Quantum Wellness

our mission

Play Video

pogledjate film

Quantum Wellness

our mission

pogledjate film

Industrija u oblasti zdravlja i lepote već godinama pokušava da reši probleme baveći se simptomima i problemima koji su vidljivi, zanemarujući činjenicu da se bolest i procesi starenja dogadjaju mnogo dublje u nama. Najnovija istraživanja bio-regenerativne nauke pokazuju konkretne dokaze da se uzroci gojaznosti, zdravstvenih problema kao i starenje zapravo događaju prvo na ćeliskom nivou i da na tom nivou treba i tražiti rešenja.

Zamisllite budućnost u kojoj bolnice liče na savremene wellness i spa centre i u kojima se umesto lečenja simptoma otklanjaju predispozicije bolesti mnogo pre pojave simptoma. 

U ovim centrima umesto lekova koriste se najsavremenija tehnološka dostignuća kojima se  aktiviraju prirodne isceliteljske sposobnosti organizma da se sam regeneriše i leči. Tretmani su prijatni i bez bilo kakvih kontraindikacija i sporovode se u prijatnom ambijentu dok  klijent leži u položaju nulte gravitacije. U ovakvoj budućnosti lekari i pacijenti bili bi partneri koji imaju isti cilj.

Posvećeni smo edukaciji  o mogućnostima i načinima da se preduprede i otklone predispozicije estetskih i zdravstvenih problema pre pojave prvih simptoma i da se u moru često kontradiktornih informacija  mogu  lakše donositi odluke koje su dobre za zdravlje.

Sve što se primenjuje u našem centru koristimo i sami i koriste naša deca, rodbina i prijatelji. Radimo ono što će biti bezbedno i što deluje pozitivno na zdravlje. Svaka osoba je jedinstvena kako u pogledu izgleda tako i u pogledu zdravja zbog čega je neophodno razumeti šta nam organizam pokušava reći pre nego što počnemo bilo koji oblik lečenja ili terapije. 

Koristimo inovativnu tehnologiju da bi to saznali a svaki naš proizvod ili tretman prolazi nekoliko nivoa kontrole kako bi bili sigurni da nema kontraindikacija. Sve što koriste naši klijenti mora biti bezbedno, kvalitetno i mora biti 100% prilagodjeno njihovim potrebama. 

Naš koncept se bazira na principima funkcionalne medicine i  nije im primarni cilj lečenje somptoma već pronalaženje i otklanjanje energetskih i funkcionalnih nepravilnosti i aktiviranje prirodnih isceliteljskih mehanizama organizma. Svako ima drugačiji put u potrazi za zdravljem a mi smo tu da vam pomognemo da nadjete svoj put.

zdravlje

NA ĆELISKOM NIVOU

Play Video

pogledjate film

nAŠ TIM

Play Video

pogledajte promo film

Marina Luketina Šunjka

Autor programa

Marina je svoje obrazovanje počela u oblasti molekularne biologije i nutricionizma da bi se poslednjih 15 godina usavršavala u oblasti integrativne i kvantne medicine. Autor je Quatum Wellness programa i nutritivne forenzike. Od 2003 godine saradjuje sa Institutom za razvoj kvantne medicine i bio informacionih tehnologija iz  Ukraine i Rusije. Od decembra 2019 u Evropskom centru za mir i razvoj, Univerziteta za mir Ujedinjenih nacija (ECPD) imenovana je za operativnog direktora studijskog programa Specijalističkih akademskih studija iz oblasti kvantno informacione integrativne medicine i ishrane.

Trenutno priprema doktorate iz oblasti preventivne medicine na Medicinskom fakultetu u Kragujevcu dok na ECPD fakultetu (University for Peace established by the United Nations) priprema doktorat u oblasti menadžmenta u zdravstvu.Objavljeni radovi.

  • Časopis  Frontiers Public Health, 24 October 2019 | https://doi.org/10.3389/fpubh.2019.00303 The Impact of the Socio-Demographic Characteristics of Complementary and Alternative Medicine Users in Serbia on OTC Drug Consumption.

  • Časopis Frontiers in Public Health 2018; Book Review: Consolidation of Quantitative and Qualitative Research

  • Časopis FarmecenomiaHealth economics and therapeutic pathways 2017; Utilization patterns of complementary and alternative medicine in Australia, Canada and United States: popularity of dietary supplements, mind-body and manipulative therapies.
  • Časopis društva za ishranu Srbije: Hrana i Ishrana 2017; Ejekti primene niskoproteinske ishrane kod pacijenata sa dijabetesom tip 1 i hipertenzijom.

Goran Šunjka

Business designer

Mia Pešić

Diet Detective

Marko Šunjka

Marketing i komercijalne strategije

GALERIJA

CENTAR U BEOGRADU

CENTAR U QATARU

ZEN OAZA

DANI BEZ STRESA U ORGANIZACIJI FONDACIJE DJOKOVIĆ

ada Mall Shopping Center

ZAHVALJUJEMO SE NA PODRŠCI

NOVOSTI

JUL 2019

Dani bez stresa, dani za opuštanje: Ada Mall postaje beogradska Zen Oaza

Tokom toplih julskih dana, novootvoreni šoping centar Ada Mall u saradnji sa magazinom Original i fondaciom Novak Djoković bilo je mesto  susreta za sve one koji žele da nauče razne tehnike opuštanja i da saznaju šta je novo i aktuelno u svetu alternativne medicine i prava prilika da po prvi put u javnosti predstavimo našu  Quantum Zone kapsulu. 

SEPTEMBAR 2019

Biznis dizajn tema konferencije o preduzetništvu u organizaciji Fondacije Novak Đoković

Odgovore na pitanja kako kreirati proizvod koji će koristiti milioni ljudi, šta je potrebno za održiv biznis model i kolika je uloga kreativnosti u svemu tome, dali su neki od najpoznatijih stučnjaka iz oblasti biznis dizajna okupljeni na drugoj po redu konferenciji o preduzetništvu koju organizuje magazin Original i Fondacija Novak Đoković, Hvala organizatoru što nam je još jednom ukazao poverenje i čast da budemo deo i ove manifestacije. 

OKTOBAR 2019

Poseta Dr. Nejoud, vlasnice Nutree centra iz Dohe.

FEBRUAR 2020

Otvaranje centra u Qataru

PRESS

QUANTUM ZONE

KAPSULA KOJA ZNA SVE O VAMA

Za većinu zdravstvenih i estetskih problema naš organizam već ima efikasno rešenje, a naš je zadatak da razumemo šta nam organizam želi da kaže i da mu pomognemo.

QUANTUM WELLNESS

PODRŽAVA ZDRAVLJE I GENERIŠE PROFIT

Već desetak godina u trendu su tzv. healty & healing hoteli, u kojima je gostima, osim odmora i relaksacije, pružena mogućnost da biraju programe i tretmane koji će uticati i na njihovo zdravlje i lepotu. Korak dalje u toj oblasti predstavlja Quantum Wellness koncept,