mesto gde počinje zdravlje

quantum

wellness

Uobičajeno je da se na  zdravlje i uspeh gleda kao na dve odvojene kategorije. Činjenica je da je moguće biti zdrav bez uspeha ali je skoro nemoguće ostvariti istinski uspeh bez dobrog zdravlja. Sve je više onih koji su shvatili ovu činjenicu i zato je pravo vreme da hotelska industrija iskoristi mogunost da milionima putnika omogući usluge i programe kojima će poboljšati svoje zdravlje.

novi trend u hotelijerstvu

HOTELI KOJI MISLE O ZDRAVLJU SVOJIH GOSTIJU

Ekspanzija zdravstvenog turizma, velike investicije u wellness industriji i sve veći zahtevi korisinika za  novim uslugama I efikasnim tretmanima nameće potrebu za novim pristupom u sveri lepote i zdravlja. Medjutim wellness ne znači samo usluge koje se baziraju na različitim tehnikama masaže, treniranje na fitnness spravama, joga ili spa progarami.  To je mnogo kompleksni pojam koji nudi mnogo više mogućnosti.

Well-being kao imperativ

Ekskluzivni Jumeirah’s Talise Spa u Dubaiju već nekoliko godina svojim gostima nudi programe  integrativne mediciene I tretmane koji se baziraju na primeni savremenih tehnologija u oblasti energetske mediciene kombinujući zvuk, svetlo i boje

Britanska hotelska grupa Inter continental pokrenula je  novi lanac hotela (Even) za putnike koji žele da žive i hrane se zdravo dok su na putovanju ili odmoru. Westin, Trampovi I Fairmont hoteli u sobama imaće poseban prostor za vežbanje, hipoalergijsku posteljinu i jelovnik zdrave hrane.

Sveže ceđenoDa, to je trenutno jedan od najvećih trendova u ugostiteljstvu zbog čega Kimpton hoteli služe sveže ceđene sokove na teritoriji cele Amerike dok drugi nude čitavu paletu rešenja onima koji imaju problema sa snom. Tu su terapija svetlom, brza dremka na posebno dizajniranim foteljama, kao i simulator planinskog vazduha.

ZDRAVLJE KAO NOVA LUKSUZNA ROBA

Zbog trenutne situacije izazvane korona virusom  programi za podizanje imuniteta i detoksikaciju postali su pravi hit pa tako za IMMUNE POWER program od 7 dana u Hotelu u Švajcarskoj  gosti su spremni platiti 4.150 CHF dok se prograsmi regeneracije u trajanju od 21 ili 28 dana kreću od 13.000 pa do 30.000 eura. U Španiji u  wellness hotelu SHA cena sedmodnevnog programa namenjenog detoksikacij i mršavljenju je 4.900 eura pa je pravo vreme da i Vi svojim gostima obezbedite slične usluge i programe. 

 

Grand Resort Bad Ragaz

SWITZERLAND

Previous
Next

HEALTH CHEC UP

CHF 3999.- FROM 3 DAYS

Zdravstveni pregled u ovom hotelu svojim gostima nudi sveobuhvatnu analizu zdravlja i životnog stila. Koristeći različite analize i testove gosti hotela koji  odaberu ovu opciju dobiće informacije o mogućim rizicima u pogledu zdravlja kao i savet kako ih otkloniti i kako se u budućnosti trebaju hraniti i živeti. Cena trodnevnog boravka i odgovarajuće analize u ovom hotelu u Švajcarskoj je 3.999 CHF.

SHA Wellness Clinic

SPAIN

Previous
Next

Weight & Detox

£5,725 pp-.- FROM 7 DAYS

Program je fokusiran na oporavak i unapredjenje zdravlja i vitalnosti putem ishrane drugim terapijama sa ciljem stabilizacije metabolizma, smanjenje šećera u krvi, holesterola i korekciji težine.  Cena ovog sedmodnevnog programa u prelepom hotelu u Španiji je 5.725 funti.

sante wellness retreat

South Africa

Previous
Next

Health Optimizing

USD 13,565.–.- FROM 21 DAY

U Santé Wellness Retreat & Spa doživjet ćete savršenu kombinaciju najsavremenije tehnologije, zajedno s luksuznim smeštajem, zdravom hranom i tretmanima u Bio Energetskom Centru u kojem ćete uživati u tretmanima koji vrlo efikasno regenerišu organizam. Jedinstveni tronedeljni premium paket uključuje više tretmana od standardnih programa. Takođe, hotel naglašava da što je duži boravak, više vremena dopuštate telu i umu da se opusti i regeneriše. To se posebno odnosi na određene vrste bolesti  jer će sporiji tretmani kroz duži period smanjiti krizu zarastanja. Cena ovog programa koji traje 21 dan je 13.565 dolara. 

SWISS MOUNTAIN CLINIC

SWITZERLAND

Previous
Next

Immune Power Week

CHF 4150.-.- FROM 7 DAYS

Naš se imunološki sistem svakodnevno fokusira na zadatak da nas zaštiti i zato je vrlo važno da organizmu obezbedimo sve uslove da imunološki sistem prvilno funkcioniše. Swiss mauntain clinc svojim gostima nudi program koji će podržati punjenje imunoloških baterija i vratiti organizamu prirodnu iscelitelsjku sposobnost. Cena ovog sedmodnevnog programa je 4150 SHF.

Vilalara Longevity Thalassa

PORTUGAL

Previous
Next

ANTI AGING

£7,105 pp-.- FROM 7 DAYS

Usporite znakove starenja i unapredite zdravlje uz pomoć tri transformativna programa protiv starenja u medicinskom spa centru u Portugalu. Svaki program uključuje individualne zdravstvene preglede i savete koji će uticati na usporavanje ovih procesa. Fokusirajte se na jačanje vašeg imunološkog sistema koristeći inovativne dijagnostičke metode  ili odaberite vrhunske anti-age programe. Cena sedmodnevnog programa je 7.105 funti.

Lefay Resort

italy

Previous
Next

Detox

£ 2.320 pp.- FROM 5 DAYS

Posetite  luksuzno odmaralište skriveno u visokim alpskim šumama i ogromnim, snežnim planinama. Krenite u misiju izbacivanja svih toksina i stresa iz svog života koristeći drevne istočnjačke rituale kako biste stimulisali limfnu drenažu, poboljšali cirkulaciju i gubitak kilograma. Opustite se i uživajte u terapeutskim efektima  poput alpske soli, cveta kestena i slanog jezera. Cena program u trajanju od 5 dana 2.320 funti.

ALPENRESORT SCHWARZ resort

Austria

Previous
Next

energy

€ 1475, FROM 7 DAY

„Sedmodnevni programi Alpenresort Schwarza kombinuju modernu i komplementarnu medicinu. Razvijeni u saradnji sa privatnom klinikom i ljekarom dr. Oehlerom, programi su dizajnirani da poboljšaju vaše sveukupno zdravlje.

U saradnji sa stručnjacima u centru klijent će definisati kratkoročni i dugovoročni cilj na osnovu kojih će se kreirati prehrambeni program koji odgovara vašim individualnim potrebama. Bilo da se radi o iscjeljivanju rukama, spa tretmanu ili prilagođenom programu zdravlja, kondicije i wellnessa koji su vam potrebni, ponuda je dizajnirana da vas izleči – iznutra i spolja.

Program podrazumeva: 

 • Detaljan medicinski pregled 
 • Procena netolerancije na hranu.
 • Analiza bioelektrične impedancije 
 • Analiza faze spavanja 
 • Merenje oksidativnog stresa 
 • Mjerenje varijabilnosti otkucaja srca 
 • Dijetalne konsultacije 
 • 2x laserski tretmani za detoksikaciju, 2x infuzije vitalnih supstanci 
 • Regenerativni trening 
 • Masaža dubokog opuštanja mišića 
 • Završni medicinski pregled

Cena programa ne uključuje smeštaj u hotelu.

ocenao

tenerife

Previous
Next

relax

€ 790-, FROM 7 DAY

Tokom dvije decenije, OCÉANO Health Spa Hotel razvio je svoj jedinstveni koncept duha i tijela koji uključuje intenzivne 7, 14 i 21-dnevne programe dostupne za detoksikaciju, gubitak kilograma, metaboličke probleme, upravljanje stresom, ublažavanje bolova i jačanje imunološkog sistema ; samo da nabrojim nekoliko. 

Prije hiljade godina poznati grčki liječnik Hipokrat koristio je alge i morsku vodu za liječenje tjelesnih bolesti rekavši da, „sav život dolazi iz mora, a onaj ko se otvori moru naći će inspiraciju i opuštanje“. Danas je u zdravilišnom hotelu OCÉANO okean još uvijek kamen temeljac blagostanja.

Zahvaljujući iskusnom timu liječnika i terapeuta, specijaliziranog za preventivnu i regenerativnu medicinu, kao i naturopatske metode, boravak u OCÉANO ne samo da vraća dobrobit vašeg tijela i duha, već podržava i održiv i zdrav životni stil.

Program podrazumeva: 

  • 1x Inicijalni medicinski pregled
  • 3x pakovanje algi u vodenom krevetu
  • 2x opuštajuća masaža (50 min.)
  • 2x masaža refleksne zone stopala
  • 1x piling od slanog ulja
  • 2x kupka s morskom vodom s hidromasažom (30 min.)
  • 1x Shiatsu (50 min.)
  • 2x zvuk iscjeljivanja oceana (45 min.)
  • Besplatno sudjelovanje u joga programu (Mo-Fr: Hatha Yoga Level I + II, Vinyasa Yoga u grupi)

Cena programa ne uključuje smeštaj u hotelu.

Buchinger Wilhelmi

Germany

Previous
Next

post

€ 8,232 , FROM 28 DAY

Doktor Otto Buchinger, njemački filozof i liječnik, bio je uvjeren da „Kada tijelo posti, duša gladuje“. Vjerovao je da instinktivna želja za samosviješću i unutarnjim promišljanjem potaknuta postom također podržava proces ozdravljenja na fizičkom, duhovnom i emocionalnom nivou.

Doktor Otto Buchinger, nemački filozof i doktor, bio je uveren da „Kada telo posti, duša gladuje“. Verovao je da instinktivna želja za samosvešću i unutrašnjom ingtelegencijom podstaknutom gladovanjem  podržava proces ozdravljenja na fizičkom, duhovnom i emocionalnom nivou.

Buchinger Wilhelmi pruža vam podršku  tokom vašeg posta uz stručnu medicinsku negu u opuštenom okruženju. Klinika kombinuje zapadnu  i drevnu istočnu medicinu .

 

Program (od 7 dana)
U ovom programu možete odabrati  dijetu
pažljivo dizajniranu od strane našeg tima nutricionista u
suradnja s našim kuvarom.
Sva jela su napravljena od svežih, visokokvalitetnih sastojaka, uglavnom uzgajanih u našoj organskoj bašti.
Dijeta na bazi integrativne ishrane:
Visoko hranljivi lakto-ovo-vegetarijanski obroci, dopunjeni po želji ribom dva puta nedeljno.
Za pacijente sa specifičnim problemima, kao što su,
gastrointestinalni poremećaji, dijabetes, reumatične
bolesti, alergije na hranu i netolerancije, naš nutricionista i lekar će  prilagoditi vašu ishranu vašim potrebama.
Dnevni obroci su bogati: polinezasićenim masnim kiselinama i visokokvalitetnim
hranljivim materijama koje jačaju imunološki sistem
Usluge uključene
Lakto-ovo-vegetarijanska ishrana prilagođena vašim potrebama
(do 1200 kcal) 78 € * dnevno
Obavezni početni i završni medicinski pregled i
2 medicinska savjetovanja nedeljno za vreme vašeg boravka
Priprema personaliziranog plana terapije.

246 € dnevno je cena za  bilo koji od
sledećih terapije i / ili tretmana: Ishrana,
Psihoterapija i podučavanje, fizikalna terapija,
Vežbe, opuštanje, duhovnost
Fizičke i kulturne aktivnosti i grupni programi.
Korištenje sadržaja wellness i spa centra.
Supe od povrća i sveže cedjeni sokovi tokom
posta, maksimalno 4 dana na ishrani u programu adaptacije. * Dijete veće od 1200 kcal imaju nadoplatu od 18 € dnevno
Smještaj u kategoriji soba po vašem izboru.  Više informacija o programu pogledajte na ovom linku….

Program klasik (21 dan)
Originalni terapeutski post u centru marbella
Ovo je program koji je prvobitno preporučio
Otto Buchinger. Post od 21 dan osigurava dovojno vremena da pripremite organizam na fizičkom i duhovnom planu za ovaj program. Ovo je optimalan period da pacijent doživi duboko čišćenje organizma.
Program podrazumeva:
Obavezni početni i završni medicinski pregled i
2 medicinska savetovanja nedeljno za vrijeme  boravka
Priprema personalizovanog plana terapije.
Obavezna početna i završna standardna laboratoriska
ispitivanje
24-satna nega kvalifikovanog osoblja i  medicinskih sestara.
246 € dnevno je cena za  bilo koji od
sledećih terapije i / ili tretmana: Ishrana,
Psihoterapija i podučavanje, fizikalna terapija,
Vežbe, opuštanje, duhovnost
Fizičke i kulturne aktivnosti i grupni programi.
Korištenje sadržaja wellness i spa centra.
Supe od povrća i sveže cedjeni sokovi tokom
posta, maksimalno 4 dana na ishrani u programu adaštacije.
Smještaj u kategoriji soba po vašem izboru.  Više informacija o programu pogledajte na ovom linku….

 

Classic Royal (28 noćenja)


Kraljevski put do izlječenja i zdravlja.
Originalni terapeutski post u trajanju od 28 dana.

Idealno za goste koji žele i trebaju uviše
vrijeme za post i za sebe.
Naročito za pacijente koji pate od hroničnih poremećaja povezanih sa zdravljem ili koji imaju ili su imali neku ozbiljnu bolest

Usluge
Buchinger Wilhelmi AMPLIUS® | MED program
Osnovni medicinski tretman
sastoji se od 2 medicinske konsultacije
za svakih 7 noćenja
Osnovni laboratorijski pregled
(na početku vašeg boravka)
Smještaj u kategoriji sobe
po vašem izboru
Vaučer za terapiju u vrijednosti od 700 €
za terapije i tretmane.

povezane teme

SVAKI HOTEL TREBA DA IMA QUANTUM KAPSULU

Previous
Next

SVAKI HOTEL TREBA DA IMA QUANTUM KAPSULU

Wellness ne znači samo usluge koje se baziraju na različitim tehnikama masaže, treniranje na fitnness spravama, joga ili spa progarami.  To je mnogo kompleksni pojam koji nudi mnogo više mogućnosti.

Uobičajeni spa i wellness centri svoje usluge baziiraju na osećajima čula dodira (aseže) i mirisa (aromaterapija), ali nova nauka otkriva fizičke i emocionalne prednosti frekvencija i vibracija. Frekvnecije i talasi koje smo u mogućnosti da osetiimo našim čulima poput zvuka, svetla i boja samo su deo onoga što naša energetska i kvantno informaciona tehnologija nudi i zato je pravo vreme da se upoznate sa efektima tretmana i uživate u koktelu “dobrih frekvencija i vibracija” koje po potrebi opuštaju ili podižu energiju i aktiviraju isceliteljske sposobnostt. Tretmani u ovom centru svojim klijentima nudi mogućnost da na osnovu kompletnog screeninga i stručne analize zdravlja dobiju odgovorajući savet, preporuku ili program.

Problem nedostatka prostora, kvalitetnog kadra sada je prošlost. Quntum Wellness je mislio na sve. Sve što vam je potrebno je adekvatan prostor i internet konekcija. Sve ostalo prepustite nama.

SVAKI HOTEL TREBA DA IMA QUANTUM KAPSULU

Previous
Next

Luxurious WELLNESS AND spa experiences

Razmislite koliko ste investirali u vaš spa ili wellness centar i koliko vas mesečno košta njegovo održavanje. Da li ste spremni da se upoznate sa mogućnostima kvantne kapsule i prednostima koje nudi Quantum Wellness koncept. Sve što nam je potrebno je internet konekcija i adekvatan prostor. Sve ostalo prepustite nama.

Healing Holidays Exclusive

Luxurious WELLNESS AND spa experiences

Quantum Wellness centar  specijalizirani je zdravstveni i iscjeliteljski centar, rezultat višegodišnjeg istraživanja i rada na polju dijetetike, detoksikacije i mršavljenja, u kojem se tim stručnjaka brine za postizanje individualnih ciljeva svakog klijenta.

Atmosfera u kompleksu je opuštajuća i predisponira za obnavljanje cijelog tijela i maksimalnu fizičku i mentalnu dobrobit.

Quantum Wellness centar klinika je nove generacije koja svojim klijentima garantuje rezultate, bez obzira trebaju li uspješno i trajno smanjenje kilograma, potpunu detoksikaciju tijela ili se jednostavno žele kvalitativno opustiti kroz antistresne i anti-age terapije za revitalizaciju, koja je potrebna svakom od nas.

SVAKI HOTEL TREBA DA IMA QUANTUM KAPSULU

Previous
Next

SVAKI HOTEL TREBA DA IMA QUANTUM KAPSULU

Zamislite da je na poslu, fakultetu ili mestima gde provodite dosta vremena moguće dvadesetak minuta “odremati” i tako povratiti energiju i elan za predstojeće dnevne obaveze.

A zamislite da postoji tehnologija koja je u stanju da u isto vreme dok opušteno ležite, skenira vaš organizam kako bi pronašla a zatim i popravila skrivene nepravilnosti u njegovom radu. 

Ako ste mislili da je ovo naučna fantastika, pogrešili ste. Švajcarski naučnici napravili su prototip čipa koji se ugradjuje ispod kože i koji šalje informacije o vašem zdravlju na vaš telefon. 

Širom Amerike u tržnim centrima, apotekama i aerodromima već postoje takozvani HealthSpot i Health Pods u kojima se može izmeriti pritisak, nivo šećera i konsultovati se sa nutricionistisima lekarima različitih specijalnosti.Mnoge firme su drastično povećali svoju produktivnost i efikasnost zaposlenih pošto su im omogućili da na poslu odremaju u udobnim stolicama ili ležaljkama.

HEALTHY HOLIDAYS TO SERBIA

Previous
Next

DISCOVER YOUR PERFECT HEALTHY HOLIDAY

Odmori od 7, 14 ili više dana koji pozitivno utiču na zdravlje i koji su 100% prilagodjeni svakoj osobi sa garantovano najboljim odnosom cene i kvaliteta.

pripremite poslovanje za budućnost

Previous
Next

mail pouruke za hotele

Ukoliko tražite način da podignete svoje usluge na viši nivo I povećate zadovoljstvo klijenata. Ukoliko ste zainteresovani da u svome hotelu, wellness ili spa centru gostima omogućite tretmane koji u isto vreme opuštaju ali i podižu energiju. Ako želite da implementirate holističke programe zbog kojih će vas gosti preporučiti svojim prijateljima pravo je vreme da se upoznate sa mogućnostima i prednostima Quantum Wellness koncepta. 

FUNKCIONALNA ISHRANA

Previous
Next

Zdrava hrana kao trend za bilo koji hotel

Uzbudjeni ste pri pomisli na godišnji odmor i priliku da se posvetite stvarima za koje nemate vremena preko godine. Ali to takodje za mnoge znači i ne-tako zdravu hotelsku hranu. Ako i pokušate da iskombinujete nešto od ponudjenih “zdravih” opcija izbor su bezukusne hladne salate sa industriskim prelivima, pavlakom i majonezom ili suve žitarice prelivene takozvanim mlekom. Pogledajte kakve opcije nude  Even, Hilton ili Westin hoteli.

FUNKCIONALNA DIJAGNOSTIKA

SAZNAJTE VAŽNE INFORMACIJE O ZDRAVLJU

Za razliku od savremene medicina koja se u većini slučajeva problemima bavi kada se pojave simptomi i kada je često jedino rešenje hiruška intervencija Quantum Wellness koncept nudi mogućnost da se uz pomoć inovativne funkcionalane dijagnostike predvide estetski i zdravstveni problemi i nekoliko godina pre pojave simptoma. 

FUNKCIONALNA TERAPIJA

PRESTANITE SE BAVITI POSLEDICAMA OTKLONITE UZDROK

Tržište je preplavljeno tretmanima koja nude brza i neverovatna rešenja ali za koja se vrlo brzo ustanovi da izazivaju i veliki broj neželjenih efekata. Sve ove ponude pozivaju se na izjave zadovoljnih korisnika, naučna istraživanja, studije i autoritete, ali sve to još nije garancija da će i vama pomoći. Quantum Wellnes jedni je sistem koji  deluje na ključne faktore od kojih zavisi zdravlje i procesi starenja predvidjajući efikasnost tretmana i postojanje eventrualnih kontraindikacija.

QUANTUM NAPPING

Previous
Next

PRESTANITE SE BAVITI POSLEDICAMA OTKLONITE UZDROK

Zamislite tretman koji povećava budnost, kreativnost, smanjuje stres, poboljšava percepciju, izdržljivost, motoričke sposobnosti i seksualni život. Tretman koji pomaže da donosite bolje odluke, usporava starenje, kontroliše težinu, smanjuje rizik od srčanog udara i podiže raspoloženje. A zamislite da je ovaj tretman netoksičan, bez kontraindikacija, da je prijatan i što je najvažnije  potpuno je besplatan. Znam da ste skeptični i da ste se naslušali bajki i mislite da je ovo još jedna marketinška prevara. Sobzirom da je lično iskustvo najbolji način da proverite pozivamo vas da nas posetite i saznate da li je vama potreban ovaj tretman.  

procedura

procedura kroy koju klijent prolazi

LJEKOVITE VIBRACIJE

Uobičajeni spa i wellness centri svoje usluge baziraju na osećajima čula dodira (masaže) i mirisa (aromaterapija), ali nova nauka otkriva fizičke i emocionalne prednosti frekvencija i vibracija. Muzika, boje, svjetlo i frekvencije koje proizvode uredjaji u sveri energetske i kvantne medicine izazivaju sve više pažnje. Ponudite svojim klijentima koktel “dobrih frekvencija i vibracija” koje po potrebi opuštanju ili podižu energiju i raspoloženje.

TRETMANI

HEALTH CHEC UP

funkcionalna procena zdravlja

Previous
Next

Health Check Weekend

€ 1475, FROM 7 DAY

Ključ cjeloživotnog zdravlja leži u prevenciji bolesti i održavanju zdravlja, a ključ prevencije je procjena. Da bismo vam pružili zdravstveni plan koji je prilagođen vašim potrebama, moramo razumjeti pravo stanje vašeg tijela, kako iznutra tako i izvana. To činimo korištenjem vrhunskih neinvazivnih dijagnostičkih testova i pregleda kako bismo dobili cjelovitu detaljnu sliku vašeg zdravlja, genetike, okoliša i načina života. 

U saradnji sa stručnjacima u centru klijent će definisati kratkoročni i dugovoročni cilj na osnovu kojih će se kreirati prehrambeni program koji odgovara vašim individualnim potrebama. Bilo da se radi o iscjeljivanju rukama, spa tretmanu ili prilagođenom programu zdravlja, kondicije i wellnessa koji su vam potrebni, ponuda je dizajnirana da vas izleči – iznutra i spolja.

Program podrazumeva: 

 • Detaljan medicinski pregled 
 • Procena netolerancije na hranu.
 • Analiza bioelektrične impedancije 
 • Analiza faze spavanja 
 • Merenje oksidativnog stresa 
 • Mjerenje varijabilnosti otkucaja srca 
 • Dijetalne konsultacije 
 • 2x laserski tretmani za detoksikaciju, 2x infuzije vitalnih supstanci 
 • Regenerativni trening 
 • Masaža dubokog opuštanja mišića 
 • Završni medicinski pregled

Cena programa ne uključuje smeštaj u hotelu.

ocenao

tenerife

Previous
Next

relax

€ 790-, FROM 7 DAY

Ključ cjeloživotnog zdravlja leži u prevenciji bolesti i održavanju zdravlja, a ključ prevencije je procjena zdravlja.

Prije hiljade godina poznati grčki liječnik Hipokrat koristio je alge i morsku vodu za liječenje tjelesnih bolesti rekavši da, „sav život dolazi iz mora, a onaj ko se otvori moru naći će inspiraciju i opuštanje“. Danas je u zdravilišnom hotelu OCÉANO okean još uvijek kamen temeljac blagostanja.

Zahvaljujući iskusnom timu liječnika i terapeuta, specijaliziranog za preventivnu i regenerativnu medicinu, kao i naturopatske metode, boravak u OCÉANO ne samo da vraća dobrobit vašeg tijela i duha, već podržava i održiv i zdrav životni stil.

Program podrazumeva: 

  • 1x Inicijalni medicinski pregled
  • 3x pakovanje algi u vodenom krevetu
  • 2x opuštajuća masaža (50 min.)
  • 2x masaža refleksne zone stopala
  • 1x piling od slanog ulja
  • 2x kupka s morskom vodom s hidromasažom (30 min.)
  • 1x Shiatsu (50 min.)
  • 2x zvuk iscjeljivanja oceana (45 min.)
  • Besplatno sudjelovanje u joga programu (Mo-Fr: Hatha Yoga Level I + II, Vinyasa Yoga u grupi)

Cena programa ne uključuje smeštaj u hotelu.

Buchinger Wilhelmi

Germany

Previous
Next

post

€ 8,232 , FROM 28 DAY

Doktor Otto Buchinger, njemački filozof i liječnik, bio je uvjeren da „Kada tijelo posti, duša gladuje“. Vjerovao je da instinktivna želja za samosviješću i unutarnjim promišljanjem potaknuta postom također podržava proces ozdravljenja na fizičkom, duhovnom i emocionalnom nivou.

Doktor Otto Buchinger, nemački filozof i doktor, bio je uveren da „Kada telo posti, duša gladuje“. Verovao je da instinktivna želja za samosvešću i unutrašnjom ingtelegencijom podstaknutom gladovanjem  podržava proces ozdravljenja na fizičkom, duhovnom i emocionalnom nivou.

Buchinger Wilhelmi pruža vam podršku  tokom vašeg posta uz stručnu medicinsku negu u opuštenom okruženju. Klinika kombinuje zapadnu  i drevnu istočnu medicinu .

 

Program (od 7 dana)
U ovom programu možete odabrati  dijetu
pažljivo dizajniranu od strane našeg tima nutricionista u
suradnja s našim kuvarom.
Sva jela su napravljena od svežih, visokokvalitetnih sastojaka, uglavnom uzgajanih u našoj organskoj bašti.
Dijeta na bazi integrativne ishrane:
Visoko hranljivi lakto-ovo-vegetarijanski obroci, dopunjeni po želji ribom dva puta nedeljno.
Za pacijente sa specifičnim problemima, kao što su,
gastrointestinalni poremećaji, dijabetes, reumatične
bolesti, alergije na hranu i netolerancije, naš nutricionista i lekar će  prilagoditi vašu ishranu vašim potrebama.
Dnevni obroci su bogati: polinezasićenim masnim kiselinama i visokokvalitetnim
hranljivim materijama koje jačaju imunološki sistem
Usluge uključene
Lakto-ovo-vegetarijanska ishrana prilagođena vašim potrebama
(do 1200 kcal) 78 € * dnevno
Obavezni početni i završni medicinski pregled i
2 medicinska savjetovanja nedeljno za vreme vašeg boravka
Priprema personaliziranog plana terapije.

246 € dnevno je cena za  bilo koji od
sledećih terapije i / ili tretmana: Ishrana,
Psihoterapija i podučavanje, fizikalna terapija,
Vežbe, opuštanje, duhovnost
Fizičke i kulturne aktivnosti i grupni programi.
Korištenje sadržaja wellness i spa centra.
Supe od povrća i sveže cedjeni sokovi tokom
posta, maksimalno 4 dana na ishrani u programu adaptacije. * Dijete veće od 1200 kcal imaju nadoplatu od 18 € dnevno
Smještaj u kategoriji soba po vašem izboru.  Više informacija o programu pogledajte na ovom linku….

Program klasik (21 dan)
Originalni terapeutski post u centru marbella
Ovo je program koji je prvobitno preporučio
Otto Buchinger. Post od 21 dan osigurava dovojno vremena da pripremite organizam na fizičkom i duhovnom planu za ovaj program. Ovo je optimalan period da pacijent doživi duboko čišćenje organizma.
Program podrazumeva:
Obavezni početni i završni medicinski pregled i
2 medicinska savetovanja nedeljno za vrijeme  boravka
Priprema personalizovanog plana terapije.
Obavezna početna i završna standardna laboratoriska
ispitivanje
24-satna nega kvalifikovanog osoblja i  medicinskih sestara.
246 € dnevno je cena za  bilo koji od
sledećih terapije i / ili tretmana: Ishrana,
Psihoterapija i podučavanje, fizikalna terapija,
Vežbe, opuštanje, duhovnost
Fizičke i kulturne aktivnosti i grupni programi.
Korištenje sadržaja wellness i spa centra.
Supe od povrća i sveže cedjeni sokovi tokom
posta, maksimalno 4 dana na ishrani u programu adaštacije.
Smještaj u kategoriji soba po vašem izboru.  Više informacija o programu pogledajte na ovom linku….

 

Classic Royal (28 noćenja)


Kraljevski put do izlječenja i zdravlja.
Originalni terapeutski post u trajanju od 28 dana.

Idealno za goste koji žele i trebaju uviše
vrijeme za post i za sebe.
Naročito za pacijente koji pate od hroničnih poremećaja povezanih sa zdravljem ili koji imaju ili su imali neku ozbiljnu bolest

Usluge
Buchinger Wilhelmi AMPLIUS® | MED program
Osnovni medicinski tretman
sastoji se od 2 medicinske konsultacije
za svakih 7 noćenja
Osnovni laboratorijski pregled
(na početku vašeg boravka)
Smještaj u kategoriji sobe
po vašem izboru
Vaučer za terapiju u vrijednosti od 700 €
za terapije i tretmane.

Luxurious WELLNESS AND spa experiences

Health and wellness tourism is on the rise! More hotels are planning to promote healthier lifestyles and amenities featuring special wellness suites. These health-conscious rooms are popping up in hotels all around the country that will help travelers create a better sense of self during their stay. Here are some of the hottest, new hotel features that are setting the bar high when it comes to being healthy. Next time you need to travel in the middle of your diet plan, don’t sweat it. Stay at hotels that offer programs to boost fitness, healthy eating and even sleeping! More info….

SWITZERLAND

Grand Resort Bad Ragaz

Previous
Next

HEALTH CHEC UP

CHF 3999.- FROM 3 DAYS

Zdravstveni pregled pruža vam sveobuhvatnu analizu vaše tjelesne građe i vašeg životnog stila. Izvršen je detaljan popis svih pritužbi ili određenih rizika i pokazano vam je kako živjeti zdravo i održavati svoje zdravlje. KORISTI PROGRAMA: Rano utvrđivanje zdravlja…

When booking a hotel room, there are certain basic amenities most people expect will be available to them.  24-hour access to a gym or pool is not a surprise in most full-service hotels and is even starting to become standard at focused-service properties around the world. More recently, however, many hotels seem to be expanding beyond the standard gym and pool amenities.

 

Vacations are meant for relaxing, but sitting around all day can get boring pretty quickly. Whether it’s a morning yoga practice on the beach, a spectacular hike, or biking through wine country, choosing a fitness-minded hotel or resort definitely has its perks. Planning your own vacation? Consider one of these fit destinations.