PREVENTIVNA PROCENA

Planiramo gotovo sve u našim životima – karijeru, godišnji odmor, osnivanje porodice, penzionisanje ali je malo onih koji znaju šta da rade ako im lekar saopšti da im je zdravlje ozbiljno ugroženo i da za njihov zdravstveni problem medicina trenutno nema rešenje.

MISLITE NA VREME

Quantum Wellness koncept vam nudi mogućnost da saznate kako je vaš dosadašnji način života i ishrane uticao na vaše zdravlje i gde postoje nepravilnosti u radu vašeg organizma i nekoliko godina pre pojave prvih simptoma

Danas su rak, kardiovaskularne bolesti, bolesti pluća i dijabetes, česti uzroci smrti ljudi koje se mogu sprečiti malim promenama u načinu života i ishrane. Nemojte doći u ovu situaciju. Preduprediti bolest mnogo je lakše nego je lečiti.  Uspeli ste u mnogo težim stvarima. Da hodate, govorite, pišete. Biti zdrav je još samo jedna nova veština.

Usluga preventivne procene zdravlja podrazumeva:

PREVENTIVNA PROCENA

Umesto da odlazite na desetine često nepotrebnih pregleda, testova i analiza, funkcionalna procena, nudi mogućnost da saznate gde postoje nepravilnosti u radu vašeg organizma i da se pažnja tamo usresredi.

PREDNOSTI

Lekar, na primer, može na osnovu rezultata krvi ili rengenskog i ultrazvučnotg izveštaja zaključiti da su rezultati dobri i da pacijentu preporuči neke druge preglede ili pak preporuči terapiju koja je neodgovarajuća.

Uredjajai za funkcionalnu procenu organizma u mogućnosti su da otkriju promene i nepravilnosti koje još nisu morfološki i biohemijski “vidljivi” i kada simptomi još nisu prisutni, čime se stiče mnogo bolja slika o stvarnom zdravstvenom stanju pacijenta pa samim tim i mogućnost da se klijent uputi na dodatne anlize i preglede koje imaju opravdanje i koje su zaista neophodne.

Dugoročno cilj je skraćenje procedure uspostavljanja dijagnoze, pravljenje personalizovanih programa ishrane i terapije koji otklanjaju uzroke i smnjenje tsroškova,

 

MOGUĆNOSTI

BRS INICIALNA PROCENA – 3.000 RSD

Ova opcija pruža mogućnost da saznate gde postoje nepravilnosti u radu vaseg organizma. Umesto da radite desetine, često nepotrebnih pregleda BRS inicialna procena ukazaće gde treba tražiti mogući uzrok problema.

Opcija podrazumeva pisani izvestaj koji ukazuje gde postoje degenerativne i hronične promene na funkcionalnom nivou, koji organi imaju funckonalno oprerećenje i moguće upalne procese. Izveštaj se šalje na mejl u roku od 24 sata. 

BRS Funkcionalna procena organa pojedinacno – 5.000 RSD

Za razliku od uobičajenih analiza koje nude informacije o biohemiskim i morfološkim promenama, BRS nudi informacije o funkciji organa i organskih sistema. Ova opcija u mogućnosti je da promene nepravilnosti pre nego što promene budu vidljive oficijalnim metodama dijagnostike. 

Opcija podrazumeva pisani izvestaj koji ukazuje na osnovne funkcije testiranog organa. Izveštaj se šalje na mejl u roku od 24 sata. 

Funkcionalna procena 5 organa – 8.000 RSD

Opcija podrazumeva pisani izvestaj koji ukazuje na osnovne funkcije testiranih organa. Izveštaj se šalje na mejl u roku od 24 sata. 

BRS Funkcionalna procena 10 organa po izboru – 10.000 RSD

Opcija podrazumeva pisani izvestaj koji ukazuje na osnovne funkcije testiranih organa. Izveštaj se šalje na mejl u roku od 24 sata. 

KONSULTACIJE I IZRADA PROGRAMA

Savet u pogledu ishrane ili program za neki estetski ili zdravstveni problem ima smisla jedino ako imamo bar osnovne informacije o zdravlju. U zavisnosti od potreba i mogućnosti nudimo nekoliko opcija. Saveti i programi koji se baziraju na biohemijskim analizama i uz korišćenje

INDIVIDUALNE KONSULTACIJE
– 30 min.
Nakon analize vase medicinske dokumentacije i analize BRS funkcionalne procene bicemo u mogucnosti da vam damo savet za dalje korake i predlozimo program koji ce biti prilagodjen vasim potrebama i mogucnostima.

INDIVIDUALNE KONSULTACIJE
– 60 min
Nakon analize vase medicinske dokumentacije i analize BRS funkcionalne procene bicemo u mogucnosti da vam damo savet za dalje korake i predlozimo program koji ce biti prilagodjen vasim potrebama i mogucnostima.

IZRADA PROGRAMA PREVENCIJE – 6.000 RSD

Ova opcija je namenjena osobama koje žele da preduprede estetske i zdravstvene probleme.
Smart program za osobe sa manjim estetsjim i zdravstvenim problemima 6.000 rsd
2. Za osobe sa hronicnim problemima 12.000 rsd

IZRADA SMART – 12.000 RSD

Ova opcija je namenjena osobama sa manjena osobama sa manjim estetsjim i zdravstvenim problemima 

IZRADA EXPERT PROGRAMA – 24.000 RSD

Ova opcija je namenjena osobama sa hroničnim  estetskim i zdravstvenim problemima 

Ostale mogucnosti Quantum Wellness koncepta

Spreman da zakoračiš
ka zdravijoj verziji sebe?