Ako ste ste zarobljeni u dnevnim poslovnim i porodičnim obavezama i nemate vremena da razmišljate o svojoj ishrani i zdravlju naša druženja i učenje uz kolače po preporuci nutricioniste, biće prava prilika da uradite nešto dobro za sebe. Cilj ovih druženja je ne samo učenje o stvarima za koje nikada nemate vremena već i dobijanje konkretnih odgovora na pitanja koja Vas zanimaju. 

Najednostavnije rečeno, ovo je mogućnost i prilika edukacije o različitm temama uz jelo. Mnoge kompanije uspešno primjenjuju ovaj koncept kako bi omogućili svojim zaposlenima da se usavršavaju i stiču znanja iz različitih oblasti. Pronalaženje načina da se jede zdravo uz svakodnevne radne obaveze često je nemoguća misija a u moru kontradiktornih informacija mnogi su u nedoumici kako odabrati i kome verovati

U prijatnom ambijentu hotela Helvecija uz inovativne funcionalne obroke organizujemo kratka edukativna predavanja o različitim temama vezanim za ishranu i zdravlje. Pokazaćemo vam kako da malim promenama u načinu života i ishrane utičete na najvažnije faktore od kojih zavisi vaše zdravlje i izgled. Na ovim predavanjima izmedju ostalog možete saznati: 

 • Kako odabrati u moru kontradiktornih informacija u pogledu ishrane?
 • Kako povećati energiju i elan za obavljanje svakodnevnih obaveza malim promenama u načinu ishrane.
 • Važnost sna i kako ga poboljšati
 • Prevencija srčanih bolesti
 • Kako hrana utiče na vaše raspoloženje
 • Kako smanjiti žudnju za šećerom.
 • Kako zaštiti vid od štetnog uticaja monitora i telefona.
 • Ishrana za mozak
 • Alternativa za Junk Food i nezdrave grickalice
 • Kako smanjiti potrebu za kofeinom i energetskim pićima
 • Šta je Super Food?
 • Row Food ili Slanina? 
 • Prevencija i upravljanje dijabetesom
 • Kako smanjiti napetost mišića i bolove vratu i zglobovima
 • Ideje za pripremu zdravih obroka / demonstracija i degustacija
 • Kako da napravite zdrave slatkiše za svoju decu (i sebe)
 • Kako da smršate trajno uživajući u svojoj omiljenoj hrani.

Današnje tržište rada je izuzetno konkurentno i sve više zaposlenih traži načine da se razlikuju od drugih.To najčešće znači sticanje različitih veština kroz obuke i seminare kada je god to moguće. Međutim, današnji zahtevi takođe otežavaju zaposlenima sa punim radnim vremenom da traže dodatnu obuku preko tradicionalnih škola. Zato sve više kompanija nudi programe koji se sprovode uz ručak ili doručak kao način da ponovo investiraju u svoje zaposlene i ponude dodatne veštine onima koji žele da napreduju u kompaniji. Evo nekoliko prednosti učenja uz ručak.

Za razliku od sastanaka koji se dešavaju u redovno radno vreme i smanjuju produktivnost, programi učenja u vreme doručka ili ručka nude priliku zaposlenih da se druže i uče zajedno. Održavanjem obuke koje je manje formalno, veća je verovatnoća da se zadrži pažnja ljudi koje žele učiti ili se infrmisati o nekim temama.

Stalne mogućnosti obuke

Mnoge kompanije provode obuku samo kada je to apsolutno neophodno. Uvođenjem mesečnog programa za učenje uz ručak, moguće je pokriti raznovrsne teme tokom cele godine i osigurati da svi zaposleni imaju priliku sudelovati. 

Pružajući ručak jednom ili više puta mesečno, i pozivajući zaposlene da se uključe u otvorenu diskusiju, bićete zapanjeni koliko se povećava učešće i kako je lako izgraditi jače timove u kratkom periodu.

PROCEDURA:

 • Dobrodošlica uz jedan zdrav napitak i neformalno upoznavanje.
 • Zajedno će mo definisati pitanja u vezi vašeg zdravlja i ishrane na koja bi želeli da saznate odgovor.
 • Obavićemo jednu inicialnu procenu vašeg zdravlja na osnovu čijih informacija vam kasnije možemo dati odgovore na vaša pitanja.
 • Priča o zdravlju uz funkcionalni obrok i desert.
 • Odgovori na vaša pitanja.

KOTIZACIJA:

 • Kotizacija za dve osobe 6.000 rsd.
 • Kotizacija za četri osobe 8.000 rsd

PRESTANITE GLADOVATI.POČNITE JESTI

 Preporuke ishrane koji se baziraju na proceni težine, visine i prehrambenih navika za većinu estetskih i zdrastvenih problema nisu dale očekivane rezultate. Zahvaljujući razvoju novih inovativnih tehnologija sada je moguće za svaku osobu nepogrešivo odrediti nutritivne potrebe i na osnovu toga preporučiti 100% personalizovan program ishrane.

stop dieting

PRESTANITE GLADOVATI. POČNITE JESTI

UŽIVAJTE BEZ BROJANJA KALORIJA I GRIŽE SAVESTI

Zamislite kada bi vam lekari i nutricionisti umesto lekova I neukusnih dijeta propisivali kolače koje možete jesti bez griže savesti i brojanja kalorija. Ako je I vama doručak najvažniji obrok, a večera najveći problem u danu. Ako su kolači “nešto čega se teško odričete ovo predavanje je idealno za vas. Na vama je da dodjete, ostalo prepustite nama.

ODABERITE DESERT PO VAŠOJ MERI: 

 • Anti Aging Desert
 • Desert za bolje varenje
 • Puding protiv celulita

Ps. Povedite sa sobom prijatelje i uživajte u desertu po preporuci I zdravoj kafi. Prvu turi mi častimo.

HEALTHY DESSERTS

UŽIVAJTE BEZ BROJANJA KALORIJA I GRIŽE SAVESTI

SAZNAJTE KAKO VAŠ ORGANIZAM REAGUJE NA VAŠU OMILJENU HRANU

Pokušavate da jedete pravilno planiranjem obroka i kupovinom suplemenata. Vodite računa o spavanju i redovno vežbate ali ipak vaše zdravlje i energija nisu onako kako bi želeli. Ali šta ako se ispostavi da vam način ishrane i suplementi koje pijete prave više štete nego koristi. Ako želite da rešite nedoumice i saznate kako vaš organizam reaguje na vašu omiljenu hranu ovo predavanje može biti odličan izbor.

FOOD SENSITIVITI

ZDRAVE NAVIKE KOJI I NISU BAŠ ZDRAVE

GUBITAK TEŽINE KOJI TRAJEEEE

Saznajte tajne i trikove za održivi gubitak težine. Saznajte više o zabludama i marketinškim trikovima zbog kojih dijete nisu rešenje za vaš problem.Prestanite da brojite kalorije i počnite ponovo da uživate u vašoj omiljenoj hrani.

lose weight

GUBITAK TEŽINE KOJI TRAJEEE

SAZAJTE KOJU HRANU ŽELE VAŠE ĆELIJE

Celoga života jedete hranu u kojoj uživate i koja zadovoljava vaše gustativne receptore. Vreme je da počnete da razmijšjate o svojim ćelijama i šta je to što one žele.

Naše ćelije poput našeg tela imaju iste potrebe za hranom i samo od njihovog zdravlja i rada zavisi vaše zdravlje.I ćelije poput našeg organizma moraju eliminisati otpad koji se proizvode u procesu proizvodnje energije. Svaka ćelije je okružena membranom koja ima zadatak da kroz takozvane jonske kanale propušta sastojke koji su potrebni a zatim i da omogući izlazak otpada nakon procesa sagorevanja i proizvodnje energije.

Održavanje ove selektivne propustljivosti je ključno za zdravlje i vitalnost ćelija. Ćelije koje ne mogu adekvatno da apsorbuju hranjive materije ili ne uspevaju da uklone otpad vrlo brzo mogu postati ne funkcionalne, toksične i “trome” umesto da su zdrave i vitalne. Ovakve ćelije nisu u stanju da efikasno proizvode energiju za život ili obavljaju svoje druge zadatke i zato je vrlo važno da saznate koja je hrana potrebna ašim ćelijama.

CELLULAR NUTRITION

SAZNAJTE KOJU HRANU ŽELE VAŠE ĆELIJE

PRIDRUŽITE SE TIMU NAŠIH NUTRITIVNIH DETEKTIVA

NOVA DIMENZIJA NUTRICIONIZMA

Strastveni ste zagovornik zdravog života, želite da živite zdravo i da se time bavite? Želite da investirate u originalan, interesantan i profitabilan biznis ali u moru ponuda teško je proceniti i odabrati. Nudimo vam mogućnost da pokrenete novu uzbudljivu karijeru i da uživate u poslu koji radite. 

Zahvaljući dugogodišnjem iskustvu u oblasti nutricionizma, integrativne i kvantne medicine odabrali smo ono najbolje što nauka i tehnologija u svetu trenutno nudi i sve to upakovali u jedinstven sistem u oblasti wellness industrije.

DIET DETECTIVES

PRILIKA ZA POSAO I NAPREDOVANJE U KARIJERI

Budite ispred konkurencije. Proširite svoje usluge i podignite ih na viši nivo upotrebom novih inovativnih tehnologija. Obezbedjujemo vrhunsku opremu, obuku i podršku za rad.

Organizator Lunch & Learn koncepta je udruženje za promociju funkcionalne ishrane, integrativne i kvantne medicine, a na vaša pitanja i nedoumice  odgovaraće Marina Luketina Šunjka.

Marina Luketina Šunjka

Marina je svoje obrazovanje počela u oblasti molekularne biologije i nutricionizma da bi se poslednjih 15 godina usavršavala u oblasti integrativne i kvantne medicine. Od 2003 godine saradjuje sa Institutom za razvoj bio informacionih tehnologija iz Ukraine i Rusije, a od 2009 u saradnji sa Medjunarodnim udruženjem za promociju i razvoj kvantne medicine, vrši obuku iz oblasti funkcionalne ishrane, kvantno informacione terapije i funkcionalne dijagnostike.Trenutno priprema doktorate iz oblasti preventivne medicine na Medicinskom fakultetu u Kragujevcu dok na ECPD fakultetu (University for Peace established by the United Nations) doktorira u oblasti menadžmenta u zdravstvu.

Objavljeni radovi.

 • Časopis Frontier in Public Health 2018; Book Review: Consolidation of Quantitative and Qualitative Research
 • Časopis Farmecenomia. Health economics and therapeutic pathways 2017; Utilization patterns of complementary and alternative medicine in Australia, Canada and United States: popularity of dietary supplements, mind-body and manipulative therapies.
 • Časopis društva za ishranu Srbije: Hrana i Ishrana 2017; Ejekti primene niskoproteinske ishrane kod pacijenata sa dijabetesom tip 1 i hipertenzijom.

Poštovani,
Ukoliko želite da nam se pridružite na ovim predavanjima dovoljno je da popunite našu kontakt formu.

Close Menu