QUANTUM

CELLULAR REJUVENATION CONCEPT

  • Znate li da imate 75 milijardi ćelija u svom telu?
  • Znate li da se ćelije jetre potpuno obnove svakih 6 meseci, tanko crevo svaka tri illi četri dana a ćelije pluća svakih osam dana.
  • Znate li da svaka 3 meseca vaše telo proizvede nove krvne ćelije?
  • Znate li da svakog sata vaše telo eliminiše 1 milijardu mrtvih ćelija i da ih isto toliko stvori novih, zahvaljujući mehanizmu replikacije? 
  • A znate od čega zavisi da li ce se replikacija i desiti? 

Verovatno se sećate sa časova biologije, da je ljudsko telo sastavljeno od preko 75 milijardi ćelija i da ove ćelije svakodnevno obavljaju hiljade biohemijskih funkcija, kako bi organizam besprekorno funkcionisao.

Kada sve funkcioniše kako treba, naše telo zahvaljujući svojim prirodnim mehanizmima, može održavati optimalno zdravlje. Međutim, kada iz nekog razloga, ne funkcioniše sve kako treba, počinjemo da osećamo loše, da se razboljevamo, debljamo i izgledamo starije.

Ali da li ste se ikada zapitali koji su ključni faktori koji utiču na pravilno funkcionisanje ćelija? Upravo je ovo oblast kojom se bavimo i zato je pravo vreme da se i vi upoznate sa mogućnostima i prednostima koje Quantum Wellness nudi.

Cellular Anti Aging

ZAŠTITITE SVOJU NAJVREDNIJU IMOVINU - VAŠE ĆELIJE

Verujemo u budućnost u kojoj tehnološke inovacije poboljšavaju našu biologiju, i sada je vreme da je iskoristimo.

Cellular Anti Aging

UPGRADE YOUR BODY

Verujemo u budućnost u kojoj tehnološke inovacije poboljšavaju našu biologiju, i sada je vreme da je iskoristimo.

REVERSE AGING AT THE CELLULAR LEVEL

Postoji toliko mnogo hroničnih poremećaja, bolova i nelagodnosti koji se trenutno samo ublažavaju lekovima koji nam oduzimaju kvalitet života i izlažu nas brojnim negativnim sporednim efektima. Zašto ne istražiti druge rešenja?

Želimo vam pomoći da razvijete svoj puni potencijal kao ljudsko biće, da saznate više o sebi i da preuzmete zdravstvene odluke u svoje ruke. Pomažemo vam da stvorite svoje putovanje ka zdravlju, vodeći vas korak po korak u razvijanju svojih unutrašnjih snaga i sposobnosti, u smanjenju nepravilnosti unutar vašeg tela na ćelijskom nivou, i u povećanju vaše energije i drugih faktora kako bi što bolje “rezonovali” sa univerzalnim energetskim poljem.

Smart Aging

CELLULAR REJUVENATION

Planiramo gotovo sve u našim životima – karijeru, odmore, osnivanje porodice, penzionisanje, pa čak i smrt – ali ne i starenja.

Iako znamo da je starenje neizbežno, često ga ignorišemo. Niko ne želi razmišljati o smanjenoj pokretljivosti, povećanim medicinskim potrebama, domovima za negu ili  bolnicama. Umesto toga, mnogi posmatraju starenje kao nešto daleko… Međutim, promena mentalnog obrasca i razmišljajući o starenju, uz informacije i mogućnostima koje Quantum Wellness nudi kroz proaktivni pristup, može ovaj period života učiniti boljim.

Imamo alate koji vam mogu pomoći da otklonite uzroke zdravstvenih i estetskih problema.

Zaboravite na uobičajene lekove, tretmane i kozmetiku kojima se obećavaju samo privremena rešenja. Većina njih deluje tako što samo prikriva simptome bolesti i vidljive promene starenja koji su vidljivi na vašoj koži, ali nikada ne nude rešenja koja će delovati na stvarne uzroke bolesti i procese starenja.

Naš cilj je osloboditi energijske i informacijske nepravilnosti na ćelijskom nivou i pomoći u ispravljanju disbalansa na samom izvoru, stvarajući snažno i zdravo telo i imunološki sistem, kako bi se telo moglo samo izlečiti i pomladiti. Da bismo to postigli, moramo pronaći način da delujemo na važne faktore koji utiču na funkcije ćelija.

Preuzmite kontrolu nad zdravljem vaših ćelija.

Dr.sci.med. Marina Luketina Šunjka

AUTHOR OF QUANTUM WELLNESS CONCEPT

Marina je doktorirala iz oblasti preventivne medicine i operativni je direktor studijskog programa iz oblasti kvantno informacione medicine i funkcionalne ishrane na ECPD fakultetu. (Evropski centar za mir i razvoj Univerzitet za mir osnovan od strane Ujedinjenih nacija) (ECPD) Marina ima više od 25 godina iskustva u oblasti zdravlja i ishrane a pronalaženje i otklanjanje osnovnih uzroka estetskih i zdravstvenih problema je njena strast. 

Njeni programi klijentima nude mogućnost da utiču na svoje zdravlje i procese starenja delujući na ključne faktore od kojih zavisi zdravlje, optimizujući svoje mentalne i fizičke performanse uz pomoć nauke i tehnologije. 

U našem centru dajemo prioritet metodi funkcionalnog zdravlja i pronalaženju i otklanjanju uzroka na ćelijskom nivou umesto otklanjanja simptoma i vidljivih spoljašnjih promena starenja. Osnova sistema je delovanje na energetskom i informacionom nivou kako bi se aktivirali prirodni mehanizama regeneracije i podmlađivanja. Revolucija se upravo dešava, a vi ste na samom početku. Quantum potpuno menja sve ono što znamo o lečenju i podmlađivanju čineći uobičajene metode zastarelim.

Godinama, industrija zdravlja i lepote pokušava da reši probleme tako što se bavi simptomima i vidljivim pitanjima, ignorišući činjenicu da se bolesti i procesi starenja događaju mnogo dublje i ranije unutar našeg tela. Nedavna istraživanja u oblasti bio-regenerativne nauke pružaju konkretne dokaze da uzroci gojaznosti, zdravstvenih problema i starenja zapravo nastaju na ćelijskom nivou i da bi rešenja trebalo tražiti i na tom nivou.

 Bez obzira koji je estetski ili zdravstveni problem u pitanju razumevanje kako nastaje bolest i šta je mogući uzrok prestavlja privi korak. Takodje moramo razumeti da bolest nije posledica jednog faktora i da su simptomi koje trenutno imamo stari nekoliko godine pa je logično da ih ne možemo ni brzo otkloniti. Cilj nije da otklonimo simptom, iako će se taj simptom rešiti u terapeutskom programu, već je cilj da se utiče na na kompletan sistem i to na nivou gde je promena prvo počela.

KAKO VAM MOŽEMO POMOĆI?

Napravite jednostavan prvi korak danas kako bi se osećali bolje sutra!

Razgovarajmo

Contact us for more information.

Kontaktirajte nas kroz 2 jednostavna koraka

Events in 2022 /2023

DUBAI EXPO 2022

FEBRUAR

Presentation of Quantum Wellness technology at the Dubai Expo fair.

QATAR qstp fondation

APRIL

We presented our concept at the Qatar Science & Technology Park with our partners from Qatar.

SKYLINE BEOGRAD

NOVEMBAR

Presentation of Quantum Wellness Smart Office technology at the Skyline Tower.

ECPD BEOGRAD

MART

In collaboration with the European Center for Peace and Development of the University for Peace, established by the United Nations, a specialized seminar on the application of quantum medicine in diagnostics, therapy, and rehabilitation was held as part of the international knowledge transfer program in the field of biomedical and medical sciences.

The seminar was designed for the specialized training of medical doctors, dentists, as well as physiotherapists and occupational therapists with advanced medical qualifications in the field of quantum medicine.

Participants of the seminar were awarded an internationally and nationally recognized certificate from the European Center for Peace and Development.

List of speakers:

Dr. Đuro Koruga, Prof. Dr. Anđelka Lazarević, Mr. Sc. Dr. Slobodan Dunjić, Dr. Sci. Med. Marina Luketina Šunjka, Prof. Dr. Lidija Matija, Doc. Dr. Branislava Jeftić, Doc. Dr. Ivana Stanković, Olja Lopušanski, Doctor of Naturopathic Medicine, Dr. Aleksandar Nešković, Dr. Dušanka Petrović, Dr. Sci. Aleksandra Dragičević, Mr. Dr. Tatjana Mišić, Dr. Jelena Boljanović.