PRIMENA

Quantum

WELLNESS

Quantum Wellness

EVERYTHING YOU NEED

mogućnosti primene

UNAPREDITE POSLOVANJE I PODIGNITE BIZNIS NA VIŠI NIVO

Investirajte u originalan i profitabilan biznis. Unapredite poslovanje i zadovoljstvo svojih klijenata upotrebom inovativnih wellness tehnologija.

  • Da li ste čuli za mesto gde je moguće dvadesetak minuta “odremati” i tako povratiti energiju i elan za dnevne obaveze?
  • Znate li da postoji tehnologija koja u isto vreme može da skenira i analizira organizam kako bi pronašla, a zatim i “popravila” skrivene nepravilnosti u njegovom radu? 
  • A da li ste znali da ove mogućnosti već danas mogu biti deo vašeg stana, firme ili wellness, fitness i spa centra? 

FITNESS – Podignite energiju na viši nivo

Kao što od količine goriva u  rezervoaru automobila zavisi koliko kilometara će preći vaš automobil tako i od energetskog potencijala vaših ćelija zavise  Vaše fizičke performanse i rezultati. QW poseduje mogućnost precizne procene funkcionalnog i energetskog stanja svakog organa kao i načina njihove korekcije neinvazivnim metodoma.

WELLNESS I SPA

Sve veći zahtevi korisnika za  novim uslugama i  efikasnim tretmanima kojima se postižu efekti podmladjivanja nameću potrebu za novim pristupom u sferi lepote i zdravlja. Tehnologija koju nudi Quantum Wellness Sistem  omogućiće vašim klijentima usluge na kojima će vam biti zahvalni i zbog kojih će vas preporučiti svojim prijateljima. Nemojte prolazite kroz uobičajeni proces učenja na sopstveni greškama. Sobzirom da je lično iskustvo najbolji način da donesete ispravne odluke, Pozivamo vas da nas posetite i kroz lično iskustvo procenite mogućnosti koje Quantum Wellness nudi.

JEDINSTVEN KONCEPT KOJI ĆE VAS RAZLIKOVATI OD KONKURENCIJE

Već desetak godina u trendu su tzv. healty & healing hoteli, u kojima je gostima, osim odmora i relaksacije, pružena mogućnost da biraju programe i tretmane koji će uticati i na njihovo zdravlje i lepotu. Korak dalje u toj oblasti predstavlja Quantum Wellness koncept, čiji je autor nutricionista Marina Luketina Šunjka. Kao sinergija najnovijih tehnoloških dostignuća kvantne i iskustava integrativne medicine, uz inovativnu opremu, koja je plod petnaestogodišnjeg rada i istraživanja, Quantum Wellness je ekskluzivni, visokoprofitabilni proizvod koji svoju ozbiljnu primenu može naći u luksuznim hotelima.

Ono što je Quantum Wellness u mogućnosti da ponudi svojim klijentima danas sve više postaje standard u hotelijerstvu. U svetu već postoji preko 100 hotela koje nude Healthy i Healing programe za putnike koji žele da se hrane i žive zdravo dok su na odmoru. Zahvaljujući ovakvim ponudama hoteli mogu dobiti sasvim novu klijentelu koja je spremna da potroši mnogo više novca za usluge koje će pozitivno uticati na njihovo zdravlje. Ukoliko želite više informacija kontaktirajte nas putem mejla ili  pozovite već danas na tel. +381 63 10 20 702

KREIRAJTE WELLNESS PROGRAM ZA SVOJE ZAPOSLENE

Želite li pevećati produktivnost i raspoženje zaposlenih?

Želite li smanjiti odsustvovanje sa posla  i troškove za njihovo lečenje?

Bez obzira koji su vaši razlozi za pokretanje programa wellnessa na radnom mestu, prednosti su jasne: programi zdravlja na radnom mestu su vrjedna i bitna prednost vaše firme u odnosu na konkurenciju.

Vaša zaposleni zaslužuju wellness program koji nije “one size fits all” već personalizovani program koji je prilagodjen svakoj osobi na osnovu stručne procene i analize velikog broja faktora. Od procene nutritivnih procene pa sve do funkcionalnih procene organaizma da iskoristi ono što mu je dato.

Bez obzira da li imate 10 ili 100 zaposlenih, stojimo vam na raspolaganju da vam pomognemo da razvijete programe od kojih će imati koristi i zaposleni i vaša firma.

Kontaktirajte nas kako bi vam prezentovali mogućnosti i prednosti našeg korporativnog wellness programa za vas i vaše zaposlene.

USLUGE

DIJAGNOSTIKA

SAZNAJTE VAŽNE INFORMACIJE O SVOM ZDRAVLJU

TERAPIJA

UMESTO SIMPTOMA OTKLONITE UZROK VAŠIH PROBLEMA

NUTRICIONIZAM

UŽIVAJTE U VAŠOJ OMILJENOJ HRANI BEZ BROJANJA KALORIJA

PROGRAMI

QUANTUM WELLNESS EDUCATION

Bez obzira da li želite da proširite svoja znanja, pomognete sebi ili da unapredite svoj biznis ili karijeru pravo je vreme da se upoznate sa mogućnostima koje vam stoje na raspolaganju u Quantum Wellness koncceptu. Nakon 15 godina rada i usavršavanja odabrali smo ono što je trenutno najbolje i sve to upakovali u jedan sistem – Quantum wellness sistem a koji i vama može biti dostupan već danas.

Relax,reset,Recharge PROGRAM

Nivo energije koju poseduju ćelije organizma i stepen stresa kojim smo izloženi utiču na skoro sve funkcije organizma. Energija i stres jedan su od ključnih faktora od koji zavisi zdravlje i procesi starenja zbog čega je u ovom programu briga o ovim faktorima na prvom mestu.

NUTRITION AND DETOX PROGRAM

Tretmani ili bilo koja terapija često neće dati očekivane rezultate ukoliko prethodno nismo očistili organizam od toksina, zbog čega je u ovom programu fokus upravo detoksikacija. Važno je znati da posle pravilno sprovedene detoksikacije veoma često lečenje neće biti ni potrebno.

TOTAL REJUVENATION PROGRAM

Zamislite koliko bi zdravstvenih problema izbegli kada bi vaš moćni imunitet eliminisao bolesti iz vašeg tela i koliko bi se produžio vaš životni vek. Zamislite kada bi ste mogli svoje sadašanje telo zameniti sa mnogo mladjim i zdravijim, baš kao što uz doplatu menjate svoj stari model automobila za novije godiste!