ZDRAVLJE POČINJE KOD KUĆE A NASTAVLJA SE NA POSLU

Bez obzira da li razmišljate o tome da u kompaniji kreirate wellness za svoje zaposlene, investirate u novi biznis ili jednostavno želite da uzmete zdravlju u svoje ruke, pravo je vreme da otvorite vaš um za nešto novo.

VREME JE ZA POKLONE
 Iskoristite mogućnost da se kroz lično iskustvo upoznate sa prednostima Quantum Wellness koncepta.

VREME JE ZA POKLONE

 Iskoristite mogućnost da se kroz lično iskustvo upoznate sa prednostima Quantum Wellness koncepta.

KOME JE NAMENJENA POKLON KARTICA?

Naši poklon vaučeri namenjeni su pre svega vlasnicima kompanija, menadžerima za ljudske resurse ali i zaposlenima koji žele da investiraju u svoje zdravlje. Samo zadovoljne, motivisane ali i zdrave osobe mogu se maksimalno posvetiti svojim poslovnim ali i životnim obavezama  Osobe kojima je namenjena ova kartica razmišljaju na sledeći način:

  • Želim wellness usluge i programe za vreme posla koji će mi omogućiti da se osećamo bolje i zdravije.
  • Želim personalizovane obroke na poslu i mogućnost da napunim  “baterije” i podignem energiju i elan za svakodnevne obaveze.
  • Želim da ovu mogućnost imaju i zaposleni u mojoj kompaniji.

Bez obzira koji je razlog, dobra dijagnostika je prvi korak i preduslov za bilo koji savet, tretman ili program, zbog čega smo odlučili da vam poklonimo mogućnost da saznate važne informacije o svom zdravlju i kako bi u buduće lakše donosili odluke u pogledu zdravlja i ishrane.

VREDNOST 36.000 RSD

Ova kartica, nudi vam mogućnost da saznate važne informacije o svom zdravlju i da razumete uzrok vaših estetskih i zdravstvenih problema.

Jedna osoba ne može iskoristiti više gift vaučera.

VREDNOST 18.000 RSD

Ova kartica, nudi vam mogućnost da saznate informacije koje će vam pomoći da lakše donosite bolje odluke u pogledu vaše ishrane i zdravlja. 

Jedna osoba ne može iskoristiti više gift vaučera.

Za više informacija potrebno je da popunite kratku formu ili da nas kontaktirajte na 063 10 20 702