HOLISTIC CENTAR BEOGRAD

OUTSIDE BEAUTY INSIDE HEALTH

Naučnici širom sveta pokušavaju da pronađu način da se preduprede bolesti i uspore procesi starenja, ali šta ako je to već danas moguće?

OUTSIDE BEAUTY INSIDE HEALTH

Naučnici širom sveta pokušavaju da pronađu način da se preduprede bolesti i uspore proccesi starenja, ali šta ako je to već danas moguće?

viđeni na

viđeni na

Uobičajeno je da se na zdravlje i uspeh gleda kao na dve odvojene kategorije, međutim praksa je pokazala da je skoro nemoguće ostvariti istinski uspeh bez dobrog zdravlja.

Upravo iz ovog razloga želimo da svojim klijentima pomognemo da preduprede i otklone predispozicije estetskih i zdravstvenih problema pre pojave simptoma i da u moru često kontradiktornih informacija, lakše donose odluke koje su dobre za njihovo  zdravlje. 

Dr sci. med. Marina Luketina Šunjka

AUTOR QUANTUM WELLNESS KONCEPTA

“ Bez obzira koji je estetski ili zdravstveni problem u pitanju razumevanje kako nastaje bolest i šta je mogući uzrok prestavlja privi korak. Takodje moramo razumeti da bolest nije posledica jednog faktora i da su simptomi koje trenutno imamo stari nekoliko godine pa je logično da ih ne možemo ni brzo otkloniti. Cilj nije da otklonimo simptom, iako će se on rešiti u terapeutskom programu, već je cilj da se pronadju i otklone uzroci i promene na ćelijskom nivou.”

Marina je doktorirala iz oblasti preventivne medicine i operativni je direktor studijskog programa iz oblasti kvantno informacione medicine i funkcionalne ishrane na ECPD fakultetu. (Evropski centar za mir i razvoj Univerzitet za mir osnovan od strane Ujedinjenih nacija) (ECPD) Marina ima više od 25 godina iskustva u oblasti zdravlja i ishrane, a pronalaženje i otklanjanje osnovnih uzroka estetskih i zdravstvenih problema je njena strast.

Njeni programi klijentima nude mogućnost da utiču na svoje zdravlje i procese starenja delujući na ključne faktore od kojih zavisi zdravlje, optimizujući svoje mentalne i fizičke performanse uz pomoć nauke i tehnologije.

U našem centru dajemo prioritet metodi funkcionalnog zdravlja i pronalaženju i otklanjanju uzroka na ćelijskom nivou umesto otklanjanja simptoma i vidljivih spoljašnjih promena starenja. 

 • Lokacija - Srbija / Beograd

  Health Biodesign Centar

  • Email : Kontakt@healthbiodesign.com
  • Phone number: 063 10 20 702
  • Address: Resavska 11, Beograd
 • Lokacija - Qatar / Lusail

  Nutree Holistic Centar

  • Email : info@nutree.net
  • Phone number: +974 3058 58 58
  • Address: Marina Twin Tower - Lusail