Lifestyle Corporate Solutions

quantum Wellness

ZDRAVLJE POČINJE KOD KUĆE A NASTAVLJA SE NA POSLU

Bez obzira da li razmišljate o tome da u kompaniji kreirate wellness za svoje zaposlene, investirate u novi biznis ili jednostavno želite da uzmete zdravlju u svoje ruke, pravo je vreme da otvorite vaš um za nešto novo.

VREME JE ZA POKLONE
 Iskoristite mogućnost da se kroz lično iskustvo upoznate sa prednostima Quantum Wellness koncepta.

VREME JE ZA POKLONE

 Iskoristite mogućnost da se kroz lično iskustvo upoznate sa prednostima Quantum Wellness koncepta.

KOME JE NAMENJENA POKLON KARTICA?

Naši poklon vaučeri namenjeni su pre svega vlasnicima kompanija, menadžerima za ljudske resurse ali i zaposlenima koji žele da investiraju u svoje zdravlje. Samo zadovoljne, motivisane ali i zdrave osobe mogu se maksimalno posvetiti svojim poslovnim ali i životnim obavezama  Osobe kojima je namenjena ova kartica razmišljaju na sledeći način:

 • Želim wellness usluge i programe za vreme posla koji će mi omogućiti da se osećamo bolje i zdravije.
 • Želim personalizovane obroke na poslu i mogućnost da napunim  “baterije” i podignem energiju i elan za svakodnevne obaveze.
 • Želim da ovu mogućnost imaju i zaposleni u mojoj kompaniji.

Bez obzira koji je razlog, dobra dijagnostika je prvi korak i preduslov za bilo koji savet, tretman ili program, zbog čega smo odlučili da vam poklonimo mogućnost da saznate važne informacije o svom zdravlju i kako bi u buduće lakše donosili odluke u pogledu zdravlja i ishrane.

VREDNOST 36.000 RSD

Ova kartica, nudi vam mogućnost da saznate važne informacije o svom zdravlju i da razumete uzrok vaših estetskih i zdravstvenih problema.

Jedna osoba ne može iskoristiti više gift vaučera.

VREDNOST 18.000 RSD

Ova kartica, nudi vam mogućnost da saznate informacije koje će vam pomoći da lakše donosite bolje odluke u pogledu vaše ishrane i zdravlja. 

Jedna osoba ne može iskoristiti više gift vaučera.

Za više informacija potrebno je da popunite kratku formu ili da nas kontaktirajte na 063 10 20 702

Procena jednog ili više organa po izboru.

Usluga podrazumeva screening u kapsuli i izveštaj koji se u roku od 12h šalje na mail.

 • Analiza  jednog organa po vašem izboru 5. OOO rsd
 • Analiza i izveštaj 3 organa po vašem izboru 7.000 RSD
 • Analiza 5 organa po izboru 10.000 RSD.
 • Analiza 10 organa po izboru 15.000 RSD

Ova opcije nudi mogućnost da saznate važne informacije o funkciji jednog ili više organa po vašem izboru.

 Izveštaj tekstualno i u obliku grafikona, nudi informacije o funkciji odabranih organa. Ukoliko želite, možete zakazati i individualne konsultacije

Izgled izveštaja:

1.  Izgled izveštaja jednog organa po izboru.

 
Spisak organa za koje je moguće dobiti izveštaj.
 
1.CEREBRAL CORTEX, BLOD SUPPLY -R
2.CEREBRAL CORTEX, BLOD SUPPLY -L
3. EPIPHISIS
4. THALAMUS – R
5. THALAMUS – L
6. HYPOTHALAMUS
7. HYPOPHYSIS
8. ORGANS OF SEEING, – R
9. ORGANS OF SEEING, – L
10. PONS VAROLII – R
11. PONS VAROLII – L
12. MEDULLA OBLONGATA – R
13. MEDULLA OBLONGATA – L
15. NASOPHARYNX – L
16. NECK LYMPH NODES – R
17. NECK LYMPH NODES – L
18. TONSILLS OF PHARYNGEAL PLEXUS – R
19. TONSILLS OF PHARYNGEAL PLEXUS – L
20. THYROID GLAND – R
21. THYROID GLAND – L
22. SUPRARENAL GLANDS -R
23. SUPRARENAL GLANDS -L
24. PARATHYROID GLANDS – R
25. PARATHYROID GLANDS – L
26. TRACHEA – R
27. TRACHEA – L
28. BRONCHUS – R
29. BRONCHUS – L
30. LUNGS – R
31. LUNGS – L
32. THYMUS – R
33. THYMUS – L
34. LYMPHOKINESIS – R
35. LYMPHOKINESIS – L
37. MAMMARY GLAND – L
38. HEARTH – R
39. HEARTH – L
40. VENOUS SYSTEM
41. ARTERIAL SYSTEM
42. SPLEEN, IMMUNITY
43. ESOPHAGUS, LYMPH FLOW
44. STOMACH
45. DUODENUM
45. DUODENUM
46. G ALL-BLADDER, DUCTS
47. LIVER
48. PANCREAS
49. SMALL INTESTINE – R
50. SMALL INTESTINE – L
51. LARGE INTESTINE, CAECUM – R
52. LARGE INTESTINE, SIGMOID COLON, RECTUM – L
53. KIDNEY – R
54. KIDNEY – L
55. URINARY BLADDER – R
56. URINARY BLADDER – L
57. UTERUS – R
58. UTERUS – L
59. OVARIES – R
60. OVARIES – L
61. SPINAL CORD
62. ARTICULATIONS OF ARMS – R
63. ARTICULATIONS OF ARMS – L
64. ARTICULATIONS OF LEGS – R
65. ARTICULATIONS OF LEGS – L:H

CENA ZA OVU USLUGU 9.000 RSD

Nutritivna procena podrazumeva EPD test nutritivne koherentnost na određenu hranu. Ovim testom saznaćete kako vaš organizam reaguje na vašu omiljenu hranu i koje namirnice su optimalne za vašu ishranu. 

Ova opcija nudi mnogo više od uobičajenog testa netolerancije iz krvi ili bioroznatnom metodom na Bikom aparatima. Pored informacija o mogućim reakcijama poput netolerancije i alergijske reakcije, ova opcija ukazaće kako na određenu hranu reaguje vaš:

 • Endokrini sistem
 • Urogenitalni sistem
 • Kardiovaskularni sistem
 • Gastrointestinalni sistem
 • Parenhimski organi.
 • Imuni sistem

Potrebno vreme za sprovođenje testa – 60 -90 minuta

Izveštaj podrazumeva:

 1. Spisak namirnica koje možete koristiti jer test biološke koherentnosti ukazuje na pozitivan odgovor testiranih organa.
 2. Spisak namirnica koje bi trebalo da izbegavate u ovom trenutku, jer test pokazuje da konzumiranje tih namirnica, negativno deluje na neke organe i organske sisteme.
 3. Spisak namirnica koje možete povremeno koristiti. 

Procena toksičnosti i prisustvo bakterija virusa i parazita – 3.500 RSD

Izveštaj podrazumeva analizu stepena toksičnosti, spisak organa koji trpe najveće  toksično opterećenje i dal li je u pitanju endogena ili egzogena toksičnosti, odnosno da li je izvor toksičnosti spoljni ili unutarnji uzrok. Takođe, ova opcija ukazaće na prisustvo bakterija virusa i parazita.

Šta nam lekari ne govore i zašto je važno da saznate stepen toksičnosti vašeg organizma?

“Medical Twilight Zone” je izraz koji se koristi kada medicina nema objašnjenje ili dijagnozu za pacijenta koji se loše oseća.

Imate li višak kilograma, alergiju probleme na koži, bolove u zglobovima ili visok holesterol čak i kada vodite računa o ishrani? Imate li želju za kafom, šećerom, brzom hranom ili  probleme sa probavom? Sve su to mogući simptomi toksičnosti i znak da je pravo vreme da se pozabavite ovim problemom.

Informacije u nastavku mogu zauvek promeniti vaše razmišljanje o zdravlju i bolesti i zato je izuzetno važno da pročitate ovaj tekst od kraja.
 

Unutrašnja čistoća je važnija od spoljašnje.

Detoksikacija je pojam koji se danas koristi za različite tretmane i postupke, koji su u većini slučajeva samo gubljenje vremena i bacanje novca.

Različiti proizvodi, trodnevni dijetetski programi, bez obzira koliko prirodni bili i kako se pompezno reklamirali da čiste organizam, u većini slučajeva su besmislica i obmana za neupućene potrošače koji su u očaju pokušali da nađu sebi pomoć. Upotrebom ovakvih proizvoda verovatno se ljudi neće povrediti ali je naivno očekivati da će te se osloboditi toksina.

Proces detoksikacije organizma vrlo je zahtevan proces i neophodno ga je sprovoditi čitavog života. Svakodnevno smo izloženi toksinima iz vazduha, vode, hrane kao i toksinima koje proizvodi naš organizam. Ćelije u mitohondrijama proizvode energiju iz elemenata koje unosimo ishranom. Pri procesu tri karbonskih kiselina, stvara se energija ali i određene količina otpada koji se iz ćelije izbacuje u međućelijski prostor zbog čega pre ili kasnije dođe do nagomilavanja ovog otpada koji je potrebno ukloniti.

Naravno i ovaj otpad za nekoga je pogodno tlo za život pa ga naseljavaju različiti mikroorganizmi o kojima takođe moramo voditi računa.

Procena acidobazne ravnoteže (pH ili procena alkalnosti organizma) 3.500 RSD

Osnovni uzrok raka zvanično je otkriven pre 1923. godine, a pronalazač je 1931. godine za to otkriće dobio Nobelovu nagradu iz medicine. Godine 1931. nemački naučnik Oto Hajnrih Varberg primio je Nobelovu nagradu za pronalazak osnovnog uzroka raka. Dr Varburg je otkrio da je rak rezultat anti-fiziološkog načina života (pretežno hranom koja stvara kiselost u telu) i fizičkom neaktivnošću. Ova dva faktora dovode do zakišeljavanja tkiva i slabu opskrbljenost ćelija kiseonikom. Kiselost istiskuje kiseonik, a manjak kiseonika u ćelijama stvara kiselu sredinu. Procena se radi na osnovu analize rezultata BRS funkcionalne procene. O ovoj kao o velikom broju drugih tema na internetu ima veliki broj kontradiktornih informacija i vrlo je teško proceniti ko je u pravu a ko greši.

I ovog puta nećemo učestvovati u polemici jer u većini slučajeva je istina negde između jer se mišljenja i stavovi  uglavnom baziraju na trenutnim informacijama i znanju osobe koja nešto komentariše.

Često su ta znanja nedovoljna jer se baziraju na polu invormacijama. Neko svoje stavove bazira na egzaktnim činjenicama iz hemije, biologije, biohemije, biofizike i ona u osonvi nisu pogrešna. Medjutim, kako se neki prces dešava unutar organiza i na ćelisjskom nivou, još uvek je malo istraženo i predstavlja nepoznanicu za veliki broj ljudi.  Važno je da naglasimo da se ova procena ne bazira na analizama krvi, urina ili drugih telesnih tečnosti.

Za više informacija o ovoj temi kontaktirajte nas ili pogledajte informacije na ovom linku…

Opšta procena nivoa energije – 3.500 RSD.

Kvalitet života i zdravlja zavisi od energije koju poseduju vaše ćelije. Ona daje mogućnost da popravi i otkloni nepravilnosti u najranijoj fazi.  Najnovija naučna otkrića  pokazala su da zdravlje direktno zavisi od frekvencije i potencijala vaših ćelija.

Ukoliko vas zanima vaš energetski status ova opcija može biti pametan izbor. Saznaćete nivo vaše energije, gde postoje energetske blokade i kakav je njen protok na čakrama.

Testiraćemo različite energetske programe kako bi pronašli onaj koji će dati najbolje rezultate. Ukoliko želite više informacija o značaju energije pogledajte ovaj link…

Procena stresa – 3.500 RSD.

Simptomi stresa dobro poznati. Gavobolja, mišićna napetost, znojenje, suvoća usta, crvenilo i/ili iritacije kože, povišenje ili sniženje krvnog pritiska, ubrzan rad srca…samo su neki i  tome verovatno već mnogo znate, ali šta uraditi i kako ih eliminisati ili smanjiti, prepustite nama.

Prvi korak je njegova procena kako bi razumeli koliko je vaš organizam izložen stresu i kako se odražava na vaše zdravlje. BRS procenom, znaćete koliko je vaš organizam izložen stresu i kako se odražava na vaše zdravlje.  Za više informacija pogledajte ovaj link…

 
 

DRUGO STRUČNO MIŠLJENJE

Statistike govore da je preko 80% dijagnoza pogrešno zbog čega drugo stručno mišljenje može biti dobar način da budete bliže pravoj dijagnozi.

Suočeni sa ogromnim brojem informacija, beskrajnim ponudoma revolucionarnih dijeta, čudotvornih preparata, lekova i aparata, više nismo u stanju da realno procenimo i donesemo odluku.

Jedni su ZA, drugi PROTIV, pa se postavlja pitanje kako odabrati i KOME VEROVATII?

Drugo stručno mišljenje koje možete dobiti od strane autora Quantum Wellness koncepta, zasniva se dokumentaciji koju već posedujete i na osnovu funkcionalne procene koja se obavlja u našem centru.

Zašto je ovo važno?

Dok je nekada lekar morao da pogađa uzrok problema na osnovu onoga što mu je pacijent rekao ili je sam video, danas zahvaljujući novim funkcionalnim dijagnostičkim analizama, moguće je ne samo precizno proceniti mogući uzrok estetskog ili zdravstvenog problema već je moguće i odabrati adekvatan način terapije uz predviđanje efikasnosti i mogućih kontraindikacija.

Veoma često uzrok estetskog ili zdravstvenog problema nije poznat a često imamo i pogrešnu dijagnozu, što dovodi do odgađanja lečenja i pogrešnih lekova koji deluju samo na simptome a ne na uzrok. Gojaznost je dobar primer ove situacije. “Topiti” kilograme, masnoće ili lečiti simptome za koje nije poznat uzrok nije dobro rešenje.

Posledice ovakvog pristupa često dovode do pogoršanja situacije i različitih komplikacija.

Quantum Wellness – drugo stručno mišljenje može se primeniti za bilo koji estetski ili zdravstveni problem. Bilo da je u pitanju višak kilograma, alergija, neplodnost, dijabetes ili kancer

Bolesnici koji su suočeni s malignim bolestima nalaze se u teškoj situaciji borbe za vlastiti život i za zdravlje. Najčešće u takvim situacijama bolesnici zajedno sa svojim najbližima obilaze stručnjake iz različitih područja medicine, težeći bolji način za njihovo lečenje.
Quantum Wellness – Drugo stručno mišljenje želi vam omogućiti da dobijete odgovor na ova i druga pitanja.

Naše usluge klijentima omogućava:

 • Individualan pristup svakom bolesniku.
 • Razumevanje sadašnjeg stanja i uzroka bolesti.
 • Ukoliko je potrebno možemo obezbediti multidisciplinarni pristup – stručnih osobe iz različitih oblasti medicine.
  U slučaju potrebe dodatnih pregleda i tretmana saradjujemo sa centrima u zemlji i inostranstvu, vodeći računa o potrebama i mogućnostima klijenta.
 • Dostupnost najmodernijih metoda dijagnostike i terapije iz oblasti integrativne i kvantne medicine uz personalizovane programe funkcionalne ishrane.

Cene konsultacija i analize vaše medicinske dokumentacije u cilju dobijanja drugog stručnog mišljenja – 12.000 RSD.

Cena konsultacija radi drugog stručnog mišljenja na osnovu BRS funkcionalne forenzike – 36.000 RSD.

IZRADA PERSONALIZOVANIH NUTRITIVNIH PROGRAMA

Pronaći odgovore na pitanja u vezi ishrane i kako izabrati u moru kontradiktornih informacija nije nimalo lako. U želji da vam pomognemo možemo vam ponuditi nekoliko opcije.

 • NIVO 1

Ova opcija procenjuje kako vaše organizam reaguje na vašu omiljenu hranu.

 • NIVO 2

Podrazumeva test na gluten i laktozu.

 • NIVO 3

Ova opcija podrazumeva testiranje vaših mineralno vitaminskih potreba.

 • NIVO 4

Nivo 4 je objedinio sve što je potrebno da vam se napravi optimalni detox i nutritivni program.

NIVO 1.

Svaka osoba je jedinstvena, kako u pogledu izgleda i zdravlja, tako i u pogledu optimalnog načina ishrane i suplementacije. Ono što jednoj osobi prija kod druge može izazvati različite reakcije. Kako one na koje organizam reaguje odmah i burno tako i one koje su prikrivene.

Odgovor na ovu zbunjujuću “kontroverzu” leži u biohemijskoj individualnosti. Različitim fiziološkim tipovima potrebne su različite mešavine goriva da bi ispravno funkcionisali, odnosno, određeni uslovi kako bi imali maksimalnu ćelijsku energiju i maksimalno zdravlje. Sportski automobil troši drugačije gorivo u odnosu na kamion ili džip, a isto se odnosi i na ljudske metaboličke tipove.

Mnogo se priča o potrebi personalizacije u ishrani međutim tehnologija koja se u tu svrhu koristi još uvek se bazira na procenama težine, masti i brojanja kalorija. To su svako važni parametri ali u velikom broju slučajeva nedovoljni i zato je pravo vreme da se upoznate sa inovativnom tehnologijom i za početak, saznate kako vaš organizam reaguje na vašu omiljenu hranu.

USLUGA PODRAZUMEVA EPD TEST I PROCENU 10 NAMIRNICA PO VAŠEM IZBORU.

Vrednost usluge: 2.500 RSD.

NIVO 2

TEST NA LAKTOZU I GLUTEN

Simptomi koji se javljaju kao intolerancija na hranu mogu biti različiti, u zavisnosti od organa na kom se ispoljavaju. Mogu se pojaviti svrab nosa, kijavica, kašalj, bolovi u mišićima i zglobovima, glavobolja, pad koncentracije, umor, bezvoljnost, kao i bolovi u stomaku, dijareja, muka ili zatvor. Da li ste intolerantni na nešto, možete proveriti laboratorijskim testovima intolerancije, kada se radi analiza za veliki broj namirnica ili ciljanim BRS testom za određene namirnice.

Za BRS test na gluten i laktozu potrebno vam je desetak minuta, potpuno je neinvazivan a rezultate će te saznati odmah.

Vrednost usluge: 2.500 RSD.

NIVO 3

PROCENA NUTRITIVNIH, MINERALNO VITAMINSKIH POTREBA I OPTIMALNE SUPLEMENTACIJE

Tržište je preplavljeno proizvodima koji nude čarobna rešenja za sve
zdravstvene i estetske probleme uključujući i rak. Napokon je takvom
načinu reklamiranja došao kraj zahvaljujući tehnologiji koja je u
mogućnosti da predvidi kako lek, dodatak ishrani, kozmetika ili šampon
za kosu deluju na organizam i pre njegovog korišćenja.

Na ovaj način možete saznati da li je čudotvorna biljka Imela, Kanabis ili
bilo koja druga biljka, dodatak ishrani, homeopatski preparat ili lek, zaista spasonosno rešenje za vas ili samo gubite vreme i bacate novac.

VITAMIN & MINERAL TEST

ŠTA SE DEŠAVA KADA VAM NEDOSTAJU VITAMINI

U današnje vreme, sve je više ljudi koji se hrane nezdravo i kojima je jako teško da obezbede potrebnu dnevnu količinu vitamina za pravilno funkcionisanje organizma. Takođe, mnoge restriktivne dijete za mršavljenje mogu dovesti do nedostatka vitamina.

Kako doktori navode, slab unos vitamina u organizam priprema teren da se bolesti lakše pojave, tj. kada fale vitamini organizam teže obavlja svoje funkcije. Vitamini deluju kao saučesnici u svim reakcijama koje se dešavaju u našem organizmu. I upravo kada nam fale vitamini, organizam nam šalje čudne znake na koje moramo obratiti pažnju. Pokazatelji nedostatka nekih vitamina su različiti i mogu biti dosta zbunjujući zbog čega je vrlo važno pravilno vršiti njihovu procenu.

USLUGA
PODRAZUMEVA:

 • PROCENU UOBIČAJENIH NAMIRNICA KOJE SE KORISTE U ISHRANI.
 • ANALIZU MINERALNO VITAMINSKIH DODATAKA, ČAJEVA, TINKUTURA I  PROIZVODA KOJI BI BILI NEOPHODNI  ZA PODRŠKU U SPROVOJENJU PROGRAMA. 

CENA – 9.000 RSD

NAPOMENA* Ova usluga ne podrazumeva individualne konsultacije i analizu izveštaja.

NIVO 4

Podrazumeva izradu individualnog programa čiji je cilj: 

 • Obezbediti organizmu optimalne nutritijente ishrane
 • Pripremiti telo za proces detoksikacije
 • Aktiviranje mehanizama organizma da se sam regeneriše i leči.

Detoksikacija je podjednako važna kao i unos hrane i za njega moramo
odvojiti i isplanirati vreme u životu. Kao što planiramo godišnji odmor,
odlazak u bioskop, gledanje utakmice, tako bi bilo dobro da jednom ili
dva puta godišnje sprovedemo generalno čišćenje organizma iznutra.
Detoksikacija je pojam koji se danas koristi za različite tretmane i
postupke, koji su u većini slučajeva samo gubljenje vremena i bacanje
novca.

Različiti proizvodi, trodnevni dijetetski programi bez obzira koliko prirodni bili i kako se pompezno reklamirali da čiste organizam u većini slučajeva su besmislica i obmana za neupućene
potrošače koji su u očaju pokušali da nađu sebi pomoć.

Upotrebom
ovakvih proizvoda ili sprovođenjem programa detoksikacije, verovatno se
ljudi neće povrediti ali je naivno očekivati da će se osloboditi
toksina ili parazita.

Quantum Wellness program detoksikacije nudi mnogo više. Između ostalog i zato što smo u mogućnosti da program individualno prilagodimo svakoj osobi na osnovu procene stepena toksičnosti i analize organa koji trpe najveće opterećenje.

Cena za izradu pisanog programa detoksikacije i paket proizvoda koji su neophodni za sprovođenje programa iznosi 18.000 RSD.

PROCENA OPTIMALNE ISHRANE

Pronaći odgovore na pitanja u vezi ishrane i kako izabrati u moru kontradiktornih informacija nije nimalo lako. Svaka osoba je jedinstvena u pogledu izgleda i zdravlja ali i u pogledu optimalnog načina ishrane i suplementacije. Ono što jednoj osobi prija kod druge može izazvati različite reakcije. Kako one na koje organizam reaguje odmah i burno tako i one koje su prikrivene. Ovaj test je idealan način da saznate kako vaš organizam reaguje na hrana koju svakodnevno koristite. Ovim testom možemo saznati kako na određene namirnice ili supstance reaguje naši organi i organski sistemi. Potrebno je samo nekoliko minuta da saznate postoji li alergijski odgovor na neku hranu ili kozmetički proizvod ili kako oni utiču na kardiovaskularni ili endokrini sistem, cirkulaciju, polne žlezde ili parenhimsku degeneraciju. Ovo je najprecizni i najbolji način da saznate koji je vaš optimalni način ishrane.

Kompletna procedura podrazumeva:

BRS funkcionalnu procenu kompletnog organizma.
EPD procena kompletnog organizma 
MGI – Programiranje i izrada recepta za nutriceutike. 
EPD procena biološke koherentnosti na hranu.
EPD procena biološke koherentnosti na proizvode koji se koriste kao podrška za sprovođenje programa – 60 min.
izrade individualnog pisanog programa ishrane i podrška.

Cena za ovu opciju se individualno procenjuje i u velikoj meri zavisi od ozbiljnosti i složenosti problema.

Ukoliko imate nedoumice oko izbora dijagnostičkih usluga  molimo vas da nas kontaktirate.

OBRADUJTE SVOJE PRIJATELJE ILI OSOBE DO KOJIH VAM JE STALO.

Ova kartica je poklon zbog kojeg će vam osobe do kojih vam je stalo biti zahvalne.  Naručite jednu od naših poklon kartica već danas i uštedite 6.000 RSD

UMESTO 18.000 -12,000 RSD

Kako biste saznali više informacija o mogućnostima koje ova kartica nudi kliknite na ovaj link…

UMESTO 12.000 -6,000 RSD

Kako biste saznali više informacija o mogućnostima koje ova kartica nudi kliknite na ovaj link…

Ako vam je potrebno još informacija pozovite nas na 063 10 20 702

Prestanite bacati novac na skupe kreme, kozmetiku, proizvode i tretmane koji nude samo trenutna i privremena rešenja. Anti Aging, Beauty i farmaceutska industrija već godinama pokušava da reši problem na pogrešnom nivou, baveći se simptomima i problemima koji su vidljivi, zanemarujući činjenicu da se starenje, estetski i zdravstveni problemi dešavaju mnogo dublje u nama. Najnovija istraživanja regenerativne nauke pokazuju konkretne dokaze da se svi oni zapravo događaju na ćelijskom nivou i da na tom nivou treba tražiti rešeneje!