LANCH & LEALRN

STOP DIETING

prestanite držati dijete počnite jesti

Da li ste se ikada zapitali kako je moguće da i pored tehnologija koja su nam omoguućila let na mesec i dešifrovanje genoma, procena optimalne ishrane bazira se na merenjima težine, visine i obima struka Zašto je to tako i da li postoji neko drugo rešenje možete saznati na ovom predavanju.

Ako ste nekad imali prilike da se konsultujete sa nutricionistom, verovatno ste primetili da se njegove preporuke baziraju na analizi vaše težine, visine koristeći alate koji su stari više od 100 godina.

Zahvaljujući razvoju novih inovativnih tehnologija sada je moguće za svaku osobu nepogrešivo odrediti energetske, funkcionalne i nutritivne potrebe, a kako, saznaćete na ovom predavanju. 

Ps. Ako na ovo predavanje povedete još jednu osobu na poklon će te dobiti procenu efikasnosti 3 vaša proizvoda. Potrebno je da ponesete proizovde koje trenutno koristite i mi će mo vam pokazati da li su vam oni u ovom trenutnku potrebni ili samo bacate novac

odaberite lokaciju i termin

BEOGRAd

HOTEL HELVECIJA

TERMIN

Utorak 13 ili 17 h

QUANTUM WELLNESS

možda vas zanima i ovo!

Celoga života jedete hranu u kojoj uživate i koja zadovoljava vaše gustativne receptore. Vreme je da počnete da razmijšjate o svojim ćelijama i šta je to što one žele.

hrana koja je potrebna vašim ćelijama

cellular

nutrition