odaberite jednu opciju po vašem izboru

PRONADJITE ODGOVORE NA SIMPTOME BEZ BOLA HEMIJE I ZRAČENJA

Kao što postepeno starimo, tako i bolest ne nastaje odjednom. Ona se postepeno razvija, iscrpljuje organizam a da nismo ni svesni opasnosti kojima smo izloženi zbog čega je mogućnost da otkrijemo nepravilnnosti u radu organizma i predispozicije za razvoj bolesti pre pojave simptoma od velike važnosti za svaku osobu.

Savremene medicina u većini slučajeva problemima se bavi kada se pojave simptomi i kada je često jedino rešenje hiruška intervencija. Najnovija dostignuća u oblasti biofizike i bioinformatike nepravilnosti i promene mogu uočiti mnogo ranije, kada su još na funkcionalnom i energetskom nivou i kada se umesto lekova, hemije i zračenja mogu sprečiti i otkloniti malim promenama u načinu života.

Ova opcija podrazumeva  procenu koja ukazuje na trenunto funkcionalno stanje vaših organa i kako je dosadašnji način života i ishrane uticao na vaše zdravlje. Screening u kapsuli podrazumeva funkcionalnu procenu organizma (NCFA – Noninvasive Computerized Functional Assessment) Ova opcija nudi sledeće informacije:

 • Kako je dosadašnji način života i ishrane uticao na njihovo zdravlje.
 • Gde postoje trenutne nepravilnosti u radu organizma.
  Nivo opšte energije kao i spisak organa koji trepe najveće opterećenje i organa kojima je nivo energije nizak.
  Stepen toksičnosti.
 • Ph organizma na osonovu procene oksidativnog stresa.
  Procena stresa na osnovu lučenja adrenalina.

Ovom procenom klijent će dobiti sledeće informacije:

 • Kako je dosadašnji način života i ishrane uticao na njihovo zdravlje.
 • Gde postoje trenutne nepravilnosti u radu organizma.
 • Nivo opšte energije kao i spisak organa koji trepe najveće opterećenje i organa kojima je nivo energije nizak.
 • Stepen toksičnosti.
 • Ph organizma na osonovu procene oksidativnog stresa.
 • Procena stresa na osnovu lučenja adrenalina.

Kao što postepeno starimo, tako i bolest ne nastaje odjednom. Ona se postepeno razvija, iscrpljuje organizam a da nismo ni svesni opasnosti kojima smo izloženi, zbog čega je mogućnost da otkrijemo nepravilnnosti u radu organizma i predispozicije za razvoj bolesti pre pojave simptoma od velike važnosti za svaku osobu.

Savremene medicina u većini slučajeva problemima se bavi kada se pojave simptomi i kada je često jedino rešenje hiruška intervencija. Najnovija dostignuća u oblasti biofizike i bioinformatike nepravilnosti i promene mogu uočiti mnogo ranije, kada su još na funkcionalnom i energetskom nivou i kada se umesto lekova, hemije i zračenja mogu sprečiti i otkloniti malim promenama u načinu života.

PREDNOSTI I MOUGUĆNOSTI FUNKCIONALNE DIJAGNOSTIKE
Pravovremeno i ispravno dijagnostifikovanje problema oduvek je bila osnova dobrog i uspešnog tretmana, ishrane ili terapije. Uobičajeno je da se to radi uredjajima poput rengena, ultrazvuka CT.a ili biohemiskim testovima krvi i drugih telesnih tečnosti. Jedan od problema je što to nekada traje dugo, neko ima strah od igala i ako se to mora raditi često onda je i skupo. Drugi i mnogo važniji je činjenica da uobičajene metode otkrivaju problem kada je on već odavno prisutan i kada su neophodne hiruške intervencije.

Naša ponuda podrazumeva inovativnu tehnologiju, potpuno je neinvazivna a njena osnovana prednost je u mogućnosti da otkrije početne nepravilnosti mnogo pre pojave simptoma i drugih načina dijagnostike.

Umesto da ih šalje na desetine često nepotrebnih pregleda, testova i analiza ova tehnologija im nudi mogućnost da veoma brzo i jednostavno saznaju gde može biti osnovni uzok problema i da se pažnja tamo usresredi. Dugoročno cilj je skraćenje procedure uspostavljanja dijagnoze, pravljenje personalizovanih programa ishrane i terapije koji otklanjaju uzroke i samnjenje tsroškova,

Lekar, na primer, može na osnovu rezultata krvi ili rengenskog i ultrazvučnotg izveštaja zaključiti da su rezultati dobri i da pacijentu preporuči neke druge preglede ili pak preporuči terapiju koja je neodgovarajuća. Uredjajai za funkcionalnu procenu organizma u mogućnosti su da otkriju promene na energetskom i funkcionalnom nivou. Nepravilnosti koje još nisu morfološki vidljive i kada simptomi još nisu prisutni čime se stiče mnogo bolja slika o stavrnom zdravstvenom stanju pacijenta pa samim tim i mogućnost za bolji odabir terapije.

OGRANIČENJA OVOG NAČINA DIJAGNOSTIKE

 • Ovom metodom nije moguće otkriti morfološke promene (Ceste, polipe, kancerogene promene, prelome)
 • Ova vrsta dijagnostike nije zamena za oficialne metode dijagnostike.

CENA OVE USLUGE – 12.000 RSD

POTREBNO VREME 60 MINUTA.

 • CENA PODRAZUMEVA PISANI IZVEŠTAJ I KONSULTACIJE U TRAJANJU OD 30 MINUTA

 Prvi korak je screening  kompletnog organizma koji se sprovodi  u specijalno dizajniranim kapsulama dok ste udobno smešteni u položaju koji vam daje osećaj nulte gravitacije.   BRS softveri preko  senzora koji se prislone na odredjene zone vašeg tela mere različite biofizičke parametre.

Ovi softveri u zavisnosti od potreba mogu istovremeno meriti od nekoliko desetina do nekoliko stotina parametara. Od  krvnog pritiska, pulsa, konceteacije kiseonika, procenata tečnosti i masnoće pa do vrlo  slozenih biofizičkih analiza koji mogu ukazati ne samo gde se problem nalazi mnogo pre durgih metoda već i šta je njihov uzrok. Mogućnost pronalaženja osnovnog uzroka jedna je od najvažnih benefita ove vrste dijagnostike.

Sistem se bazira na najnovijoj biorezonantoj i kvantno informcionoj tehnologiji koja meri biofizičke parametre unutar organizma preko 6 senzora. Podatci o funkciji svih organa brzinom 500 milisekundi prenose se u realnom vremenu na PC gde se obradjuju uz pomoć softvera a zatim se u obliku grafikona prikazuju na ekranu.

Ovo je odličan način da saznate gde postoje funkcionalne nepravilnosti u radu vašeg orgniazma mnogo pre pojave bilo kakvnih simptoma. Kada se problem uoči na ovom nivou moguće je  malim promenama u ishrani  i prijatnim energetskim tretmanima preduprediti mnoge zdravstvene i estetske probleme. Uobičajeni preventivni  screening u zavisnosti od informacija koje želimo saznati traje petnestak minuta a rezultati se dostavljaju na mail. Ukoliko je potreno moguće je zakazati i individualne konsultacije u našem centru ili online.Saznaj više…