KONCEPT SARADNJE SA NUTREEE

Poštovani partneri, kao što smo vam već nekoliko puta rekli, i pored teškog perioda kroz koji smo zajedno prošli zbog korone,  i dans nakon 30 meseci sardnje želimo istaći da  smo zadovoljni našom saradnjom u proteklih 30 meseci i se nadamo nastavku još bolje saradnje u narednom periodu. Iskoristićemo priliku da u nastavku prodiskutujemo o nekoliko tema. Ukratko će mo vas upoznati sa našim stavom i sugestijama u vezi vaše ponude da Nutree investira u proizvodnju novog modela kapsule. Nakon toga prezentovaćemo kako mi vidimo razvoj našeg biznisa i kako bi izgledala saradnja a zatim ćemo vam ukazati na nekoliko stvari koje su za nas u ovom trenutku vrlo važni i o kojima moramo danas zajednički pronaći rešenje.

PONUDA DA NUTREE INVESTIRA U IZRADU PROTOTIPA KAPSULE

Ovako smo mi zamišljsli saradnju u kojoj bi  Nutree ili bilo koja druga firma želela da uloži novac u izradu plrototipa energy kapsule.

Na onosvu vašeh zahteva da napravimo procenu potrebne investicije za izradu  prototipa novog modela (ENERGY ) kapsule, u maju mesecu smo vam dostavili našu ponudu.

Obzirom na vaš predlog saradnje koji ste poslali u formi MOU  vrlo je moguće da se nismo dobro razumeli pa bih ovom prilikom još jednom objasnili na koji način smo mi zamisliil ili videli našu ponudu

 • Naša ponuda podrazumeva  da će naša fimra  (4 life biodesign), za potrebe Nutree napraviti prototip kapsule i da ce Nutree za tu uslugu Firmi 4 life.
  Platiti 250.000 e.

Sobzirom da  u ovoj opciji  Nutree,  našoj  firmi  (4 life biodesign) plaća za uslugu razvoja novog modela  kapsule 250.000 eura , Nutre centar automatski ostvaruje i ekskluzivnost za prodaju ovog modela u celom svetu. (ali samo ovog modela)
Nakon izrade prototipa kapsule 4 life ce Nutree napraviti ponudu za kupovinu   10, 30. 50 ili 100 kapsula.  Ukoliko cena po kojoj 4 life biodesign, Nutree centru ponudi proizvodnju  kapsula, neodgovara  Nutree može zatražiti ponude i od drugih firmi u svetu.

 • U ovoj opciji Nutree bi sam odlučivao o modelu marketinga i načinu poslovanja (prodaja, izdavanje, lizing, fraunšiza…) i komletan prihod od prodaje kapsula pripadao bi Nutree centru. 
 • Goran bi se u ovoj opciji bavio organizacijom proizvodnje kapsula, usavršavanjem postojećih terapeutskih modula i razvojem novih dijagnostičko terapeutskih mogućnosti. kako bi konstantno bili ispred konkurencije. Finansiski Interes Gorana u ovoj opciji je prihod koji bi ostvarilo od prodaje kapsula i dijagnostičko terapeutskih modula.
 • Marina bi bila zadužena za pronalaženje i  obuku stručnog osoblja koje bi sprovodilo sve procedure u radu sa klijentima. Interes Marine je prihod od obuke, usluga izrade izveštaja i podrške matičnog centra za rad sa klijentima i licencnih prava.

 Kao sto smo i ranije, u maju mesecu rekli, zainteresovani smo za vašu ponudu da Nutree investira 250.000 u izradu novog modela kapsule uz podelu prihoda 50%-50% medjutim misljenja smo da bi to iz različitih razloga u budućnosti moglo biti komlikovano i da bi moglo otezavati poslovanje pa bi zeleli da vam izložimo naše sugestije na vaš predlog koji ste poslali u poslednjem MOU dokumentu. Mi smo vam na ovu ponudu mnogo detaljnije obrazložili naše mišljenje medjutim ovde će mo se osvrnuti samo na nekoliko stvari.

1. Ako smo dobro razumeli, u tački 6 vašeg MOU, predložili ste da se sva prava i intelekturalna svojina na ono što 4 life biodesign radi u Srbiji trebalo bi da se prenese na Nutree. 

Article (6):

The Second party agree that Nutree Wellness Center in Qatar will represent 4LifeBiodesign and will own all related wellness devices product and fabricated by its Head office in Serbia. Further, the Second Party agree that the production and fabrication of QUATNUM ZONE CAPSULES and its Know How Technology and concepts and any other devices, will be fabricated and distributed to World Wide only and Solely by Nutree Wellness Center in Qatar.

NAŠ STAV POVODOM OVOG PREDLOGA

4 life biodesign nema interes da vlasnička prava, know how i tehnologije svega što je radio proteklih 20 godna prenese na Nutree ili novi identitet zbog izrade novog prototipa ali, ukoliko je Nutree zainteresovan za kupovinu naše firme i tehnologija možemo razgovarati o tome.

2, Mišljenje našeg advokata da u ovom trenutnku osnivanje zajednicke firme u Qataru,  za nas nije dobra opcija.

Jedan od razlog je da zbog potencijnih restrikcija u putovanju zbog korone i FIFA  prvenstva, velika verovatnoća da će naš dolazak u Qatar često biti onemogućen što značajno može uticati na našu informisanost o poslovanju i razvoju biznisa.

Nedostatak komunikacije  već je evidentan u dosadašnjoj saradnji. Navešćemo samo nekoliko u poslednjih nekoliko meseci. U februaru mesecu 2022 godine na našu sugestiju da je Nutree po dogovoru do marta meseca trebao da nam isplati kompletan know how a da je za 2 godine plaćena samo jedna rata od 6.000 eura. Nakon toga u mejlu 11.02.2022 godine Nutree je predložio da počevši od marta meseca svakog meseca uplaćuje po 6.000 eura. Od marta do danas Nutree umesto 30.000, eura, uplatio samo 9.000 eura.

U maju mesecu dogovor je bio da u Qatar ponovo dodjemo 5 juna medjutim i do dan danas nismo dobili od vas nikakakvu informaciju.

Još jedna stvar na koju bi želeli da ukažemo je informacija iz vašeg poslednjeg mejla iz juna meseca gde ste nas obavestili da ste već daleko odmakli u nekoj sertifikaciji (što je dobro) ali i da su troškovi koje ste imali ogromni (što nije dobro) sobzirom da ste u razgovoru koji smo vodili na tu temu u maju rekli da je u odnosu na cenu od 50.000 eura, koliko košta medicinski sertifikat  u Srbiji, u Qataru zanemarljiva. 

Naravno nama je drago da vi to uradite jer će te time omogućiti sebi prodaju kapsula i legalan rad u Qataru i zemljama koje priznaju takav dokument ali mi ne možemo učestvovati u tim troškovima a pogotovo što o temi ni jednog trenutnka nismo bili obavešteni niti pitani za mišljenje i saglasnost. 

Sobzirom na sve gore izneto mišljenja smo da bi koncpt poslovanja i naše saradnje u opciji gde Nutree investira u razvoj novog modela kapsule ,trebao da IZGLEDA OVAKO…

 •  da proizvodnju, razvoj kapsula i tehnologija radi 4 life biodesign u Srbiji jer je Srbija bila i ostala najotvorenija zemlja po tom pitanju. 
 • Drugo, obuku kandidata bi se obavljala takodje u Srbiji gde sem što je ona uvek otvorena za strance imamo i odlične uslove za obuku i smeštaj. Marina bi u tom slučaju imala mogućnost da kao autor Quantum Wellness koncepta utiče i kontroliše na kvalitet pruženih usluga naših saradnika. U suprotnom centri neće moći da nose licencu ni brend Quantum Wellness. 
 • Na drugoj strani Nutre bi radio prodaju i marketing kapsula na način na koji on to misli da je za njegov biznis najbolj ili uz konsultaciju sa Goranom kao Business designera Quantum koncepta.
 • Ukoliko Nutree zeli mozemo razgovarati o uslovima po kojoj bi 4life ustupio ekskluzivnost za prodaju i postojećeg- prvog modela QUANTUM  kapsule.

Uslovi Korišcenja licencnih prava, know how i obuka koju sprovodi Marina za SMART ili EKSPERT programe definisani su u memorandumu iz 2019 g i odnose se za partnere koji žele ekskluzivnost u jednoj zemlji. 

 • OBUKA, KNOW HOW I LICENCNA PRAVA ZA JEDNU ZEMLJU ZA SMART PROGRAM IZNSI 55.000 EURA 
 • OBUKA, KNOW HOW I LICENCNA PRAVA ZA JEDNU ZEMLJU ZA EXPERT PROGRAM IZNOSI 65.000 EURA.
 • Za partnere koji žele ekskluzivnost za pojedine regione poput MENA, EVROPE, AMERIKE, AUSTRALIJE ….. više zemalja možemo dati ponudu.

Član (6):

Tekst Nutree – Druga strana je saglasna da će Nutree Wellness centar u Kataru predstavljati 4LifeBiodesign i da će posedovati sve povezane proizvode za wellness uređaje koje proizvodi sedište u Srbiji.  

NAŠE PITANJE – Koja je svrha registrovvanja nove firme ako Nutree wellness centar zastupa interese 4 life biodesign?

Investicijom od 250.000 Nutree zahteva ekskluzivnost za distribuciju obe kapsule i svih softvera 

Sve ostalo: 1.Prethodni model kapsule. 2. Dijagnostički softver diakor, 3. FERTY uredjaj u koje Nutree partner nije investirao novac,  mogu biti predmet posebnih pregovora. 

Nadalje, Druga strana se slaže da će proizvodnja i izrada KAPSULA QUATNUM ZONE i njene tehnologije znanja i koncepata i bilo kojih drugih uređaja biti proizvedena i distribuirana samo World Wide i Isključivo od strane Nutree Wellness centra u Kataru.

Na osnovu MOU iz 2019 god, mi smo se saglasili da Nutree ima ekluzivnost u Qataru i još dve zemlje. Saglasni smo da ova odredba i dalje ostane bez obzira što za dve godine nije prodata ni jedna kapsula. Saglasni smo i da Nutree dobije ekskluzivnost i na druge države pa čak i ceo svet ali Nutree mora ponuditi marketing plan i preciziranje broja kapsula koje Nutre želi da proizvedemo u periodu od 12, 24 i 36, meeci. 

Article (6):

 1. The Second party agree that Nutree Wellness Center in Qatar will represent 4LifeBiodesign and will own all related wellness devices product and fabricated by its Head office in Serbia. Further, the Second Party agree that the production and fabrication of QUATNUM ZONE CAPSULES and its Know How Technology and concepts and any other devices, will be fabricated and distributed to World Wide only and Solely by Nutree Wellness Center in Qatar.

Član (6):

Druga strana je saglasna da će Nutree Wellness centar u Kataru predstavljati 4LifeBiodesign i da će biti vlasnik svih povezanih proizvoda za wellness uređaje koje proizvodi sedište u Srbiji. Nadalje, Druga strana se slaže da će proizvodnja i izrada KAPSULA QUATNUM ZONE i njene tehnologije znanja i koncepata i svih drugih uređaja biti proizvedena i distribuirana samo World Wide i Isključivo od strane Nutree Wellness centra u Kataru.

NAŠ PREDLOG SARADNJE SA NUTREE

Ovu opciju smo već izneli u rezimeu naše ponude za izradu prototipa nove kapsle.

UKRATKO:

 • 4 life biodesign nudi kroz B2B model saradnje, nudi mogućnost da po ceni  250.000 eura za potrebe i račun partnera napravi prototip recharge kapsule.
 • Nakon završetka prototipa 4 life biodesign će partneru napraviti konačnu ponudu za izradu 10,30,50 i 100 kapsula.
 • Partner bi sam odlučivao o modelu marketinga i načinu poslovanja (prodaja, izdavanje, lizing, fraunšiza…) i komletan prihod od prodaje kapsula pripadao bi Nutree centru. 
 • Goran bi se u ovoj opciji bavio organizacijom proizvodnje kapsula, usavršavanjem postojećih terapeutskih modula i razvojem novih dijagnostičko terapeutskih mogućnosti. kako bi konstantno bili ispred konkurencije. Finansiski Interes Gorana u ovoj opciji je prihod koji bi ostvarilo od prodaje kapsula i dijagnostičko terapeutskih modula.
 • Marina bi bila zadužena za pronalaženje i  obuku stručnog osoblja koje bi sprovodilo sve procedure u radu sa klijentima. Interes Marine je prihod od obuke, usluga izrade izveštaja i podrške matičnog centra za rad sa klijentima i licencnih prava.

U ovoj opciji umesto da investirate 250.000 u izradu jedne kapsule, nudimo vam mogućnost da za taj navac dobijete čak 12 kapsula.

Naime, naši partneri u Srbiji, spremni su da sami investiraju u izradu prototipa nove kapsule i u razvoj aplikacije koja bi unapredila doživljaj klijenta pri sprovođenju tretmana, uz garanciju da će im 4 LIFE BIODESIGN godišnje kupovati minimum 36 kapsula ( samo 3 mesečno) u narednih 5 godina.

Uz našu marketinšku strategiju koju smo osmislili, naš potencijalni MASTER PARTNER mogao bi već u prvoj godini, ne samo vratiti uloženi novac već bi i ostvario 108.000 eura čistog profita.  

Ukoliko bi koristeći naš model poslovanja, MASTER PARTNER nastavio sa godišnjom kupovinom 36 kapsula, i širenjem biznisa., profit od opcije izdavanja kapsula za 5 godina iznosio bi 9.700.000 eura dok bi u svom vlasništvu na kraju pete godine posedovao čak 540 kapsula

Čak i ako bi prestao da ulaže u kupovinu novih kapsula posle 5 godina, prihod od izdavanja ovih 540 kapsula koje su otplaćene i koje su u njegovom vlasništvu, MASTER PARTNERU,  godišnje bi donosio čist profit od 9.720.000 eura. odnosno dodatnih 48.000.000 eura za još 5 godina. Saznaj više…

Nakon izrade prve verzije prototipa obe strane, i mi i nutree ce predložiti dorade ili izmene koje ce firma koja  radi na razvoju kapsule, u najkraćem roku odraditi. 

Ukoliko nakon izvršenih promena, zajednicki procenimo da  kapsula zadovoljava naše zajedničke kriterijume, predložicemo cene po kojima kapsula i pripadajuci softveri mogu da se proizvode u Srbiji pod našim nadzorom.

50% AVANS PRI POTPISIVANJU UGOVORA.
20% NAKON IZRADE PROTOTIPA
30% NAKON ZAVRŠETKA KAPSULE. I PREUZIMANJA KAPSULE
OVA PONUDA VAZI 14 DANA

REZIME DOSADAŠNJE SARADNJE I DALJI KORACI

Kao što smo već rekli saradnja sa Nutree za nas je od velikog značaja međutim ovom prilikom moramo vam ukazati na nekoliko stvari koje su za nas vrlo važni i o kojima moramo danas doneti konkretan dogovor.

Pre svega želimo vas upoznati sa sledećim stvarima.

U periodu od januara 2020 do danas (30 meseci) u Qatar smo dolazili 4 puta i proveli smo ukupno oko 50 dana . Tokom proteklog perioda, trudili smo se da ispoštujemo i obaveze koje čak i nisu bile deo našeg dogovora. 

 1. Podsetićemo vas da u memorandumu koji smo potpisali 2019 godine, iako nije definisano ko snosi troškove prevoza kapsule mi smo do sada dva puta platili avionski transport kapsule.
 2. Pri slanju druge kapsule došlo je do njenog oštećenja u transportu i ponovo smo mi preuzeli obavezu da o svom trošku napravimo novu kapsulu..
 3. Ugovor je podrazumevao da troškove dolaska i avionskih karata snosimo mi a da troškove smeštaja i boravka u Qataru snosi Nutree centar. Sobzirom da smeštaj u kući  gde su smešteni vaši radnici za nas nisu prihvatljivi mi smo prinudjeni da  sami plaćamo hotel. 

Ukupni troškovi za četiri dolaska u Qatar izradu nove  kapsule i dva avionska  transporta nas je koštalo preko 25.000 eura a  na ime vaših obaveza za know how i obuku do sada smo dobili samo  15.000 eura. 

Podsećamo vas da je po dogovoru know how trebao biti isplaćen u periodu od dve godine. Za SMART PROGRAM 55.000 EURA i EKSPERT 65.000 EURA.

Imali smo razumevanje za vreme korone i dve godine nismo od vas tražili da plaćate know how iako smo vam sve vreme bili na raspolaganju u konsultacijama i savetima.  Međutim morate razumeti da  je korona uticala i na naše poslovanje a novac za know how je naša primarna zarada.

U februaru ste predložili da će te posle uplate drugog dela kapsule počevši od marta, svakog meseca uplaćivati po 6.000 eura. Danas je jul mesec i trebalo je biti uplaćeno 30.000 eura.  Do sada smo dobili samo 9.000 eura. (U aprilu 6.000 eura i u maju samo 3.000.)

Working side by side
Yahoo/Inbox
 
Abdulaziz ALSULAITI <azalsulaiti@nutree.net>
To:Life4You,maja loncar
 
Fri, Feb 11 at 5:37 PM
 
 

Dear Partners ,

 

I have heard from Dr Nejoud about what you have discussed, about our relationship , and here is what our decision  for what we will and should do from Both side , which will be as follows:

 

Nutree:

 1. Will pay now 10,000 Euros, as part of the 2nd quantum payment.
 2. Will pay 6,000 Euro monthly, starting from 1st of march , for the “know how” payment.
 3. Continue working on expansion plan that shared with Life4you.
 4. Develop a realistic plan for Marketing for Quantum, as per the expectations from Life4you.

 

Lif4you:

 1. Continue support Nutree with know-how, on monthly basis by conduct a weekly meeting between Nejoud and Marina.
 2. Working very hard on legislations for the quantum (getting the CE certificate ).
 3. For the items (oils and tea) , Lif4you will do what required to make it available for trading, including repacking or change what its required.
 4. Make the 2nd quantum available as soon as possible,

 

Lif4you and Nutree:

 1. Sign the new contract , that shared from Nutree, after hearing the thoughts from Life4you

 

INVESTITOR

Našem potencijalnom investitoru nudimo sledeće mogućnosti profita.

 • U prvoj godni od 108.000.
 • Za 5 godina izmedju erua.godišnjeg profita između da za 5 godina ostvari čist profit između 12 i 15 miliona eura uz inicjialnu godišnju investiciju između 180.000 eura i 540.000 eura.

Sve što je potrebno da uz našu marketinšku strategiju, MASTER PARTNER uradi u narednih 12 meseci je da  u tri države pronađe po jednog distributera koji će na samo 12 lokacija implementirati po jednu kapsulu.

Lokacija koje su pogodne za implementaciju kapsula – kompanije, beauty, fitness, wellness, spa ili holistički centri i ordinacije

INVESTITOR

cilj investitora je da u prvoj godini pronadje 3 master distributera koji bi u svojim državama implementirali kapsule na 12 lokacija

MASTER DISTRIBUTER 1

CILJ DISTRIBUTERA U PRVOJ GODINI JE IMPLEMENTACIJA 12 KAPSULA

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

Ukoliko bi master distributer svake godine na 12 novih lokacija instalirao po jednu kapsulu, u petoj godini broj kapsula sa kojima raspolaže iznosio bi 60 kapsula.

Ukoliko bi master distributer u drugoj godini na još 12 lokacija implementirao po jednu kapsulu, uz 12 koje se već nalaze u 12 centara, MD bi u drugoj godini raspolagao sa 24 kapsule.

Ukoliko bi master distributer u trećeoj godini na još 12 lokacija implementirao po jednu kapuslu, uz 24 koje se već nalaze u 24 centara, MD bi u trećojj godini raspolagao sa 36 kapsule.

Ukoliko bi master distributer u ČETVRTOJ godini na još 12 lokacija implementirao po jednu kapslu, uz 36 koje se već nalaze u 36 centara, MD bi u ČETVRTOJ godini raspolagao sa 48 kapsulA.

Ukoliko bi master distributer u PETOJ godini na još 12 lokacija implementirao po jednu kapsulu, uz 48 koje se već nalaze u 36 centara, MD bi u petoj godini raspolagao sa 60 kapsula.

MASTER DISTRIBUTER 2

CILJ DISTRIBUTERA U PRVOJ GODINI JE IMPLEMENTACIJA 12 KAPSULA

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

Ukoliko bi master distributer svake godine na 12 novih lokacija instalirao po jednu kapsulu, u petoj godini broj kapsula sa kojima raspolaže iznosio bi 60 kapsula.

Ukoliko bi master distributer u drugoj godini na još 12 lokacija implementirao po jednu kapsulu, uz 12 koje se već nalaze u 12 centara, MD bi u drugoj godini raspolagao sa 24 kapsule.

Ukoliko bi master distributer u drugoj godini na još 12 lokacija implementirao još 12 kapusla, uz 12 koje se već nalaze u 12 centara, MD bi u drugoj godini raspolagao sa 24 kapsule.

Ukoliko bi master distributer u trećeoj godini na još 12 lokacija implementirao po jednu kapuslu, uz 24 koje se već nalaze u 24 centara, MD bi u trećojj godini raspolagao sa 36 kapsule.

Ukoliko bi master distributer u ČETVRTOJ godini na još 12 lokacija implementirao po jednu kapslu, uz 36 koje se već nalaze u 36 centara, MD bi u ČETVRTOJ godini raspolagao sa 48 kapsulA.

Ukoliko bi master distributer u PETOJ godini na još 12 lokacija implementirao po jednu kapsulu, uz 48 koje se već nalaze u 36 centara, MD bi u petoj godini raspolagao sa 60 kapsula.

MASTER DISTRIBUTER 3

CILJ DISTRIBUTERA U PRVOJ GODINI JE IMPLEMENTACIJA 12 KAPSULA

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

Ukoliko bi master distributer svake godine na 12 novih lokacija instalirao po jednu kapsulu, u petoj godini broj kapsula sa kojima raspolaže iznosio bi 60 kapsula.

Ukoliko bi master distributer u drugoj godini na još 12 lokacija implementirao po jednu kapsulu, uz 12 koje se već nalaze u 12 centara, MD bi u drugoj godini raspolagao sa 24 kapsule.

Ukoliko bi master distributer u trećeoj godini na još 12 lokacija implementirao po jednu kapuslu, uz 24 koje se već nalaze u 24 centara, MD bi u trećojj godini raspolagao sa 36 kapsule.

Ukoliko bi master distributer u ČETVRTOJ godini na još 12 lokacija implementirao po jednu kapslu, uz 36 koje se već nalaze u 36 centara, MD bi u ČETVRTOJ godini raspolagao sa 48 kapsulA.

Ukoliko bi master distributer u PETOJ godini na još 12 lokacija implementirao po jednu kapsulu, uz 48 koje se već nalaze u 36 centara, MD bi u petoj godini raspolagao sa 60 kapsula.

INVESTITOR

U DRUGOJ GODINI INVESTITOR ĆE U 6 DRŽAVA IMATI PO JEDNOG MASTER DISTRIBUTERA

DRUGA GODINA

U DRUGOJ GODDINI MASTER PARTNER ĆE U 6 DRŽAVA IMATI PO JEDNOG DISTRIBUTERA

MASTER DISTRIBUTERI MD1,MD2,MD3.

Pod pretpostavkom da master partner svake godine na 12 novih lokacija instalira po jednu kapsulu, u petoj godini svaki distributer će imati ukupno 60 kapsula.

ZA 5 GODINA PRVA TRI MASTER DISTRIBUTERI IMAĆE

MD1

MD2

MD3

PRVA GODINA 3 DRŽAVE PO 12 KAPSULA
Broj kapsula............................................36
DRUGA GODINA 6 DRŽAVA PO 12 KAPSULA
Broj kapsula............................................72
TREĆA GODINA 9 DRŽAVA PO 12 KAPSULA
Broj kapsula............................................108
ČETVRTA GODINA 12 DRŽAVA PO 12 KAPSULA
Broj kapsula............................................144
PETA GODINA 12 DRŽAVA PO 15 KAPSULA
Broj kapsula............................................180

ovde objasniti kako se dobijaju brojevi postavljenih kapsula

7

8

9

10

11

12

DISTRIBUTER 2

U DRUGOJ GODINI DISTRIBUTER 2 IMAĆE UKUPNO 24 KAPSULE

CILJ DISTRIBUTERA U PRVOJ GODINI JE IMPLEMENTACIJA 12 KAPSULA

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

DISTRIBUTER 3

U DRUGOJ GODINI DISTRIBUTER 3 IMAĆE UKUPNO 24 KAPSULE

CILJ DISTRIBUTERA U PRVOJ GODINI JE IMPLEMENTACIJA 12 KAPSULA

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

FAQ

Firma koja MP (master partneru) unapred uplati zakup 12 kapsula za minimum 3 meseca stiče status MASTER DISTRIBUTERA (MD) za jednu zemlju po izboru.

Preporuka je da godišnji zakup kapsula iznosi 18.000 eura po kapsuli (1.500 eura mesečno) jer je procena prihoda bazirana na pretpostavci da vlasnik centra sa mesečno 4 klijenta otplati mesečni zakup.

Napomena – Uslove i visinu zakupa MD definiše MASTER PARTNER. 

Firma koja MP (master partneru) unapred uplati zakup 12 kapsula za minimum 3 meseca stiče status MASTER DISTRIBUTERA (MD) za jednu zemlju po izboru.

Preporuka je da godišnji zakup kapsula iznosi 18.000 eura po kapsuli (1.500 eura mesečno) jer je procena prihoda bazirana na pretpostavci da vlasnik centra sa mesečno 4 klijenta otplati mesečni zakup.

Napomena – Uslove i visinu zakupa MD definiše MASTER PARTNER.