novi trend u hotelijerstvu i wellness industriji

quantum

wellness

PROMO FILM

healing

novi trend u hotelijerstvu

PROMO VIDEO

Healing! Jeste li čuli za ovaj izraz? Ako niste pravo je vreme da se informišete o trendu koji svojim programima privlaći goste koji su spremni da za sedmodnevne programe plate izmedju 4.000 i 40.000 eura.

vreme je za promene

unapredite poslovanje i zadovoljstvo klijenata

Healing! Jeste li čuli za ovaj izraz? Ako niste pravo je vreme da se informišete o trendu koji svojim programima privlaći goste koji su spremni da za sedmodnevne programe plate izmedju 4.000 i 40.000 eura.

unapredite poslovanje i zadovoljstvo gositiju

Godišnji odmor ili poslovni boravak u hotelu može biti zabavan, ali je često povezan sa previše hrane, pića, nedovoljno sna. Ovo je kod većine gostiju dovelo do toga da su se posle odmora osećali umornije, nego kada su došli, zbog čega su potrebe za novim zdravim, hotelskim sadržajima i uslugama sve veće. Veliki hotelski lanci, ovo su prepoznali kao novu poslovnu mogućnost, pa su u svojim hotelima uveli zdravije opcije ishrane i programe koji povoljno utiču na lepotu i zdravlje.

HOTELI KOJIMA JE ZDRAVLJE IMPERATIV

Play Video

Programi namenjeni detoksikaciji, povećanju energije, imuniteta, revitaliyaciji ili usporavanju procesa starenja već su standard u hotelima koji pripadaju kategoriji wellness, healthy ili healing hotela. I pored visokih cena sve je više onih koji su spremni da za programe čiji je cilj mršavljenje, detoksikacija ili podmladivanje,  izdvoje izmedju 4.000 i 7.500 eura ali i onih koji za program revitalizacije u luksuznom resortu Clinique La Prairieje  plate 40.000 CHF.

SWITZERLAND

Previous
Next

Immune Power Week

CHF 4150 - FROM 7 DAYS

Swiss Mauntain Clinc svojim gostima nudi program koji će poboljšati imunološki sistem i vratiti organizamu prirodnu iscelitelsjku sposobnost. Cena ovog sedmodnevnog programa je 4150 SHF.

PORTUGAL

Previous
Next

ANTI AGING

£7,105 pp - FROM 7 DAYS

U Portugalu sedmodnevni program čiji je fukus jačanje  imunološkog sistema i podmladjivanje uz inovativne dijagnostičke metode košta 7.105 funti dok intezivni semodnevni detoks program košta 4.875 funti.

switzerland

Revitalisation Premium

CHF 40.200 - FROM 7 DAYS

Clinique La Prairie je lider u programima podmladjivanja i regeneracije, koja od 1931. godine nudi najsavremenije wellness programe u apsolutnom luksuzu po ceni od 40.000 CHF za 7 dana.

QUANTUM WELLNESS

A NEXT GENERATION WELLNESS

Ukoliko i vi razmišljate da gostIma vašeg hotela ili klijentima wellness, spa, beauty ili feitness centara omogućite slične programe i usluge na pravom ste mestu. Uvek rado razgovaramo o tome šta radimo, zašto i kako, a sobzirom da je lično iskustvo najbolji način da donesete ispravne odluke pozivamo vas da nas posetitie i upoznate se sa Quantum Wellness konceptom.

innovative wellness solution

futur wellness is quantum wellness

PRIDURŽI SE QUNTUM WELLNESS ZAJEDNICI

  • PRIDRUŽI SE NAŠEM PROMOTIVNOM TIMU I ZARADI DNEVNO 50, 00 ILI 150 EURA 
  • Ovladate znanjem iz oblasti nutricionizma, integrativne i kvantne medicine i postanete deo našeg stručnog tima. 
  • INVESTIRAJTE U INOVATIVAN I ODRŽIV BIZNIS, OTVORI SVOJ CENTAR ILI PODIGNI SVOJE USLUGE NA VIŠI NIVO.

Ako ste strastveni zagovornik zdravog života, ako želite da se edukujete, pokrenete novu uzbudljivu karijeru ili razmišljate o pokretanju novog biznisa pravi je trenutak da se upoznate sa mogućnostima koje nudi Quantum Wellness.

Možemo vam ponuditi mogućnost da ovladate znanjem iz oblasti nutricionizma, integrativne i kvantne medicine i postanete deo našeg stručnog tima. 

Ako ste komunikativna i dinamična osoba možete se pridružiti našem promotivnom timu ili otvoriti svoj centar. 

Ukoliko već imate svoj biznis. Ukoliko ste vlasnik ili direktor hotela, wellness, spa, beauty ili feitness centara predlažemo da po principu ključ u ruke implementiramo naše programe i kroz B2B model saradnje podignemo i vaše i naše usluge na viši nivo.OJE