Kapsula koja zna sve o vama

Design your health & restore your energy

Kapsula koja zna sve o vama

Design your health & restore your energy

Dobrodošli u budućnost

BRIDGING THE GAP BETWEEN THE SURGICAL AND MEDICAL FIELD

Otkrijte jedini sistem koji se bavi svim kritičnim faktorima za ljudsko zdravlje i preokreće starenje, omogućavajući vam da ispravite sve aspekte tela: njegove informacije, energiju i fiziologiju

Ne lečite simptome , otklonite uzroke

Posvećeni smo edukaciji o mogućnostima i načinima da se preduprede i otklone predispozicije estetskih i zdravstvenih problema pre pojave simptoma i kako bi ste u moru često kontradiktornih informacija mogli lakše donositi odluke koje su dobre za vaše zdravlje. Naši klijenti i članovi našeg kluba žele da uživaju u životu i plodovima svoga rada. Oni znaju da im možemo pomoći da malim promenama u životu preduprede estetske i zdravstvene probleme ali i da ćemo imati rešenje kada se problem pojavi.

AUTOR HEALTH BIODESIGN &
QUANTUM WELLNESS KONCEPTA

Da li imate problema sa nedostatkom energije, gubljenje fokusa ili niskom motivacijom?

Ovo je ČESTO stanje čoveka , ali ne i NORMALNO

Mnogi preduzetnici, sportisti i profesionalci sa visokim rezultatima suočavaju se sa zdravstvenim izazovima koji ih sprečavaju da ostvare svoj puni potencijal. U našem centru ćemo zajedno raditi na utvrđivanju osnovnog uzroka onoga što VAS sputava u postizanju ciljeva.

šta misle naši klijenti

Ana Maria Velimirovic

Founder of begginer's mind & obebe

"U moru plaćenih reklama, danas sam odlučila da Vam podelim priču o ženi koja nema društvene mreže i čiji vam post neće iskočiti kao sponzorisana reklama, kod koje se za slobodan termin čeka, a preporuka je jedini marketing kojim se služi... Pišem ovo zbog svih vas koji verujete da ne postoje neizlečive bolesti, zbog svih vas koji znate šta znači lečiti uzrok, a ne posledicu, a najviše zbog vas koji verujete u prevenciju i personalizovan tretman i želite da umesto simptoma otklonite uzroke svojih problema...

LOKACIJE

Health Biodesign Center

Beograd / Srbija

Nutree Holistic Center

Lusail / Qatar

BE MORE THEN WELL

često postavljena pitanja

Zamislite da možete da imate personalizovani zdravstveni i vellness program sa potpuno individualizovanim tretmanima i terapijama zasnovanim na sveobuhvatnoj proceni vašeg trenutnog zdravstvenog stanja

Zatim zamislite mesto sa mogućnošću praćenja, procene vašeg napretka dok pravite modifikacije životnog stila, koje vam može reći kako se vaše zdravlje poboljšava.

To je Quantna zona Healthbiodesign centra.

Kvantna zona je multifunkcionalan i savremeno dizajniran prostor opremljen inovativnim softverom za realizaciju različitih dijagnostičkih i terapijskih programa.

Tehnologija Quantum Wellness-a omogućava potpuno novi individualni pristup zdravlju i blagostanju, kao što je lečenje bolesti, detoksikacija, korekcija težine ili anti aging programi.

Kuantum Vellness predstavlja jedinstven i inovativan informacioni sistem pružanja personalizovane vellness nege.

Sinergija između savremene bioinformatike i tradicionalne medicinske nauke rezultirala je konceptom Kuantum Vellness, koji deluje tako da otkrije i eliminiše abnormalnosti, mnogo pre nego što se jave prvi simptomi.

Kuantum Vellness tehnologija pruža sveobuhvatnu funkcionalnu procenu, sliku vašeg zdravlja, iz koje se može pripremiti personalizovani program modifikacije životnog stila, ishrane, zdravih vežbi, suplemenata i niza proizvoda vezanih za zdravlje i lepotu – program koji je posebno dizajniran za Vase potrebe kako bi postigli rezultate.

REBALANCE – RESTORE – REVITALIZE

Naša tehnologija je u stanju da izvrši preko 20.000 testova i dodatno analizira:

1.Optimalna dijeta

2. Potencijal za razvoj bolesti, pre prvih simptoma

3. Ph organizma

4. Trenutna biološka starost organizma

5. Prisustvo virusa, parazita ili bakterija

6. Mineralni i vitaminski status

7. Efikasnost suplementacije, lekova ili kozmetike, pre uzimanja

8. Intolerancija na hranu i još mnogo toga…

9. Moguće kontradikcije

10. Nivo procene toksičnosti

Quantum Zone softver za skeniranje fokusira se na otkrivanje energetskih i funkcionalnih abnormalnosti na nivou ćelije, čime se sprečavaju mnogi estetski i zdravstveni problemi unapred i usporavaju procesi starenja.

Sve procene i tretmani u kvantnoj zoni su bezbolni, neinvazivni i ne koriste hemikalije.

Otkrivanje i lečenje osnovnog uzroka neravnoteže u našem telu ključno je za sprečavanje bolesti kako starimo.

Korišćenjem Kuantum Vellness tehnologije moguće je predvideti zdravstvene i estetske probleme pre pojave simptoma.

Ova dubina razumevanja je ono što nam daje priliku za prevenciju.

Početni pregled traje oko 20 minuta.

Merenja se vrše preko 6 informacionih zona na telu (slično EKG pregledu).

Sam pregled je potpuno neinvazivan i prijatan dok klijent sedi u ležaljci “nulte gravitacije”.

Rezultati skrininga otkrivaju sve nepravilnosti u funkcionisanju tela, od glave do pete.

Rezultati pokazuju koliko dobro svaki organ funkcioniše, ukupan energetski nivo, prisustvo toksina i parazita, mineralno-vitaminski status i još nekoliko stotina izveštaja.

Ne. Funkcionalna evaluacija nije u stanju da otkrije morfološke promene. Međutim, funkcionalna evaluacija bi otkrila važne informacije koje ukazuju na to da li su u organizmu stvoreni uslovi i povoljno okruženje, što može dovesti do nekontrolisanog razmnožavanja ćelija, što je veoma važno.

Kada je rak morfološki “vidljiv”, već je star 3 do 5 godina.

Kvantna zona omogućava i program tretmana zasnovanih na energetskoj, zvučnoj i svetlosnoj terapiji, kao i za sprovođenje inovativnih procedura u oblasti kvantne informacione medicine.

Svi tretmani su duboko opuštajući i potpuno neinvazivni i njihov primarni cilj je da aktiviraju prirodnu sposobnost isceljenja tela, omogućavajući telu da se izleči.

Tretmani uključuju

– Mentalno opuštanje

– Revitalizacija i poboljšanje opšteg zdravlja

– Smanjenje stresa

– Povećanje energije na ćelijskom nivou

– Stimulacija cirkulacije

– alkalizacija organizma,

– Detoksikacija ćelija.

Kao i inicijalni skrining, tretmani se sprovode u kvantnoj zoni, ležaljki „nulte gravitacije“.

Klijenti su, u zavisnosti od vrste tretmana, izloženi niskim talasima i frekvencijama koje su proizvod različitih hardverskih i softverskih sistema.

Dobijeni rezultati NISU zamena za konvencionalne medicinske testove i analize kao što su ultrazvuk, skeneri i laboratorijski testovi.

Za razliku od biohemijske analize, ovo su biofizičke analize, i dok ultrazvuk i skener otkrivaju morfološke promene (kako organ izgleda), Kuantum Vellness tehnologija i njena funkcionalna dijagnostika otkrivaju funkcionalne abnormalnosti (kako organ funkcioniše)

UZMITE ZDRAVLJE U SVOJE RUKE

Uvek rado razgovaramo o tome šta radimo, zašto i kako, a sobzirom da je lično iskustvo najbolji način da donesete ispravne odluke pozivamo vas da nas posetitie i upoznate se sa mogućnostima koje vam stoje na raspolaganju.
 

Health Biodesign

We Don’t Want You to Wait Until You’re Sick to Get Healthy.