MOGUĆNOSTI SARADNJE

Tražimo partnere koji bi zajedno sa nama učestvovali u razvoju Quantum Wellness koncepta i poslovnih ideja. Želimo da ovaj koncept implementiramo kao samostalan sistem ili kao deo wellness i spa ponude u nekom hotelu, fitness, gym ili beauty centaru kroz nekoliko modela  partnerstva.

  • OPCIJA A namenjena onima koji žele da investiraju u otvoranje Quantum Wellness centar u svom gradu i na taj način učestvuju u širenju mreže naših centara 
  • OPCIJA B namenjena je osobama koje žele da se pridruže našem promotivnom timu i da se bave marketingom i brendiranjem Quantum Wellness koncepta.
  • OPCIJA C osobama koje su medinciski edukavani nudi mogućnost da se kroz dodatnu edukaciju pridruže našem ekspertskom timu u okviru naših centara.

OPCIJA A

OPCIJA A namenjena onima koji žele da otvore Quantum Wellness centar u svom gradu i na taj način učestvuju u širenju mreže naših centara 

Ova opcija nudi mogućnost zarade po različitim osnovama ali ovom prilikom predstavićemo mogućnosti ostvarivanje prihoda po 3 osnova:

  • Pirhod od usluga u kapsuli (funkcionalna procena i tretmani)
  • prihod od programa (detox, energy i rejuvenation)
  • prihod od konsultantskih usluga.

Kroz B2B partnerstvo budući partneri imaju mogućnost ostvarenja godišnjeg prihoda izmedju 30.000 i 100.000 eura uz investiciju od 14.000, 20.000 ili 30.000 eura. Procena je radjena na osnovu pretpostavke da centar nedeljno ima samo 12 klijenata.

Pretpostavka je da se jedna osoba dnevno odluči za procenu zdravlja, tri osobe nedeljno za paket od 10 tretmana u kapsuli i 2 osobe nedeljno za članstvo u Quantum Wellness klubu.

OPCIJA B

Ova opcija namenjena je osobama koje žele da se pridruže našem promotivnom ili expertskom timu.

U  ovoj opciji firma 4 LIFE BIDODESIGN nudi mogućnost saradnje u okviru postojećih centara. Partneri (osobe koje se bave marketingom i stručne osobe  koje rade sa klijentima) imaju mogućnost da samostalno odaberu osnov po kokem žele da se pridruže Quantum Wellness zajednici i striču prihod.

Promoteri ostvaruju prihod kroz proviziju od svake osobe koja se po njihovoj preporuci odlučla za neku od usluga ili programa u centru dok experti prihod ostvaruju i od klijenata koje su promoteri uputili u centar. Opcije koje promoterima stoje na raspolaganju: 

Pirhod od usluga koje se sprovode u kapsuli.

  • Prihod od funkcionalne procene.
  • Prihod od tretmana u kapsuli.

Kroz opciju članstva Quantum Wellness nudi mogućnost korišćenja opreme i prostora osobama koje žele da se pridruže našem timu stručnih saradnika ili promotera.

U zavisnosti od opcije koju odaberu, stručni saradnici ostvaruju proviziju izmedju 35 i 50 eura od svake funkcionalne procene koju obave u našem centru (ovaj procenat se odnosi na osobe koje su došle na pregled zahvaljujući marketingu saradnika) i 20 eura po svakom tretmanu u kapsuli ukoliko se odluči za opciju paketa koja obezbedjuje 50 tretmana.