i za njega moramo odvojiti i isplanirati vreme u životu. Kao što planiramo godišnji odmor, odlazak u bioskop, gledanje utakmice…tako bi bilo dobro da jedanput ili dva puta godišnje sprovedemo generalno čišćenje organizma iznutra.

Zdrave ćelije = zdrav organizam!

Problem starenja izgleda i zdravlja je nešto što brine svakog  čoveka..

Zamislite da vam neko kaže da je moguće zaustaviti bolest ako je imate, ma kako se ona opasno zvala.

Da postoji način da se zaštitie od takozvanih neizlečivih bolesti da više ne morate živjeti u strahu da će te jednog dana dobiti bolest koja je nasledne prirode ili koja je posledica lošeg “stila života”

Što biste bili voljni dati kada bi vam neko rekao  da postoji jednostavan način da smršate, rešite se celulita, a da u pedesetoj izgledate kao da vam je 35.

Znam da ste skeptični, jer ste se naslušali bajki I mislite ovo je još jedna od njih,

Medjutim I let na mesec nekada je bio nezamisliv.  Zato otvorite vaš um za nešto novo.

Ni jedan estetski ili zdravstveni problem ne nastaje odjednom, on se postepeno razvija,  a da nismo ni svesni opasnosti. 

Krenimo redom. Saznajte koji su uzroci zdravstvenih problema.

U svim slučajevima “tajanstvenih” estetski I zdravstvenih oboljenja kao što su: gojaznost, celulit… (I to su bolest), alergije, migrene, hipertenzija, artritis, dijabetes, epilepsija, kancer, hiv …nalaze se ne baš tako tajanstveni uzročnici. Paraziti i različiti toksini. 

Uzrok nastanka I opstanka parazita u našem organizmu je  ćeliska toksičnost i promena PH našeg organizma

Uzroci promene pH je stres, način ishrane I nepravilna fizička aktivnost a uzrok stresa, pogrešne ishrane je nedostatak inforomacija i  nemogućnost slobodnog izbora.

Poštovani želja nam je da razumete kako funkcioniše vaš organizam jer će te samo tada 100% sa sigurnošću znati i verovati da Vaš organizam ima mehanizme za korekciju  gojaznosti, celulita I lek za skoro sve zdravstvene probleme.

Život počinje i završava u ćeliji. Samo ako su one zdrave I dobro funkcionišu može biti zdrav I organizam, a samo pravilnim radom svih organa I mi možemo biti zdravi.

I pored ogromnog novca koji se ulaže u pronalaženja “čarobnog” leka za “ne-izlečive” bolesti i revolucionarnih dijeta I tretmana za estetske probleme poput gojaznosti I celulita još  uvek nema rezultata.

Da li je to moguće ili mi nismo dobro obavešteni.?

Kako je moguće da i pored toga što postoji preko 6000 naučnih radova u svetskoj naučnoj literature, o delotvornosti I ispravnosti različitih integrativnih metoda informacije o njima čuvaju se kao tajna od javnosti.

Zašto je to tako?

Jedno je sigurno, nemoguće je znati koliko ćemo živeti, ali zašto ne preduprediti nešto što se može sprečiti bez ikakvih kontraindikacija.

 Ćeliska detoksikacija I ćeliska hrana

 Učili su nas da postoji preko 10.000 različitih bolesti I da su operacija I  lekovi način na koji ih je moguće lečiti. 

Medjutim istina je da postoji samo jedan uzrok svih tih bolesti. Loša funkcija ćelija ili ćeliski kvar. – Citat Gary Tunsky iz knjige “The Battle For Health Is Over pH”

 

Posle više od dvadeset godina istraživanja iz oblasti biologije, biofizike I biohemije i nezavisnim istraživanjima nekoliko naučnika u svetu došlo se do zaključka da postoji samo nekoliko razloga za nastanak svih zdravstvenih problema.

Na 5% svih zdravstvenih problema utiče nasledna slabost (izazvana genetskim predispozicijama) nesreće I sportske povrede.

 

Na  preostalih 95 %  zdravstvenih problema direktni uzročnik je: Ćeliska toksičnost, greške na informacionom nivou i ćeilskoj komunikaciji.

Posle više od dvadeset godina istraživanja iz oblasti biologije, biofizike I biohemije nezavisnim istraživanjima nekoliko naučnika u svetu došli su do do zaključka da postoji samo nekoliko razloga za nastanak svih zdravstvenih problema.

Uzrok ćeliske toksičnosti su: hemikalije u hrani vazduhu I vodi (hlor, fluorid, arsen, teški metali, živa,nafta destilati, itd.), hemikalije I toksini koje sadrži kozmetika, sredstva za čišćenje u domaćinstvima I hemisha toksičnost lekova koje koristimo od rodjenja.

Ćeliska toksičnost i ćeliski nedostatci nikada se ne javljaju zasebno U istom trenutku na celiju deluju antibiotici, bakterije, virusi… i imaju efekat sinergije, gde jedan plus jedan nije dva, nego 10, 20 ili 100 puta vise faktora koji narušavaju zdravlje I vitalnost.

Kada dodje do promena u radu ćelije vremenom neminovno dovodi i do pogoršanja rada tog organa a zatim I do zdravstvenih problema.

Pre nego što problem postane tako očigledan i  pre nego mu dodelimo medicinsku dijagnozu subjektivno mi i pored toga sto se osećamo loše i bolesno rezultati koje se obavljaju putem laboratorskih analiza, ultrazvuka, skenera nisu u stanju da otkriju problem.

Tada se pacijent nalazi u takozvanom “Medical Twilight Zone” gde pacijent nije ni zdrav ni bolestan jer se njihovo  trenutno zdravstveno stanje ne uklapa u neku od 10.000 kategorizovanih bolesti.

U velikom broju slučajeva gde koristeći laboratoriskih testova I analize kao što su X-zraci, PET scans, MRI-ih, CT, odredjivanje imunih profila, krvne patologije hormonske procene, pacijent će najvjerojatnije pokazati da nema  znakova abnormalnosti. Ovo se moze ocekivati jer nijedan od tih testova nije ni namenjen za merenje parametara ćeliske toksičnoste i “zdravlja” ćelije.

Ako su rezultati dobri a pacijent se i dalje oseća bolestan lekar će ga okarakterisati kao hipohondora  ili će psihosomatske probleme navesti kao uzrok njegovih problema zbog čega će mu predložiti lekove i terapiju koja će prikriti simptome a uzrok sakriti još dublje.

Dakle potrebno je da shvatite da sadašnji, laboratorijski testovi, analize i pregledi mogu otkriti hronične i teške krizne situacije kada je često prekasno za preventivu. Ova oprema lako može otkriti ciroze jetre, hepatitis, moždani udar, otkazivanje bubrega , srčani udar, reumatoidni artritis, tumor, ali ostaje nemoćna u polju medicinske  Twilight Zone (zonu sumraka)  koja se na žalost ne bavi prvim i osnovnim uzrokom bolesti,  ćeliskom toksičnosti i ćeliskom bolesti.

Veliki broj  lekara smatra da ako nešto ne mogu videti  X-zracima, otkriti putem laboratorijskih testova,  čuti stetoskopom, ustvari i  ne postoji iako se pacijent oseća loše

Budući da se malo pažnje posvećuje problemima  ćeliske toksičnosti, šteti koje izazivaju slobodnoradikalski procesi i sl.., sve više je novih bolesti I starih koje se ne leče.

Procjenjuje se da je preko 90% svih poseta lekaru zbog (cirkulacijskih problema, hroničnog umora, stresa, povišenog pritiska, bolova, probavnih poremećaja, kožnih poremećaja, blage bakterijske, gljivične i virusne infekcije, anksioznost i auto-imunološki poremećaji)  ustvari izazvano ćeliskom toksičnosti i lošoj ćeliskoj funkcionalnosti.

Život počinje I završava se u ćeliji.
Ako imate u sebi otrovne elemente, teške metale koji se akumuliraju u crevima, jetri, ćelijama krvi, ako ćelija nije u stanju da se oslobodi metaboličkog otpada preko ćeliske mebrane sve to će se manifestovati kroz simptome ekstremnih letargija, slabost mišića, problema želuca, boli, depresija, problemi koncentracije I pamćenja, itd. Sve su to upozorenja našeg organizma da na ćeliskom nivou nešto nije u redu.Drugim rečima mi smo bolesni mnogo pre nego što osetimo simptome.

Simptomi poput  kašalja, glavobolja, vrtoglavica, nervoze, slabosti, nadutosti, zatvora, proliv, nesanica, izgubljeni osećaj zadovoljstva i blagostanja, samo su inteligntna upozorenja ćelija da postoji ćeliski kvar u odredjenom organu ili sistemu.

Ovi subjektivni simptomi  ne mogu otkriti laboratorijske analize dok ne dovedu do hroničnih degeneratvnih promena niti se mogu lečiti farmaceutskim lekovima prosto zato što su indukovani prehrambnim  mineralno vitamnskim nedostatcima I ćeliskoj toksičnosti.

Ovakav farmaceutski pristup tretiranja simptoma a koji definitivno ukazuju na odredjeni nedostatak nutritijenata i postojanje toksičnoti u ćeliji očigledno neće dovesti do otklanjanja toksičnosti niti do nadokande nedostataka, već će u stvari dodati još toksina.

Samo prirodne, netoksične metode i detoksikacijski protokoli mogu preokrenuti bolest.

Kada ćelija otežano funkcioniše unutrašni mehanizam organizama pokreće mehanizme za čišćenje od toksina. Ovo se manifestuje kroz simptome kašlja, sluzav iscedak, znojenje, proliv…koji  se pogrešno tumače kao bolesti.

U svom neznanju, mnogi pokušavaju da simptome toksičnosti, nutritivnih i mineralnih nedostataka na nivou ćelije hiruški tretiraju.

Kako toksičnost ćelije dovodi do bolesti? 

U organizmu postoji ogroman broj ćelija koje obavljaju različite funkcije I bez obzira što imaju različite strukture  sve trebaju vodu za opstanak i rad.

Osnovne komponente svake ćelije su iste osim crvenih krvnih ćelija. Svaka ćelija ima svoj metabolizam i naravno svoj otpad koji je za nju tiksičan. Ovaj otpad se dalje putem jetre I bubrega izbacuje napolje iz organizma. Ovaj detoksikacioni sistem je vrlo važan za zdravlje jer kada ćelije postanu toksične kada se razmena materije i produkata metabolizma nagomilavaju u njoj nastaju problemi koji će kroz nekoliko godina biti vidljivi I medicina će im dati neko od 10.000 imena.

Kada je ćelija zdrava protok tečnosti ili vode kroz nju je dobar. Tečnost ima dva načina za ulazak I izlazak iz ćeliske strukture. Spoljna membrana  je selektivno propustljiva barijera. To ima za posledicu da neke tečnosti mogu a neke ne mogu da prodju kroz tu barijeru. 

Kada ta supstanca može proći u unutrašnjost bez ulazne energije iz ćelije to se zove pasivni prolaz. Kada ćelija mora proizvesti energiju taj metabolički proces se naziva aktivni transport. Kretanje vode je primer pasivnog transporta a kretanje aminokiselina I većine jona preko membrane je aktivni transport.

Plazma Membrane osim što je selektivno propusna, ima još jednu vrlo važnu funkciju. Ona održava potencijalnu razliku između napona unutrasnje strukture ćelije i medjućeliske tečnosti.

Naučnici tek sada počinju shvatati važnost napona koji postoji na samoj mebrani.

Njegena električna vrednost igra ulogu u pomaganju membrani da bude selektivno propusna.

Loš mebranski napon.

Postoji puno stvari koji mogu krenuti u lošem pravcu kada na ćeliju delujemo nečim poput toksina.

Integritet ćelije može biti ugrožen spolja ili iznutra. Toksini koji uzrokuju problem ne samo da dolaze spolja, nego i sama celija proizvodi otpad koji za nju predstavlja pravi otrov.

Kao što smo već rekli organizam ima prirodni obrambeni mehanizam za uklanjanje toksina iz sistema.

Kod većine ljudi ovaj sistem funkcioniše ispravno, ali kada je to opterećenje konstantno dolazi do problema u radu tog sistema.

Toksični otpad oko ćelija

Pogledajmo 3 osnovna razloga zašto telo postaje toksično I kakav to efekat ima na ćelije.

1.Toksikacija od prirodnih otpadnih proizvoda metabolizma ćelije u smislu porasta nuklenske kiseline.

2. Toksifikacija veštačkim proizvodima koje čovek svakodnevno konzumira I unosi.

3. Toksifikacija uzrokovana zamenom genetskog materijala i odumiranja ćelija.

Važno je da shvatite, da iako ove procese objašnjavamo pojedinačno svi se oni istovremeno i svakodnevno dogadjaju.                                                                             .

Usled slabe funkcije jetre I bubrega proizvodi metabolizma ćelije neće moci da se pravilno odstrane zbog čega ćelija trpi velika oštecenja koja mogu dovesti do ozbiljnog narušavanja funkcije celog organa ili sistema.

Kada su zdrave ćelije zdrav je I organizam.Više>>>

Kada se toksini počnu akumulirati na spoljnoj strani ćelije jedan od uzroka je i slab membranski potencijal ili napon.To onemogućava da u celiju prodre i izadje sve ono sto je njoj potrebno ili je pak višak.

Postoje dva procesa koji organizam koristi za rešavanje ovog problema. 

1.Uzimanje iz spoljnih izvora ono što potrebno za podizanje napona membrane i

2. Bela krvna zrnca.

Toksine koji su uspeli ući u ćeliju za vreme dok je njen potencijal bio nizak pokušaće ukloniti bela krvna zrnca. Medjutim one će u tom procesu oštetiti membranu ostavljajući je privremeno ranjivu I nezaštićenu. Nakon što je toksin ušao u strukturu ćelije on je uzrokovao I probleme unutar nje. Za izbacivanje toksina I popravljanja ćelije, ćelija treba koristiti sopstvenu energiju. Ako ćelija nema tu rezervnu energiju nastaje problem.

Dakle pri uklanjanju toksina bele krvne ćelije prave na spoljnom delu odredjenu štetu i ostavljaju ćeliju ranjivom. Ako toksini udju u ćeliju mogu uzrokovati  oštećenja. Ali šta ako je taj otrov veštački hormon ili kancerogena supstanca? Ovo može postati veliki problem jer ako je snaga otrova takva da može promeniti kod ćelije on će to I učiniti a da mi toga nismo ni svesni.

Puno vremena je potrebno pre nego što vi počnete osećati promene i probleme koje se dešavaju na ćeliskom nivou. Ali upravo ih to čini toliko opasnim jer kada se te promene primete možda je već kasno jer ove vrste toksina mogu dovesti do raka. Toksičnost ove prirode je teško ispraviti, ali ne i nemoguće.

Danas se ovim problemima bavi kvantna medicina.

  • Zahvaljujuci funkcionalnoj dijagnostici, prvo se indetifikuju ugrožene zona.
  • Uz pomoć adekvatnog programa ishrane i prirodnih “čistača” prvo se pristupa čišćenju creva, bubrega, jetre i žučne kese. Za ovaj nivo detoksikacije potrebno je minimum jedan mesec a optimalno je tri meseca. Drugi nivo ima za cilj čišćenje linfe, medjućeliskog prostora kao i samih ćelija.

U zavisnosti od potreba koristimo različite tehnologije za procenu optimalne ishrane i mineralno vitaminskih potreba. U ovoj opciji procena se radi BRS softverrom koji na osnovu algoritma proverava biološku kohernentnost i virtualnih uzorka hrane, vitamina ili suplemenata. Cena ove usluge iznosi 5.000 rsd a klijent će dobiti izveštaj namirnica koje su optimalne ali i namirnica koje bi trebalo da izbegava u narednom periodu. Takodje softver će pokazati i mineralno vitamnske nedostatke na koje bi trebalo obratiti pažnju.

Za osobe sa hroničnim problemaima predlažemo EPD TEST. 

Program ishrane u okviru smart programa podrazumeva

  • Spisak optimalnih namirnica koje klijent može konzumirati i koje treba eliminisati za vreme trajanja programa.
  • Program i smernice ishrane koji dizanira naš nutricionista sa ciljem alkalizacije i detoksikacije.

Za osobe koje imaju hronične probleme preporuka je da se nutiritivni programi dizajnirdaju na osnovu BEC TESTA –  Biological Energetic Coherence testa.

više infomracija o smart recharge programu

Fll Body Relaxation & Energy Boost – 

Power napping, relax and refresh With Sound Color And Light Waves

Savremen čovek ima malo ili nimalo vremena za sebe, za odmor, opuštanje, relaksaciju. Nije retka pojava da iscrpimo organizam do tih granica da, umesto da odemo na odmor ili pronadjemo način da se na neki način relaksiramo, odemo na bolovanje!

Pod relaksacijom se podrazumijeva potpuno psihičko i fizičko opuštanje (total-power nappingpri čemu je tonus mišića veoma nizak, a pacijent se nalazi u budnom stanju.

Relax tretman poboljšava senzualnu percepciju pružajući jedinstven osećaj dubokog opuštanja sa energizirajućim efektom. 

Različiti nivoi percepcije spojeni su u iskustvo nakon kojeg ćete se osećati istovremeno opušteno i puni energije. Mentalni i fizički efekti koji su dokazani njihovim istraživanjima dovode do smanjenja stresa, dubokog opuštanja,  punjenja energije, stimulacije cirkulacije, sniženja krvnog pritiska, poboljšanja radne efikasnosti i kreativnosti. 

Za vreme tretmana klijent uživa u položaju nulte gravitacije dok je istovremeno može biti izložen različitm efektima svetla, boja, muzike i vibracija. 

U ovom programu akcenat je na tretmanima muzikom koja je danas popularnija nego ikad. U kapsuli osoba je izmedju ostalog izložena frenkvenciji zvuka od  7,83Hz i 40Hz, koje korisnicima pomaže da prirodno proizvedu odredjene benefite kroz proces koji se naziva entrainment (“tuning the brain”)

Frekvencija 7,83 Hz, inače poznata kao Schumannova rezonanca, približna je frekvencija Zemlje i pomaže opuštanju tokom tretmana. U međuvremenu, frekvencija od 40hz, stimuliše Gama talase koji imaju za cilj povećanje performansi mozga. Veoma cool! Saznaj više…

A jeste li  znali da svoje telo možete pročistiti i zvukovima? Pokušajte, prijatno je i jednostavno! Na ovom linku nalazi se video koji  sadrži frekvencije koje pomažu ljudskom telu u uklanjanju toksina. Više…

Prema centrima za kontrolu i prevenciju bolest hroničan umor, nedostatak energije, stres i nedostatak sna mogu dovesti do smanjenja produktivnosti u radu a dugoročno može dovesti do depresije, dijabetesa i gojaznosti. Relax i Power Nap tretmani u kvantnoj zoni postižu efekat duboke realaksicije zahvaljujući efektima svetla, boja, zvuka i položaja koji klijentu daje osećaj sličan nultoj gravitaciji.

Saznaj više…

 
Full Body Relaxation & Energy Boost – 

Power napping, relax and refresh With Sound Color And Light Waves

Savremen čovek ima malo ili nimalo vremena za sebe, za odmor, opuštanje, relaksaciju. Nije retka pojava da iscrpimo organizam do tih granica da, umesto da odemo na odmor ili pronadjemo način da se na neki način relaksiramo, odemo na bolovanje!

Pod relaksacijom se podrazumijeva potpuno psihičko i fizičko opuštanje (total-power nappingpri čemu je tonus mišića veoma nizak, a pacijent se nalazi u budnom stanju.

Relax tretman poboljšava senzualnu percepciju pružajući jedinstven osećaj dubokog opuštanja sa energizirajućim efektom. 

Različiti nivoi percepcije spojeni su u iskustvo nakon kojeg ćete se osećati istovremeno opušteno i puni energije. Mentalni i fizički efekti koji su dokazani njihovim istraživanjima dovode do smanjenja stresa, dubokog opuštanja,  punjenja energije, stimulacije cirkulacije, sniženja krvnog pritiska, poboljšanja radne efikasnosti i kreativnosti. 

Za vreme tretmana klijent uživa u položaju nulte gravitacije dok je istovremeno može biti izložen različitm efektima svetla, boja, muzike i vibracija. 

U ovom programu akcenat je na tretmanima muzikom koja je danas popularnija nego ikad. U kapsuli osoba je izmedju ostalog izložena frenkvenciji zvuka od  7,83Hz i 40Hz, koje korisnicima pomaže da prirodno proizvedu odredjene benefite kroz proces koji se naziva entrainment (“tuning the brain”)

Frekvencija 7,83 Hz, inače poznata kao Schumannova rezonanca, približna je frekvencija Zemlje i pomaže opuštanju tokom tretmana. U međuvremenu, frekvencija od 40hz, stimuliše Gama talase koji imaju za cilj povećanje performansi mozga. Veoma cool! Saznaj više…

A jeste li  znali da svoje telo možete pročistiti i zvukovima? Pokušajte, prijatno je i jednostavno! Na ovom linku nalazi se video koji  sadrži frekvencije koje pomažu ljudskom telu u uklanjanju toksina. Više…

Prema centrima za kontrolu i prevenciju bolest hroničan umor, nedostatak energije, stres i nedostatak sna mogu dovesti do smanjenja produktivnosti u radu a dugoročno može dovesti do depresije, dijabetesa i gojaznosti. Relax i Power Nap tretmani u kvantnoj zoni postižu efekat duboke realaksicije zahvaljujući efektima svetla, boja, zvuka i položaja koji klijentu daje osećaj sličan nultoj gravitaciji.

Saznaj više…

cene

funcionalna analiza u okviru smart programa

10.000 rsd

cena za pojedinačne usluge

usluge funkcionalne procena

cena za pojedinačne usluge

procena stresa - 3.000 rsd
prdocena energije - 5.000 rsd
procena ph organizma - 3.000 rsd
procena toksičnosti - 3.000 rsd
procena optimalne ishrane - 3.000 rsd
proizovodi i plan za sproodjenje programa 18.000 rsd

tretmani u kvantnoj kapsuli

jedan tretman po izboru 5.000 rsd
pet tretman po izboru 17.000 rsd
osam tretmana po izboru 24.000 rsd
osam tretmana po izboru 30.000 rsd

tretmani u kvantnoj kapsuli

cena za osam tretmana u kapsuli u okviru programa

24.000 rsd

IZDRADA NUTRITIVNIH PROGRAMA

Uz programe klijent dobija poroizvode koji su neophodni za podršku programa.

SMART NUTRITIVNI PROGRAMI

.............................

PROGRAM NAMENJNE PREVENCIJI - 12.000 RSD
PROGRAM NAMENJEN detoksikacije - 18.000 RSD
PROGRAM NAMENJEN ALKALIZACI - 18.000 RSD

SMART NUTRITIVNI PROGRAMI

.............................

PROGRAM NAMENJNE PREVENCIJI - 12.000 RSD
PROGRAM NAMENJEN detoksikacije - 18.000 RSD
PROGRAM NAMENJEN ALKALIZACI - 18.000 RSD