PRIDRUŽI SE NAŠEM TIMU

QUANTUM

DIET AND HEALTH DETECTIVES

Ako ste strastveni zagovornik zdravog života i želite da pokrenete novu uzbudkljivu karijeru, investirate u originalan, interesantan i profitabilan biznis pozivamo vas da se pridružite liderima u oblasti ishrane, integrativne i kvantne medicine.

QUANTUM

DIET AND HEALTH DETECTIVES

Ako ste strastveni zagovornik zdravog života i želite da investirate u originalan, interesantan i profitabilan biznis, na pravom ste mestu. Nudimo vam mogućnost da pokrenete novu uzbudljivu karijeru i da se pridružite liderima u oblasti ishrane, integrativne i kvantne medicine.

DOBRO DOŠLI U BUDUĆNOST

KAKO DA PROCENITE ŠTA JE ISTINA U MORU SLOŽENIH INFORMACIJA?

Dnevno izdanje New York Times sadrži onoliko informacija sa koliko se u sedamnestom veku osoba u Engleskoj nije srela celog života.

Nakon svih godina u kojima ste se patili jedući niskokalorične obroke i namirnice bez masnoće, sada pročitate da je nedavno otkriveno kako transmasne kiseline, nezasićene masnoće iz namirnica, povećavaju rizik od bolesti scra i raka.

Ti istraživači preporučuju da se u ishranu ponovo uvrste nepreradjene masti kao što su maslinovo ulje i puter – pa čak i svinjka mast. Zašto ste se onda patili s margarinom sve ove godine?

Koje će se nove studije pojaviti sutra? Kako da razdvojite činjenice od izmišlotina? Da li da jednostavno prestanete da jedete? Da li da ponovo počnete da puštite? Uostalom, možda se jednog dana pojavi neka studija kaja dokazuje kako to i nije toliko loše.

Kako da znate šta je istinito i da shodno tome radite? Kako da prepozate inforamcije koje su dobre za vas i kako da se probijete kroz bujicu ostalih podataka, a da vas oni ne preplave? 

Još jedno važno pitanje je: “Imate li vremena da učite na svojim greškama?” Poslednje statistike ukazuju da 1 od 3 osobe danas umre od posledica dijabetesa, infrakta ili kancera. Autizam je nekada pogadjao jedno dete od 10.000, danas svako 45 dete oboli od ove bolesti. Od nekog oblika ekcema pati 20% populacije. Digestivni problemi pogadjaju 80% a stresom i do 90%. Statistike se iz dana u dan pogoršavaju i sve više će uticati na buduće generacije.

Sve je više ljudi koji boluju i umiru od posledica toksina i hemikalija koje unose kroz hranu i lekove. Ironično je to što se sve više trujemo konzumirajući ono što mislimo bi trebalo da nam pomogne u lečenju. Sada smo došli do opasnog nivoa koji se nesme ignorisati.

Mnogi se javljaju za pomoć tek kada je život u pitanju ne obraćajući pažnju na upozorenja koje im je organizam slao kroz simptome kao što su bolovi, ekcem, zamor ili problemi sa snom. To je isto kao kada bi čekali da se fitilj na bombi koji gori, sam od sebe ugasi.

Sve je veći broj onih koji su svesni važnosti prevencije, koji žele da umesto simptoma otklone uzroke i zato je pravo vreme da nam se pridružite i svojim klijentima ponudite usluge zbog kojih će vam biti zahvalni.

 

sherlock_holmes_circle_verlauf

DIET AND HEALTH

DETECTIVES

DIET DETEKTIV

NEVEROVATNO ISKUSTVO KOJE MENJA ŽIVOT!

Prema časopisu Top fitness trendovi sve je veća potražnja za trenerima i stručnjacima u oblasti ishrane i zdravlja. Sa osamnaestog mesta u 2018. godini potražnja za uslugama trenera za zdrav život i ishranu popeli su se na jedanaesto u 2019. što je još jedan razlog da nam se pridružite na sledećem kursu.  Ovaj kurs je namenjen: 

 • Sertifikavanim dijetetičarima koji žele da grade karijeru putem preporuke zadovoljnih klijenata.
 • Atletskim i kondicionim trenerima, instruktorima joge i ličnim trenerim koji žele da prošire svoje usluge.
 • Lifestyle, Health, Life cach i spa stručnjaci koji žele steći znanja radi povećanja poslovanja i koji su zainteresovani za podučavanje klijenata o tome koji način ishrane i tretmana mogu najbolje djelovati na njihovo zdravlje i izgled.
 • Pisci, blogeri i urednci  koji su se specijalizovali u oblasti zdravlja i lepote i koji žele da kroz komunikaciju sa svojom publikom ostvare dodatni prihod.
 • Lekari medicinske sestre ili negovateljice i svi koji svojim pacijentima ili klijentima žele pomoći da trajno reše svoje estetske i zdravstvenne problme.
 

BUDITE ISPRED KONKURENCIJE

Pridruži se liderima u oblasti ishrane, integrativne i kvantne medicine

Ako ste strastveni zagovornik zdravog života i želite da investirate u originalan, interesantan i profitabilan biznis, na pravom ste mestu. Nudimo vam mogućnost da pokrenete novu uzbudljivu karijeru i da se pridružite liderima u oblasti ishrane, integrativne i kvantne medicine.

sherlock_holmes_circle_verlauf

DIET AND HEALTH

DETECTIVES

DIET AND HEALTH

DETECTIVES

Iako je čovek odavno ovladao atomskom energijom,sleteo na mesec i dešifrovao genom  predlozi ishrane i terapije još uvek se baziraju na informacijama o težini, procentu masnoće, visini holesterola, krvnog pritiska ili nivoa šećera u krvi. Vaga, stetoskop, aparati za merenje pritiska i šećera koji se koriste za procenu ovih parametara korišćeni su još u prošlom veku a praksa je pokazala da informacije dobijene na ovaj način nisu dovoljne zbog čega je krajnje vreme da počnemo koristiti tehnologiju koja nudi mnogo više informacija i mogućnosti. Zahvaljući dugogodišnjem iskustvu odabrali smo ono najbolje što nauka i tehnologija u svetu trenutno nudi i sve to upakovali u jedan sistem koji može biti dostupan i vama. 

Budućnost je došla u vidu novih tehnologija za proveru i procenu funkcionalnog zdravlja. Kao što se toplomerom može izmeriti temperatura tela, EKG aparatom rad srca ili aparatima za merenje otkucaja srca, pritiska i šećera, njihove vrednosti, tako je sada moguće proveriti funkciju svih organa, nutritivne i mineralno vitaminske potrebe, stepen toksičnosti ili prisustvo bakterija virusa ili parazita.

ŠTA ZAPRAVO RADI DIET I HEALTH DETEKTIV? 

 
 • Otkriva greške u ishrani
 • Pronalazi funkcionalne nepravilnosti u radu organizma.
 • Predlaže optimalan način ishrane i suplementacije i terapeutski program ili način terapije koji može dati najbolje rezultate
 • Prati sprovodjenje tretmana i programa i analizira njihovu efikasnosti ili postojanje eventrualnih kontraindikacija.

CENTAR ZA EDUKACIJU I TRENING

B2B COOPERATION

Tražimo saradnike i partnere koji bi učestvovali u razvoju Quantum Wellness koncepta. Naši partneri će imati privilegiju da nakon završene obuke  ovaj poslovni koncept i sami promovišu i otvore i svoj centar.

 

kompletno rešenje na jednom mestu

 • Daćemo vam sve alate i naučiti vas korak po korak da samostalno radite već za dve nedelje.
 • Imaćete na raspolaganju ekskluzivan i kompletno opremljen prostor u kojem će te učiti, vežbati i raditi.
 • Biće vam na raspolaganju najsavremenija tehnologija, kompletna edukacija i podrška u radu.

U okvriu prvog nivoa obuke:

 • Naučićete osnovne aspekte od kojih zavisi zdravlje i procesi starenja.
 • Naučićete da svojim budućim klijentima samostalno obavite prezentaciju Quantum Wellness koncepta i SMART programa.
 • Bićete osposobljeni da samostalno sprovedete screening u našoj kaspuli.

Cilj ovog nivoa obuke je da budete u stanju da potencijalne klijente svojim stavom i uverenjem motivišete da se pridruže Quantum Wellness zajednici, Na ovom nivou, izveštaje screeninga, preporuke za dalje korake, dodatna testriranje ili analize i izrada programa ishrane i instrukcije za sprodjenje programa u periodu od 6 meseci umesto vas obavljaće naš matični centar.

U okvriu drugog nivoa obuke

  • Bićete obučeni da samostalno obavite EPD nutritivnu procenu i da na osnovu dobijenih rezultata klijentu predložite plan optimalne ishrane i suplementacije.
  • Naučićete kako da procenite nivo energije, pH (stepen kiselosti) organizma, nivo toksičnosti i prisustvo bakterija, virusa ili parazita i da klijentima predložite personalizovane programe kojima će očistiti, alkalizovati i povećati energiju organizma.
  • Dobićete svoj sajt i ovladaćete veštinama marketinga i komunikacije sa potencijalnim klijentima. 

KOLIKO ĆE ME TO KOŠTATI?

Pravo pitanje je šta na ovaj način možete ponuditi svojim klijentima i koliko to zaista može značiti za njihovo zdravlje jer od toga u najvećoj meri zavisi vaša zarada i opstanak vašeg biznisa. Sobzirom da je lično iskustvo najbolji način da procenite kvalitet i benefit koji mogu očekivati vaši klijenti odlučili smo da vam pre nego vam prezentujemo uslove i visinu investicije omogućimo besplatanu prezentaciju onoga što mogu očekivati vaši klijenti i koje su praktične mogućnosti i prednosti onoga što će te im ponuditi

sherlock_holmes_circle_verlauf

DIET AND HEALTH

DETECTIVES

ko vodi programe?

Sve programe obuke, radionice i predavanja organizuje udruženja za razvoj i promociju funkcionalne ishrane, integrativne i kvantne medicine. Predavanja, prezentacije i praktičnu obuku za Diet & Health detektive sprovodi autor Quantum Wellness koncepta Marina Luketina Šunjka.

Marina Luketina Šunjka

Marina je svoje obrazovanje počela u oblasti molekularne biologije i nutricionizma da bi se poslednjih 15 godina usavršavala u oblasti integrativne i kvantne medicine. Od 2003 godine saradjuje sa Institutom za razvoj bio informacionih tehnologija iz Ukraine i Rusije, a od 2009 u saradnji sa Medjunarodnim udruženjem za promociju i razvoj kvantne medicine. Od decembra 2019 u Evropskom centru za mir i razboj Univertiteta za mir Ujedinjenih nacija (ECPD) imenovana je za operativnog direktora ECPD Studijskog programa Specijalističkih akademskih studija iz oblasti kvantno informacione integrativne medicine i ishrane.Trenutno priprema doktorate iz oblasti preventivne medicine na Medicinskom fakultetu u Kragujevcu dok na ECPD fakultetu (University for Peace established by the United Nations) priprema doktorat u oblasti menadžmenta u zdravstvu.

Objavljeni radovi.

 • Časopis  Frontiers Public Health, 24 October 2019  The Impact of the Socio-Demographic Characteristics of Complementary and Alternative Medicine Users in Serbia on OTC Drug Consumption.

 • Časopis Frontier in Public Health 2018; Book Review: Consolidation of Quantitative and Qualitative Research
 • Časopis FarmecenomiaHealth economics and therapeutic pathways 2017; Utilization patterns of complementary and alternative medicine in Australia, Canada and United States: popularity of dietary supplements, mind-body and manipulative therapies.
 • Časopis društva za ishranu Srbije: Hrana i Ishrana 2017; Ejekti primene niskoproteinske ishrane kod pacijenata sa dijabetesom tip 1 i hipertenzijom.

POZVANI STE

Pozivamo vas na predavanje i praktičnu demonstraciju mogućnosti Quantum Wellness koncepta i tehnologije za neinvazivnu funkcionalnu procenu zdravlja i nutritivnih potreba. Ova tehnologija vašim klijetima štedi vreme i novac a vama daje prednosti u odnosu na konkurenciju. Prezentacija mogućnosti ove tehnologije i sistema biće praćena praktičnom demonstracijom rada sa klijentom a nakon toga odgovaraćemo na vaša pitanja.

prijavite se za prezentaciju

Play Video

postani deo našeg tima

Prezentaciju organizuje udruženje za funkcionalnu ishranu u saradnji sa firmom 4Life Biodesign koja se bavi razvojem inovativnih tehnologija u wellness industriji. 

Prezentacije se održavaju sredom. Prva prezentacija počinje u 10h. Termini sledećih sesija su 12h / 16h / 18h

Mesta su ograničena, pa vas molimo da na vreme rezervišete svoj termin.

Ako niste u mogućnosti da prisustvujete ovom događaju ali želite više detalja za buduće događaje, molimo Vas da nam pošaljete e-mail na office@iwt.co.rs 

 

MOŽDA VAS ZANIMA I OVA MOGUĆNOST!

PRIDRUŽI SE NAŠEM TIMU

DIET AND HEALTH

COACH

PRIDRUŽI SE NAŠEM TIMU

DIET AND HEALTH

COACH

pridruži se našem timu

DIET AND HEALTH

COACH

Savetovanje u oblasti ishrane i zdravja medju najtraženim su zanimanjima i mnogima su promenili život.  Proširite svoje znanje  i pridružite se liderima u iz oblasti ishrane, integrativne i kvantne medicine. Pozivamo vas na jedno prijatno druženje gde će te imati priliku da se kroz lično iskustvo upoznate i procenite mogućnosti i prednosti našeg koncepta.

POVEZANE TEME

SEMINAR - ONLINE TEORETSKA OBUKA I JEDAN DAN PRAKTIČNE OBUKE

VELIKI IZBOR SEMINARA I KURSEVA