PRIDRUŽITE NAM SE

Ako ste zarobljeni u dnevnim poslovnim i porodičnim obavezama i nemate vremena da razmišljate o svojoj ishrani i zdravlju poklon vaučer koji ste dobili biće prava prilika da uradite nešto dobro za sebe. Posvećeni smo edukaciji o mogućnostima i načinima da se preduprede i otklone predispozicije estetskih i zdravstvenih problema pre pojave simptoma i da u moru često kontradiktornih informacija možete lakše donositi odluke koje su dobre za vaše zdravlje. Naši klijenti su osobe koje žele da uživaju u životu i plodovima svoga rada. Oni znaju da uz pomoć naših programa i malim promenama u svom životu mogu preduprediti mnoge estetske i zdravstveno probleme ali i da će mo imati rešenje kada se problem pojavi. 

Kartica koju ste dobili nudi vam mogućnost da saznate informacije koje mogu značajno uticati na vaše buduće odluke u pogledu zdravlja i ishrane.

PROCEDURA:

  • Nakon neformalnog upoznavanja zajedno će mo definisati pitanja u vezi Vašeg zdravlja i ishrane na koja bi želeli da saznate odgovor.
  • Prezentovaćemo vam mogućnosti i prednosti inovativne i potpuno neinvazivne funkcionalne dijagnostike a zatim ukoliko želite možemo vam omogućiti da kroz lično iskustvo procenite mogućnosti ovakvog načina dijagnostike. Kroz jednu inicialnu funkcionalnu procenu imaćete mogućnost da saznate kako je vaš dosadašnji način života i ishrane uticao na vaše zdravlje. Screening je prijatan, neinvazivan i bez bilo kakvih kontraindikacija. Za samo desetak minuta dok ležite u položaju nulte gravitacije inovativni softveri koje poseduje naša kapsula otkriće sve nepravilnosti unutar vašeg organizma na energetskom i funkcionalnom nivou. Nakon što se dobijeni rezultati u našem matičnom centru obrade dobićete detaljan izveštaj  kao i predlog za dalje korake ukoliko želite da ih otklonite. 

Uobičajene dijagnostičke metode uredjajima poput rentgena, ultrazvuka, CT.a ili biohemiskim testovima krvi i drugih telesnih tečnosti traju dugo, neko ima strah od igala i ako se to mora raditi često onda je i skupo. Drugi i mnogo važniji problem je činjenica da se na ovaj način otkriva bolest kada je ona već odavno prisutna i kada je često neophodna hiruška intervencija. Iz tog razloga želimo vas upoznati sa inovativnom tehnologijom koja problem može da detektuje i nekoliko godina pre pojave simptoma. U svom radu koristimo različite softvere koji nam mogu ukazati ne samo gde postoje nepravilnosti u radu vašeg oraganizma već i šta je njegov mogući uzrok i koji je optimalan način na koji ga možete otkloniti bez bilo kakvih kontraindikacija.

OBRADUJTE SVOJE PRIJATELJE ILI OSOBE DO KOJIH VAM JE STALO.

Poklonite našu karticu osobama do kojih vam je stalo i omogućite im da saznaju kako je njihov dosadašnji način života i ishrane uticao na njihovo zdravlje.

Naručite poklon karticu već danas i uštedite 20%. Poslaćemo vam karticu na vašu adresu a vi će te pri njenom preuzimanju umesto 6.000 rsd platiti samo 4.800 rsd. 

MOGUĆNOST DA NARUČITE I ISKORISTITE VAŠU POKLON KARTICU VREMENSKI JE OGRANIČENA I ZATO NEMOJTE PROPUSTI OVU JEDINSTVENU MOGUĆNOST.

Days
Hours
Minutes
Seconds

PERIOD DO KADA MOŽETE ISKORISTITI VAŠU KARTICU

MOGUĆNOST DA ISKORISTITE VAŠU POKLON KARTICU VREMENSKI JE OGRANIČENA I ZATO NEMOJTE PROPUSTI OVU JEDINSTVENU MOGUĆNOST.

Days
Hours
Minutes
Seconds

PERIOD DO KADA MOŽETE ISKORISTITI VAŠU KARTICU

DA LI JE QUANTUM WELLNESS

PRAVO REŠENJE ZA VAS ?

Da li je Quantum Wellness ono što vam je potrebno?

Naši klijenti shvataju važnost da proaktivno razmišljaju o svom zdravlju i neophodnost da aktivno učestvuju u tom procesu. Mišljenja smo da uloga doktora ili terapeuta nije samo da vam različitim tretmanima ili lekovima pokuša otkloniti simptome,već da vam omogući da razumete svoj problem i da vam pomognu da aktivirate urodjene isceliteljske sposobnosti organizma da on to radi. A to znači  apsolutnu posvećenost i vaše učešće u procesu.