Design YOur health

CENTAR BEOGRAD

viđeni na

Svaka osoba je jedinstvena i svako ima drugačiji put u potrazi za zdravljem a mi smo tu da vam pomognemo da nadjete svoj put i rešenja koja će odgovarati samo Vama.

Za vaše zdravlje

Osećate se umorno i bez energije? Treba vam kafa, slatkiši ili energetsko piće da vas podigne. Imate problema sa alergijama, lošim varenjem ili težinom i želite znati  šta je uzrok vaših problema i da li vam proizvodi ili tretmani koje koristite pomažu ili samo bacate novac. 

Nemojte prolaziti kroz uobičajeni proces pokušaja i učenja na sopstvenim greškama.  Uvek rado razgovaramo o tome šta radimo, zašto i kako a sobzirom da je lično iskustvo najbolji način da donesete ispravne odluke pozivamo vas da nas posetitie i upoznate se sa mogućnostima koje vam stoje na raspolaganju. Na ova i druga pitanja dovoljan je samo jedan klik.

Za vaše poslovanje

Budite ispred konkurencije, proširite svoje usluge i podignite ih na viši nivo. Omogućite svojim klijentima ili zaposlenima personalizovane savete  o ishrani i zdravlju ili tretmane koji se baziraju na najnovim tehnološkim dostignućima od sada i u vašoj firmi, wellness, spa ili fitnes centru. 

Odabrali smo ono što je u svetu najbolje i sve to implementirali u Quantum Wellness koncept koji može biti dostupan i vama kao  podrška u sprovodjenju vaših usluga ili kao samostalan sistem kroz B2B model poslovanja a koji otvoren i za vaše predloge i sugestije

unapredite svoje ili zdravlje vaših klijenata.

Bez obzira da li razmišljate da svojim klijentima ili zaposlenima omogućite zdraviju ishranu i programe koji utiču na energiju i produktivnost,  investirate u novi biznis, unapredite karijeru ili jednostavno želite da uzmete zdravlje u svoje ruke, pravo je vreme da otvorite vaš um za nešto novo.

Play Video

pogledajte film

Ono što unosimo u naš organizam – bilo da se radi o hrani, piću ili suplementima, postalo je predmet interesovanja ne samo naučnika i nutricionista, već i običnog čoveka. Mnogi veruju da su uzroci ovog interesovanja razni trendovi u ishrani, ili sve veći problemi i osetljivost na različite nutritijente.

Mnogi su i zbunjeni u moru informacija u pogledu toga šta jedemo, kada i kako. Desetinama godina javnost je bombardovana teorijama koje su potpuno kontradiktorne. Bilo je perioda kada su nam govorili da treba povećati ugljene hidrate, da bi posle nekoliko godina naučne studije pokazale kako ih treba smanjiti. Isti je slučaj i sa mastima. Dok jedni tvrde kako su jaja dobra drugi tvrde suprotno. I pored svih dijeta u stvarnosti preovladava jedno pitanje: ” Koja hrana mi odgovara? “ 

Dr sci. med. Marina Luketina Šunjka

AUTOR QUANTUM WELLNESS KONCEPTA

Marina je operativni direktor studijskog programa Specijalističkih akademskih studija u oblasti kvantno informacione medicine i funkcionalne ishrane u Evropskom centru za mir i razvoj, Univerziteta pod pokroviteljstvom Ujedinjenih nacija (University for Peace established by the United Nations) – ECPD.  Doktorirala je na Fakultetu Medicinskih nauka u Kragujevcu, dok na ECPD fakultetu priprema doktorat u oblasti menadžmenta u zdravstvu. 

Posvećeni smo edukaciji o mogućnostima i načinima da se preduprede i otklone predispozicije estetskih i zdravstvenih problema pre pojave simptoma i kako da u moru često kontradiktornih informacija, pomognemo da lakše donosite odluke koje su dobre za vaše zdravlje. 

Klijenti koji su se odlučili da nam ukažu poverenje, shvataju važnost prevencije i žele da ih podržimo da malim promenama u ishrani i načinu života, preduprede bolest, ali i zato što znaju da ćemo imati rešenje i kada se problem pojavi.

Naši idealni klijenti, spremni su da vode računa o svom zdravlju i ishrani ali isto tako traže i razumno objašnjenje za svoje fizičke, estetske i emocionalne problem, pre nego donesu oduku da bilo šta rade. 

Naši potencijalni klijenti žele zameniti loše navike sa onim koje su za njihovo zdravlje dobre, ali se postavlja pitanje kako odabrati u moru kontradiktornih informacija.

Mišljenja smo da su različiti programi, ishrana i tretmani, samo sredstva čiji je cilj normalizacija ključnih faktora od kojih zavisi zdravlje a da bi to postigli moramo voditi o biološkoj individualnosti svake osobe.

Kroz praksu, shvatili smo da je svaka osoba jedinstvena i da jedan program neće dati očekivane rezultate u svim slučajevima. Takođe brzina oporavka i postizanje rezultata, mogu biti različiti i zavise od puno faktora. Genetika, način života, ishrane, emocionalno stanje ali i različite paradigme u velikoj meri utiču na postizanje rezultata zbog čega je edukacija prvi korak i preduslov korišćenja naših usluga i programa. 

Program

Želite da unapredite svoje zdravlje i iskoristite svaki trenutak u životu? Pridružite se našem programu "Zdravi hedonizam"

Program obuhvata 4 vikenda puna edukacije i iskustva koji će vam pomoći da razumete ključne faktore koji utiču na vaše zdravlje i kako da ih kontrolišete. Naučićete kako da usporite, zaustavite ili čak otklonite estetske i zdravstvene probleme.

Pridružite nam se u ovom avanturističkom putovanju ka boljem zdravlju i boljem životu. Prijavite se sada i postanite zdravi hedonisti!

DEŠAVANJA U 2022/23 GODINI

DUBAI EXPO 2022

FEBRUAR

Predstavljanje Quantum Wellness tehnologije na sajmu Dubai Expo.

qstp fondation

APRIL

Sa našim partnerima iz Katara predstavili smo naš koncept u Qatar Science & Technology Parku

SKYLINE BEOGRAD

NOVEMBAR

Prezentacija Quantum Wellness Smart Office koncepta.

ECPD BEOGRAD

MART

 U organizaciji Evropskog centra za mir i razvoj Univerzitet za mir kojeg su osnovale Ujedinjene nacije , u okviru međunarodnog programa prenosa sistema znanja iz oblasti biomedicinskih i medicinskih nauka, održan je specijalistički seminar o primeni kvantne medicine u dijagnostici, terapiji i rehabilitaciji. 

 

Seminar je namijenjen specijalističkom usavršavanju doktora medicine i stomatologa , kao i fizioterapeuta i radnih terapeuta sa visokom medicinskom spremom , iz oblasti kvantne medicine.

Učesnici Seminara, su dobili međunarodno i nacionalno važeći sertifikat Evropskog centra za mir i razvoj .

Spisak predavača

 • Prof. dr Đuro Koruga,
 • Prof. dr Anđelka Lazarević,
 • Mr sc. dr Slobodan Dunjić
 • Dr sci. med. Marina Luketina Šunjka
 • Prof. dr Lidija Matija,
 • doc. dr Branislava Jeftić,
 • doc. dr Ivana Stanković,
 • Olja Lopušanski, doktor naturopatske medicine,
 • Dr Aleksandar Nešković,
 • Dr Dušanka Petrović,
 • Dr. sc. Aleksandra Dragičević,
 • Mr.sc. dr Tatjana Mišić,
 • Dr Jelena Boljanović,

Za više informacija o mogućnostima koje vam nudi naša poklon kartica, pozovite nas na 063 10 20 702

Bez obzira da li razmišljate da sebi i zaposlenima omogućite zdraviju ishranu i programe koji utiču na energiju i produktivnost, otvorite svoj centar, investirate u novi biznis, unapredite karijeru ili imate estetski ili zdravstveni problem i želite da uzmete zdravlje u svoje ruke, pravo je vreme da otvorite vaš um za nešto novo. Umesto da prolazite kroz uobičajeni proces pokušaja i učenja na sopstvenim greškama,  pozivamo vas da nas posetite i kroz lično iskustvo procenite naše mogućnosti. Ukoliko ste dobili našu karticu imate mogućnost i da saznate važne informacije o svom zdravlju.

Bez obzira da li razmišljate da sebi i zaposlenima omogućite zdraviju ishranu i programe koji utiču na energiju i produktivnost, otvorite svoj centar, investirate u novi biznis, unapredite karijeru ili imate estetski ili zdravstveni problem i želite da uzmete zdravlje u svoje ruke, pravo je vreme da otvorite vaš um za nešto novo.

Umesto da prolazite kroz uobičajeni proces pokušaja i učenja na sopstvenim greškama, pozivamo vas da nas posetite i kroz lično iskustvo procenite naše mogućnosti. 

Za više informacija o mogućnostima koje vam nudi naša poklon kartica, pozovite nas na 063 10 20 702