reverse the aging clocks

it's time to decide

Play Video

promo film

reverse the aging clocks

it's time to decide

Play Video

promo film

 Da li ste se i vi, kao i mnogi, bar jednom zapitali kako funkcioniše organizam, koji je vaš optimalni način ishrane i šta je vašem organizmu svakodnevno potrebno, da bi se osećali dobro? Ako je odgovor na bilo koje od ovih pitanja potvrdan, pravo je vreme da se upoznate sa mogućnostima Quantum Wellness koncepta.

18.000 RSD

Ukoliko želite da predupredite bolest, podignete energiju i elan za svakodnevne obaveze ili uzmete zdravlje u svoje ruke, preventivna funkcionalna procena zdravlja, predstavlja prvi korak.

 

Za razliku od savremene medicina koja se u većini slučajeva problemima bavi kada se pojave simptomi i kada je često jedino rešenje operacija, Quantum Wellness koncept vam nudi mogućnost da saznate kako je vaš dosadašnji način života i ishrane uticao na vaše zdravlje i gde postoje nepravilnosti u radu vašeg organizma i nekoliko godina pre pojave prvih simptoma.

Ova opcija podrazumeva skrining i procenu funkcionalnog stanja svih organa i organskih sistema, a između ostalog saznaćete:

Informacije o ključnim faktorima od kojih zavisi vaše zdravlje i procesi starenja.
Kako je dosadašnji način života i ishrane uticao na vaše zdravlje.
Gde postoje nepravilnosti u radu organizma.
Moguće predispozicije za nastanak estetskih i zdravstvenih problema i nekoliko godina pre pojave prvih simptoma.

Usluga preventivne procene zdravlja podrazumeva:

 • BRS skeniranje u kapsuli
 • Analizu dobijenih rezultata i individualne konsultacije u trajanju od 60 minuta.
  Potrebno vreme za skeniranje i analizu 60 minuta
  Vrednost usluge: 18.000 RSD

 

36.000 RSD

Ako se i vama dešavalo da i posle svih obavljenih testova i analiza nemate objašnjenje za svoj problem, ili ste u nedoumici kako odabrati u moru kontradiktornih informacija, ova opcija je odličan izbor.

Krvni testovi? Rentgen, Ultra zvuk, CAT? Izlazak iz ordinacije sa više pitanja nego odgovora, sada može biti prošlost.

Pored informacija kako je dosadašnji način života uticao na vaše zdravlje, gde postoje nepravilnosti u radu vašeg organizma, koje nudi preventivna procena zdravlja, u ovoj opciji imate mogućnost da saznate i koji su mogući uzroci vaših estetskih i zdravstvenih problema. 

Usluga Funkcionalna Forenzike podrazumeva:

 • BRS skeniranje u kapsuli
 • EPD test
 • Stručnu analizu dobijenih rezultata i individualne konsultacije.

Za kompletnu proceduru skeniranja u kapsuli i sprovođenje EPD testa potrebno je da odvojite 3 do 4 sata. Nakon toga analiziraćemo preko 400 različitih izveštaja koje smo dobili skeniranjem u kapsuli da bi razumeli kako funkcioniše vaš organizam jer samo tada možemo dobiti odgovor na Vaša pitanja i nedoumice.

Cena za ovu opciju 36.000 RSD.

18.000 RSD

Mnogo se priča o potrebi personalizacije u ishrani međutim, tehnologija koja se u tu svrhu koristi još uvek se bazira na procenama težine, visine, procentu masti i brojanju kalorija, a alati za procenu ovih parametara, koriste se više od 100 godina. Šta je rešenje?

Ono što jednoj osobi prija, kod druge može izazvati različite reakcije, kako one na koje organizam reaguje odmah i burno, tako i na one koje su prikrivene.

U želji da klijentima pomognemo i otklonimo im nedoumice pri odabiru hrane, suplemenata ili dijetetskih programa, napravili smo sistem kojim je moguće svakoj osobi, na osnovu nutritivne forenzike, napraviti optimalan program ishrane i suplementacije. 

Nutritivna Forenzika istražuje vezu između načina ishrane i bolesti, dok klasični nutricionizam istražuje vezu između hrane i zdravlja.

Ova opcija, omogući će vam da saznate koji bi za vas bio optimalni način ishrane i suplementacije. I ne samo to, ova opcija nudi vam mogućnost da saznate i kako vaš organizam reaguje na gluten i laktozu, ali i kako vaše telo reaguje na  vitamine, suplemente, lekove i sredstva za negu tela i kose, koju koristite.

Ova usluga podrazumeva EPD TEST na više od 100 uzoraka.

Cena za ovu uslugu je 18.000 RSD.

QUANTUM ZONE

private space for personalized wellness.

MNOGO TOGA JE VAŽNO ALI JE SAMO ZDRAVLJE BITNO

Usluga podrazumeva screening u kapsuli i izveštaj koji se u roku od 12h šalje na mail.

 • Analiza  jednog organa po vašem izboru 5. OOO rsd
 • Analiza i izveštaj 3 organa po vašem izboru 7.000 RSD
 • Analiza 5 organa po izboru 10.000 RSD.
 • Analiza 10 organa po izboru 15.000 RSD

Ova opcije nudi mogućnost da saznate važne informacije o funkciji jednog ili više organa po vašem izboru.

 Izveštaj tekstualno i u obliku grafikona, nudi informacije o funkciji odabranih organa. Ukoliko želite, možete zakazati i individualne konsultacije

Spisak organa za koje je moguće dobiti izveštaj.

1.CEREBRAL CORTEX, BLOD SUPPLY -R
2.CEREBRAL CORTEX, BLOD SUPPLY -L
3. EPIPHISIS
4. THALAMUS – R
5. THALAMUS – L
6. HYPOTHALAMUS
7. HYPOPHYSIS
8. ORGANS OF SEEING, – R
9. ORGANS OF SEEING, – L
10. PONS VAROLII – R
11. PONS VAROLII – L
12. MEDULLA OBLONGATA – R
13. MEDULLA OBLONGATA – L
15. NASOPHARYNX – L
16. NECK LYMPH NODES – R
17. NECK LYMPH NODES – L
18. TONSILLS OF PHARYNGEAL PLEXUS – R
19. TONSILLS OF PHARYNGEAL PLEXUS – L
20. THYROID GLAND – R
21. THYROID GLAND – L
22. SUPRARENAL GLANDS -R
23. SUPRARENAL GLANDS -L
24. PARATHYROID GLANDS – R
25. PARATHYROID GLANDS – L
26. TRACHEA – R
27. TRACHEA – L
28. BRONCHUS – R
29. BRONCHUS – L
30. LUNGS – R
31. LUNGS – L
32. THYMUS – R
33. THYMUS – L
34. LYMPHOKINESIS – R
35. LYMPHOKINESIS – L
37. MAMMARY GLAND – L
38. HEARTH – R
39. HEARTH – L
40. VENOUS SYSTEM
41. ARTERIAL SYSTEM
42. SPLEEN, IMMUNITY
43. ESOPHAGUS, LYMPH FLOW
44. STOMACH
45. DUODENUM
45. DUODENUM
46. G ALL-BLADDER, DUCTS
47. LIVER
48. PANCREAS
49. SMALL INTESTINE – R
50. SMALL INTESTINE – L
51. LARGE INTESTINE, CAECUM – R
52. LARGE INTESTINE, SIGMOID COLON, RECTUM – L
53. KIDNEY – R
54. KIDNEY – L
55. URINARY BLADDER – R
56. URINARY BLADDER – L
57. UTERUS – R
58. UTERUS – L
59. OVARIES – R
60. OVARIES – L
61. SPINAL CORD
62. ARTICULATIONS OF ARMS – R
63. ARTICULATIONS OF ARMS – L
64. ARTICULATIONS OF LEGS – R
65. ARTICULATIONS OF LEGS – L:H

CENA ZA OVU USLUGU 18.000 RSD 

Ova opcija podrazumeva  EPD test koji se bazira na proceni kvantno informacionoj  koherentnost namirnica i proizvoda koje želimo koristiti. Ovim testom saznaćete kako vaš organizam reaguje na vašu omiljenu hranu, suplemente, kozmetiku ili sredstva za negu kose i tela. 

Ova opcija nudi mnogo više od uobičajenog testa netolerancije iz krvi ili bioroznatnim metodama koje se nude. Pored informacija o mogućim reakcijama poput netolerancije i alergijske reakcije, ova opcija ukazaće kako na hranu ili bilo koju drugu supstancu,  reaguje vaš:

 • Endokrini sistem
 • Urogenitalni sistem
 • Kardiovaskularni sistem
 • Gastrointestinalni sistem
 • Parenhimski organi.
 • Imuni sistem

Testira se ukupno oko 100 uzoraka a potrebno vreme za sprovođenje testa – 60 -90 minuta

Izveštaj podrazumeva:

 1. Spisak namirnica koje bi trebalo da konzumirate jer pozitivno utiču na vaše zdravlje. 
 2. Spisak namirnica koje bi trebalo da izbegavate u ovom trenutku, jer test pokazuje da konzumiranje tih namirnica, negativno deluje na neke organe i organske sisteme.
 3. Spisak namirnica koje možete povremeno koristiti. 
 4. Predlog proizvoda koji pozitivno utiču na vaše zdravlje i koje nemaju kontraindikacije na testirane organske sistema. Ova opcija vam omogućava da ponesete uzorke proizvoda koje sveć koristite i za koje bi želeli da saznate da li vam koriste ili samo bacate novac.

Procena toksičnosti i prisustvo bakterija virusa i parazita – 3.500 RSD

Izveštaj podrazumeva analizu stepena toksičnosti, spisak organa koji trpe najveće  toksično opterećenje i dal li je u pitanju endogena ili egzogena toksičnosti, odnosno da li je izvor toksičnosti spoljni ili unutarnji uzrok. Takođe, ova opcija ukazaće na prisustvo bakterija virusa i parazita.

Šta nam lekari ne govore i zašto je važno da saznate stepen toksičnosti vašeg organizma?

“Medical Twilight Zone” je izraz koji se koristi kada medicina nema objašnjenje ili dijagnozu za pacijenta koji se loše oseća.

Imate li višak kilograma, alergiju probleme na koži, bolove u zglobovima ili visok holesterol čak i kada vodite računa o ishrani? Imate li želju za kafom, šećerom, brzom hranom ili  probleme sa probavom? Sve su to mogući simptomi toksičnosti i znak da je pravo vreme da se pozabavite ovim problemom.

Informacije u nastavku mogu zauvek promeniti vaše razmišljanje o zdravlju i bolesti i zato je izuzetno važno da pročitate ovaj tekst od kraja.
 

Unutrašnja čistoća je važnija od spoljašnje.

Detoksikacija je pojam koji se danas koristi za različite tretmane i postupke, koji su u većini slučajeva samo gubljenje vremena i bacanje novca.

Različiti proizvodi, trodnevni dijetetski programi, bez obzira koliko prirodni bili i kako se pompezno reklamirali da čiste organizam, u većini slučajeva su besmislica i obmana za neupućene potrošače koji su u očaju pokušali da nađu sebi pomoć. Upotrebom ovakvih proizvoda verovatno se ljudi neće povrediti ali je naivno očekivati da će te se osloboditi toksina.

Proces detoksikacije organizma vrlo je zahtevan proces i neophodno ga je sprovoditi čitavog života. Svakodnevno smo izloženi toksinima iz vazduha, vode, hrane kao i toksinima koje proizvodi naš organizam. Ćelije u mitohondrijama proizvode energiju iz elemenata koje unosimo ishranom. Pri procesu tri karbonskih kiselina, stvara se energija ali i određene količina otpada koji se iz ćelije izbacuje u međućelijski prostor zbog čega pre ili kasnije dođe do nagomilavanja ovog otpada koji je potrebno ukloniti.

Naravno i ovaj otpad za nekoga je pogodno tlo za život pa ga naseljavaju različiti mikroorganizmi o kojima takođe moramo voditi računa.

Procena acidobazne ravnoteže (pH ili procena alkalnosti organizma) 3.500 RSD

PH ORGANIZMA
Osnovni uzrok raka zvanično je otkriven pre 1923. godine, a pronalazač je 1931. godine za to otkriće dobio Nobelovu nagradu iz medicine. Godine 1931. nemački naučnik Oto Hajnrih Varberg primio je Nobelovu nagradu za pronalazak osnovnog uzroka raka. 

Dr Varburg je otkrio da je rak rezultat anti-fiziološkog načina života (pretežno hranom koja stvara kiselost u telu) i fizičkom neaktivnošću. Ova dva faktora dovode do zakišeljavanja tkiva i slabu opskrbljenost ćelija kiseonikom. Kiselost istiskuje kiseonik, a manjak kiseonika u ćelijama stvara kiselu sredinu.

– “Manjak kiseonika i kiselost su dve strane iste medalje, ako neko ima jedno, ima i drugo”, kaže Dr Varberg.

Ako imate previsoku kiselost, automatski će vam nedostajati kiseonika u organizmu; ako vam nedostaje kiseonika imaćete zakišeljen organizam. Kisela sredina je sredina bez kiseonika.

– “Oduzmete li zdravoj ćeliji 35% kiseonika koji joj je proteban, možete je pretvoriti u ćeliju raka za samo dva dana”, tvrdio je Dr Varberg.

– “Sve normalne ćelije imaju apsolutnu potrebu za kiseonikom, ali tumorske sćelije mogu živeti bez njega. To je pravilo bez izuzetaka”, dodaje Dr Varberg.

Tumorska su tkiva kisela, dok su zdrava alkalna

U svom naučnom radu “Metabolizam tumora“, Dr Varberg je pokazao da svi kancerogeni oblici ispunjavaju dva temeljna pravila: krvnu kiselost i hipoksiju (manjak kiseonika). On je otkrio da su tumorske ćelije anaerobne (ne udišu kiseonik) i da ne mogu preživeti u prisutnosti visokih koncentracija kiseonika. Tumorske ćelije mogu preživeti samo uz pomoć glukoze i u sredini bez kiseonika.

Stoga, karcinom nije ništa drugo nego obrambeni mehanizam koji naše ćelije koriste da bi preživele u kiseloj sredini bez prisustva kiseonika. Zdrave ćelije žive u alkalnoj sredini punoj kiseonika, koja omogućava njihovo normalno funkcionisanje.

Sve takozvane prirodne smrti nisu ništa drugo nego krajnja tačka zasićenosti tela kiselošću”, – Dr Džordž V. Kril iz Klivlanda, jedan od najpriznatijih hirurga u svetu (Dr. George W. Crile)
“Nisu važna bezbrojna imena bolesti, nego činjenica da one sve proizlaze iz osnovnog uzroka: previše kiselosti u telu.” – Dr Teodor A. Barudi, knjiga “Alkaliziraj ili umri” (Dr. Theodore A. Baroody, Alcalize or Die)
“Povećana kiselost organizma uzrok je svih degenerativnih bolesti. Ako dođe do poremećaja ravnoteže i organizam započne da skladišti kiselost i toksine u većoj meri nego što ih može izlučiti, onda se javljaju bolesti.” – Dr Robert O. Jang (Dr. Robert O. Young.

Za više informacija pogledajte ovu stranicu…

Opšta procena nivoa energije – 3.500 RSD.

Ako se danima osećate umorni i bezvoljni i koristite kafu ili energetske napitke da pregurate naporan dan ova opcija je prvi korak.

Kvalitet života i zdravlja zavisi od energije koju poseduju vaše ćelije. Ona daje mogućnost da popravi i otkloni nepravilnosti u najranijoj fazi.  Najnovija naučna otkrića  pokazala su da zdravlje direktno zavisi od frekvencije i potencijala vaših ćelija.

Ukoliko vas zanima vaš energetski status ova opcija može biti pametan izbor. Saznaćete nivo vaše energije, gde postoje energetske blokade i kakav je njen protok na čakrama.

Testiraćemo različite energetske programe kako bi pronašli onaj koji će dati najbolje rezultate. Ukoliko želite više informacija o značaju energije pogledajte ovaj link…

Procena stresa – 3.500 RSD.

Simptomi stresa dobro poznati. Gavobolja, mišićna napetost, znojenje, suvoća usta, crvenilo i/ili iritacije kože, povišenje ili sniženje krvnog pritiska, ubrzan rad srca…samo su neki i  tome verovatno već mnogo znate, ali šta uraditi i kako ih eliminisati ili smanjiti, prepustite nama.

Prvi korak je njegova procena kako bi razumeli koliko je vaš organizam izložen stresu i kako se odražava na vaše zdravlje. BRS procenom, znaćete koliko je vaš organizam izložen stresu i kako se odražava na vaše zdravlje.  Za više informacija pogledajte ovaj link…

 
 
 

DRUGO STRUČNO MIŠLJENJE

Statistike govore da je preko 80% dijagnoza pogrešno zbog čega drugo stručno mišljenje može biti dobar način da budete bliže pravoj dijagnozi.

Suočeni sa ogromnim brojem informacija, beskrajnim ponudoma revolucionarnih dijeta, čudotvornih preparata, lekova i aparata, više nismo u stanju da realno procenimo i donesemo odluku.

Jedni su ZA, drugi PROTIV, pa se postavlja pitanje kako odabrati i KOME VEROVATII?

Drugo stručno mišljenje koje možete dobiti od strane autora Quantum Wellness koncepta, zasniva se dokumentaciji koju već posedujete i na osnovu funkcionalne procene koja se obavlja u našem centru.

Zašto je ovo važno?

Dok je nekada lekar morao da pogađa uzrok problema na osnovu onoga što mu je pacijent rekao ili je sam video, danas zahvaljujući novim funkcionalnim dijagnostičkim analizama, moguće je ne samo precizno proceniti mogući uzrok estetskog ili zdravstvenog problema već je moguće i odabrati adekvatan način terapije uz predviđanje efikasnosti i mogućih kontraindikacija.

Veoma često uzrok estetskog ili zdravstvenog problema nije poznat a često imamo i pogrešnu dijagnozu, što dovodi do odgađanja lečenja i pogrešnih lekova koji deluju samo na simptome a ne na uzrok. Gojaznost je dobar primer ove situacije. “Topiti” kilograme, masnoće ili lečiti simptome za koje nije poznat uzrok nije dobro rešenje.

Posledice ovakvog pristupa često dovode do pogoršanja situacije i različitih komplikacija.

Quantum Wellness – drugo stručno mišljenje može se primeniti za bilo koji estetski ili zdravstveni problem. Bilo da je u pitanju višak kilograma, alergija, neplodnost, dijabetes ili kancer

Bolesnici koji su suočeni s malignim bolestima nalaze se u teškoj situaciji borbe za vlastiti život i za zdravlje. Najčešće u takvim situacijama bolesnici zajedno sa svojim najbližima obilaze stručnjake iz različitih područja medicine, težeći bolji način za njihovo lečenje.
Quantum Wellness – Drugo stručno mišljenje želi vam omogućiti da dobijete odgovor na ova i druga pitanja.

Naše usluge klijentima omogućava:

 • Individualan pristup svakom bolesniku.
 • Razumevanje sadašnjeg stanja i uzroka bolesti.
 • Ukoliko je potrebno možemo obezbediti multidisciplinarni pristup – stručnih osobe iz različitih oblasti medicine.
  U slučaju potrebe dodatnih pregleda i tretmana saradjujemo sa centrima u zemlji i inostranstvu, vodeći računa o potrebama i mogućnostima klijenta.
 • Dostupnost najmodernijih metoda dijagnostike i terapije iz oblasti integrativne i kvantne medicine uz personalizovane programe funkcionalne ishrane.

Cene konsultacija i analize vaše medicinske dokumentacije u cilju dobijanja drugog stručnog mišljenja – 12.000 RSD.

Cena za uslugu drugog stručnog mišljenja na osnovu BRS funkcionalne forenzike – 36.000 RSD.

Potrebno vreme za sve dijagnostičke procedure, analizu i konsultacije 4 – 6 sati.

IZRADA PERSONALIZOVANIH NUTRITIVNIH PROGRAMA

Pronaći odgovore na pitanja u vezi ishrane i kako izabrati u moru kontradiktornih informacija nije nimalo lako. U želji da vam pomognemo možemo vam ponuditi nekoliko opcije.

 • NIVO 1

Ova opcija procenjuje kako vaše organizam reaguje na vašu omiljenu hranu.

 • NIVO 2

Podrazumeva test na gluten i laktozu.

 • NIVO 3

Ova opcija podrazumeva testiranje vaših mineralno vitaminskih potreba.

 • NIVO 4

Nivo 4 je objedinio sve što je potrebno da vam se napravi optimalni detox i nutritivni program.

NIVO 1.

Svaka osoba je jedinstvena, kako u pogledu izgleda i zdravlja, tako i u pogledu optimalnog načina ishrane i suplementacije. Ono što jednoj osobi prija kod druge može izazvati različite reakcije. Kako one na koje organizam reaguje odmah i burno tako i one koje su prikrivene.

Odgovor na ovu zbunjujuću “kontroverzu” leži u biohemijskoj individualnosti. Različitim fiziološkim tipovima potrebne su različite mešavine goriva da bi ispravno funkcionisali, odnosno, određeni uslovi kako bi imali maksimalnu ćelijsku energiju i maksimalno zdravlje. Sportski automobil troši drugačije gorivo u odnosu na kamion ili džip, a isto se odnosi i na ljudske metaboličke tipove.

Mnogo se priča o potrebi personalizacije u ishrani međutim tehnologija koja se u tu svrhu koristi još uvek se bazira na procenama težine, masti i brojanja kalorija. To su svako važni parametri ali u velikom broju slučajeva nedovoljni i zato je pravo vreme da se upoznate sa inovativnom tehnologijom i za početak, saznate kako vaš organizam reaguje na vašu omiljenu hranu.

USLUGA PODRAZUMEVA EPD TEST I PROCENU 10 NAMIRNICA PO VAŠEM IZBORU.

Vrednost usluge: 2.500 RSD.

NIVO 2

TEST NA LAKTOZU I GLUTEN

Simptomi koji se javljaju kao intolerancija na hranu mogu biti različiti, u zavisnosti od organa na kom se ispoljavaju. Mogu se pojaviti svrab nosa, kijavica, kašalj, bolovi u mišićima i zglobovima, glavobolja, pad koncentracije, umor, bezvoljnost, kao i bolovi u stomaku, dijareja, muka ili zatvor. Da li ste intolerantni na nešto, možete proveriti laboratorijskim testovima intolerancije, kada se radi analiza za veliki broj namirnica ili ciljanim BRS testom za određene namirnice.

Za BRS test na gluten i laktozu potrebno vam je desetak minuta, potpuno je neinvazivan a rezultate će te saznati odmah.

Vrednost usluge: 2.500 RSD.

NIVO 3

PROCENA NUTRITIVNIH, MINERALNO VITAMINSKIH POTREBA I OPTIMALNE SUPLEMENTACIJE

Tržište je preplavljeno proizvodima koji nude čarobna rešenja za sve
zdravstvene i estetske probleme uključujući i rak. Napokon je takvom
načinu reklamiranja došao kraj zahvaljujući tehnologiji koja je u
mogućnosti da predvidi kako lek, dodatak ishrani, kozmetika ili šampon
za kosu deluju na organizam i pre njegovog korišćenja.

Na ovaj način možete saznati da li je čudotvorna biljka Imela, Kanabis ili
bilo koja druga biljka, dodatak ishrani, homeopatski preparat ili lek, zaista spasonosno rešenje za vas ili samo gubite vreme i bacate novac.

VITAMIN & MINERAL TEST

ŠTA SE DEŠAVA KADA VAM NEDOSTAJU VITAMINI

U današnje vreme, sve je više ljudi koji se hrane nezdravo i kojima je jako teško da obezbede potrebnu dnevnu količinu vitamina za pravilno funkcionisanje organizma. Takođe, mnoge restriktivne dijete za mršavljenje mogu dovesti do nedostatka vitamina.

Kako doktori navode, slab unos vitamina u organizam priprema teren da se bolesti lakše pojave, tj. kada fale vitamini organizam teže obavlja svoje funkcije. Vitamini deluju kao saučesnici u svim reakcijama koje se dešavaju u našem organizmu. I upravo kada nam fale vitamini, organizam nam šalje čudne znake na koje moramo obratiti pažnju. Pokazatelji nedostatka nekih vitamina su različiti i mogu biti dosta zbunjujući zbog čega je vrlo važno pravilno vršiti njihovu procenu.

USLUGA
PODRAZUMEVA:

 • PROCENU UOBIČAJENIH NAMIRNICA KOJE SE KORISTE U ISHRANI.
 • ANALIZU MINERALNO VITAMINSKIH DODATAKA, ČAJEVA, TINKUTURA I  PROIZVODA KOJI BI BILI NEOPHODNI  ZA PODRŠKU U SPROVOJENJU PROGRAMA. 

CENA – 9.000 RSD

NAPOMENA* Ova usluga ne podrazumeva individualne konsultacije i analizu izveštaja.

NIVO 4

Podrazumeva izradu individualnog programa čiji je cilj: 

 • Obezbediti organizmu optimalne nutritijente ishrane
 • Pripremiti telo za proces detoksikacije
 • Aktiviranje mehanizama organizma da se sam regeneriše i leči.

Detoksikacija je podjednako važna kao i unos hrane i za njega moramo
odvojiti i isplanirati vreme u životu. Kao što planiramo godišnji odmor,
odlazak u bioskop, gledanje utakmice, tako bi bilo dobro da jednom ili
dva puta godišnje sprovedemo generalno čišćenje organizma iznutra.
Detoksikacija je pojam koji se danas koristi za različite tretmane i
postupke, koji su u većini slučajeva samo gubljenje vremena i bacanje
novca.

Različiti proizvodi, trodnevni dijetetski programi bez obzira koliko prirodni bili i kako se pompezno reklamirali da čiste organizam u većini slučajeva su besmislica i obmana za neupućene
potrošače koji su u očaju pokušali da nađu sebi pomoć.

Upotrebom
ovakvih proizvoda ili sprovođenjem programa detoksikacije, verovatno se
ljudi neće povrediti ali je naivno očekivati da će se osloboditi
toksina ili parazita.

Quantum Wellness program detoksikacije nudi mnogo više. Između ostalog i zato što smo u mogućnosti da program individualno prilagodimo svakoj osobi na osnovu procene stepena toksičnosti i analize organa koji trpe najveće opterećenje.

Cena za izradu pisanog programa detoksikacije i paket proizvoda koji su neophodni za sprovođenje programa iznosi 18.000 RSD.

PROCENA OPTIMALNE ISHRANE

Pronaći odgovore na pitanja u vezi ishrane i kako izabrati u moru kontradiktornih informacija nije nimalo lako. Svaka osoba je jedinstvena u pogledu izgleda i zdravlja ali i u pogledu optimalnog načina ishrane i suplementacije. Ono što jednoj osobi prija kod druge može izazvati različite reakcije. Kako one na koje organizam reaguje odmah i burno tako i one koje su prikrivene. Ovaj test je idealan način da saznate kako vaš organizam reaguje na hrana koju svakodnevno koristite. Ovim testom možemo saznati kako na određene namirnice ili supstance reaguje naši organi i organski sistemi. Potrebno je samo nekoliko minuta da saznate postoji li alergijski odgovor na neku hranu ili kozmetički proizvod ili kako oni utiču na kardiovaskularni ili endokrini sistem, cirkulaciju, polne žlezde ili parenhimsku degeneraciju. Ovo je najprecizni i najbolji način da saznate koji je vaš optimalni način ishrane.

Kompletna procedura podrazumeva:

BRS funkcionalnu procenu kompletnog organizma.
EPD procena kompletnog organizma 
MGI – Programiranje i izrada recepta za nutriceutike. 
EPD procena biološke koherentnosti na hranu.
EPD procena biološke koherentnosti na proizvode koji se koriste kao podrška za sprovođenje programa – 60 min.
izrade individualnog pisanog programa ishrane i podrška.

Cena za ovu opciju se individualno procenjuje i u velikoj meri zavisi od ozbiljnosti i složenosti problema.

Ukoliko imate nedoumice oko izbora kontaktirajte nas.

Ovaj program je namenjen za osobe sa manjima estetskim i zdravstvenim problemima i podrazumeva izradu mesečnog  programa ishrane i terapije na osnovu BRS zonske funkcionalne procene.

Da bi se postigli rezultati potrebno je program sprovoditi  dva do tri meseca a potrebna investicija na mesečnom nivou za sprovodjenje programa je izmmeđu 18.000 i 25.000 rsd.

Ovaj program je namenjen za osobe sa hroničnim estetskim i zdravstvenim problemima i podrazumeva izradu mesečnog  programa ishrane i terapije na osnovu BRS zonske funkcionalne procene i EPD TESTA.

Da bi se postigli optimalni rezultati potrebno je program sprovoditi izmedju 3 i 6 meseci a potrebna investicija za sprovodjenje programa, na mesečnom nivou iznosi izmedju 25.000 i 35.000 rsd.