budite ispred konkurencije

Rastuća potražnja za proizvodima, uslugama i programima koji se bave osnovnim uzrocima, a ne samo simptomima estetskih i zdravstvenih problema, naglašava potrebu da se upoznate sa mogućnostima i prednostima Quantum Wellness koncepta pre konkurencije.

EN

Welcome to the future.

Zamislite mogućnost da gosti hotela, klijenti fitness, wellness, spa, beauty cetre ili zaposleni u kompanijama, mogu unaprediti zdravlje i izgled, malim promenama u načinu života i ishrane.

započeti biznis koji ne poznaje krizu.

Ako želite da investirate u inovativan i profitabilan biznis, unapredite karijeru ili podignete usluge svog centra na višem nivou, Quantum Wellness može biti pravo rešenje. Pružamo vam priliku da medju prvima, učestvujete u globalnom projektu koji ima potencijal da transformiše industriju lepote i zdravlja.

Sada ste na samom početku onoga što će zauvek promeniti wellnessa i beauty industriju.  Trenutno, usluge i programi Quantum Wellness-a dostupni su samo na dve lokacije, što predstavlja odličnu priliku da osigurate ekskluzivnost na određenoj teritoriji pre konkurencije.

kunapredite poslovanje i zadovoljstvo klijenata

Mogućnost uticaja na zdravlje i proces starenja mnogo pre nego što se pojave simptomi i bez upotrebe lekova, hemikalije i zračenja, postala je realnost zahvaljujući dostignućima u oblasti bioinformatike i kvantne medicine.

Budućnost je stigla u obliku tehnologije koje su u mogućnosti da otkriju nepravilnosti na ćelijskom nivou, pre pojave simptoma i kada se mogu otkloniti malim promenama u načinu života i ishrani.

Usluge i programi implementirani u Quantum Wellness centrima pripadaju oblasti holističke, energetske i kvantne informacijske medicine.

Play Video

pogledaj film

šta je osnova quantum wellness koncepta?

the secret weapon for your business

Osnova koncepta su inovativne visokotehnološke kapsule koje osim tretmana koji su namenjeni opuštanju i relaksaciji, omogućavaju i programe koji utiču na ključne faktore koji utiču na zdravlje i proces starenja. Tehnologija koja se koristi u kapsulama u takozvanoj SMART opciji, stimuliše bioelektrične i biokemijske funkcije u telu povećavajući alkalnost, cirkulaciju, nivo kiseonika i nivo energije dok cilj u takozvanoj EXPERT opciji, normalizacija medjućelijske komunikacije.

Kapsule korisnicima nude mogućnost da saznaju važen informacije o svom zdravlju i ishrani kao i konsultacija sa stručnjacima različitih specijalnosti.

 

 

quantum zone

Play Video

pogledaj film

Osnova koncepta su inovativne visokotehnološke kapsule koje osim tretmana koji su namenjeni opuštanju i relaksaciji, omogućavaju i programe koji utiču na ključne faktore koji utiču na zdravlje i proces starenja. Tehnologija koja se koristi u kapsulama u takozvanoj SMART opciji, stimuliše bioelektrične i biokemijske funkcije u telu povećavajući alkalnost, cirkulaciju, nivo kiseonika i nivo energije dok cilj u takozvanoj EXPERT opciji, normalizacija medjućelijske komunikacije.

Kapsule korisnicima nude mogućnost da saznaju važen informacije o svom zdravlju i ishrani kao i konsultacija sa stručnjacima različitih specijalnosti.

UPGRADE YOUR BUSSINESS

Sada je to i moguće zahvaljujući našoj inovativnoj bioinformatičkoj tehnologiji - brzo ∙ bezbolno ∙ bezopasno ∙ neinvazivno.

UPGRADE YOUR BUSSINESS

Sada je to i moguće zahvaljujući našoj inovativnoj bioinformatičkoj tehnologiji – brzo ∙ bezbolno ∙ bezopasno ∙ neinvazivno.

mogućnosti koje nudi kapsula

Therapeutic capabilities.

Terapijski moduli koji se koriste u ovim kapsulama imaju za cilj stimulaciju bioelektričnih i biohemijskih funkcija u telu povećanjem nivoa energije u ćelijama i uspostavljanjem pravilne međućelijske komunikacije, postižući rezultate slične hiperbaričnoj komori, infracrvenoj sauni i nekoliko sati provedenih u prirodi – sve to za samo 20 minuta.

Therapeutic services

Opustite se onako kako zaista zaslužujete. U samo jednom tretmanu možete postići efekat sličan hiperbaričnoj komori i zameniti nekoliko sati provedenih u prirodi.

 • Povećajte svoju energiju.
 • Regenerišite metaboličke funkcije.
 • Ponovo uspostavite emocionalno stanje ravnoteže.
 • Podmladite ćelijsku strukturu.
 • Poboljšajte kvalitet života.
 • Optimizujte fizičko zdravlje.
 • Povećajte mentalnu energiju.
 • Smanjite rizike po zdravlje.
 • Povećajte produktivnost.
 • Usporite starenje i produžite životni vek.
 • Unapredite mentalnu kontrolu.
 • Poboljšajte emocionalnu inteligenciju.
 • Podstaknite zdrave navike.
 • Povećajte raspoloženje i blagostanje.
 • Smanjite nivo stresa.
 • Smanjite anksioznost.

Više informacija…

POTPUNA REGENERACIJA ORGANIZMA.

Poboljšanje imuniteta i aktiviranje prirodnih isceliteljskih sposobnosti tela.

Lečenje i smrt počinju na ćelijskoj membrani, što znači da kada naučite kako da izlečite ćeliju, i vi ćete ozdraviti.

Siguran sam da se sećate iz biologije da je ljudsko telo sastavljeno od ćelija i da ove ćelije svakodnevno obavljaju hiljade biohemijskih funkcija.

Kada sve funkcioniše kako treba, naše telo može da održava optimalno zdravlje, ali kada to nije slučaj, počinjemo da osećamo umor, da se razboljevamo, debljamo i izgledamo starije nego što zaista jesmo.

Ali šta kontroliše biohemiju i zdravlje našeg tela? E pa sada znamo da je odgovor – energija i informacije i upravo je u fokusu ovog programa. Više informacija…

Diagnostic capabilities.

Dijagnostički moduli, u zavisnosti od informacija koje klijent želi da dobije, nude nekoliko opcija. Od merenja telesne težine, krvnog pritiska, nivoa šećera i procenta telesne masti do inovativnih testova koji mogu ukazivati na nepravilnosti u funkcionisanju tela i pre pojave simptoma, otkrivajući uzroke i mehanizme estetskih i zdravstvenih problema.

DIAGNOSTIC SERVICES

Procena i analiza nutritivnih, mineralnih i vitaminskih potreba, kao i razvoj optimalnog programa ishrane.

Identifikacija nepravilnosti u funkcionisanju tela pre pojave simptoma i razumevanje mehanizama i uzroka estetskih i zdravstvenih problema.

QUANTUM

IT MIGHT LOOK LIKE A TANNING BED. BUT IT’S NOT. IT HAS A DIFFERENT PURPOSE AND OFFERS MANY MORE POSSIBILITIES

DISCOVER HOW QUANTUM WELLNESS CAN ENHANCE YOUR BUSINESS.

Zamislite da svojim klijentima možete ponuditi usluge i programe poput onih koji nude najbolji centri i klinike u svetu. Ne, to nije naučna fantastika već realnost koja već danas može biti dostupna i vama. Evolucija se događa upravo sada, a vi ste na samom početku revolucije u oblasti lepote i zdravlja.

APPLICATION POSSIBILITIES

WELLNESS  & SPA

Uobičajeni wellness I spa centri svoje usluge baziraju na osećajima čula dodira (masaže) i mirisa (aromaterapija), ali nauka u oblasti bioinformatike, otkriva značaj frekvencija i vibracija koje proizvode uredjaji u sveri energetske i kvantne medicine. 

BEAUTY & ANTI AGING

Sve veći zahtevi korisnika za novim uslugama i efikasnim tretmanima, kojima se postižu  efekti podmlađivanja iznutra i na ćelijskom nivou, nameće potrebu za novim pristupom u sferi lepote, podmlađivanja i zdravog starenja.

Ono što Quantum Wellness izdvaja od konkurencije je što se proizvodi i tretmani  mogu individualno prilagoditi za svaku osobu.

Umesto uobičajenog odabira  na osnovu dobro osmišljene marketinške prezentacije, kliničkih studija ili izjave zadovoljnih korisnika,  ponudite svojim klijentima mogućnosti procene efikasnosti i mogućih kontraindikacija i pre korišćenja proizvoda ili usluga.

Svi proizvodi i usluge koje Quantum Wellness preporučuje individualno se prilagođavaju svakoj osobi na osnovu nekoliko nivoa procene, kako bi se uverili da proizvod nema kontraindikacije i da je biološki odgovor tela na kvantno informacionom nivou, pozitivan. Na ovaj način klijenti će biti sigurni da je ono što im nudite za njih najbolje rešenje. 

SPORT & FITNESS 

Kao što od kvaliteta motora i količine goriva u rezervoaru automobila, zavisi brzina i koliko će kilometara preći automobil, tako i od “zdravlja ćelija” i ćelijskog energetskog potencijala zavise fizičke i mentalne performanse i rezultati koje sprotisti mogu postići.

Quantum Wellness poseduje mogućnost precizne procene funkcionalnog i energetskog stanja svakog organa na ćeliskom nivou kao i mogućnost energetske i funkcionalne korekcije potpuno prirodne i  bez mogućnosti da se poboljšanja ospore bilo kojim testovima.

HOLISTIC & INTEGRATIVE CENTERS

Zahvaljujući inovativnim dijagnostičko terapeutskim modulima koji se u zavisnosti od potreba mogu implementirati u kapsulu, stručnjaci različitih profila svojim klijentima mogu ponuditi odgovore i na veliki broj pitanja o svom zdravlju i ishrani ali i različite tretmane koji se baziraju na energetskoj i kvantno informacionoj medicini. 

MOGUĆNOSTI DIJAGNOSTIKE

U zavisnosti od potreba kroz nekoliko nivoa, klijenti mogu saznati: 

 • Gde se nalazi problem?
 • Šta bi mogao biti njegov mogući uzrok?
 • Koji je optimalan način ishrane i suplementacije?
 • Koji proizvod ili tretmana može dati najbolje rezultate?

TERAPEUTSKE MOGUĆNOSTI

Tretmani u kapsuli ne samo da su u mogućnosti da pozitivno deluju na osnovne uzroke problema već je moguće i predvideti njihove rezultate i pre nego ih klijent počne sprovoditi.

Sve procedure koje se primenjuju unutar kapsule su prijatne, bez bola, hemije i zračenja, 

CORPRATE WELLNESS

Većina zaposlenih kada im ponestane snage i kada su pospani pribegava konzumiranju kafe, energetskih pića ili slatikiša, čijih smo negativnih efekata svi svesni. Umesto toga Quantum Wellness i tehnologija koju koristimo nudi nešto mnogo bolje. Nešto što direktno utiče na mentalne i energetske performanse ali bez bilo kakvih kontraindikacija.
I ne samo to. Kvantna zona pored tretmana čiji je fokus odmor i relaksacija zaposlenima može omogućiti tretmane koji podižu imunitet i koje će preduprediti moguće estetske i zdravstvene probleme.

Zahvaljujući inovativnim softverima za funkcionalnu procenu zdravlja, pored uobičajenih testova i procena, poput pritiska, šećera u krvi, procenta masnoće i nivoa kiseonika, ova tehnologija nudi mogućnost inovativnih testova koju mogu ukazati na nepravilnosti u radu organizma i nekoliko godina pre nego se pojave prvi simptomi. Uvodjenje ovih mogućnosti i sadržaja u kompanije omogućiće zaposlenima da češće rade stvari za koje se obično nikada nemaju vremena. Sada se više nema izgovora za brigu o zdravlju poput gužve u saobraćaju i nedostatak parkinga jer sve što je potrebno se nalazi u vašoj kompaniji.

HOSPITALITY

Ekspanzija zdravstvenog turizma i sve veći zahtevi za uslugama i programima kojima se umesto simptoma otklanjaju uzroci estetskih i zdravstvenih problema nameće potrebu za novim uslugama i programima.

Koncept hotela koji vode računa o zdravlju svojih gostiju, postao je globalni trend i sve više postaje standard u svetskom hotelijerstvu.

Danas su usluge i programi koji utiču na zdravlje i kvalitet života, postali hit, a sve je više onih koji su spremni da za program detoksikacije, regeneracije ili povećanje imuniteta, izdvoje ne samo nekoliko hiljada već i nekoliko desetina hiljada eura.

Korak dalje u ovoj obalasti nudi Quantum Wellness i ako razmišljate da svoje usluge podignete na viši nivo pozovite nas za više informacija o mogućnostima koje vam stoje na raspolaganju.

WELLNESS & LIFESTYLE REAL ESTETE.

Wellness, Biohacking, Meditation ili Recharge soba. Jeste li čuli za ove izraze? Ako niste pravo je vreme da se informišete o ovom trendu koji sve više osvaja svet. U suštini ovo je prostor gde se mogu obavljati aktivnosti koje pozitivno fizičko i mentalno zdravlje.

Kvantna zona nudi mnogo više, jer pored tretmana čiji je fokus odmor i relaksacija, svojim klijentima nudi tretmane i programe koji utiču na ključne faktore od kojih zavisi zdravlje i procesi starenja. I ne samo to, kvantna zona nudi mogućnost  konsultacija sa stručnjacima različitih specijalnosti i usluge funkcionalne procene zdravlja i ishrane. Pored uobičajenih procena poput visine pritiska, nivoa šećera u krvi, količine masnoće i nivoa kiseonika, tehnologija koju koristimo nudi informacije koje  mogu ukazati na nepravilnosti u radu organizma i nekoliko godina pre nego se pojave prvi simptomi.

Uvodjenjem ovih mogućnosti i sadržaja u privatne kuće obezbedićete svojim klijentima jedinstveno iskustvo i prednost u odnosu na konkurenciju.  Sada se više nema izgovora za brigu o zdravlju poput gužve u saobraćaju i nedostatak parkinga jer sve što je potrebno može biti u svakom stanu ili kancelariji.

About the author

Dr sci.med. Marina Luketina Šunjka

AUTHOR OF QUANTUM WELLNESS CONCEPT

Marina je doktorirala iz oblasti preventivne medicine i operativni je direktor studijskog programa iz oblasti kvantno informacione medicine i funkcionalne ishrane na ECPD fakultetu. (Evropski centar za mir i razvoj Univerzitet za mir osnovan od strane Ujedinjenih nacija) (ECPD) Marina ima više od 25 godina iskustva u oblasti zdravlja i ishrane a pronalaženje i otklanjanje osnovnih uzroka estetskih i zdravstvenih problema je njena strast.

Njeni programi klijentima nude mogućnost da utiču na svoje zdravlje i procese starenja delujući na ključne faktore od kojih zavisi zdravlje, optimizujući svoje mentalne i fizičke performanse uz pomoć nauke i tehnologije.

U našem centru dajemo prioritet metodi funkcionalnog zdravlja i pronalaženju i otklanjanju uzroka na ćelijskom nivou umesto otklanjanja simptoma i vidljivih spoljašnjih promena starenja. Osnova sistema je delovanje na energetskom i informacionom nivou kako bi se aktivirali prirodni mehanizama regeneracije i podmlađivanja. Revolucija se upravo dešava, a vi ste na samom početku. Quantum potpuno menja sve ono što znamo o lečenju i podmlađivanju čineći uobičajene metode zastarelim.

UPGRADE YOR BUSSINESS

 Modernom potrošaču je već dosta obećanja i dobro osmišljenih prezentacija. Njemu je potreban DOKAZ EFIKASNOSTI Vaših proizvoda ili usluga!

Ovaj dokaz motiviše potrošača da kupi. On će postati vaš stalni kupac samo ako dobije čvrste dokaze da će ono što mu nudite zaista i pomoći.

Zbog činjenice da “Monopol Medicine” ima veliku kontrolu i uticaj na medije, većina ljudi nije svjesna da je to moguće.

Become a part of the Quantum Wellness community.

 • Tražimo B2B partnere koji žele da ulože u profitabilan i održiv posao.
 • Nudimo mogućnost saradnje sa hotelima, vlasnicima ekskluzivnih vinarija, centrima za fitness, wellness, spa ili lepotu koji žele da unaprede svoje usluge na viši nivo, kao i kompanijama koje žele da obezbede wellness programe i usluge svojim zaposlenima radi poboljšanja njihovog zdravlja i produktivnosti na radnom mestu.
 • Potrebni su nam stručnjaci iz različitih oblasti (lekari, nutricionisti, treneri i osobe koje rade u industriji wellnessa, fitnesa i lepote).
 • Pozivamo pojedince koji žele da promovišu naš koncept u svom gradu, regionu ili zemlji.

Contact us for more information.